za to postoje drugi playeri:-))
ma vidiš da se Teyec sav zbunio oko tih kartica,tko zna što je njemu Zdenko reko a što je on shvatio...
Printable View
za to postoje drugi playeri:-))
ma vidiš da se Teyec sav zbunio oko tih kartica,tko zna što je njemu Zdenko reko a što je on shvatio...
A što ti uopće stane na 256 mega? Ako si na moru 10-15 dana, tih 40-50 stvari preslušaš 3 puta u dva dana. Ja i dalje ostajem pri tome da za takve stvari postoje mp3 playeri i discmani.
da,ali ja ne idem na more 10-15 dana. inače sam iz imotskog pa na more idem ono na jedan dan jer mi je blizu. za 1 dan mi je dosta 256mb!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a i dobro je za na poslu ubijat dosadu! ;D
Za mp3 mi služi MP3 player tako da mi neće pjesme zauzimati memoriju.
Danas sam kupio karticu i kiselo se nasmijao Zdenku :D (čudno me pogledao, ili sam imao špinata za zubima ili mu nije bilo drago).
Pogledajte već u petak. Danas su mi javili da bi ih već tada trebali imati. Svejedno provijerite da me ne bi u subotu kamenovali.
Koja im je razlika i može li li se minisd koristiti u siemensu cx75/s75. Znam da nisam na pravom mjestu ali me interesira jer imam cx75 (dobio iz njemačke prerelease model) sa rsmmc od 32 mb i htio bih staviti minisd od 256mb, Negdje na netu sam pročitao da je razlika između rsmmc/minisd ista kao za mmc/sd. Što bi bilo debljina i brzina. Ima ih u hgspotu za 207kn.
Edit: Sorry zbog ovoga, ali me zanima da li netko zna da li je kartica pod šifrom 6987 u hgspotu rsmmc jer ne piše da je a po slici bi trebala biti. Tip u trgovini u Osijeku nema pojma je li ili nije.
Evo ljudi pogledajte ove linkove pa vidite koliko smo zaostali :throw:Code:http://www.usamemory.net/512mbdvrsmmc.html
Code:http://www.usamemory.net/256mbdvrsmmc.html
Code:http://www.usamemory.net/128mbdvrsmmc.html
Dečki zavirite u HGspot dobili su DV kartice :thumbup:
@mirkocrocop,hvala na obavijesti!
i to po kojoj cijeni!!! super!!!
da,cijene su dobre,no ja se i dalje dvoumim oko kupnje.
bome ja ne! 256 MB za 240 kuna, to je više nego povoljno! istina, neznam koji je proizvođač u pitanju, ali to ću saznati sutra i odmah naručiti jednu. zašto 256? pa 512 MB mi se ipak čini malo previše! ili ne??? da čujem vaše komentare?!
potpuno se slažem s tobom,no mene ipak privlači ova od 512 ,to je vjerojatno zato što se nemogu kontrolirat ;D
kolko je 512 ako neko zna i zakaj na 6230 ide u gigama
ok-svratio sam na stranice HG-a znači DV RS MMC nekih 600 kunića-pristojno ali preko amex-a na 3 rate je skroz ok
danas popodne sam vidio kako je več nestalo kartica od 512mb pa me paranoja uhvatila da če sve prodat i tako sam uzeo ovu od 256mb...nemam primjedbe kartica fino radi.
Ma jedino važno je da su došle :spin: A sada kad su došle onda će i ostati :thumbup:
Dvojim izmedju MMC RS 256 mb Kingmaxove (243kn) i no name (147kn). Na obje se dobije 3 godine garancije..Po cemu bi ta Kingmaxova trebala bit bolja od no name?
a meni su ti bolje no name,s njima nikad nisam imo pogrešaka nekih,dok s ovim kingmaxovim su se javljale pogreške tu na forumu!Preporučujem ti no name! :thumbup:
Multimedia Card 512MB Reduce Size 3.3V Flash Memory ti u Ve-milu dođe 300 KN, a Multimedia Card 256MB Reduce Size 3.3V Flash Memory 211KN. Tamo sam ja kupio normalnu MMC od 512MB.
mislim da ce ipak onda bit no name
Ja sam kupio MMC DV RS u HGspota,512 Mega.Radi kao vurica.Napunio sam ga mp3-cama,prebacio sve fotke s kartica koje sam imao.Malo se usporio,ali dobro podnosi.
kolko cuna?????
512 mb je bila 595kn a 256 je bila 238kn...kažem "je bila" zato što trenutno u ponudi hg spota nema ni jedne dv rs mmc kartice
Već počapali... ajme...
Ja sam danas ubo zadnju RS MMC 256 (157kn) u HG spotu,frend je stajao u redu iza mene i nije više bilo
Koja navala jebote. Ko da su džabe.