treba unijeti neki ključ ili kod a ja ga neznam tako da mi je zajeb a i kada se pali mob kada se one ruke spoje onaj zvuk se na pola prekine
Printable View
treba unijeti neki ključ ili kod a ja ga neznam tako da mi je zajeb a i kada se pali mob kada se one ruke spoje onaj zvuk se na pola prekine
ako nisi mjenjo tvornički je predpodešeno na šiftu 12345
a mjenjano je piše da će kod biti odblokiran za 5minuta.
kad si 5 puta fulao....i meni se to dogodilo......majstor je stavio novi softweare...sad je ok......
kaj moram ga odfurat na servis naravno nemam garanciju,koliko će doći i kamo da ga odfuram
ja sam platio 50 kn..........
moram otić u mobis?
ne moraš.....ako znaš nekog koji se bavi tim odi k njemu!
evo novo stanje moba ujutro sam ga pokušao upaliti i opet isto.cijeli dan sam radio tak da nisam uspio otić do mobisa i dočem evo prije 15minuta doma i upalim ga onak slika se izgubi ali se mob restarta radi jedno 15sec i odjedanput počne se gubiti,nije se odma izgubila kao prije,mislim da je neki kondenzator ili nešto otišlo,možda jer sam dugo punijo mob,fakat neznam,i onda se opet restartao i evo radi još
da sjetio sam se instalirao sam i midnight club 2 i nije mi se nigdje pojavila ikona za pokretanje igre a pod upraviteljom mi se pokazao
stvarno imam sreće jučer navečer instalirao sam tri teme sve super ugasim ga sad ga upalim i nakon jedno pola sata opet isto!! u p.m. evo opet je proradio,zanima me kako si mogu aplikacije koje sam instalirao staviti na vrh menija i dali mogu staviti igru ili aplikaciju koje instaliram umjesto onog fotoaparata na počettnom ekranu
naravno da mozes samo odes na ikonu koju hoces da stavis na pocetak kliknes options,move, i samo kliknes tamo gde hoces da je stavis. jednostavno,ha? :)
Ma on misli na stanje mirovanja...
Odeš meni-alati-postavke-telefon-stanje čekanja i tu idabereš lijevu i desnu tipku :thumbup:
ma mislim da obadvoje ali ovo za lijevu i desnu tipku recimo imamultra mp3 i mogu li njega kako staviti na jednu tipku
Dali 6600 ima funkcijonalan T9 na hrvatskom jeziku za sms (pitam jer moj je na engleskom nema hrvatski) i dali se mob mora dati u mobis da bi se ubacio (T9 hrv.) ili postoji neka aplikacija i za to da se može ubaciti.???