To i mene zanima..
Printable View
To i mene zanima..
Gle ti njega, tko je napisao da ne znam za force refresh, nemoj da opet moram vama u firmi sređivati internet web aplikacije ;D SAmo nisam očekivao tako glup propust, da su promijenili barem putanju do datoteka u kojima se nalazi javascript ljdui ne bi imali problema sa tranzicijom.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
našlo se među opcijama pa sam uključio... mislim, možeš ignorirat podatak :) . a i tako tko unese u profilu godinu rođenja, može se vidjeti starost. tko ne unese godinu, taj podatak se i tak ne može izračunat. meni ne smeta da je tu, ali ak još nekom smeta, može se lako maknut= Citat =:
Izvorno postao gog
Evo ima još par nevažnih sitnica ali da napišem :king:
Kada pretražujem forum i ne nađe šta sam tražio ovako dođe:
Sorry - no matches. Please try some different terms. $displayCommon
Ovo nakraju neznam zašto dođe ?
I kada idem na reply nekad mi neželi pisat pa se moram ponovo vratit i kliknut na reply :confused:
meni se svida ovo s godinama novo , sad recmo znam da vuki nije djete nego grdosina od 40 godina
Da, to su sfusali na puno mjesta. umjesto sadrzaja varijable, ispisuje se ime varijable...= Citat =:
Izvorno postao cyber
nisu ništa sfušali, mijenjali su način prikaza varijabli unutar jezičnih datoteka, a obzirom da nam je forum prevođen u prethodnoj varijanti, iz verzije 3.0.x, ta promjena se očituje tako da su hrvatski prijevodi na nekim mjestima popucali pa se vide imena varijabli.= Citat =:
Izvorno postao gog
dakle, tko vidi znak dolara iza kojeg nešto piše, slobodno nek javi. treba samo promijenit u prijevodu, pa kad javite ja to brzo riješim.
$strikes kad se netočno logaš
gog ja o ovome =Similar Threads== Citat =:
Izvorno postao gog
http://img282.imageshack.us/img282/8...rtreads7iq.jpg
Zašto moram čekati 30sec između postanja 2 posta? Mislim da je to bezveze.. :-/
U kud ćeš postati više od jednog posta u manje od pola minute?
recimo kada želiš post podijelit u dva posta napišeš prvi pa moraš čekat...meni je bolje da ostane razmak jer bi onda neki pisali post za postom ali samo obajšnjavam zašto je bad...
To je prvenstveno da nemres floodat Forum= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Nego ima jedna stvar koja me bode u oči a to je da je u smajliće tamo kraj upisa posta stvaljen ovaj smajlić :rotfl: pa mi ovo polje za upis posta iskače iz okvira ! Ako može netko stavit neki drugi smajlić umjesto njega recimo :D jer je ovako ružno...
@XLR - zaštita od floodanja foruma. mogu smanjit na 10 sekundi, obzirom da nije nikad bilo problema s floodanjem. mislim da će ti to biti izdržljivo.
zanima me dali mi možete promjeniti natpis ispod nicka,jer neodgovara istini,forumaš sa stažem (jedino mirovinskim)
fala
To sam si i mislio.. Istina, nema toga ovdje, mene to dosta puta "pogodi" kod puno tabova jer ima i nešto odgovora pa kad se potrefe dva za redom..= Citat =:
Izvorno postao zappan
Al dobro ako samo meni smeta nemoj mjenjati.. Stisnut ću zube ;)
stavio sam na 10, tako da će ti biti lakše.
a ono ispod nicka jer se to može promijeniti ako može recite kako
moze ti promjenit admin ili super moderator, i mislim kad imas vise od 500 postova da si mos sam promjenit.= Citat =:
Izvorno postao sipe
nemozes ti mjenjati...
Možeš mijenjati sa 500 postova i 20 reputacijskih bodova ako se nije ništa mijenjalo od VB3
možeš nakon 500 postova= Citat =:
Izvorno postao VandaL
'ovo ispod nicka' je jedan od bonusa koji se stiče s vremenom, stažem i trudom na forumu. kad zadovoljite uvjete za to, pojavit će vam se u opcijama vašeg korisničkog profila. ne znam sad napamet koliko je postova točno za to. možda 500, ima negdje na forumu napisano, u temi vB3 čini mi se.
Ma samo naprijed, a zanima me sto je ovo s reputacijom kada dobijem sivu kockicku, zelena valjda znaci +reputacija, crvena - reputacija, a siva sto znaci??? Nisam ovo prije vidjao