meni je ipak najbolji siemens jer je jednostavno za razumjet . koliko ja znam a serija je najlošija , a s serija je najbolja
Printable View
meni je ipak najbolji siemens jer je jednostavno za razumjet . koliko ja znam a serija je najlošija , a s serija je najbolja
Siemens dok su radili sami mobove. Fino su bile serije od a do s po mogucnostima i brojke po generacijama...
se i nokia...
sony ericsson-w serija walkman, k serija camera & business phone itd
nokia-zakon mi je n serija kojom izdvajaju high-class mobove
po meni najboje nazive su imali Philips ( Genie,Savvy,Ozeo,Fisio,Xenium,Azalis.....) ili Trium (Mitsubishi)-(Astral,Galaxy,Mars,Neptune...) .Takvi nazivi puno lakse udju u glavu nego nokijini,ili motorolini.kad netko spomene recimo philips Ozeo,odmah znam o kojem se mobachu radi,iako sam ga u zivotu samo 2-3 puta vidio.
od ovih novijih jedino na spomen LG Chocolate znam kak uredjaj izgleda,ovi ostali nokije n....,ili SE w...,k...,neam blage,iako ih svaki dan vidim u nekom izlogu.
po meni takodjer siemens (c25,c35,c45,c55,c65,c75,isto tako za ostale serije A,M,S,SL)jednostavno za zakljucit po jacini uređaja:thumbup:
pa svi imaju brojeve..bezveze su mi svi al nekako mi nokia i samsung najbolje onda :)
Ja bih glasao za Motorolu, ne samo zato što sam na njima zadnje vrijeme: ove igre riječi u zadnje vrijeme su mi sve bolje i bolje. Originalni su, ako ništa drugo.
motorola ima zanimljive nazive,a svi ostali brojke koje je sve teze pamtiti.
Sony Ericsson: zato što slova ispred broja pokazuju o kakvom se tipu mobitela radi, a brojevi imaju određeni smisao (najmanji broj imaju low-end mobiteli), pa mi se najlakše orjentirati. :)
najviše me zbunjuje nokia...
Dajem glas za Motorolu...nazivi tipa RAZR, KRZR, RIZR i ostali nazivi baš fora :thumbup:
Ako skuzite sistem davanja naziva, lako je skuziti svakog proizvodaca. Motorola nije losa sa tim KRZR i RAZR nazivima, no ako ih nisi vidio ne znas koji je bolji i kojoj klasi pripadaju, dok je to sa drugima ocito.
Meni su najlogičnija nekako Nokia,jer sam navikao na njihove oznake. Serije 1 i 2 - entry level. Serija 3 - mobovi za mlađu ekipu. Serija 5 - heavy duty. Serija 6 - poslovni mobovi. Serija 7 - fancy mobovi. Serija 8 - onak baš fancy mobovi. Serija 9 - komunikatori. Serija N - fancy multimedija. Serija E - poslovni mobovi (i novi Communicator među njima). Evo,jel to bilo tak teško?
Znači da su 5200 i 5300 također heavy duty modeli? I don`t think so.= Citat =:
Serija 5 - heavy duty.
Najgore nazive definitivno imaju:
1. Samsung- stvarno zbunjujući nazivi, pa neka počnu koristiti nazive kao Professional,Maria itd.
2.Nokia- isto kao i kod Samsunga
3.SE- iako je prilično mlada tvrtka, već u samom početku su uspjeli za*ebati logiku imenovanja modela. Na primjer: w800; stvarno previsok indeks za neki mob. Primjerice, w610 je po funkcijama bolji uređaj od w800, a i ima manji broj u imenu.
A najbolje nazive imaju:
1. Motorola- definitivno vrlo zanimljiva imena. Ja sam gotovo siguran da je Motorola, osim dizajna svojih uređaja i sjajnog marketinga, drži svoje 2. mjesto baš zbog naziva telefona
2. LG- čokolada i shine su stvarno originalna i upadljiva imena. Čokolada je postala bestseler, istu sudbinu naviještam njegovu nasljedniku (Shine).
3.Siemens- vrlo logična imena, sve do 2005. kada se Siemens raspao i udružio se sa BenQ-om. Od tada, jednom riječju: užas
s.e. rulez...k700 injekšn, k750 injekšn, k800 injekšn... odmah znam da je k810 bolji od k800,da ce k850 vjerojatno imat 5mpx kameru, da cu jednog dana zeljet imat k900 itd...cim cujem slovo k to je mob koj zelim...
Siemens i motorola.Motorola ima neobična imena koja upadnu u uho.
Mislim da je nokia pretjerala s tim svojim nazivima.Tko više zna šta je tu šta
Ovisi,ako pratiš nove modele (kao npr ja),onda točno znaš koji je koji. Jedino im se klase telefona nešto preklapaju u zadnje vrijeme,ali nema veze
sharp mi je zakon naziv pa glasam za njega...
SE mi ima nekako najlogicnije nazive mobitela dok mi je najzbunjeniji samsung... Nikako ne ide po onome da je niza serija mobitela i slabija nego nekako cudno...
SIEMENS mi ima najjace nazive modela jer se tocno zna koja je low a koja high serija + sync sa mercedesovim autima...
Po meni Sony Ericsson, imaju W za walkman, K ...itd,
u prijašnjim modelima nokie samo hrpa brojeva u kojoj se uvijek pogubim i zaboravim...tak da nisam za njih. Od njih se siječam samo onih modela koje sam ja imao.
siemens mi je imao najsustavnije poredane klase u mobitelima i to mi se jako svidja moj glas ide stoga siemensu
najbolji naziv po meni ima nokia a nedavno sam cuo za marku i naziv mobitela dragon 1916 :notooth: