Inf. iz mobisa:
N70-izlazi 8 mj.
N91-11 ili 12 mj
N90-malo poslje N91,nemaju tocnu inf
A to znaci da cu imat N91 do kraja godine!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Inf. iz mobisa:
N70-izlazi 8 mj.
N91-11 ili 12 mj
N90-malo poslje N91,nemaju tocnu inf
A to znaci da cu imat N91 do kraja godine!!!!!!!!!!!!!!!!
Možeš ju imati kad izađe, a ti datumi su samo okvirni. Ja sigurno neću davati pare za uređaj koji je tek uletio na tržište i to za jednu takvu mrcinu. Ja bih krajem godine ili početkom iduće si uzeo N70, ali tko zna što će sve do onda izaći i na što ću se navući.
Kad dođe uređaj na tržište uvijek se pričeka oko 2-3 mjeseca da se cijene smire...
ovo je dobro pitanje koje i mene zanima,no nekako mi se cini da ce odgovor jos dosta pricekati...= Citat =:
Izvorno postao Symbian OS
Kaj vam nije N90 malo preteška za mobitel!!
Malo. Ali ne previse, uzevsi u obzir sta nudi, i koje sve akrobacije izvodi.= Citat =:
Izvorno postao dakinho
I mene to zivo zanima, jer nisam vidio nijednu sliku, ni od Nokie, ni live od drugih siteova.= Citat =:
Jer uopće N90 može zakretati ekran za 90 ili za 180 stupnjeva, jer ako je samo 90 žalosno je jer nećeš moći skroz okrenut ekran i uživat u nekom filmu, a i masa mu je velika bez obzira na sve čari kamere.
odlicna informacija...... 6680 moj zeljeni mobitel.... ce pasti cjena..jessss..
na gsm areni sam primjetio da su stavili slike "uživo" nokije n90 i možda ono bitnije,slike koje je n90 uslikala....dakle djeco,napasite oči,slinite i plačite jel ovo još nemožete imati ;D
http://www.gsmarena.com/nokia_n90-pictures-1155.php
Sve je to super ali malo me zabrinjava ova usporedna slika 6630 i N90, u sklopljenom izdanju je za mrvicu veća, kakva je tek kad se otvori...
I nekako mi ekran nije tako velik kako piše u specifikacijama...
obrati pažnju na zadnju sliku skroz desno gdje je prikazane ekran,ne vidi se niti jedan jedini pixel.
Pa normalno da nije toliko veliki kad je ekran kao od monitora za pc. Takav je kao i kod 6230i. Bas sam ga juce drzao u ruci i uporedjivao sa 6230 i ekran je vrhunski. Tako je i kod N90. Uh, jedva cekam.
Slika je savršena, ali u specifikacijama piše da je ekran duplo veći od npr. 7610 ili 6600, ali mi se čini da je samo za 1/3 veći. Neznam. Neznam dali se isplati uzimat ga samo zbog ekrana. Jer isti ekran i sve ostalo osim kamere ima i N70 a manji duplo.
To jeste, ali zar ti nije ljepsi N90, i zar te ne odusevljava sta sve mozes uraditi od njega??? A ekran je tacno 2x veci od 7610.....
krivo si shvatio podatke u specifikacijama...ekran je velik kao i na svakom drugom symbian telefonu ali je rezolucija veca (352 x 416 pixels) sto automatski znaci da ce prikaz slike bit daleko kvalitetniji od dosadasnjih displaya....ovaj telefon nema samo ekran kao prednost nad drugim mobitelima (kad ga uspodedujes sa n70)...ima vrlo kvalitetnu kameru,sa blicom i autofokusom i ugradene su Carl Zeissove leće što dovoljno govori o kvaliteti slike fotića
nova mantra mobil foruma: n91.......n90.......n70.......ommmmmmmmmmmmmmmm... .....n91.......n90.......n70.......
jedva čekam.....
aaaaaa, sad kužim ovo sa ekranom, to sam i mislio.... ali opet mi je nekako prepre velik. Imam osjećaj da kad se bude otvorio i stavio na uho da će mi mikrofon doć do grla. Prvo to treba doć i opipat na "živo".
Najviše mi je žao što nema 180 stupnjeva ekran da se okreće.... da možemo uživat u filmu, samo si zamislite kako je tek film gledat na tom mobu... :spin:
btw: samo malo offtopic: kako da stavim svoj avatar, idem na opcije i tamo gdje određujem avatar ali nevidim nigdje opcije da uploadam sliku, nego mogu odabrat samo koje se tamo nalaze??
mal mio je velik ta n90.. a s ekranom ono sto je dostupno pa da razmotrite..
n 9500 i n9300 imaju ekrane iste rezolucije.. ali razlicite veličine, dakle 9300 ima ekran manje površine,,pa je slika daleko bolje kvalitete..
tako isto i ovo,, ekran je iste velicine samo vece rezolucije, dakle savrsena slika.
meni se čini da je stvarno velik n90 ali vidit ćemo kad dođe
u mobil internet cafe imaš avatari= Citat =:
Izvorno postao Symbian OS
(granica 30 postova)
N90 je prošla testove i autorizaciju, tako da će moći skoro u prodaju. Više o tome.
Lijepo lijepo, ja bi najrađe ovu N70, najmanja a sve ima, još kad bi imala rezoluciju kao i N90 bilo bi super....
pitanje je kako ce biti aplikacije kompatibilne s ekranom te rezolucije,jel ovo bas i nije standard za series 60 telefone kao sto je bio slucaj do sada.
Vjerojatno ce i izac aplikacije u novoj verziji,ko i do sada
Neznam,meni se bas i ne svida n70,preslicna je je 6680
U 5mj u Finskoj N90
uuuuuu velika je kao 7650.