OK, tvoja odluka. Ali di si to čuo da je nforce3 nestabilan?!?!?!
Printable View
OK, tvoja odluka. Ali di si to čuo da je nforce3 nestabilan?!?!?!
nemam pojma, negdje, nego daj imaš koji prijedlog za ram i dvd snimalo?
ja sam uzeo corsair value select, ali on ti je 560kn (2x256), sve ovisi koliko par misliš dati...
nakon upgrejdanja firmware-a na mojoj pijonirki DVR-109 malo se stišala, tako da bih ti možda čak i nju preporučio, jedino kaj mu treba prek 15 sekundi da prepozna snimljeni dvd, ne znam kako drugi proizvođači stoje po tom pitanju. Pogledaj i NEC ND-3520A
ček kaj nemaš ti 360W??= Citat =:
Izvorno postao damgol
= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Kako ovo nebi ispalo prepucavanje između nas dvoje moram ti se nasmijati jer očito da ti čitaš neke druge testove. Nisam napisao da 512 rama daje bolje rezultate od gige nego smo pričali o klocku. Dajte ljudi čitajte postove prije nego počnete ispravljati nekoga. Tvoja Gigabyte ploča košta 100 ili 200 kn manje od DFI-a koja isto ima SLI i koja je za klok bolja ploča. Samo još reci da je gigabyte bolja ploča za klok od DFI i whitboy može odmah zatvoriti ovu raspravu i dat čovjeku tvoj broj pa da se čujete privatno da to riješite. Ti pričaš o vrhunskom kloku sa gigabytom i kingmaxom što nisam siguran da svatko može dobiti. Uvijek postoji iznimka koja je uspjela to dobro kloknuti jer su joj se zvijezde posložile i jer stvarno ima više sreće nego pameti. Ponavljam da gigabyte i kingmax nisu loše komponente ali to jednostavno nisu stvari za VRHUNSKI KLOK. Ako nisam u pravu neka me netko ispravi.
ne ispostavilo se da je bila štamparska greška na napajanju;);D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
doobro je! sad sam počeo pisati neki veliki teks ali sam ga odlučio ne napisati i prestat se prepirati s tobom... dodat ću ovo: aj napravi konfiguraciju za 815eura (wo: monitor, napajanje, hdd,I/O i optic...) koja će kad se kloka dati bolje perfomanse od ove klokane...= Citat =:
Izvorno postao Trayche
napominjem da je ovo računalo između low i high end-a cijenom low...
= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair c2, kit, twinx, ddr 400 mhz, 2 x 512mb 1358 kn
ili
ram pc-3200, 1024mb, ddr, ocz, kit, performance el, ddr 400 mhz, 2 x 512mb 1289 kn
vga pci-e leadtek px6600gt extreme, geforce pcx 6600gt, 128mb, dvi, tv 1524 kn
hdd 160.0 gb seagate, ncq, 8mb cache, serial ata plus 667 kn
cooler arctic-cooling freezer 64, socket 754/939/940 141 kn
dvd±rw pioneer dvr-109, 16x, dual layer ± recording, bulk 422 kn
napajanje tagan 380w, super silent, tg380-u01, aut.reg.brzine, s-ata power cable 496 kn
cpu amd athlon64 3000+ box, socket 939, winchester,1800mhz, 512kb c., fsb 800mhz 1181 kn
Soltek K890PRO-939, s939, VIA K8T890 867 kn
Kučište po izboru
Skuplja verzija 6656 kn.
Ovo je sada naše natjecanje ko će bolje složiti (ko mala djeca smo) i siguran sam da neće ništa uzeti od ovoga ali ja se mogu kladiti da ovo daje bolje rezultate od tvog odabira. Sve cijene su gledane u linksu osim matične koja je iz Ve-mil-a. Mislim da se možda memorija može naći i bolja ali ja sam naveo ove dvije koje su sigurno duplo bolje od kingmaxa. Sli nisam stavljao jer mislim da se ne isplati dati novce na to jer je stiska sa novcima. Mislim da je isplativije koristit ovu karticu i za godinu dana ju prodati, dodati još novaca i kupiti drugu. Monitor nisam stavljao jer neznam dali hoće crt ili ipak lcd ali mislim da monitor ne treba stavljati u cijelu konfiguraciju jer to je nešto što kupujemo zasebno i možemo koristiti sljedećih 10 godina. Ovo je moj zadnji post na ovu temu jer vidim da nema smisla raspravljati. Ajde :beer:
imate mozda neki link na testove rama i dvd snimalica?
i koja je razlika izmedu ddra i ddra sodimm?