ide rtl i preko edgea ali trebate imati direktan link jer na wapu nece detektirat mob kao 3 g i preko wapa ne ide..100 % radi tako
Printable View
ide rtl i preko edgea ali trebate imati direktan link jer na wapu nece detektirat mob kao 3 g i preko wapa ne ide..100 % radi tako
a ajde nam ti onda posalji stalan link. Bilo je rasprave o tomu da on vise ne postoji vec se mijenja svako malo.
ToČno, Prije Je Bio Stalan, Moglo Se Spojiti I Nakon Isteka Vremena, Ali Sada Ga Svako Malo Mijenjaju.
Imam z800i koji je 3g mobitel, ali nema vodafone life, pa mogu li nekako preko neke adrese tv gledat?
nemoras nuzno imati VFL. samo stavis postavke za VFL portal, ali tvoj telefon nece proci provjeru pa ce ti javiti da ti telefon nije podrzan.
Objasni malo sta da radim, a zasto moj mobitel nemoze?
Ja imam Z800 i mogu bez problema pogledat svaki video, jedino kad želim uči u 3D igre onda mi javi da mob nije podržan...
Ovo je link s postavkama za GPRS start, nema postavki za Z800 ali možeš koristi one za K700/K750.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=21296860
Ej hvala vam, Crox ti znaci mozes gledat rtl (to je sto me zanima, jeli jos besplatan ili se placa?) Znaci samo idem na live.vip.hr i odaberem rtl uzivo jeli?= Citat =:
Izvorno postao Crox
Ej gdje ste? Jeli mi mozete odgovoriti?
Nisam 100% siguran da jos uvijek besplatan, probat cu pa ti javim...
Na stranicama vipneta piše samo ovo:
Večernji list - Vijesti (6,91 kn, PDV uključen)
HTV Vijesti (6,91 kn, PDV uključen)
HTV Sport (6,91 kn, PDV uključen)
HTV Vrijeme (6,91 kn, PDV uključen)
Humor (6,91 kn, PDV uključen)
Filmske najave (6,91 kn, PDV uključen)
Glazbeni spotovi (6,91 kn, PDV uključen)
TV uživo (samo kod mobilnih telefona spojenih preko UMTS veze)
CNN (6,91 kn, PDV uključen)
Eurosport (6,91 kn, PDV uključen)
RTL uživo (besplatno u promotivnom razdoblju)
Hvala na informaciji, reci mi samo jos jedno, jeli kad ides npr. na live.vip.hr i gledas "besplatno" rtl jeli se naplacuje vrijeme provedeno na internetu ili je besplatno?
Sve je besplatno= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
= Citat =:
Izvorno postao Crox
podatk. podesenja!
Ovako bio sam u vip-u, dao mi list sa postavkama i nemoze mi se spojit preko gprsa! Postavke su kao sto si reko od k700! mogu se preko gsm-a spojit a onda se placa a ovako ne pa me zanima sta da radim kad u tebe moze?
Ovako pise:
podatkovni racuni
Novi racun
odaberemo gprs
ime - VIP.gprs
APN. gprs0.vipnet.hr
ID korisnika: 38591
Zaporka: 38591
nakon sto smo unijeli gore navedene podatke, unutar
Povezivanja/internet podesenja/wap postavke
Nova postavka - vip.wap
povezati koristeci - odaberemo VIP.gprs
Ip adresa 212.091.099.091
nakon toga odaberemo izmjenu na VIP.wap postavci; -Napredno - Promijeniti naslovnicu - VIP.wap - http://live.vip.hr
korisnicko ime - 38591
zaporka 38591
wap zastita - iskljuceno
Mozes mi ti napisat kako u tebe izgleda ovo pa napisi jer se nemogu spojit, kaze mi da promjenim internet ili
Jeli mozete pomoci???
moze tko pomoc?
Ovako moj ti je savjet da nazoveš službu za korisnike i tamo ih pitaš da ti aktiviraju i pošalju postavke. Ja sam imao isto oko toga problema nazvo sam ih i su mi riješili problem, imam N6280. Surfanje na vodafon portalu mi je besplatno kao i gledanje RTL.
izbrisi sve postavke iz telefona i ponovno ih posalji sa neta. SE je poznat po tomu da moze radit probleme ako ima vise postavki. Znaci i podatkovne racune i wap (ili ti internet postavke) pobrisi i natoci ponovno.
Znas sta je bilo Kakav Nered, treba se posalt GPRS na 777, da ti vip ulkjuci tu uslugu, pise i na internet portalu!!! Ne treba se vracat postavke!= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ej imam par pitanjau vezi 3g mobilne televizije!
Da li vip misli prosiriti ponudu kanala i uvesti pretplatu kao u njemckoj za mobilne program? U njemackoj ima 32 programa za 10 eura!
Kada tele 2 misli uvest gprs i umts?
I jeli t-mobile nudi mobile tv?
T-mobile ne nudi mobilnu tv
koliko znam, u Austriji A1 (vlasnik VIP-a) ima isto nešto slično, tj. svi programi se mogu gledati na mobitelu bez ograničenja (neznam koliko se plaća)
pa znam da treba poslat ako nemas GPRS uopce ukljucen na broju telefona. Sorry, greska ja mislio da ti znas sta radis pa da ti je GPRS aktivan na tvom broju.= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
Ja kako znam obicno znam sta radim!!!...
Evo danas sam pokušao gledati RTL. Međutim kako živim u dijelu u kojem nema 3G signala, čim kliknem na besplatna TV (ili sl.), slijedi poruka kako je nemoguće ostvariti streaming jer sam izvan dosega 3G mreže. Koliko me pamćenje služi, i prije sam bio bez 3G signala, ali su dopuštali streaming via EDGE, uz napomenu da su moguće smetnje pošto nemam 3G signal.
Recimo, tako RTL mogu prekrižiti, dok za sadržaje koji se plaćaju, ne dobijem nikakvo upozorenje!
E, Bože, Bože!
A što uopće imaš od trenutnog besplatnog RTL-a... Ja sam ga gledao malo, ali streaming ti je 17:45 - 20:00... Tako da stvarno ne znam kakve koristi od toga... A da plaćam gledanje ostalih programa na mobu... Malo sutra... Nego kako te ne upozori za plaćanje... Tamo lijepo piše cijena od 6.91kn za gledanje TV-a ako se na varam... I to za sve 3G sadržaje piše njihova cijena, ne samo za TV...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy