samo firefox, odlično prikazuje stranice, brzo radi... brzo gif vrti ne šteka flash kada idem po linkovima itd... upravo zbog toga koristim FF i prezadovoljan sam... i kako gog veli retardi iz microsofta previše kompliciraju...
Printable View
samo firefox, odlično prikazuje stranice, brzo radi... brzo gif vrti ne šteka flash kada idem po linkovima itd... upravo zbog toga koristim FF i prezadovoljan sam... i kako gog veli retardi iz microsofta previše kompliciraju...
Opera 9 Rocks!:thumbup:
firefox zakon je :)
A prije sam operu, pa nisam bio toliko zadovoljan
opera 8.54
Opera 9 beta, zakon, najbrža.
Opera 9, samo je još ponekad malo nestabilna, ali vide se pomaci iz builda u build. Trenutno je u fazi beta2 (novi buildovi su svaki petak na my.opera.com/desktopteam/ )
Ja koristim firefox 1.5.0.4. i operu 9 beta
FireFox!!!
Nesto mi se cini da je imao nekih problema s verzijom 1.5.0.3, nesto mi je kao sporo radio, al sad sam na 1.5.0.4. i sad je sve ok.
Definitivno mi je sjeo firefox i ne mislim ga tak skoro mijenjat, naravno js uvijek koristim i IE, za neke stranice, al to je nekih sve skupa 1%
BTW bilo je jednom na t-com portalu nekih uputa kak si tweekat firefox da jos bolje radi, to sam isprobo i bilo je stvarno super, samo kaj kad sam pregazio komp to mi je nestalo zajedno s uputama, ima li tko to mozebitno? :)
zbog nikakve podrške active X-u u FF, često koristim IE...
a FF je zasad baza
Opera rula!:thumbup:
ja inace na kompu imam operu,FF,IE i crazy browser...a najvise koristim operu (u 99,9% slucajeva)...odlicna mi je i ne mislim ju skoro mijenjati :)
Ja eto koristim Operu 9.02 i tu i tamo Firefox 2.0.
FireFox i Opera 9.10!!:thumbup:
Od kada sam cuo za ime firefox browser.
Od tada sam na njemu i sve je super nikad problema nikad vise IE.
Opera rula, mada me ugodno iznenadio i novi IE...
firefox... jednostavno najbolji
Opera... neznam zašto, ali mi je ful OK... bolja mi je od IE i FireFoxa... :spin:
opera:thumbup: ....... a i FF isto:spin:
Firefox v2.0... Absolute perfection... :rolleyes:
Ne znam, nikako nisam imao sreće ni sa Operom ni sa IE shellovima, a IE7 me također nije nešto oduševio tako da Firefox i dalje rulla... U Operi me uvijek neka sitnica razočarala iako mi se sviđa Opera donekle, ali Firefox mi sve ispunjava savršeno pa čemu tražiti nešto drugo... :rolleyes:
IE .... :thumbup:
Firefox. Bolji mi od opere iz jednostavnog razloga: Exenzije, da opera dobij podršku za extenzije i ovakav izbor eksenzija, probao bih i nju.
Opera nema ekstenzije jer je vecina toga vec integrirana unutra. Ostale stvari su samo zgodne sitnice...
Koristim Operu i FX jedino kad moram.
sori al......LMAO!= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
Prije bi bilo IE :thumbdown :thumbdown
IE zakon,LOLČINA!
e fala ti vatrogasac,uljepšo si mi dan,odo krepat od smijeha.....Firefox i Opera FTW!!!!!
Edit: sad me i nijala nasmijala..dobit ću infarkt ;D ;D ;D ;D ;D
IE...ne zato što mislim da je najbolji, već zato što sam lijena isprobavati nove browsere. :)
pa nije firefox molekularna biologija....mislim stvarno :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao nijala