>>>>>>>Me too<<<<<<<= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c050.gif
Printable View
>>>>>>>Me too<<<<<<<= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c050.gif
za mene je ozbiljna profesionalnost kad netko zna opelješit ljude i zaradit brdo para na entertament komercijali iliti gluparijama koje ljudi puše.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovce su da se šišaju, zar ne ?
ja sam sebi nastimao onu melodiju koja je besplatna(ona s reklame) i jako se slabo cuje, krci i glupo je. nikad ne bih dao za takvu glupost novce.
čisti kapitalizam; cilje je iz svakoga izvući pare.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
sad si me podsjetio na jednu izjavu, pa kaže: Svi ste vi ovdje ovce, a ja sam ovan i sve ću vas lijepo piiiiip.;D
nismo li o tomu sanjali? Što smo tražili to smo dobili :) kapitalizam
BTW svaki proizvod nađe svoga kupca
...upravo to, svaka čast :thumbup: ... ako netko nešto ne nudi, pa neće onda ni zaradit...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
moze jedno pitanje koje je vezano uz temu?? kako maknit to sranje?
i mene fakat zanima kak se to makne jer je bezveze i zivcira, bar meni.
To mi je glupo....Pustim si MP3 na mobu i nek svira....
... :) , čitaj:= Citat =:
Izvorno postao jay
= Citat =:
Dogodila se pogreška kod poziva URL-a Nepoznati URL
Kod pogreške: Your browser seems not to accept cookies. (Nepoznata pogreška)
Molimo ponovno učitajte traženu stranicu. Ukoliko se pojavi ista pogreška, pokušajte kasnije. Drugi dijelovima VIP-ovog portala možete pristupiti upotrebom osnovnog izbornika ili tražilice. Ukoliko se želite vratiti na prethodnu stranicu, kliknite ovdje
da vidim, uglavnom odete na halo.vip.hr i onda na moja halo mapa
u SMSu napises -HALO i posaljes na 444 i to je to= Citat =:
Izvorno postao :))
zanima me nacin placanja halo melodija'' cuso sam da se nekej svaka 3mj placa??
aha, ti u biti iznajmljuješ prava na reprodukciju melodije onima koji te zovu na 3 mjeseca za valjda 10 kuna.... pravo šišanje ovaca ti je to :) ali showbiz must go on
daj kaj ce vam te glupe halo melodije! -zakej da vi placate melodiju da bi oni kad vas zovu mogliu slusati??! bezveze..bolje da suprotno napravili..
:rolleyes: kak to misliš ?:spin:
Ja se isto pitam. Možda bi oni koji zovu trebali plaćati? ;D
danas čekam tramvaj kod Cibone(na Savskoj)kad počne svirati ona gratis melodija i to ono full glasno!!
ja sam maknuo tu glupost s moba. e sad mi je problem sto ju imaju i drugi a full me zivcira,pogotovo ta gratis melodija.
Al čovječe,svira ko blesavo,ali neznaš od kuda.= Citat =:
Izvorno postao danijel_13
evo da se cuje kaj..sve šušti..uvjek se scimam kad zovem frendicu..brijem da je na nekom partiju-ono glazba svira i odjedanput se ona javi
Jedva cekam da prodje testi rok ove gratis meloedije pa da si kupe. kladim se da ce je upola manje ljudi koristit tu funkciju.
Grozota!
Stvarno sam se iznenadio kad sam skužio da su i neki moji frendovi uključili ovu glupost... :thumbdown: