...lili, lijep cvijet i ona kućica sa cvijećem...sviđa mi se ;) ...
Printable View
...lili, lijep cvijet i ona kućica sa cvijećem...sviđa mi se ;) ...
:rolleyes: je i meni...(da mi se sad malo bacit u moreno...ah Antonijo ..vruće mi je)
Lijepe su slikice!!:)= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
@celikkk Zgodni su mi cvijetovi.
vidim nakupilo se slikica od kad me nije bilo... lijepo... :)
Ja s mora samo donio kojih par GB slikica (imao sam laptop pa koji je služio za redovito pražnjenje kartice). Moram to malo srediti pa će biti fotkica i od mene. A baš sam neke fotkao misleći upravo na ovu temu... ;)
A za 3 dana idem u Španjolsku pa će i od tamo biti fotki... eto, samo da najavim... :)
ode ti u espanjolu,baš lijepo se provedi i snimaj za nas:rolleyes: Sretan put!;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...lijepo, lijepo... očekujemo tvoj upload :beer: ...= Citat =:
Izvorno postao WB :)
...pa ti si stvarno pustolovan čovjek, malo na more, pa u inozemstvo na more...sigurno ti je lijepo ;) ...= Citat =:
Izvorno postao isto WB
Bit će svakako fotki... a put mi dođe ko apsolventsko (dar za promociju) a i u školu španjolskog ću tamo, tako da nije samo turistički... ;)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ajd da ne zaoftopičamo ovo, bude valjda već neka tema i o Španj kad se vratim... :)
...@Eminem ova vatrica je super,onak iskonska!
Btw-WB-gdje su te tvoje slike???http://img302.imageshack.us/img302/696/smily10398sd.gif
Jao sorry, zaboravih na to... morat ću neki probir napraviti... :)
Čak još nisam stigao niti starcima ih pokazati... ;D
...e doktore, doktore... ne smiješ bit tako zaboravan ;) ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...lijepo, lijepo... pogotovo onima kod kojih još nema snijega :) ...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bravo killa!
Nije bacen novac za S2 IS! :D
Lijepe slike...moj glas ide onoj trecoj po redu...kompozicija mi je najuvjerljivija. :thumbup:
Killa super su slike!!!:thumbup:
Ej stvarno ima dobrih slika, skroz sam zaboravio na ovaj projekt s gmailom...
keep goin' :thumbup:
;D je ima lijepih slićica!;D
pa kada nitko ne komentira, a vjerojatno nitko nije niti vidio jer se ljudi rijetko sijete pogledat slike na gmail-u.
bimbi slike su super, one sa naslovom - macro kreativnije. odlican posao.
evo ja da skupim jos par dobrih slika pa cu stavit.
sljaka, sta se desilo sa moja 2 zadnja mejla na gmailu? posto je tvoj email tamo pretpostavljam da ti imas prste u tome :rolleyes:
Doista...sto je bilo?= Citat =:
Idem "baciti oko" malo na fotke koje si postao, kad ono...cuda, nema niti fotki niti mailova.
Sumjam da je Sljaka imao prste u tome, kako kazes killa, ne vjerujem da je ista prckao po mail accountu, vjerujem kako vec neko vrijeme nije otvarao taj mail.
Sto se desila ostaje misterija. Ipak Username i Pass su dostupni svima koji nabasaju na ovaj fprum, tako da je moguce i da je netko slucajno ili namjerno "obradio" tvoje mailove.
Izgleda da je jedini nacin da vidimo tvoje nove foto uratke da ih ponovno posaljes! :thumbup:
Kako reče Bimbi email je javno dostupan. U posljednje vrijeme dolazi dosta spama, pa sam čistio. Ne mogu tvrditi 100%, ali mislim da nisam brisao ništa od poznatih pošiljatelja. Pomoglo bi kad bi znao kojeg datuma su slike poslane. Ako se ovo bude ponavljalo, da slike neobjašnjivo nestaju, promijenit ćemo pravila igre.= Citat =:
hehe... evo, poslao sam slike na gmail 25.4.2006. u 1:02 i u 1:10 (u noci). nakon toga sam isao na gmail pogledat malo sta ima i sve je bilo OK, moji mejlovi su bili tamo. ma, nema veze. sad cu poslati ponovo.
U to vrijeme sam ja duboko spavao ;D, znači da imamo nekog tko se igra gdje ne treba. Za sada, da spriječimo neželjena brisanja, lozinka će biti promijenjena. Samu lozinku, za početak dobit će oni koji su nešto poslali. Kako ćemo s ostalima za sad još moram razmisliti.
Lozinka je poslana većini. Oni koji ju nisu dobili, a spadaju u grupu koja je poslala slike, neka pošalju mali na cafemobil@gmail.com sa svojim nadimkom na forumu. Naravno, mail mora biti poslan sa iste adrese s koje je poslana slika.
@lili, isprazni Inbox, nisam ti mogao poslati poruku
izgleda da se ne radi o osobi... evo opet ista stvar, nakon promjene lozinke.
navodi se email adresa= Citat =:
This is the Postfix program at host smtp1.30gigs.com.
...
hm..... virus?= Citat =:
p.s. nesto o postfixu http://computing.ee.ethz.ch/sepp/pos.../security.html
Nije virus, sve poruke sa cafemobil su preusmjerene na sljaka@30gigs.com, ali moraju ostajati i na cafemobil. Pogledat ću pa javim.
Obrisali su mi račun na 30gigs, pa nije bilo moguće preusmjeriti poruke. Tako ti je sa beta izdanjima :D
@killa znam za Josipa ;), a slike su tamo samo na dnu poruke. Ne znam da li se može obrisati višak teksta.
evo poslao sam ponovo.