Nikad nisam kupovao u dućanu uvijek na crnjaka i nikad nisam imao nikakvih problema jer uvijek uzimam ondje gdje piše novo zapakirano
Printable View
Nikad nisam kupovao u dućanu uvijek na crnjaka i nikad nisam imao nikakvih problema jer uvijek uzimam ondje gdje piše novo zapakirano
Evo, sad sam kupio Nokiu 6170 na crno i imao sam dva problema...baterija je bila loša i zujalo mi je u slušalici (problem u softwareu)...otišao sam u privatni servis (lik koji mi je prodao mobitel, ima svoj servis) i sve mi je sređeno na garanciju u vrlo kratkom roku i sad sve radi ko beba...čak je i lik bio vrlo ljubazan i još mi se ispričao kaj mi je dao takav mob...svaka im čast!!!
Koliko god ima muljatora i sve, ali ima ipak i onih kojima je u interesu da njihovi klijenti budu zadovoljni i da ih se može preporučiti nekom drugom...to mi se sviđa:-)
I kakav god bio mob, da kupujem novi, uzeo bi opet kod tog lika jer je stvarno pošten...
Ja sam do sad kupovao u ducanu(Mobis uglavnom)I sad sam uzeo PDA preko oglasnika,i ne da sam zadovoljan,nego prezadovoljan
Treba samo znati od koga kupuješ mobitel na crno...
Ja ti imam teoriju da kad kupujem mob od nekog, da ga pokušam procijeniti kao osobu...znalo je biti bahatih debila koji su prodavali mob u super stanju, ispravan i sve to...al ak se ne zna ponašati s kupcem - štanga!
znaci sljedeci put na spoj sa kupcem idem u kosulji na kvadratice , svjeze obrijan.
Dobro, ne moraš biti "predobar", jer ako se ideš naći sa nekim muškim, mogao bi si to krivo protumačiti :cool:
ja sam sve svoje mobove kupio preko oglasnika i nikad nisam imao problema.
čovjeka koji prodaje možeš procjenit i preko telefona, a kad ga vidim onda znam 100% kakav je on i kakav je mob koji prodaje. :thumbup:
nikad neću kupit mob u dućanu jer neću da još neka firma se bogati na meni!!
dosta mi je i ovih operatera koji nam kradu lovu! :evil:
Preko oglasnika sam kupio:t300,3650,p800...
Nikad nisam imao problema, uvijek sam povoljno prosao.Dvije najveće greške u dilerskoj karijeri su mi bili novi t630 i nova nokia 3410.Novi mob nikad vise neću kupiti u dućanu!
Nikad nisam imao problema s kupovinom na crno. Kupio sam dvije nokie i jednog ericsonna. Bilo mi je smješno kad sam kupovao ericsonna,mijenjao sam svoju staru 3310. Tip veli:"Da,te nokie niš ne valjaju,jako puno se kvare". A s tom nokiom možeš nogomet igrat,niš joj neće bit. ;D
Mora prodat robu na bilo koji način...
Dečki može par savjeta u vezi nokie na crno?
Po oglasnicima se vrte cijene od 1100 do 1800 kn :eek: za nokiu 6230. Zašto tolke oscilacije (u istim novinama su oglasi) i na što trebam obratiti pažnju pri kupnji navedene nokie? Da li trebam vodit računa o softweru ili se on neda modati? Neke hintove za nokie ako imate.. :D
pa vjerojatno je onaj jeftiniji polovni mobitel, a ja bi isao na cijenu onu izmedju ili blize 1800kn. ali samo da ti jos jednu stvar kazem, zasto ne dodas jos 100-200kn i imas 6230i? cak ti neko na forumu prodaje i 6230 i 6230i ja mislim...
i nemojte popusit onu foru 0h i to. najcesce su mobiteli koristeni pa je mjenjana nova maska tak da se na ekranu vidi da izgleda ful novo. na symbian nokiama imate fintu da ukucate *#92702689# i tam vam pise koliko se ukupno razgovaralo na njemu (odlazni u ulazni pozivi)
da, ali i to se može poništiti, to je servisni menu= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
ako mislis na trajanje poziva pa da mozes napravit reset na mobu i to se izbrise. to ti nije to. to ti je doživotno brojilo poziva koje ostaje u mobu zauvijek
kupio dosta mobovca na crno i zadovoljan sam, inače probam da uzmem od istog tipa tj. imam ih oko 5 petoricu u imeniku u mobu pa ak nekaj trebam zovem njih prvo ak nemaju onda tek dalje (forum i oglasnik)
znam ja šta ja mislim, te ponavljam to je podatak iz servisnog menia, koji se resetira s nekim od pro alata, twister i slični!= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Kupovina na crno je zakon. Još kada bi na crno mogao nabaviti motorolu mpx100 220 300.
---edit: postoji oglasnik---
nikad problema s kupnjom na crno..
6230i je još preko 2000kn. To mi je previše..= Citat =:
Izvorno postao igl
Kupio sam 2 moba i sve OK. Jedan i za 3200kn.Malo mi je bila panika ali je sve prošlo ok.
koji je to bio za 3200