Ja se ne bih pouzdao u to.. Možda ti ne naplate, a ono kad ti jednog dana skinu 50kn samo tako.. A kaj je najbolje, realno NIŠ IM NEMREŠ!
Printable View
Ja se ne bih pouzdao u to.. Možda ti ne naplate, a ono kad ti jednog dana skinu 50kn samo tako.. A kaj je najbolje, realno NIŠ IM NEMREŠ!
ja sam vam napisao prije 3-4 dana da će ograničenja biti, pa ste se bacali po podu. Nedami se pisat više, postoji još razno raznih stvari na koje se ne obraća pažnja, al to je na vama koji koristite tarifu 0.
Prema pravilima Specijalne ponude VIPme KOMPLETA koju ste iskoristili,nemate pravo na sudjelovanje u ovoj VIPme promociji.Za vise informacija nazovite 091 7700
zato jer ti se racun automatski obnavlja sa 150 kn svaki mjesec :(
i to im je razlog da me isključe iz akcije,a ja sam mislio da akcija nosi naziv: "Svima besplatni pozivi prema VIP.friends broju"
procitaj si ugovor. stoji ti da neces moci sudjelovati u ni jednoj promociji s tim brojem.
da svima koji zadovoljavaju uvjete
****** to "svima" kako ti mislis bi znacilo da i nemoram imati 091 broj :)
pa ako čitaš ove retke koji su preuzeti sa njihovog sajta,to i ne zvuči previše fer....
Zagreb, 9. rujna 2005. - VIPnet svim svojim korisnicima od ponedjeljka, 12. rujna nudi besplatne razgovore prema VIP.friends broju u promotivnoj akciji
jel ovo što kažeš: da i nemoram imati 091 broj ,usporedivši sa gornim tekstom bi moglo biti interpretirano i tako da ja nisam vip korisnik:)
no shvačam što govoriš,šteta,eto.
Primjetite kako svaki dan saznamo jednu lošu pojedinost o ovoj akciji. Baš uzbudljivo jedva čekam sutra :D
I? da li se netko prijavio?
@Nered, misliš da će biti još kakve cake osim ove sa 1000min?
Ja si mislim večeras aktivirati (na Vip.me).
nemam pojma. ne kuzim ti se previse u to pa nebih zelio djelit savjete.
ma, sad me nazvo lik iz sluzbe na moje pitanje kaok cu ja znati kad sam potrosio 1000minuta, da prestanem razgovarati upucen preko maila...
on: postovani, uopce se ne trebate brinuti za tih 1000minuta, nista vam nece biti naplaceno, to stoji u ugovoru samo ako slucajno bude zlouporabe, ali to nema veze s vama i vasim brojem,, tim vise sto ste pretplatnik (VIP plus 0) tek se ne morate brinuti jer ako i bude nekih problema prvo sto cemo gledati je VIPme karisnike, onda VIP STAR 0 a tek onda VIP plus 0, tak da vjerojatnost da ti naplate razgovor je jednaka NULI.
sto kazete na ovo?
Da nece biti naplate nikome, osim tebi ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
zasto meni?
To ti je šala bila.
Ne znam, evo, ja im ne vjerujem. Moguće da ne naplate prvih par mjeseci, pa taman kad se ufuraš te dernu.
Totalno neprofesionalno je to da jedno pišu, a drugo govore. Ja sam ziheraš, pa do tada kada će biti napisano da nema naplate, a isto potvrđeno od službe za korisnike, ja se držim svojih cca35 min dnevno.
Kužiš, i da ti skinu, mogu ti reći da je to stvar do njihovih uređaja, koji se ne mogu podesiti drugačije.. Tako nešto je prije HT izjavio.
ma znam, kuzis, problem je sto svi ogovore ma ne, nista se ne naplacuje,to samo bise bezveze..bla bla..i sad je pricam i stigne mi racun 2000kn.. i sta?? kom da se zalim, mislim lijepo pise da je 1000 besplatno...zato me to brine.. mogu te dernit, a ne mozes im nista.. poslje ti mogu rec..j.. ljepo ti pise... smao opet ne kontam kako oni u sluzbi mogu govoriti da ne naplacuje se opt.. mislim i to mi nekad ne ide u glavu..to je kao da ugovoru pise... 14.. naplacuje se.. onda dalje 15. ne naplacuje se...
ne znam.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
lijepo ti sačuvaj onaj mejl za buduće ganjanje po sudu ;D
Kolko sam ja skužio, khideg je Vip-u poslao mejl, a oni su ga nazvali. Vjerojatno mu baš zbog toga nisu htjeli mailom odgovoriti.
poslo sam 2 pitanja.. jedno pitanje u vezi pretplate nesto... a drugo pitanje u vezi toga... i reko sjetio sam se i napiso broj moba i tom 2 mailu.. i oni su me nazvali, i tip mi je reko,evo vidim ovdje ste stavili broj moba pa vas zato zovem, a u drugom niste stavili pa vam odgovaram pisemeno..
tak da ne znam jel pravi razlog da to nisu htjeli napisati ili je stvarno sto sam stavio broj... mislim da sam znao,,ne bi stavio broj... ipak to zelim napismeno.
Ovako, daj reci na koji mail si poslao, ja ću ponovno pitati, pa kad mi odgovore mailom, mogu stavit ovdje na forum tako da svi imaju pismenu potvrdu.
poslo sam na customer.service@vip.hr, al ne brini,evo sad sam poslo sa svog drugog maila isto pitanje, pa cekam sutra odgovor napismeno.
---- ukratko receno da se ne treba brinuti oko toga.
-----Original Message-----
From: JA
Posted At: Wednesday, September 14, 2005 6:21 PM
Posted To: Mailovi korisnika
Conversation: 0
Subject: 0
postovani,
prabavicanjem vip tarife 0 na vip plus 0 u ugovoru stoji da samo 1000min
mjesecno se moze pricati na vip frends broj. kako cu ja znati kada je
isteklo mojih 1000 minuta?
da prestanem pricati s vip frends brojem?
Hvala
ja bi na tvom mjestu ovo izbrisao dok ne procitas uvjete komunikacije do kraja. nista te ne kosta a mozes imat sranja ak oni to vide i onda te kasnije gnjave radi toga. mozes uvijek nekom poslat mailom ili PMom.
dobro to imas pravo!!!
daj mi link o uvjetima, ak ti nije tekso.