a navijo si za chelsea prije mourinha i abramovicha ?
Printable View
a navijo si za chelsea prije mourinha i abramovicha ?
hehe nisko,nisko
C.Ronaldo rules
Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
Pokusavas reci da BBB vole svaki klub koji ima plave dresove ?
da, i prije sam navijao za chelsea
Ne, reko sam upravo ono gore, a ti pokušaj shvatit... Jer ispada da si samo ovaj dio za dresove izvuko iz konteksta.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Najbolja europska nogometna ekipa?
NK HAJDUK SPLIT - zna se!!!!!! :klap:
Vid isad njega...:rolleyes:
Pričekaj 11.8. možda zvezda prođe još bolje...
= Citat =:
Izvorno postao member
pokusavo sam i mucio se da shvatim da ti hoces reci klub koji ima klubsku boju plavu i navijace koje prati huliganska reputacija, njih ce BBB simpatizirat...= Citat =:
Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
pa npr. Boca Juniors ima plavu boju, navijace koji su jedni od najludjih u juznoj americi, dali BBB simpatiziraju i njih ?
Ja nikad nisam cuo prije da navijaci Dinama vole chelsea zbog gore navedenih razloga sto bi moglo znacit da vole i druge klubove sa plavom bojom i divljim navijacima....
dinamo zg i bayer l.
= Citat =:
Izvorno postao EliteSecurity
Manchester United - Red Devil until I die :)
Engleska je koljevka nogometa, Chelsea je slavan euro klub s navijačima koji imaju zna se kakvu reputaciju.= Citat =:
A ovdje ljudi ni nemogu pratit tu Bocu koju ti spominješ, kad niti igraju u europi niti ima na tv. Osim toga argentinci su kreteni koji na utakmice odlaze s noževima i pištoljima, i svako malo neko završi mrtav od metka. Pa niko normalan valjda neće njuh simpatizirat, pa nek imaju i 10 plavih boja...:rolleyes:
Nadam se da ti je sad jasniji moj prijašnji post.
Jeste li vidjeli nova Interova pojačanja?
Taj inter uvijek ima neka pojačanja a kad su uzeli zadnji trofej...
Za mene je najbolja Roma i DINAMO
= Citat =:
Izvorno postao member
istina
MAN UTD RULES!!
www.manutd.com
pa sta nisu uzeli kup italije zadnje sezone... nije nesto veliko ali je trofej...= Citat =:
Izvorno postao member
ove sezone i nemaju tako los tim, onaj pizzaro im je najbolje pojacanje dosad, covjek dribla ko lud, pravi playmaker... u zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv juventusa vieira mu nije mogo uzet loptu bez prekrsaja... od nove godine pa do zavrsetka 04/05 sezone inter je bio najbolji tim u italij... nemoj ih otpisat samo tako
Ne otpisujem ja nikoga, nemam ni razloga. A talijanima je najvažniji scudetto, važniji čak i od lige prvaka! Zato taj kup nema neko značenje, može se reč da je to utješna nagrada.= Citat =:
ma nemože ništa inter u milanu ima mjesta samo za jednog -------MILANO!
shevchenko vieri kaka sedorf rui costa gatuso nesta maldini stam kaladze...koja ekipa;D
Koji je novi došo, iz južne amerike?
barcelona!!
koja mrtva barcelona.
štaje smogovac, bed ti je napisat koji mob imas uz k750i:)
nije mrtva,jer nije živa....
sagem?
danas se nadam da Inter nebu zgubil-
siemens s65....
a evo 2:1 gubi