užas puno...
možda si mislio skupa sa telefonom?
Printable View
užas puno...
možda si mislio skupa sa telefonom?
ili se spajas na krivi pristupni broj pa uzalud plaćaš pretplatu za GOLD pristup... GOLD je jednak cijenom minute ko CARNet i HTnet mali super +
Mislim da ga server ne bi pustio na drugi modemski ulaz... Barem je takav slučaj kod Hineta. Što misliš da se mali korisnik spaja na modemski ulaz one najviše pretplate? ;)
mislim da bi HT fino zaradio.... ;D
Da nekoristiš ti možda iskon gost? Na koji broj se spajaš?
Ovako... broj za spajanje je 076/710000 - to je broj za Iskon Gold s pretplatom. Cjena impulsa je 3,66 po danu i 1,83 po noći, kao i kod svih. Nije skupa s telefonom, jer se na računu vidi ISDN broj preko koeg se spajam i stavka "Internet promet prema drugim providerima" ili tak nekak i impulsi i cifra. Samo telefoniranje mi dođe oko 150 KN. Možete mi onda preporučiti koji drugi paket kod nekog drugog providera... stari mi šizi svaki jesec kad dođe kuverta s logom HT-a. Još kak imam eksterni TA...jednom mi ja je uzeo dok me nije bilo doma... baš je bio lijep račun onda...
Koliko ja znam to je uz Carnet najjeftinija tarifa samo izgleda da puno visiš po netu ili možda imaš u to uključenu još i pretplatu!
možda se spajaš preko 2 linije?
evo meni je prekjučer došo račun 506 kn i telefon 400kn znači ukupno 906kn...
Na 128K se spajam možda jednom mjesečno i to najviše sat i pol po noći. Ostalo je sve 64K. Mislim da pretplata dolazi na Iskonovom računu, a impulsi na HT-ovom. Može preporuka nekog drugog providera.
ne treba... to ti je najjeftinija cijena u hrvatskoj komercijalno.... istu cijenu ima hinetov 'mali super plus' korisnik, i istu cijenu globalnet happy hour (nakon 13 sati po skupljoj, ali bez pretplate... nisam računao, al je vjerojatno podešeno da to bude tu negdje ko ovo s pretplatom).
druga solucija je CARNet ako si student, ista cijena samo bez pretplate... ali u tvom računu pretplata (koju dobiješ na posebnom računu od iskona) igra tek 10ak posto cijene, tako da je zaključak jednostavan - jaaaaaaako puno surfaš... probaj se truditi prešaltati surfanje isključivo iza 19h radnim danom i subotom, to bi ti moglo snizit račun čak i možda za trećinu (ovisi koliko si do sad surfao tijekom dana u skupljoj tarifi)
evo vračam se na ovu temu jer trebam pomoč-----
na globalnet happy houer sam ispuco onih 13 sati i dobio sam mail sa novim brojem za spajanje po toj super povoljnoj... cjeni.
i u internet postavkama promjenim broj, i dobro 2 daa ili tak nešto sam se spajao ok, i od jučer se nemogu logirat na net prek globalneta... Razumijete?
kaj opet trebam možda promjenit onaj stari broj pa da opet idem po skupoj tarifi ili kaj?
Vrati se na 076322222 i tako svaki mjesec ponovo.
Da, svakog prvog u mjesecu spajaš se po skupljoj tarifi dok ne ispucaš 13 sati.
vi to ozbiljno? ma daj ne vjerujem. ne želim vjerovat. PA JESU ONI NORMALNI???????????????????????'' 13 SATI SVAKI MJESEC PO 4 KN? PA TO SE ONDA UOPČE NE ISPLATI. ma vi mene zajebavate...
Poslije Carneta ovo je najisplativiji model u HR.Još ako možeš paziti prvih 13 sati......
Kako se ne isplati?
Prvih 13 sati svaki mjesec placas istu cijenu kao Hinet Mali.
Sve nakon toga placas po najnizoj tarifi.
ma drek! od 7-19 je 9kn a od 19-7 je 4kn! a hinet mali ja plačam 6,60 od 7-19 a od 19-7 isto 4 kn? di je tu isplativos ako svaki mjesec moram na globalnetu ispucat 13 sati, što znači surfanje samo navečer, i još mi treba 20 dana da ih ispucam znači ostane mi samo 10 dana ... ma sranje ........ kaj mi to niko nije reko prije vam mater ***** svima!!!!!
Nekog ovdje muči matematika, možda bi mu trebala mate motika
pa motika je dobar poso i dobro se plača.
bauštelci najbolje zarađuju!!!!!!!
a što se tiče ovih...... prevaranata......
j**** ja njima sve na svjetu i internet i sve šta se rodilo
Od 7 do 19 je 11 kn, a od 19 do 7 je 5.5 kn. Kako na globalnetu tako i na hinetu. S tim da na globalnetu poslije 13 sati od 7 do 19 košta 3.6 kn, a od 19 do 7 1.8 kn. Dali se isplati? Motika ili matematika? za sve ima mjesta.
e na hinetu je 6 i 4kn
Killa od kad je na hinetu 6 i 4 ako si mali korisnik (dakle bez pretplate)??? Koliko ja znam 11 i 5.5 je...
Vidim ja da netko nije uračunao PeDeVej... ;)
sad sam tek skužio da mi na papiru piše- na navedene cijene obračunava se pdv........
koji su to sve govnari......
pa nigdje u svijetu internet nije više tako skup!
ok, sad sam skužio da su i cijene globalneta bez pdv-a, znači nije 1.5kn po satu nego više...
dakle da vidimo kako se najviše isplati bit na internetu, ja bi reko ovako:
prvih 13 sati: -prek dana, od 7-19h na hinetu, navečer od 19- 7 globalnet
nakon 13 sati: - prek dana, od 7-19h, navečer isto globalnet
.................................................. .......................................
.................................................. ........................................