Slažem se...
ja i on ćemo nastaviti na PVT... ako on hoće...
:dunno: što sam mu skrivio...
i sve ono što sam ja reko, on je izvlačio potpuno drugačije zaključke...
nije granica windowsa kad se pretrap desktop nego je meni granica kad pretrpam desktop...
mozda me krivo shvatio na pocetku, imam dva svoja racunala. na ovome se rade samo poslovi, download... i da pogodio je, to je kanta za download...
ja imam svoje privatno racunalo koje ne formatiram toliko često...
opet stvar koliko cu i kad cu formatirati je samo moja, a racunalne komponente su napravljene da to mogu podnjeti... sasvim normalna stvar... osim toga, nikad neradim hard format, i brisem uvijek samo jednu particiju ( 10 gb konkretno) dok sve ostlo sto se nalazi na racunalu, ostaje na njemu...
Ovo sto sam reko da sam radio na vise operativnih sistema, je samo iz razloga sto kolega sa foruma misli da neznam što je MCE..., a mogu mu reci, da sam mozda jednom ili dvaput pokrenio MC software i on mi je i tako nebitan na ovim dozama, bitno je samo da su stabilniji od bilo kojih drugih koje sam imao...
zašto nemože shvatiti da ja nisam jedan od onih koji računalo koriste samo za igre to je njegova stvar...
ja sam od osoba koje te nece napadati izjavama koje uopce nisu utvrdjene... nemozes tvrditi nista o meni jer me neznas... ja jedino mogu samo reci o sebi ili osobe koje me poznaju... na vama ostalima je da mi vjerujete ili ne...
zzz:
ljudi koji kvalitetno rade svoj posao u servisima su skupi... poslodavaoci traze neke omjere... da nadju koliko toliko dobre ljude za servis...
Ovo sto si ti nabrojao su tvrtke koje se bave SAMO prodajom... servis je samo uz prodaju, i onako oni nista ne popravljaju vec salju nekom drugom serviseru...
tvrtka bratica je Internet studio, Tiskaonica, Odjel za programiranje i ispitivanje opreme... zaposleno je 2 ljudi koji su u odjelu za servis i testove...
ja kako idem u školu, nemam full satnicu, ali mi taj posao omogućava da se zaradi dobra lova... i imam mnogo dobrih pogodnosti... i znam da su lege iz studia dosta obrazovani i u poslu im je bitno i zadovoljstvo osim place... pa kad se svi znaju i pokrenu projekat to mnogo bolje funkcionira nego vjerojatno netko ko se zaposlio U IT trgovinama i radi iza pulta na servisu za neku mau placu, nezadovoljan ili poluzadovoljan svojim poslom...