N3310...je meni dosad naj izdržljiviji mob...što je sve prošao...stajao sam na njemu...letio je mnogo puta u zid...a maska nova dođe 20-30kn...
Printable View
N3310...je meni dosad naj izdržljiviji mob...što je sve prošao...stajao sam na njemu...letio je mnogo puta u zid...a maska nova dođe 20-30kn...
kamikaza seagem neki neznam koji nakon godinu dana pokrenuo si je brisanje cijele memorije i nemožeš ga popravit
Najgori i najprvi koji sam ja imao je bio Sagem mc922.Bio je zute boje,ali za svoje vrijeme(prije 7 god.) je bio odlican i nitko skoro onda nije imao mob.
Kad je vec ponovo otvorena tema, moj najgori je N8210. Imao sam ih 2 komada i obadva su vise bila na popravcima nego kod mene. Najcesce se display gubio, onda pokazivao neke cudne simbole. Drugo, signal je stalno nestajao i trece, gasio se non-stop
Nokia 3310, mob je bio cudo za svoje vrijeme, ali sam bas ja imao priliku susresti se s razjeb***m mobom. Čim se upali melodija opd zvona, zvoni jedno 3 sec, i tada stane, kad se javis mob se izgasi. TI ga upalis tamo baterija prazna :)
Sreca da sam taj mob imao samo dok mi je M55 bio na servisu :D
to je neunistivo, ima ga moj stari vec 5 godina i jos radi s original baterijom:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Neuništiv mob MC60 od mog rođaka, svaki dan mob biva bačen, nabijen nogom rukom ili kojim frugim organom, pritisnut stražnjicom :D i što vam god padne na pamet taj je mob radio, čak jednom na kiši ostao i sad ima neku ultra jaku vibraciju. Poseban mob, neko Švapsko čudo
je imam ga još uvijek i ja,samo su mi slova izgubila formu.Za svoje vrijeme bio je to dobar mob!!:)= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
Alcatel OT501... Plastična igračka :)
Najgori mobiteli - samsung i sony erisscon (imala sam samsung e700)
Najbolji mobiteli -Nokia i Motorola (imala sam Nokiu 3330 i 6310i,jednostavni mobiteli,sada imam Motorolu Mpx200-NAJBOLJI MOBITEL !!!!
Šta si ti toliko zapela za MPx200.Koliko sam ja cuo da je telefon nestabilan(kako i nece biti kad radi na windowsima), a osim toga nema ni kameru.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ha?Meni je mpx200 dobar,meni uopće nije nestabilan,pa kaj onda kaj nema kameru,pa imam ja digitalni fotoaparat :)
Ovo što si čuo mene ne zaninma,griješiš u vezi toga,to je tvoja stvar.
Ja nikada nisam imala sonyerisscon,ali sam vidjela da baš nije ono zanimljiva stvar.
definitivno najgori mobitel na svijetu je bio siemens A36! nije uopće niti osnovne funkcije radio kako treba:
- nije pamtio dolazne pozive!
- nije pisao imena pošiljatelja poruke, već samo broj!
- nije imao niti alarm (ako se dobro sjecam), niti vibru, sat...
- zvuk mu je bio dosta slab, ali melodija br. 3 je bila iznimno iritantna (proslo je 5 godina, a pamtim ju!) i uzrokovala burne prosvjede kod ljudi kad bi ju čuli, a i kod životinja.
strahota jedna!:retard:
to sam i ja htio reci....oni najstariji modeli....to da....fuj....sada volim samo NOKIE= Citat =:
Izvorno postao McLaren
Motorola - Previše ograničeni i komplicirani
Nokia - previše isti i ružni
Siemens - nekvalitetni, ali odličan software pun mogućnosti...
SonyEricsson - Odličan soft, samo imaju neke glupe greške npr. krepa joystick, pre osjetljive tipke i sl.
e800 najgori telefon koji mi je zgadio samsung toliko da vise nikad ne bi uzeo samsung
Nokia - previše isti i ružni
nisu!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo moj mob koji mi danas nekako stoji u ladici je LG C3300. Losa grafika, los meni, soft steka, mala memorija, kamera za djecu, baterija u bananiiiiiii..... Eto to je tooooo....
Jos jedan najgori je Panasonic, vise neznam ni kako se zove, stara cigla. Los telefon cak i za svoje vrijeme!
Po meni jedna od najvećih sprdačina koju sam svojedobno platio 1500 kn je Sony J5 - gašenja i izokrenute slike na displayju. Iako je bio u to vrijeme zanimljiv mob ali to ne može platiti sve propuštene pozive i nepročitane poruke.
Siemens SX1.
Dizajn je promašaj.
za poludit mi je bila jedna MPX 200 što sam već više puta naglasio a katastofa je bio neki siemens kojeg ni najvještiji maheri nisu uspjeli osposobiti a za vrijeme prije koje godine bio je neoubičajeno lijep plavkastog displaya
Od svih koje sam imala, najgora, ali najdraza mi je motorola... ta se kvarila svaki treci tjedan i bila vise na servisu nego kod mene. (motorola V300) Iss.. motorolu mogu usporedit (u svom slucaju) sa alfom... jest da se kvari i da je shit od auta, ali ima dusu!
A cujem da i ova nova nije bas sreca!
Sagem... kids :jump:
Uvjerljivo najgori, moze primati sms al ga nemoze slat....:wall:
najgori mi je bio siemens c25 mi je najvise zivaca pojeo od starijih mobova a 5110 je bio naj zilaviji i jako dobro je podnosio udarce dok sam bio pijan ali sony ericssoni su se za sad pokazali najboljima
siemens c35i ispale mi tipke iz njega doslovce,3. i 6. :D