sta ti imas da imas 20G?
Printable View
sta ti imas da imas 20G?
Kakvo je sad to pitanje? Većina nas ovdje ima na kompu desetke gigabajta mp3-ca. Ja sam si potrpao skoro sve što imam, tako da kad, primjerice odem na more, da si možemo poslušati što god želimo. Čemu onda svi ti modeli od 20, 40, 60 i više giga? Ne želim koristiti mobitel za takve stvari, jer bi mi puno brže istrošio bateriju, a za cijenu kartice od 2 gigabajta, kupim mp3 player sa hardom od 20 GB.
a ti imas mpr plesjer s hardom od 20G? to te pitam koji je koje marke i model i to.
Aha. Spomenuo sam već u ovoj temi kojeg posjedujem, da se ne udaljavamo od teme.
Sve je isto D750 = K750=w800
manje razlike u sw,
w800 najova izvedba normalno nesto novi sw mislim na player,
mp3 se jace cuju a mozda radi slusalica,drugo isto sw R1k
k750i isto sve osim 64mb card -kod mene 1 gb player nije te razine
kao w800 ali je super,sw momentalno R1N035 od juce kod mene
D750 = K750 brendovan za vodafon ,razlika u masku
kamere su sve iste samo,ovisi o fw telefona
Prilicno sam zadovoljan K750 i update servisom koj nokia moze da sanja
Flight mode je zajebancija za decu kad si u avionu da ti ne zvoni tellefon i
cujes mp3:bunny:
Ispravak, po ne znam koji put. D750i je T-Mobileov brandiran mob.= Citat =:
Izvorno postao hensk
OK ipricavam se :thumbup:
jel mi moze neko objasnit sta je to "makro" funkcija na foticu
To ti je kada slikas izbliza, otprilike dvasdesetak cm od kamere, i onda ti taj predmet u mlizini ispadne jako dobre oštrine, a pozadina onako malo zamuceno...
Ili, na još manjoj udaljenosti. Sa macrom uspiješ izoštriti objekt u blizini od 10-ak cm.
Što ti naprimjer znaci da ako slikas tekst ili nesto s drugim kamerama imas 10% sanse da ces procitati dotican tekst, a makro ti sve to izoštri
ja mogu bez problema uhvatiti svaki tekst. (nazalost nemogu uploadati sliku)
Jel neko zna gdje na webu mogu naci softwear od w800i koji bi mogao staviti na d750i
ta 3 aparata su skoro ista, samo kod nas ima kupiti samo w800, k750 je trbao doći ali još nije i nezna se kada će doći a za d750 nemam pojma. w800 košta 3300kn u dućanu što po meni nije puno za taj aparat s obzirom da je "kompletan"(bar za mene).
Kako ga nema? Ja ga prije mjesec dana kupio u VIP-u za 3300 kn= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Probaj naći nešto ovdje.= Citat =:
Izvorno postao Car
neznam tko ga je uveo jer EM ješ nije, trebao je ali su ispali neki problemi tako da sad prodaju samo w800, a oni su koliko ja znam jedini ovlašteni zastupnici za SE. tako da stvarno neznam....= Citat =:
Izvorno postao imatic
Za korisnike k750: da li se poklopac kamere rasklima tokom stalne uporabe?
Meni se čini da je jako solidan. Ali ja se nit ne koristim preveć s kamerom...
takoder :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Poklopac od kamere je odlično napravljen,ali onaj joystick ti s vremena na vrijeme počne štekat,mogli su ga malo kvalitetnije napravit.
meni je k750 daleko ljepsi:D
Ja imam iPod 60GB (photo), na njemu imam potrpano sve zivo, a na W800 sam snimio vecinu najdrazih pjesama, ne nosim iPod uvijek sa sobom.
K750 ima ljepši slider za kameru, a i općenito je ljepši... memoriju ionako mozes nadograditi kad hoces ;)
imam jedno glupo pitanje u vezi memorijske kartice, nisam do sad imao posla sa SE i razmišljam o kupnji,npr. kod W800 koji dolazi sa 512Mb, ako hoću 1 Gb moram kupit tu karticu ili mogu kupit još jedno od 512Mb odn. dal stanu dvije od 512 Mb?