ma da al to je fakat jadno, stvarno je najlakse otic na ovaj playerov gifworks na netu
Printable View
ma da al to je fakat jadno, stvarno je najlakse otic na ovaj playerov gifworks na netu
Se sjećate bivšeg Vanjinog avatara? Onaj čelavi tip koji sjedi pred kompjuterom..? Ta slika je bila debelo iznad 65x65! Zakaj se opet ne vratimo u to doba kad su takve slike bile dozvoljene..??
zappan je rekao sve o tom...
ali najbolja mi je slika od nereda 65*66, neznam dali je to slucajno ili je stavio samo da pokaze da on moze staviti vecu sliku nego mi!
Kad? Gdje?= Citat =:
Poslao: dmi
zappan je rekao sve o tom...
tu je nesto objasnio= Citat =:
Poslao: zappan
20 kb?!?!? i tako, ne znam, 20ak postova po stranici, ajmo reći barem 5 ljudi koji sujeluju u raspravi... 100 kila minimalno samo na slike?!?! ukratko - no way, sorry... :)
netko je meni svojedobno dao link za online program za smanjivanje slika kad sam svoj avatar smanjivao, ali nisam zabilježio adresu (a post ne mogu pronaći di je to bilo.. pa ta dobra duša koja je meni preporučila taj online proggy, neka opet javi. program dobro resiza i animirane gifove tak da nemaš beda
Ma unam za to, mislio sam na to zašto je maknuo Vanjin stari avatar...
mozda ga vanja sam promijenio
Ali vjerojatno na zahtjev jer mu je avatar bio dosta veći od 65x65.
Nije bilo na zahtjev, zappan mi je progledao kroz prste, ali bilo mi vas je žao pa sam i ja stavio avatar u granicama normale ;)
evo meni opet nece avatar!!!!!!!!!! vec mi je bio onaj novi koji pokusavam staviti, a cucak mi se prikazivao, sada sam opet pokuso uploudat taj novi i sada nista nece!
Bolje ništa ne dirati! :D Ma kažem vam, forum treba generalku! ;D
eh kad bi meni progledo kroz prste i stavio jedan od navedenih
http://www.frankenau.com/oberflaeche...1050618153.jpg http://www.frankenau.com/oberflaeche...1050618232.jpg http://www.frankenau.com/oberflaeche...1050618282.jpg
Imam ih i ja hrpu za progledavanje kroz prste... Evo nama moderatorima bi se trebalo to omogućiti...;)
Al ipak s mjerom, čuj Playeru ovaj zadnji ti ima preko 36 kilobajta! Ma do 10 kB bi ja bio zadovoljan, i 101x80 piksela.... ma u stvari ja sam i ovako zadovoljan!!
Opa počeli smo se djeliti na moderatore i one druge...
ma nismo .. . mi svi crna braca i onda doso bjeli covjek da napravi reda ;D= Citat =:
Poslao: dmi
Opa počeli smo se djeliti na moderatore i one druge...
Mrš brati pamuk bagro jedna! ;D
Ma kakvi! :D Samo se šalim, velim vam ja sam zadovoljan i ovako! ;) Nemam ja ništa protiv prokletih crnčuga! ;D;D (opet šala - to da su crnčuge i da su prokleti...:D)
Inače nick je više u stilu "Play that funky music whiteboy...", ono Travolta, disko kugla, spot light... a i kuta mi je bijela! ;)
Hmm... ovo bi mogla biti dobra tema: "Šta vam predstavlja vaš nick?" Idem je otvoriti... možda...
eeee.. coma, sorry.. negdje pucaju novi avatari.. kak smo se selili na novi server, nova je i baza i nesto se poremetilo kad stavis novi avatar, u bazu i u direktorij s avatarima se upise drugacije ime slike pa se zato ne prikazuje. ja kad skuzim da nekom pukne, odem FTPom izravno promijenit ime slike.. cucak ti se zato prikaze jer ga vratis pa ja podesim ime slike nakon toga...
ne znam tocno di je greska... ako zelis promijeniti, samo stavi novi, ja cu sredit kad skuzim da pukne.. i tako vas svega 15ak ima vlastite avatare pa nije bed, mozda forum i ulovi konce s vremenom a ako ne, kopat cu po njemu po ljetu pa cu srediti. za sve nove korisnike s custom avatarima nece bit bed jer se slika imenuje po user IDu i rednom broju avatara kojeg si uploadao, a njima ce se brojat od 1 pa ce bit u redu...
a kad skuzim logiku kak ce vama mijenjat imena slika, mozda skuzim i di radi gresku... do tada, ak promijenite ja cu sredit da se prikaze kad skuzim da je puknuo
ja sam promjenio sliku, a ostala je ova stara...
ah uopče nije bitno...
sad možeš promijenit, tebi sam isto ručno staru 'oživio'. sad su permissioni na direktorij s avatarima sredjeni pa možete opet mijenjat kak vas je volja
A koja je ovo fora!?!?!?:::
http://cafe.mobil.hr/custom_avatars/avatar11_2.gif
Evo joker je upravo promijenio avatar i to je taj!! Ima 68 x 95 piksela! Jel to fer!? A mi tu žicamo za koji piksel više i dobivamo stroge negativne odgovore!
on je mobil insajder! mi imamo vise postova ocemo mi vise pixela
Pa kažem da nije fer, ispada kao svaka vlast koja sebi daje više nego običnom puku... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
ma dobro ja sam zadovoljan, al ipak možda koji pixel više... dobro bi došao
pa dajte onima preko 1000 postova da mogu imat veču sliku...
ova slika od jokera je 1.4 kb pa nije strasno!samo ima vece dimnzije