jozo, a sjecas li se onog erdingera u tolkien'su... tvrdio si da je bas dobar... a sad brijes kak ne pijes pivu :beer:
Printable View
jozo, a sjecas li se onog erdingera u tolkien'su... tvrdio si da je bas dobar... a sad brijes kak ne pijes pivu :beer:
Zovite i mene sljedeći put kad ćete u Tolkein'sa na pivce za živce! ;)
to si me dobio na foru "to nije kao pivo, to i zene piju :)" pa sam morao...a i nije lose, ali meni svaka piva ima okus k'o da lizem stangu u tramvaju..yuck= Citat =:
Poslao: zappan
pa da viš kaj onn brije na pivu. Kaj ne zna da ti je vino všeć.= Citat =:
Poslao: jsp_m
to si me dobio na foru "to nije kao pivo, to i zene piju :)" pa sam morao...a i nije lose, ali meni svaka piva ima okus k'o da lizem stangu u tramvaju..yuck
kako mozes ne volit pivo, to je nabolje pice i kada se ides napit i kada ides malo sjest i u neki birc na jedno li dva pica!
Ma nije to piće za napit se, tek za malo ubit žeđ! ;)
Za napit se je najbolje najmanje metar tekile, jedna za drugom s limunom i soli! Brzo popiješ i odeš čagati i čekaš da te drmne a i ne moraš svako malo na wc nakon toga (od pive sam više u pišaoni nego u birtiji;D)
je ali za tekilu se nema para, pivo je jeftino...
ma bambus is stock-cola su najbolji
ma nema niš luđe od jagera skolom pivom i sokom od jagode
Ma najbolja je igla ;D;D;D
:lol: :lol: :lol:
ne kužim zakaj ljudi popuše sve gluposti onosno čemu sol uz tekilu :p= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma nije to piće za napit se, tek za malo ubit žeđ! ;)
Za napit se je najbolje najmanje metar tekile, jedna za drugom s limunom i soli! Brzo popiješ i odeš čagati i čekaš da te drmne a i ne moraš svako malo na wc nakon toga (od pive sam više u pišaoni nego u birtiji;D)
kao skuplja zljiezda pa je bolji okus
to je za papke..ako mozemo rakiju bez toga ... (ne ja, nego oni koji ju piju ;))
ajd se malo skulirajte jer ova rakijanja i alkoholiziranja baš i nemaju nikakve veze sa ovim threadom
.