E da jos samo da zamjenim SW da nije onako ruzan i korunpiran od VIPa!
I odlican telefon!
Pozdrav!
Printable View
E da jos samo da zamjenim SW da nije onako ruzan i korunpiran od VIPa!
I odlican telefon!
Pozdrav!
Nadam se da me razumijeto jer dosta mi je nekakvih majstorcica i frajera!JA kupim mobitel i on je moje vlasnistvo a ne T-Mobile ili VIPa znaci kad izajdem iz ducana mogu ga zgazit nogom ili od zid lupit!
A ne da mi taj isti sto mi ga prodao preporuci samog sebe da mi ga otkljuca ili zamjeni SW ma lopovi prokleti!!
Zato bi ovaj ili slicni forumi trebali pomagati ljudima da se sami mogu snaci i napravit sto se moze!
A ne da nas plackaju i zaradjuju na nama! Zasto mi zakljucaju mobitel i na vratima mi nude da mi ga otkljucaju ali to kosta!
Znaci nije interes firme nego pojednica koji je bezobrazan!
Pozdrav!
Bok.
Nisam uspio nista rijesiti, osim vratiti postavke kako su bile (odnosno nisam uspio skroz otkljucati mobitel).
Naime nakon sto telefon napise pogresna kartica preko *2767*688YOURIMEI# otkljuca se ali samo privremeno nakon toga ide *0141# i zelena slusalica
Nakon toga se mobitel personalizira.
Nakon reseta uđete u
- meni telefona
- postavke telefona
- siguronosne postavke
- SIM zaključavanje
- onemoguceno (pita sifru 00000000, osam nula)
I nakon toga telefon ostaje na kartici koja je bila personalizirana.
Nadam se da ce ovo nekome koristiti
Pozdrav
da ali naokn gasenja sve ispocetka.
niam totalno pokopco, sto se dogodilo u tvom slucaju.. vip ti je htio otkljucat mob ili sta?= Citat =:
Izvorno postao Jole911
Ma nije ispocetka nemoj ljudima krivo govorit treba samo upisat 8 NULA != Citat =:
Izvorno postao khideg
Zar je to problem?A zasto bi nekom lopovu dao 100 kn za isto!
Tocno VIP radnik koji radi u njihovom Shopu! I onda sam ljut na samog sebe i ostale a i razocaran i onda se pitam! zasto je uopce Telefon zakljucan da bi netko zaradio?
Pozdrav!
to je već globalni problem, rijetki su operatori koji ne zaključavaju telefon, što je zbilja glupo s obzirom da si ti njegov vlasnik nakon kupnje...= Citat =:
Izvorno postao Jole911
no, takve stvari se događaju i kod automobila (na svim novima gotovo nemoguć bilo koji servis bez spajanja dijagnostičkog uređaja). jednostavno, ruka ruku mije, svi žele dio kolačića
nisam davo krive info,smao sam pito jel sve ispocetka ilio ne? ..tnx na info,,znaci smao 8x 0 i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao Jole911
Onu mrezu koju otkljucas netrebas nista pisat osim u 095 gdje je kartica zakljucana i nigdje neradi bez PIN a!!
Ja nisam znao ispravno prevesti pa sad sam dao ispravno kako se radi!!
Pozdrav!
a jesi se pitao zašto telefon u operatera košta 5-10x manje nego otključan telefon u običnoj trgovini. e, pa i operater ti nudi otključan telefon, ali za njegovu normalnu cijenu, a ne povoljnu cijenu koju nudi svojim korisnicima, dakle očekuje da doplatiš ako želiš otključan i otvoren telefon i to je ono što ti naplaćuje. mislio sam da su do danas svi toga svjesni..= Citat =:
Izvorno postao Jole911
A to ti samo mislis sta bi ja trebao vratit mobitel VIP u ili T-comu zato sto zelim precu na TELE2 ! MA daj nepricaj gluposti !A svi jako dobro znamo da taj doticni a ima ih svugdje stavlja sebi novac u dzep!!Da ta lova idr operateru svaka cast ali NEJDE jer ako je meni zabranjeno dekodiranje mobitela onda je svima !A ista je situacija i s Satelitskim reciverima kupis ga u ducanu pa te trgovac sapne e jel bi htio gledat ovo ili ono ali to kosta toliko!
To ja zovem lopovlukom a sta cemo onda dalje pricati o nekim tajkunima auuuuuuuuuuu !!!
Pozdrav!
Mozda kasno palim, ali evo:= Citat =:
Izvorno postao marass
Samsung X200
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati (pretpostavljam 098 ili 091)
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
Jedini bed je sto ces kod 095 kartice morati svaki put ukucavati 8 nula kad ga palis.
Mravuljak
Da li si probao nakon tvoje pete stavke ovo napraviti:
Nakon reseta
- meni telefona
- postavke telefona
- siguronosne postavke
- SIM zaključavanje
- onemoguceno (pita sifru 00000000, osam nula)
mislim da bi onda trebalo raditi bez upisivanja 8x 0.
Pozdrav
Da ja malo razjasnim meni netrazi PIN ni od one koju sam otkljuco a ni od one na koji je bila zakljucana znaci na 2 mreze radi a 3. T-shut nisam probao jer je nemam!
Pozdrav!
Kako otkljucati E760 koji je kupljen u Tele-u 2. Kad stavim neku drugu karticu trazi me network lock password koji nije 8x 0. Molim pomoc!
Pa fala bogu da nije treba ga prije toga otklucat!
Probaj s onim mojim uputama ako nejde potrazi tu na forumu ima raznih sifri mozda neka i uspije!?
Pozdrav!
@ NeReD:
Imao sam isti problem - dijete promijenilo security code (onih 8 nula) i ne zna koji je. Ovo je proradilo (x660v):
Reset CUSTOM memory: * 2 7 6 7 * 2 8 7 8 #
Samo se fon ugasio, i nakon paljenja radi ko urica.
znaci radi to !!! SUper= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
pozdrav,jeli netko mozda otkljucavao samsung j600,treba mi hitno pa ako netko zna postupak molio bih ga da mi napise.hvala unaprijed
Jel se moze kak E250 otkljucat? Da ga nemoram u servis davat?
A malo pretrage urodi s ovim:
Samsung sgh E250 unlock
Već sam jednom dokazao, a radi se o otključavanju E250 !!
Kratko i glasno, ili platiš unlockeru 35kn ili si naručiš kabel iz EU i čekaš ko lud i pljuneš nekih 25€ prema razlici od 35KN hmmm, neznam šta da još kažem !!!
Zaključak, pljuneš unlockeru 35kn i imaš FREE PHONE bez garancije i ak ti se prdne moreš ga uvijek riješit bez napominjanja jooj znate zaključan je !!!
POGLEDAJ TUKIC !!!:respect:
ima nekoliko tutoriala,frend je otkljuco svoj e900 s tutoriala smsung-stuff.de,al ta stranica vise nije dostupna pa evo,nasao sam jos jedan tutorial pa slobodno isprobajte:
http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=96035
da li se moze na taj nacin otkljucati Z230???