:funny: u cjeni....= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Printable View
:funny: u cjeni....= Citat =:
you must have been jako jako jako tesko djete , uvjek mislis da si u pravu.= Citat =:
ima razlike u tom sto loza ima 20x vise sumpora a moderni CDTI motori su "alergicni" na sumpor . svacas, nakon par soma kilometara motor crkne.
neki ne kuze da nemres vozit novu mecku na loz ak si mogo golfa I. TO JE DIESEL ISTO ALI SASVIM DRUGACIJI MOTORI
ne znam dali imate iskustva s time. Mislim da je sve za sada na pričama.
Novu mečku i novog Audija možeš vozi na ložu. evo naveo sam gore da mi frend vozi pasata već dosta dugo na ložu i auto (motor) je OK. Ima blizu 160.000 prijeđenih i to mu se isplatilo. Što se tiće 20X veče koncentracije sumpora u to se ne kladim jer znam što prodaju i kakve su inače analize goriva a kakve su službene.
ne znam točno koja je sada šema sa Euro Dieselom ali se dobro sječam da sam prisustvovao punjenju rezervoara benzinske pumpe i iz iste cisterne se točio Diesel i Loža, samo su u rezervoar od lože sipnuli kantu crvene tekučine (ne znam koje). te je bilo u vrijeme ka si ti Gruntovčan se igral s autičima u pješčaniku.
Meni je OK kad se neko javi iz te struke i kaže da sam naporan ali čitati iz autokluba i raznih novina i ovdje to iznositi kao dokaze nije fora.
= Citat =:
ovo je stvarno bilo nisko
Zašto? Brijem da je to samo bila istina...
opet je on najpametniji . evo i mclaren ti kaze da nemres tocit lozu u nove tdijeve .
ja neznam kakav dokaz t itrebas da ti enki inzinjer kaze da to niej dobro za motor?
novi motori su jos osjetljiviji jer ispunajvaj usad vec euroIv i eurov normu i SMETA im sumpor.
to kaj sam se ja igral u pjescaniku kad si ti camio na benzinskoj je jako bitno u tome ko je u pravu , da . daj ajde ak si stariji nisi zato svu pamet svjeta pokupio.
...ma daj, ne može nikako biti isto kad se troši loža, plavi diesel i eurodiesel...
meni su često savjetovali da točim ložu u svoj hdi,ali to mi je nekak neznam....
:nono: Imaš da šutiš.Valjda nered zna .= Citat =:
Izvorno postao Eminem
@andrea lol probaj ...
ko nije probo nije se ni usro :)
Ma ne bi jato radio. Da imam dieselaša.
GLedam zadnje vrijeme da li bih si stavljao plin, ili bih si promijenio motor. Ima par diesel-motora američanske proizvodnje koji jesu jaki i veliki, ali ne troše previše, tak da nisam pametan (govorimo o 6000ccm/300ks ili 8500ccm/450ks). Troše oko 15-16, ali diesela, tako da je podnošljivo. No nekak bi me bilo strah vzit na ložulje, nikad ne bih mirno spavao (u vidu toga što se loše događa motoru).
Kada toliko troši mislim da je i zaslužio da mu se ružne stvari dešavaju ;D
Hmmmm.... i to što veliš ;D
i kolko bi došla rega za to?!
Pa iskreno, ne više nego sad kaj plaćam. Sad sam na 1200kn cestarina i p*darija, još 200tinjak za sam tehnički, i 2600kn obvezno osiguranje s 50%. Ovo bi tek nešto više bilo...
razlika ti je i kao kod bicikla!kad muško vozi (loža) onda malo više dimi a kad ženska vozi ništa,a plava nafta i nafta ti je razlika kao kod dva parfema različite boje-a obadvoje smrde da padneš sa stolice :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
mislim ženski parfemi sa kvatrića
rega za sve aute preko 150ks ti je ista= Citat =:
Izvorno postao Vuxs