To uopste nisu strasne cene,kod nas su za derbi Zvezda-Partizan skuplje... zapad ide i preko 100 kuna.A inace prosecna cena za zapad na "obicnim" utakmicama je oko 30 kuna:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
Printable View
To uopste nisu strasne cene,kod nas su za derbi Zvezda-Partizan skuplje... zapad ide i preko 100 kuna.A inace prosecna cena za zapad na "obicnim" utakmicama je oko 30 kuna:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
Ovdje su uvijek takve cijene, jedino su sad smanjili za gostujuče navijače na 20 (prije je bilo 50) i to je ok po meni. Nadam se da će to i hajduk napravit kad mi dođemo kod njih u 12 mjesecu.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Kad je kup uefa, onda je 10 kn skuplje za navijačku tribinu.
U biti su iste cijene za dinamo-belišće i hajduk...
A mozes li sa sezonskom kartom na evropske utakmice?Kod nas se ne moze!!!
pinocio za kog navijas tamo?
ja imam frenda koji bi i bubreg dao za zvezdu,ide na svaku tekmu,i gostovanja
FC Vojvodina Novi Sad!!!
I to ti je frend ????= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Može na kup uefa.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Da, baš sam glup, neki ne mogu navijati i gledati utakmicu...= Citat =:
Izvorno postao member
ma,mislim da oko tog navijanja i ne vredi raspravljati... uvek je bilo i bice "hooligana" i prava je sreca sto se neko setio da podeli mirne na zapad a ove strastvenije na sever ili jug.
malo osvrt na tekmu
tekma je bilo prosječna navijanje super samo kaj je uvijek bilo BUDALA koje će se forsati recimo: gadanje bakljom grupu novi fosili , ispucavanje rakete na zapad itd. svidilo mi se
bakljada i na jednoj i na drugoj strani takoder mi se svidili kaj su malog debelo skoro pogodili u buljagera i još nešto po čemu je to kranjčar igrač utakmice pa svi su ga vozali
goce pa na kojoj tekmi si ti bil ? Već dugo nije bilo ovako katastrofalno navijanje.= Citat =:
Izvorno postao goce
navijanje je bilo jako loše, ali bilo je i puno svađa na sjeveru
ja sam crko od smijeha kad se zapalio onaj krov od zgrade na sjeveru
Govorim zbog punog stadiona, a navijanje je bilo slabo inače je navijanje na takvim utakmica gdje je 30000 ljudi loše jer jednostavno se nemože uskladiti.= Citat =:
Izvorno postao member
Na kaj smo spali da nam onaj kreten iz soma dolara vodi show na stadionu,urla na mikrofon, glumi facu i pokreće navijanje dve tribine...:rolleyes: :-/
SEREM SE NA MODERNI NOGOMET !
ŠUPCI KOJIMA SMETA URLANJE I DIM BAKLJE OSTANITE DOMA A NAMA OSTAVITE TRIBINU ! !