Erika svaka čast! :beer:
Istina je, nema do tog zvuka kad zaprede jedan SDI motor, po mogućnosti u rano hladno jutro.... mmmm....
Printable View
Erika svaka čast! :beer:
Istina je, nema do tog zvuka kad zaprede jedan SDI motor, po mogućnosti u rano hladno jutro.... mmmm....
nisam tak mislio da moras sutjet.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
daj iggy u zivotu si vidio 3 i pol auta a vrhunac autiju ti je omega sa 2,4 motorom jer je to jako UUU ludnica
osim toga , ovaj golf na slici nije crn ako me oko ne vara ;D
daj neda mi se prepirat s vama , meni sdi ide dobro , malo trosi . jesam reko da se ne kvari?e pa ne kvari se.ak neko od ovdje prisutnih misli da sporo ide, nademo se kod mog kvarta (precko) pa ko prije do recmo dubrave . nema pravila , semafora i sl, bitno je ko prie dode.
pa da vidimo ko je spor
wb ovo vrjedi i za tebe ,ak uopce tvoja talijanska drla izdrzi tolki put , ipak su to deseci kilometara
Omega 3,0i...a vozio sam se i u 911-i 1995...obični coupe(ako imaš stare novine 2-3 god reći cu ti koji jer je razbijen prije 2-3 god)....od daljih boljih tu je Lancia Delta Evo...neki brabus(neki stariji model)...naravno Opel Calibra...Golf Gti 1,3,4...Punto Hgt(1996)...ima tu još par starih bmw-a...ali nisu vrijedni spomena...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Sad bez zahebancije...gdje si ugradio drvene umetke?
... :jump:
uuuuuuuu 3,0 pa to je v6 jesi svrsio? jel jako hrđava ili samo malo?
sto se umetaka tice...reci cu ti di sam ih ugradio kad ti napravis prvih 100 metara u auto.
ali na vozacevom zicu :D
Otkad je Alfa smeće?KAd ti budeš imao nešto što se može mjeriti sa Alfom od WB-a(po konjaži,izgledu)...jedno zajedničko njegovoj pili i tvom traktoru su OZ racing felgice...= Citat =:
ne brini se vozio sam,ako želiš daj mi svog SDI-a negdje na parkingu idemo se đirat...samo neznam krenut dobro(pržim gume jače nego u fast i furios)...= Citat =:
A **** vas baš te djeca. Svađate se koji je auto jači i bolji. Moj tata je jači od tvog i te brije. Pa svatko vozi ono za šta ima para i šta mu se sviđa. To što on ili bilo tko drugi vozi je njegov problem i nije baš tema za izrugivanje i svađanje. Kad ti budeš imao bolji auto od njega onda se kurči. Sad nemaš šta prigovarati
:closed:
slazem se.
a ti iggy ... lol necu se ja dirat po parkingu to sam radio sa 12 , idemo race , gore su ti uuvjjeti
i.....
jel to tvoja noga viri iz necijeg š ovaj guze?
ako očeš naći neki dovoljno velik parking...pošalji mi PM nakon ljeta(nisam sad u Zg)= Citat =:
nepostoji tak veliki parking di bi ti mogo startat sa svojom ultra mighty super charged Omegom 8,0 V12 3turbo
;Dne mislio sam da mi posudiš svoj Golf...to mi nije problem kontrolirat...= Citat =:
Ajd dosta prepucavanja...nije ni SDI loš...pa i naša ga murija vozi;)
E Gruntovčan od kad sam te upoznao stvarno sam mislio da si malo odrasliji... a tu se joguniš debilnim izjavama ko mali nadrkani tinejđer... NHF
Ma najjači si, evo ruke! Nema te alfe koja bi tebe tako nabrijanog pobijedila... ;D Sve bi se pogasile na startu od straha!
LOL
Ajd sad djeco kuš i na spavanje! :kiss:
kako ti kazes , tata
alfa se nebi imala ni sanse zapalit , jerbo bi crkla elektronika tm
Sad će te preći na alfu. Meni je alfa odlična. Svi auti super izgledaju ali puno ljudi se žali na kvarove. O starog kolega je imao alfu 156 i više je bila na servisu nego na cesti. Tip je popizdio i prodao alfu i zamrzio je. Gdje god i kad god može popljuje je :D
Istina= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Isto istina ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Znate ljudi koji je auto najbolji?
BMW E46 M3 silver?
novi?.....= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
:) i to ako imaš sreće :jump:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Nažalost u današnje vrijeme Henry Ford-ov moto često ne vrijedi... sjetite se samo onih ganc novih E-klasa koje su bile pred lomačom... ;)
Globalizacija.
E taj je! Kak si samo pogodio!? ;)= Citat =:
Kad smo već kod tih mercedesa. To su naši podvalili rabljene mercedese pod nove. Jedan od njih su mučili njemački novinari na maratonu od 100.000 km a drugi je bio par puta lupan. To sam danas pročitao na newsima= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:thumbup: slažem se :spin:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma ima grunt pravo Sdi 47kW troši lošu,dizel kakva god vožnja 5-5.5L