24 boda čini se da sam sa većinom ostalih!
Ali papučicu rijetko štedim!:comp:
Printable View
24 boda čini se da sam sa većinom ostalih!
Ali papučicu rijetko štedim!:comp:
:rolleyes: ...ma ovaj test i nije neko mjerilo,jer ako iskreno odgovaraš puno ispadne bodova.Nemrem reći da ne prođem kroz crveno-nikad,a prošla sam možda 2 u 20 god.onda veliš ponekad i postaneš agresivan!!;D
Koliko onda imas god? 38?= Citat =:
Izvorno postao lili
...pa ona je malo stariji član ove forumaške obitelji, zar ne "lili" :kiss: ...= Citat =:
Izvorno postao VandaL
....stara koka - dobra juha...:)
...pa da (bez konzervansa)haha= Citat =:
Izvorno postao VandaL
.tako je!!;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Sto je najvaznije aktivni clan..to se cijeni..:thumbup:
meni 31 ispalo. zona agresivnog ponašanja.. bla, bla..
a cuj meni se ovih tvojih 31 bod cine cudni...ak je koja votka u pitanju sigurno tada i debelo premasis i 50!= Citat =:
Izvorno postao ZOX
Kao sto je vec receno to je sve relativno...imam susjeda koji se nikad ne vozi vise od 50km/h pa je opalio pjesaka na ulici..covjek super smiren pa mu se opet dogode poneka sranja..
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
42
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva
ovaj test je sranje.....
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
0
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVOG PONAŠANJA
Skupili ste 0 bodova? Ma je li to moguće? Pokušajte ponovno! Što, opet 0? Vi zaslužujete da Vas Sveti otac proglasi svecem. Ne samo da niste agresivni, Vi ste pravo janje, ali pazite – i to ponekad može zasmetati ostale sudionike u prometu.
lol..... ;D ;D
he,he 25 i nije tako loše
koje je ovo preseravanje...