-
Nažalost po vanjskome izgledu nemogu reći da mi je ljepši od P910i.
A stvarno mi je drago što je izašla nova serija P jer znači da če P910i (koji je slijedeči na mojoj evoluciskoj listi mojih mobilnih telefona) biti nešto jeftiniji za godinu dana ili duže :)
-
imam P800, nadam se vrlo skoro i P910i. tako da mi je P serija jako jako draga.
ali mi ovaj samo radi unutarnje QWERTY tipkovnice nije još lega u srce kako
triba, ALI se nadam da će u skorije vrime i leć.
nego, koliko kuna pjeva?
-
cjena još nije definirana,ako je po pretpostavci da če biti kao p900 kad je došo onda 6k kuna
-
kažeš 6t kn.
pa nije puno za takvu zvjerku.
kad pogledaš da od UMTS_mobača
Nokia 6680 košta 5299kn (mobil, 68),
onda stvarno nije velika razlika.
a šta nudi njoka, a štra nudi ovo čudo?
-
na ovo zadnje pitanje odgovor je relativan,kad sam koristio uiq symbian nisam imao na izbor toliko zanimljivog sadržaja kao što je to slučaj sa s60,sve ovisi za što ti telefon treba i za što ga koristiš.
-
kužim.
ma radije bi uzeo P990i.
izgleda puno ozbiljnije od
6680. (moje mišljenje.)
-
tako je i zamišljen ,p serija je prvenstveno za "poslovne ljude" i tu stvarno dobro igra svoju ulogu
-
to se slažem.
evo ja imam tu priliku da kad god je brat
kod mene da mu izmrcvarim N6680. tako
da sam je prešao uzduž i popreko.
(a možda je i dobijem za koji misec. yuuupi!!!)
ali više preferiram P seriju. jer je da imam
P800 koji je već debelo na zalazu, ALI
još nije za bacit. tako da sam stvarno
vrlo jako zagrižen za P990i.
-
Sony Ericsson P990 - Slike Uzivo
-
-
Pa dobro, što ti je? Valjda si skužio da su sve slike iste?
-
Jao, kako to izgleda ogromno u toj šaci...
-
slike uživo ovog uređaja nisu nikakva rijetkost,postoje i brojni review-i,koga zanima i na vrlo popularnim stranicama mobile reviewa:
http://www.mobile-review.com/review/...-p990-en.shtml
-
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Pa dobro, što ti je? Valjda si skužio da su sve slike iste?
Bile su dok nisam skuzio da nesto nije uredu ...
-
jel nisi to mogao stavit ovdje.....
-
Kako muras i rece, ne vidim cemu nova tema, ako vec imamo u ovome dijelu foruma temu posvecenu P990 i to poprilicno uspjelu. Evo i link:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14250
Pa mozda ne bi bilo lose da mod to spoji! Samo prijedlog WB!
Inace, slike i recenzije P990 stvarno nisu rijetkost! Opet se slazem sa sodomom! ;D
-
Spojeno, hvala na prijedlogu.
-
-
prava zvijer nema sto... mogao bi biti moj slijedeci izbor :)
-
= Citat =:
Izvorno postao muras
@aksici jesi ga dobio??
Eh, da kad smo vec kod toga...imam cudan osjecaj da nam NETKO duguje recenziju...ili se varam??? ;D;D;D Aksicni gdje si???
@3aTmr Pa neces valjda izdati Siemens? ;D
-
@bibmi
necemo offtopic, ali nema vise siemens-a...
sto kazete na ovo ako je isitinito? - http://www.aivanet.com/showthread.php?t=1929
(p.s. nisam vidio da se pisalo o tome, ako je neka mod izbrise...)
-
ovo mi djeluje kao totalna izmišljotina....
koliko vidim u tekstu je spominjano da je telefon namjenjen mladoj populaciji,orjentiran na multimediju n stuff a SE do sada nije imao takvu filozofiju,...svaki smartphone koji je izašao iz njihove radionice bio je usmjerena na poslovnu klasu
-
jel tko zna kad bi se mogao pronaci kod nas u ducanima i koja mu je ocekivana cijena?
-
hm zanimljivo! pa ako bude takvo nešto u što čisto sumnjam to bi stvarno moglo biti hit. al djeluje mi ko da ga je napravio photoshop a ne SE. i još nešto, ne sviđaju mi se uopće one tipke s unutarnje strane vratašaca! izgleda mi vrlo krhko.
-
ja bi također volio da je to istina a ne samo photoshop - neznam, viditi cemo uskoro...
navodno, kazem navodno se SE odlucio proizvoditi i tu mini me seriju kao sto je slucaj kod MDA...
recimo, kad bi ovaj model bio stvaran i kad bi funckije bile iste kao kod P990 (osim naravno qwerty tipkovnie), ja bi ga uzeo prije nego veceg brata...