valjali...?nemate pojma koliko tu energije odlazi,pogotovo kad si u podređenoj poziciji kao Mirko...liscrpno do boli je 3 min a kamoli 15 protiv fedora
Printable View
valjali...?nemate pojma koliko tu energije odlazi,pogotovo kad si u podređenoj poziciji kao Mirko...liscrpno do boli je 3 min a kamoli 15 protiv fedora
Tresla se brda,rodio se miš.
vec sam napiso kaj mislim o tom lezanju na podu.kaj ga nije pustio da se digne , da se bore ko normalni ljudi :argue:
On kad je ulazio u borbu nije imao ništa za izgubiti,mogo je krenuti na njega odmah sa highkickovimai direktima a ne ovako čekati da završi meč.Isto mu je bilo da ga federor nokautira ili da ovako pobjedi,trebao je iči na sve ili ništa!!:thumbup: :thumbup:
Mirko je sa previše respekta prema Fedoru ušao u meč. Rus je stvarno ko medved, bolji je, kaj je-je.
da tako se i meni činilo,šteta jel ipak mislim da bi suprotno drugačije rezultiralo na ishod meča
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao silvano
na sve ili ništa:thumbup:
Ma definitivno je trebao malo vise forstirat svoj stil odnosno manje okretati leda i bjezati neznam ali jako slabo je danas udaro.
Rekao sam vec u nekom postu prije, ako potraje dulje od prve runde, sumjam u Mirkove mogućnosti da postane prvak.
Osim toga, smatram da je ulogu odigrala i cinjenica da su dva va protekla meca koja je Mirko imao bila sa borcima iz Fedorovog tima. Vidjelo se da je Fedor izuzetno dobro spreman na sve ono najbolje sto je Mirko imao za ponuditi, cak mu je i parirao u stand up borbi.
Smatram i da stoji primjedba da je Mirko bio nest rezerviraniji nego inace, vrlo vjerojatno iznenedjen dobrom izvedbom Fedora u stand up borbi.
Poraza ga je kostao parter. Osim sto suci boduju vise dominantnu poziciju Fedora i sto kod sudaca prvak uvijek ima primat, nakon prve, a pogotovo nakon druge runde, baz zahvaljujuci naporima u parteru i vecoj masi Fedora, Mirko je jedva disao. Da je i htjeo nesto poduzeti, jednostavno nije imao snage.
Za sada se mora priznati...Fedor je pravi i zasluzeni car u Prideu.
Mirko...mozda za godinu do dvije, ako nadje motiva, uz 10 kg vise...
Trebalo je izdržati i te tri silovite runde, svaka čast, prekaljeni borcima!!!http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/f020.gif
malo skomprimiraj da stane na cd, pa ces mi to dati= Citat =:
Izvorno postao gog
zato ovo je pride, a ne K1! po meni je vise papcinski govoriti protivniku da se digne gore...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
da mirko promijeni trenera i tim,bio bi naj na svijetu već odavno,sad je prekasno
nisam gledao, kolko vidim izgubio je........
dobro vidiš......
Ma bezveze razočarana sam, žao mi je. :(
ma mirko je imao svoju šansu kad ga je u prvoj rundi grunuo, da ovaj nije ispao iz ringa mirko bi ga ubio
isto tak nakon hi-kicka krene naprijed i posklizne se
mislim da je više trebao forsirat stand-up borbu
ali *ebiga, život je takav
...čupav i dlakav.
On smatra da je 100% spreman pa on nakon druge runde nije mogao hodat,stvarno je rus bio puno bolji i kompletniji borac stvarno me je Mirko razočaro
upravo je repriza na novoj
Da al 100% spreman na njegove meceve u trajanju od 2-3min maximalno kako je naviko dosad a ne na borca ovakog kalibra.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Sad tek nakon reprize hladne glave kad lagano pregledavam sve vidim da je Mirko imo dosta dobre prilike da privede mec ajmo reci dosta na svoju starnu ake vec ne kraju.
ko bi rekao da čovjek koji je pobjedio izgleda ovak ;D
http://www.iskon.hr/2005/08/28/0039007.17.jpg
...
http://www.iskon.hr/2005/08/28/0038007.17.jpg
Kaj je to sport? Ma....
da to je sport samo za odabrane....kriva taktika i to je to,može mirko puno bolje..bit će 3 sreća
Meni je to agresiva koja se prodaje pod sport. Čisto moje mišljenje. I molio bih bez komentara i pravdanja.
ha hebiga netko voli to,netko balet,netko nogomet...