Kako se moze pogledati koliko imam poruka na mobu, ili ako moze koliko ima u INBOX,SENT ITEMS,DEL ITEMS... ili moram imati neki program
WM2003.
Printable View
Kako se moze pogledati koliko imam poruka na mobu, ili ako moze koliko ima u INBOX,SENT ITEMS,DEL ITEMS... ili moram imati neki program
WM2003.
Da li neko od vas koristi PocketMusic, ja sam ga instalirao i otkljucao ali ne mogu da slusam muziku posto nece da mi otvori Playlist a kad odem na MENU-OPTIONS-GENERAl nece dami otvori BROWSE da mu odredim koji tacno FOLDER da LOAD-ira pri startu.
Jedno sta sam uspio da uradim je da pustim pjesmu ali onda mogu samo da mjenjam pjesme po redu a ne mogu da otvorim PLAYLIST i da izaberem pjesmu koju hocu.
Da li neko moze da mi pomogne?
e majstrore jel to Pocket Music 2, ako jeste poshalji mi serial, plz
hvala:)
ovaj thread je već 12ak puta krenuo offtopic, no pošto tada nije postojao ovaj podforum nisam to osobito spriječavao...
a sad imamo i taj podforum, te nema smisla da gotovo svako pitanje vezano za MPX bude u ovom threadu, jer se ljudi kasnije više neće moći snaći. Stoga, svako slijedeće pitanje na koje nije ponuđen odgovor postavite unutar novog threada. Jer u suprotnom smo mogli imati samo po jedan thread umjesto svih ovih threadova i postova, a i podforumi su tada besmisleni.
eto, ovo je na dobrobit svih, pa molim da to uvažite.
poštovanje