Ukoliko imas dovoljno jak pc vise se ispali uzeti ss2 karticu nego ovaj rec !
Dovoljno jak = 1ghz za "normalno" kodirane programe tj 2ghz za HDTV kanale .
Pozdrav
Printable View
Ukoliko imas dovoljno jak pc vise se ispali uzeti ss2 karticu nego ovaj rec !
Dovoljno jak = 1ghz za "normalno" kodirane programe tj 2ghz za HDTV kanale .
Pozdrav
ne bi uzimao za komp, odlucio sam kupiti za dnevnu sobu neki umjesto nokie (ipak je bolje gledati na Sony 72 cm nego na monitoru :)) al da ga mogu spojit na komp i otkodirat kanale (nesto s paketima???). Jel to taj receiver moze?
Ovako 1500 kuna + trebas imati dsl = ludnica :)
Rec koji bi trebao kupiti i nijenad drugi je dream box 500 - ako imas para onda uzmi dream 7020 - on je oko 400€ ugl gledas prakticno sve :) tj gleda i gleda i onda skuzis da si prosarao par tisuca kanala a da u stvari nisi gledao nista :D He he LOL ..... ako ne ss2 onda dream !
Pozdrav
Mrzim ovo kad ne napisem sve kaj sam htio nego se naknadno sjetim .
Ugl. Drem se spaja na komp i na ruter-modem tj dsl ima dosta dobrih funcija tj mozes snimati film i na HD od kompa . Imas mogucnos skidanja titlova i to izravno sa neta . Ima toliko funcija da ti se sve zavrti u glavi ! A najbolje je to sto i nije jako kompliciran a za njega postoje svi moguci i nemoguci tutorijali ! A onaj gornji rec zaboravi !
Ima jedna dobra stara poslovica a ide ovako : Nisam Dovoljno Bogat Da Kupijem Jeftine Stvari !
Hy, hihihihihihi
Iskopah ovu temu nekako, ejdva je nadjoh, hihihihi :D
Ali evo pitanja za sve koji znaju, naime, trazih wsvugdje po netu, ali ne pronadjoh, valjda nsiam dobro upiaso pojam, ali evo
Trebaju mi neki provider, tj. njihov polozaj i ono sto ide uz njih
Imam LNB-ove od AStre i hotbirda, a za astru samo znam Alicesat, jel ima josh nesto za Astru ili hotBird????
Imam s Mannom neki Spacegate, ali nece :(
Mislim da je na tim pozicijama dobar samo Alicesat ... tj vecina ljudi sa njih skida ! .... pogledaj providere na www.lyngsat.com ... tamo ti je popis svih satelita i svih providera koji su na sat. nebu :) Sto se tice potrebnih pid-ova njih mozes saznat sa pidscaner-om koji imas na www.progdvb.com .
Pozdrav