pa eng bi trebao imati.. pokusaj ukucati sljedeci kod u mobitel *#0001#
ako ne ide tako, potrazi u meniju jezik pa eng, jer eng ide sa vecinom lang pack-ova pa tako i sa hrvatskim....
Printable View
pa eng bi trebao imati.. pokusaj ukucati sljedeci kod u mobitel *#0001#
ako ne ide tako, potrazi u meniju jezik pa eng, jer eng ide sa vecinom lang pack-ova pa tako i sa hrvatskim....
p.s. za vratiti na hrvatski ukucaj *#0385#
Mislim da svaki ima engleski.
to sam i napisao, da bi trebao imati eng...
= Citat =:
Izvorno postao domy_os
ljudi probao sam napraviti ovo na CXV70 i sve je ok,ali je doslo do jednog problema.Nestala je desna tipka od vodafona,i sad mi je tamo KAMERA,ali lijeva tipka mi je stavljena na PORUKE i kad ju stisnem samo se cuje neku zvuk BEEP i prebaci me u glavni MENI na poruke.U cemu je problem???
moze li tko dati kakav link sa datotekama iz
Config\Default\
Config\japp\FlexMenu\
od CX65 i S65, pa da zamijenim te stvari?
mozda cak bolje da se uploada tu na forum
Evo ti flexmenu u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=cache+config
To sam ti ja prepravio od cx65 za cx70. Inače ako staviš od cx65 ne radi ti lijevi softkey pa moraš još dva fajla ostavit od cx70 nešto createmsg i messages.
da ali tu nema sadrzaja od /config/Default= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
ima toga gdje?
---------------
evo nasao sam, ako kome treba:
http://bubamester.uw.hu/eredeti.rar
skini ffdinit od kojeg hoćrš mob i instaliraj ga u mob. To ti je cijeli flexmemory sadržaj od mobitela. Recimo skineš T-Mobile sadržaj od cx70 i izgledat će ti mob kao da je tek kupljen u T-Mobileu. Samo što ti obriše cijeli stari sadržaj pa napravi backup.
mislis ffsinit
da (blizu je s i d)
Jesi li pokušavao? promjeni ti cijeli sadržaj.
jesam, od cx70 sa siemensfreaks.com, ali mi nije htio updateati.= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
jedna mala napomena, FFSinit sa siemensfreaks (onaj kod tuning sekcije) ne radi sa T-mobile postavkama, dakle ako imate T-mobile, taj vam FFSiniti nece biti dobar
Otidi na http://eh.student.utwente.nl/~landy/
Tamo imaš više njih
usera name mobile
psw elibom
Eto uspio sam maknuti vecinu vodafone sranja iz C75 koristeci samo IR.
Ikone glavnog menija sam zamijenio sa onima od S65 koje po meni bolje izgledaju od onih koje dolaze sa nebrandiranim C75.
Procedura je bila sljedeca:
1. Brisanje Config\Default\Mylink foldera
2. Kopiranje fileova od M75 (nisam nasao od C75) u folder Config\Default\
3. Iskombinirao sam fileove iz 2 razlicite arhive i iskopirao ih u Config\Japp\Flexmenu
a) http://www.siemensfreaks.com/php/ikone.php (potrebna registracija, u arhivi su ikone bas za S65)
b) http://www.dirk-hilmer.de/cx65/filea...5_FlexMenu.rar
Iz arhive pod b) sam samo iskopirao fileove koji nedostaju u folderu sa ikonama od S65 iz a)
I to je to, nema vise vecine ogavnih Vodafone ikona, onih par koje su ostale, na primjer ona za uspostavu poziva mi ne smetaju.
Odgovaraju ti i ikone od CX65, CX70. Imaš ih na forumu pa probaj. Isto tako trebo bi ti odgovarati i prošireni meni sa 18 ikona.
Nisam skuzio, jel ima tu i kako se maknu oni linkovi za download is pojedinih foldera (tipa Games, Sounds...etc)?
add by dac: eh kad je ruka brza od "bubrega", ak jos neko nije skuzil, to je onaj direktorij MagicLink, samo ga treba ubit
@DacMan ;D imaš pravo , obrišeš tu mapu i riješena stvar. Inače možeš sa Menu Creatorom postaviti sve linkove i ikone kako tebi odgovara.
poslije uklanjanja vodafona iz cx70 nestane precica za ukljucenja dinamickog svijetla, moze li se to ikako vratiti?
Ne nestane nego ti nestane jedino ako ubaciš meni od Samsunga D500. Probaj ubacit neki drugi meni. To je valda zato što na samsungu pokazuje one brojeve s lijeve strane koji ne mogu biti veći od 9 pa su zato neke opcije uklonjene.
aj daj mi link za disc opener.nešto me zanima na mobu:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Da ne tražiš link evo ti ovdje Open Disc.
Samo jedno malo upozorenje , nevezano za temu ali je dobro znati, OD ponekad antivirusni programi detektiraju kao virus. Naročito to voli raditi Antivir.
Moram vas zamoliti za pomoc! Downloadao sam s neta VN Navigator, ali ga nisam nikako uspio pokrenuti, datoteke u tom folderu su : vsofs.wfx, install.txt, readme.txt, changes.txt, plugins.inf i folder sa jezicima. Ni jedna od ovih datoteka nije izvršna, pa me zanimalo kako pokrenuti program? Naravno otišao sam pročitati readme.txt ali u njemu pišu samo znakovi, ništa razumljivo..
U jednom od postova, netko je napisao da je uspio svoje probleme rješiti tako što je prikazao skrivene foldere na mobitelu (Siemens C75) programom Disk Opener. Pregledao sam sve moguće na netu i naravno program nisam našao.
Molio bih nekoga ako može, neka mi pošalje Disk Opener na m@il : ja.saggy@gmail.com i tko zna, neka da odgovor na ovaj post sa objašnjenjem problema s VN Navigatorom!
gdje se nalazi melodija koja oznacava pocetak SNIMANJA kamerom?
a da pogledaš prethodni post ;) disk opener ti je pred nosom= Citat =:
Izvorno postao Saggy
a VN navigator skini ponovo, nedostaju ti datoteke.