tnx... stvarno ima dobrih i to novih programa..
Printable View
tnx... stvarno ima dobrih i to novih programa..
nemogu naci profiexplorer na netu. pa pliz pošalji na hrvojeb(obrisiovo)@net.hr
usput, taj instantsis kak se on registrira, kaze mi inavalid kod kad upisem bilo sta.. a i nece mi ama bas nista poslati. kliknem na send blutooth i onda pleas wait i onda me baci u ponovni izbor programa i nista...
probo sam poslati i instant sis koji je u demo verziji omogucen,ali isto nista.
potraži onda drugu verziju,meni radi normalno
free-space.us/hrco/s60_symbian_appz/InstantSIS_v1.0_S60_CRACKED_SMPDA.sis
evo probaj ovu verziju meni radi
instaliro sam to i sve radilo ok. onda sam maknio par aplikacija kao Yedit, jer mi je glup i mob mi se zabloko.. moro restart. nakon toga,sve postavke su izgubljene i vracene na pocetne postavke i trazi mi pasword za MMC, koji naravnio nikad nisam imo...
jel to neki virus? al nisam nista instaliro novo samo maknio...
ocito da si obriso neku aplikaciju koja je potrebna i svim ostalima
m mmc karticom sve radi, ali s ovom na kojjo imam hrpu programa trazi lozinku, kad sa mmcpass probam otkriti koji je passw, kaze FAILED!
mislim da je nozda neka od aplikacija nesto na mmc promjenila da trazi passw.
ima netko ideju?
instaliraj ponovno yedit.
ali mogu ga samo staviti u telefon, ne na karticu, a mislim da je neko sranje na kartici neki filic ili nesto sto oznacava password da je postavljen.. k vragu...
mob.je je cool.uzmi ga
Koji je mob cool? O čemu ti?
probaj s ovom app od cykke-a http://www.mmcpwd.tk/
to sam probo i kaze FAILD.
zna li netko kako postavit da kada primam neke podatke preko bluetooth-a na mob da me pita dali da spremim na karticu ili sve prvo mora ic u phone memory??
sve ide u poruke.
dakle ako hoces da ti ide na MMC, ods u postavke poruka i kazes da se SMS ovi spremaju na MMC, tako i sve sto primis preko bluetootha ide na MMC
postovi su preseljeni u odgovarajuči thread a Ns01, upozoren si več javno da se pridržavaš pravila foruma, sada sam to uputio i privatno,molimte poštuj to,hvala.
dakle bez offtopica dalje i nastavite diskusiju vezanu uz temu.
Ha odvalo sam se sad od smjeha.
Evo u novom Mobilu stoji da Nokia 6630 ne podržava Video razgovore.
I to u Pitanjima i odgovorima gdje vrsni stručnjaci odgovaraju.
Svašta.
hm..zanimljiv taj caspis :)
Evo baš čitam i umirem od smjeha ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Mobil :creep: :creep: :creep:
O bože, greška nad greškama. To se nikad nikome dogodilo nije! Šteta je učinjena i sve je otišlo u nepovrat. Kaj sad radite takav deal od toga?
ne radi se o gr(ij)ešci nego o neinformiranosti.
Jest da nije službeno ali od specijaliziranog časopisa očekuješ barem da ti neče dati potpuno krivu informaciju.
Kao da se obratiš onom HAK časopisu i da ti kaže da se autoput od ZG do ST uopče ne naplačuje jer zapravo nije još pušten u pogon.
Žalosno je da je na toj stranici malo više potpuno besmislenih odgovora, tako da je bolje poslati Lastanu pismo u Modru lastu i očekivati točniji odgovor.
Gle nemožeš se slikati i odgovarati na stručna pitanja (sada malo OFF u zadnjem odgovoru ispada da sa kreditnom karticom možeš dizati lovu i kupovati na bankomatu).
a Što da su odgovorili da nečiji mobitel ima video telefoniju a u stvari ju nema i neko rikne 4000 kn i zakuca im na vrata.
Radi se o časopisu za telefone u koje m odgovaraju na pitanja stručne osobe koje prema ovome u zadnjem broju ne znaju kako se u stvaru zovu.
Pa, zapravo nisu toliko ni pogriješili, kad je u ovom slučaju videotelefonija samo jednostrana, ako nemaš onaj "nastavak". Jest da ju podržava, ali nema nekakvog smisla kad samo ti vidiš pozivatelja. A možda je i krivo sročen odgovor. A možda su i u šumi.
Pa kaj ne možeš? ;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
....a možda da pročitaš to u Mobilu pa če ti biti sve jasnije kaju su napisali(o), odnosno što je mislio onim što je napisao.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a to kako se može ostvarit poziv, polovično ili ne možeš poslati na adresu Mobila da i oni saznaju da se na tom telefonu ipak može.