Budem se javila,ja čekam da se jave,iako nemam nadu
Printable View
Budem se javila,ja čekam da se jave,iako nemam nadu
ukradeni mobovi se ne nalaze u oglasnicima, nego se to obavezno proda nekom frendu ili tako nekom
Evo mene.Jucer sam isla na tom jesto di su mi ukraali mobitel,primjetila sam da imaju kameru,i to uperenu na mjesto di sam ja sjedila,pa sam razgovarala sa sefom,oni sve snimaju,ali daju kazetu jedino policiji,pa danas poslije posla idem na policiju da ima kazem da uzmu kazetu.
Danas cu posuditi od mame mobitel i kupit novi broj,sto se tice motorole mpx200,cekat cu koliko treba.
a zašto ćeš kupovati novi broj. Traži u VIPu zamjensku karticu. Ostaje ti isti broj i iznos na računu koji je u trenutku kada ti blokiraju staru karticu. ako ti nije puno 122 kn onda ti se to više isplati neko kasnije obavještavati ljude da si p romjenila broj
Evo mene.Bila sam na policiji,oni ce sve uciniti da ga nadju.U ponedjeljak idem tamo da im pokazem koji je to covjek,uzet ce kazetu,hvala bogu bar nesto.
Kupila sam novi broj,nemam puno ljudi,srecom,znam ih nekoliko napamet tj.brojeve
FALI MI TAJ MOBITEL :(
Irena, moram primjetit da si ti neka opasna cura,nije se s tobom za igrat,cjelu istragu si uzela u svoje ruke ;D
evo irena ako hoces kupiti mpx 200 ja ti ga sa zadovoljstvom prodam 1100kn s garancijom i sd karticom 256 mb pa se javi ako si zainteresirana ...mob je star 2 mjeseca eto ako si za javi se na mail :
fora_osijek@yahoo.com
...meni se mob ne sviđa pa ga sad hocu rijesiti ... javi mi se slobodno pa ako si ozbiljno zainteresirana dat cu ti i br moba pa da se dogovorimo....pozdrav!!!
Kako-lako
Hvala ti na ponudi,ali cu malo pricekati,puno ti hvala.Zasto nisi njime zadovoljan?Ja sam bila previse zadovoljna njime,zato mi fali.
Sodome-ja nikada lako ne odustajem,valjda pokusati,bolje lijeciti nego sprijeciti :)
Imam Motorolu Mpx200 pa možemo zatvoriti ovu temu :closed:
Kako sada? Uvedeš nas u cijelu ovu predigru i na vrhuncu nas ostaviš bez objašnjenja :confused::cry::D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Sto da Vam kažem?Nasla sam i kupila ga pa nemam o cemu tu pisati,ljudi moji!
Policija mi se nije javila,ne vjerujem ni da ce ga naci,ako ga nadju,prodat cu ga,naravno,pa ne mogu imati dva mpx200 :)
OK to smo i tražili e sada smo "svršili" s ovom temom ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Hvala Bogu,Vuki,smiješan si mi ti, :)
Možemo zatvoriti ovu temu! :closed: :)
Zatvoreno!
otvoreno ponovno jer je uređaj pronađen...
Da pronađen je,danas u ga nasli,i uhitili covjeka,on je vec jos nesto ukrao,narkoman je.Isla sam na prepoznavanje,i prepoznala ga.
vau, kul imaš dvije sad
bas mi je drago sto su ga nasli!!! Sta ces sad s drugim mob.
jadan narkoman....:D
Ljudi moji,već ga prodajem,dan je u oglasnik!:)
Da jadan narkoman,zasluzio je,jos je krao bicikl i u trgovinama zamislite
nebres vjerovati....nekaj je murjakima bilo..da su nasli..tip se sam predal ili tak nekaj :)) oni inace nist ne nadju
He he betmenko ;)
Još prodajem mpx200 :)
samo iskreno, po onome što si ti napisala on ga tebi nije ukrao, ali dobro...
@Irena
Ti fakat imas srece :)
Obicno se policija s tim uopce ne bavi !
Da cook,imala sam srece,sada imam dva ista,jednog naravno prodajem,ne mogu imati dva ista mobitela
Thnx,cook