ma Darija pa ta zena je najvjerovatnije jako dobro skrivala svojuu manu sljepoću a mozda je cak i daltonista..pa neka stara baba koja ima godina ko biblija se ljepse obuce..tu ce je Antonija sigurno ''oprat''
Printable View
ma Darija pa ta zena je najvjerovatnije jako dobro skrivala svojuu manu sljepoću a mozda je cak i daltonista..pa neka stara baba koja ima godina ko biblija se ljepse obuce..tu ce je Antonija sigurno ''oprat''
...:lol:... a šta ćeš, al možda i on uleti iduće sezone :D ...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Ma Gobac je za penziju....
Gobac mi je pre --- primitivan.
MALO OT
kad sam juce vidio voditelja Huga i BigBrothera na prjenosu nogomnetne utakmice.....loooooooooooooll strgo sam se
next thing you know - tip ide u terenske novinare i izvjestava iz Iraka
evo počeo je...
niš posebno.....
o boze... ...
kaj o bože?
pa sopekica kad se gledala u ogledalo..
Kaj je onaj rekao da je ustaša? Stvarno nisu normalni...
da puna je sebe......
ko je reko da je ustasa? propustio sam...
Onaj Matko sa obale... Mislim da je to rekao. Ako je, onda bi RTL opet mogao imati primjedaba.
...ja to nisam čula?!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ni ja...........!
Oke, ja sam lud. Sad službeno. Imao sam halo. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/loony.gif
ha;D...
mogao si prije reči
pa meni je ova antonija tak zbunjena jest da ovo radi prvi put ali nema pojma fore su joj jadne ponaša se koda ima 5 god.
Mislim riga mi se kako je Sopekica odvratna i umisljenja a i ova Antonija je opustena kao balon u krojackoj radioni. Uopce se ne razlikuje od Darije tocno se vidi da moraju furat RTL fazon.
Jedine mi je Boris podnosljiv al to valjda godine pred kamerama rade svoje.
E sad od svih ovih kandidata kao sto sam i napisao u prvom posto da moraju udarit kontru sexu u Baru i Opstanku zato su i pokupili sve plavuse njiih 5, sisate, tipove mlade, od akcije samo da naprave pizdariju. A moram im zamjerit to sto su skoro svi s mora mislim ima jedan iz ZG i Varazdina sta mi nemamo zanimljive ljude u ostalim dijelovima bljak!!!
A vidi i ova glupacica od psihologinje je tu e sad idem do WC-a!!!!!!!!
mene ona jako živcira s tim kako govori.....
....možda ..neznam stvarno= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
đisus ovaj Rene -mislim ono(preserator)Lana mi je ok i tete Biba.
Moj favorit je Kristijan!A i Duje nije loš!;D
Izbor u ovoj sezoni mi se čini još gorim nego u prijašnjoj. Taj Duje djeluje skulirano...
...vidi ti njih kako su se uhvatili posla. Odmah su se počeli grepsti za simpatije drugih... http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/pickme.gif a jadni...
jekao je da je iz pravog "GUSARSKOG" grada (Omiša), a ne iz USTAŠKOG što sam i ja prvo mislio.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
i meni se ucinilo iz Ustaskog.... al jebes to sad... prve dve devojke nisu lose,onaj pizzaman je lud i naravno Hamdija ;)
koji vrag, pol BB je iz ISTRE...
da Hamdija je pravi Istrijan. pocrnil je malo od tartufa i Pazinskih purana