Opet nista... pa j.... m....
Printable View
Opet nista... pa j.... m....
nemoj mi reč da si stvarno očekivo da češ nešto dobit?
haaaa to nije igra na sreču, to je prijevara!
ja sam si vec i zabrijao i sve isplanirao kak cu ga staviti u oglasnik i 1300 kn potom u dzep!!!!
posalo sam samo jednu kombinaciju od pet kodova, i tak cu brijem svaki tjedan...
idem pogledati kak mazda stoji u oglasniku :-)
a baš bi bilo lijepo voziti se u cabrio mazdi pogotovo sad kad dolazi ljeto....
Ni ja ništa, ali za ovaj put sam i poslao samo jedan komplet kodova, dakle 5 komada, nema veze, igram dalje a ovaj komplet mi ionako ulazi u mjesečno izvlačenje za MX-5.
vi ste VELIKI optimisti
NIJE KASNO DA POČNETE, SAT OTKUCAVA VRIJEME DO SLIJEDEĆEG IZVLAČENJA
http://www.coca-colastore.com/coke_i...60280111-c.jpg
Majstori, kucnut' će i naš čas.
oce,oce
mora kad tad...
Tako treba,ja sam bar sigurna da neću ništa dobiti(normalno jer ne igram..),al za vas još ima nade .
zašto ne igraš? pa to je bar jednostavna igra....
Kod mene ti je to komplicirano,krenem skupljati (što već se skuplja u kojoj igri),nakupim koju tonu materijala za slanje(ponekad,ovisi o poštarini) pošaljem i onda skroz izgubim živce kada ništa ne osvojim.Ovako bar neću prolupati prije vremena
:D
ja recimo igram svaki tjedan ovu igru u jutarnjem listu, i kad izrežem one slike ili izrežem odgovore (kak je prije bilo) sve ljepo popunim napišem podatke i... ne pošaljem... :D
To se i meni događa,ili mi je još bolje ako totalno zaboravim do kojeg datuma se treba poslati i tek(normalno nakon što je davno prošao rok) skužim da imam punu ladicu(pr.čepova) koje mogu samo u smeće.
Ja baš imam filing da će netko od nas što tu nešto pišemo nešto i dobiti.
Danas sam već poslao dva koda, još dva i imam jedan komplet!:)
ma naravno svi kockari imaju filing da ce nesto dobiti, to je ovisnost
Ni jučer ništa, dođe mi da pređem na Pepsi Lemon Twist!
E bolesne su one skoro pa 'home made' reklame za pepsi... Ludi su! ;D
Moram priznati...ipak sam igrala..i normalno nista.Jučer mi je cimerica skoro poludjela kad su izvukli jedan broj samo za znamenku drukčiji od njenog:-/= Citat =:
Poslao: Ivica
Ni jučer ništa, dođe mi da pređem na Pepsi Lemon Twist!
ona reklama mi je sigurno jedna od najboljih ikad!!!!!! luda je! :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
E bolesne su one skoro pa 'home made' reklame za pepsi... Ludi su! ;D