I u Rijeci su se pojavili za 400 eura...
Printable View
I u Rijeci su se pojavili za 400 eura...
U beogradu 340 eura!!!najsvezija informacija. mislim da ne postoji bolji telefon trenutno na trzistu. pozdrav svim forumasima
frend uzeo u Italiji za 400eura... mrak mob....
= Citat =:
Izvorno postao Cele303
Ma kakvi ne postoji bolji mobitel na trzistu.Ma daj bolan ne SE**
(N90,N70,6680,6630,P910i,MDA::::::::::::::::::)
ma jel ima ili nema bolji to je osobni odabir nekome je na prvom mjestu izgled a tek onda funkcije...po meni su svi ovi koje si nabrojio bolji mobiteli izgled mi je tek iza funkcija..= Citat =:
Izvorno postao MPower
U rijeci je cijena trenutno 320eura s mmc 256mb,kako joj se cijena naglo spustila imali su forumaši pravo koji su o njoj pričali još u 7mj/2005.
ljudi , ja imam jedno pitanje vezano uz motorolu v3x !
posto vidim dobivaju se i slusalice , pa onda dal ima kakav mp3 player , da si sami recimo napravite listu i da vam pusta mjuzu ? ako ima kakve kvalitete je zvuk ?
Meni se osobno mob ne svidja. Ne patim za clamshell, thin, ultra ogromnim mobitelima. Ja sam vise rugged big obla mrcina (E1000, SXG75) style.
I onako nema nista posebno od funkcija sto bi bilo revolucinarno, a cijena .....PIUUUUU :wall:
Za meni nije dobar Buy.
SE Wxxx se puno vise isplati po meni..
Ili N.. Serija od njoke
Ili recimo cekati ovako nesto..
http://www.mobile-review.com/review/...-w950-en.shtml
Ima mp3 player koji se zove digital audio player. Možeš slušati muziku po izvođačima, albumima, sve pjesme, napraviti svoju playlistu i sve. Kvaliteta muzike je više nego zadovoljavajuća isto kao i glasnoća, nema onih krčenja= Citat =:
Izvorno postao gangbanger
= Citat =:
Izvorno postao HvRv
E vidis o ovome se da razgovarati,
u zadnju godinu sam imao sve mobove za vidjet i koristiti al ovo je nenadj...vo.
e , dal mozda motorola e1070 ima mp3 player ?
btw kakva je razlika izmedu v3x i e1070 ?
osim sto v3x ima bolju kameru ?
Mob odlican,meni jedna od najboljih motorola koju sam imao samo sto me uzasno zivciralo skripanje zadnjeg poklopca!Koma.Morao sam gurat papiric izmedu poklopca i baterije.U tom slucaju nije skripala.Inace mob je mrak!
Kod tih proizvodjaca su isto bube u glavi,= Citat =:
Izvorno postao Nostromobox
kupis mob koji si platio cca. 400eura (prije nekog vremena), a dobijes skripalicu, taj poklopac sam cuo da skripa na 2. v3x
Upravo sam je kupio, i nije me srcka strefila. Mob ko mob, solidan ima sve, pa cak i vise nego sto treba jednom moilnom. E sada sledi zackoljice, posto me nerviraju one ikonice postavljene ko bacene kockice, nasumice, hteo da promenim, spojim sa kompom P2KTools, cekas jedno sat vremena, pokusas da izadjes neda, kad ga odspojis, poplavi komp od muke. Probao jos neke programe nedase uopste "otvoriti" da ubacim svoje. Tako da me polako malo i razocarava sto ne daje, a samo uzima. Cena 230 evra + 20 kartica. Nisam ni u ludilu dao te pare nego od loseg duznika i kos pleve puna kapa. Zato ako neko zna kako da mu "pridjem" neka pomaze.
ovo ti više nije u okviru teme,tako da bi bilo najbolje da otvoriš temu sa konkretnim naslovom i onda da se o tome raspravlja jer bi to ovdje bilo offtopic.... Usput, trebaš promjeniti CG15, DRM da bi ti se ikone promjenile. Znači, mijenjanje na nebrandirani firmware!= Citat =:
Izvorno postao tomican