Čitao sam negdje da možeš od t-come tražiti potvrdu da su oni taj iznos platili van države. A budući da oni tim ljudima iza dialera ne isplaćuju, onda ti ne mogu to naplatit.
Ponovo kazem samo sam cuo. nemora bit tocno
Printable View
Čitao sam negdje da možeš od t-come tražiti potvrdu da su oni taj iznos platili van države. A budući da oni tim ljudima iza dialera ne isplaćuju, onda ti ne mogu to naplatit.
Ponovo kazem samo sam cuo. nemora bit tocno
ja samo znam da jedino u čemu će ti t-com "pomoći" je da ti odobri plačanje "velikog" računa u ratama.... provjereno od strane rođaka...
i ja imam problem oko naplate, potraživanja lopav. (t-kom)
meni je prošle godine za 5. i 6. mj. došlo oko 9000 KN za platit inače je mjesečno oko 180KN, ostalo su daileri. Natežemo se i pismeno smo se žalili, u dva navrata su nam iskopčali telefon na nekih dan/dva ali se stara žalila da želimo pismeni odgovor pošto smo se i mi pismeno žalili. Za sad telefon radi i internet neka tako i ostane.
Inače hvala na gornjim savjetima, zakon... iskustva.
e kad prema svima t-com bio jednako pravedan,gdje bi mu bio kraj!!
Ja sam otkrio dialer odmah u korijenu, dok sam imao dial-up, tako da sam imao samo 3kn međunarodnih poziva kaj je ništa...
Meni je najbolja zaštita bila ona koju sam skinuo sa naše T-Comove stranice (ne znam jel još ima)...kod te zaštite te pita svaki puta da li se hoćeš uključiti putem nekog drugog broja (tvoj broj prepoznaje, kad ga uneseš) - tada skužiš da li imaš dialer i ako je broj sumnjiv, samo ga od*ebeš :thumbup:
Taj rukometaš nije nijem,može govoriti.I dobio je račun na 40000 kuna,sve je platio.Ja poznam toga rukometaša= Citat =:
Izvorno postao Hacker
ja sam deinstalirao t-com antidialer jer je smece i instalirao dialer-control,iako kad budem imao adsl,to vise nece biti potrebno.