heh... sad mi je neugodno :blush: Znaci verzija softa je R4513_G_08.B7.56R_A, a FLEX verzija SE6583AXXQ50A9= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Printable View
heh... sad mi je neugodno :blush: Znaci verzija softa je R4513_G_08.B7.56R_A, a FLEX verzija SE6583AXXQ50A9= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Ja sam rado mislija kupiti ovaj mobitel, ali nemam para jer skupljam za playstation portable pa sam uzea siemens c75 isto je jako dobar mob.
znaći da je neš novo , il se varam, vjerojatno je to nešto ko i na e550 , pošto ima skinove i te spike,nisam se puno bavio tim mobom pošto ga nemam pa nisam baš upućen u verziju softa koja ide u njega!= Citat =:
Izvorno postao Sugar J
SLOBODNO ME ŠPOTATE!:argue:
jel bi na v360 mogao flex od v620 i v3
Jel se to meni čini ili v360v nema IR?
a koji će ti vrag?????= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
pa nema ni jedna motorla serije vxxx cak ni v3 za mpx220 nisam siguran:licklips:= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
zna li netko od junaka kako otključat v360 ili možda negdje ima u slobodnoj prodaji(nekodirana)
-znam da sam već vjerojatno dosadan-sorry :cry:
e jesam sirovina... bio u "search" i našao sam što me patilo! (kad tek rodjeni ne čita pravila foruma u cijelosti) sorry svima što sam Vas davio... sad samo da se dokopam v360 i onda se čujemo.
:rifle: :wstupid:
Pa recimo da bi dobro došao u nekim situacijama, pogotovo šta neki mobiteli (recimo od frendova) imaju IR a nemaju BT pa....= Citat =:
Izvorno postao Ranger
Do sada nisam imao Motorolu, no mislim da bi mogao postati vlasnik ove, no zanima me izdržljivost baterije pa ako mogu sretni vlasnici reći nešto o tome i općenito o telefonu.
Hvala
da samo ako ti frendovi imaju neku slabiju nokiu (6610i), onda ti mogu prek IR-a poslat samo karticu iz imenika, a mjuzu i slike moš zaboravit :wstupid:
te novce vrijedi,ali mi je svejedno malo prejeftin.;D
= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
kod E550 (a to je naprednije u svim pogledima od recmo v500/525/300) baterija isprva traje onak JEDAN dan , i to doslovno jedan dan.To te malo zaboli , al onda se nakon 2 , 3 tjedna to sipravi na prosjecna 3 i pol dana , sto ej za mobitel s ovolkim ekranom i ovolko boja (65 000, v360 ima 256 000 :bunny: ) jako dobra vrjednost ...
kaj mene zabrinjuje vise odtrajanja baterije je fakin duzina punjenja .. puni se valjda 3 sata
neznam samo zas.
imas jos pitanja?:comp:
I kakav je v360?
Zanima me glasnoća zvukova kod poziva, brzina izbornika i sl.
Kamera i ostale stvari su manje važne.
Sad radim pa večeras tek palim mobitel, nisam ga još niti iz kutijem izvadija :(= Citat =:
Izvorno postao igorrzg
Baterija nakon prvog praznjenja i punjenja radi 3 i pol dana (ne gasim mobitel preko noci) u koja sam, osim razgovora, malo bluetoothao, slikao, dosta smsao i igrao se sa zvukovima. Imam ga eto 5 dana i mogu rec da sam zadovoljan. Jos nisam prosao sve menije, ali ovako kako je sad namjesten tesko da bih nesto mijenjao.
Posto mi je ovo drugi mob, prvi je bio Sony od prije 3 godine, mozda nisam bas osoba za usporedbe s drugim mobovima, ali eto da i ja nesto napisem :)
Pozdrav
evo i ja sam kupio motorolu v360 i izgleda mi fakat ok. opcije su jebene . odmah sam si stavio 512 mb karticu jer sam ju dobio od prije.. he he napokon nesto sto se spada . jos se cujemo sa detaljima .:spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
gdje se može kupiti ta kartica od 512mb samo sam našao u trgovinama od 256mb
Meni baterija izdrzi oko dan i pol, al nije ni cudo koliko ga imam u rukama ;D
Nego, imam nekih problema s karticom, zna mi se desit da pokaze kako nema nista na njoj, ili pak napise da nije formatirana. Nakon toga je moram izvadit i vratit da radi normalno... Jel to cesta pojava il sta? Nosio bi ga na servis, al kako da znam kad mi nece radit? :)
Mobitel je skroz dobar. Još da je koji skin više. Igre su trial.
eh konačno sam se i sam dokopao v360v. s obzirom na mobe koje sam imao prije meni je zakon. jedino će mi trebati malo privikavanja na meni-e jer sam imao n6610i. dok ga malo pročim čujemo se.
E da, i jel pasu miniSD kartice gore il bas mora bit transflash? Navodno ista stvar...
Prika ima miniSD karticu pa probam večeras i javim. Kamerica je po meni mogla biti i bolja.= Citat =:
Izvorno postao Sugar J
Eh, sad sam vidio da sam pomijesao miniSD i microSD... ne da nije kompatibilna, nego nece stat ;)= Citat =:
Izvorno postao Virty
Meni je kamera ok, ne da su slike za album, ali nisam ni ocekivao nesto puno.
I jel netko uspio da mu Phone tools ili nesto dugo za kopanje po mobitelu prepozna v360?
dečki al ste brzi. tek sam skinuo cell phone manager , a sumnjam da bu u KT tak skoro kabel za spajanje. zna li netko gdje u ZG ima??? :wstupid: