ne rade mi linkovi!!
Printable View
ne rade mi linkovi!!
...na koje linkove misliš...= Citat =:
Izvorno postao KreshoT630
ovaj : ht*tp://www.free-space.us/cook22/jar maknem ja zvjezdicu. ali mi veli the page cannot be found:nono:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
dali ima neko link do 2005 real football. treba mi jar i jad file.
imam jar file ali je u zipu takoda nikako neče da mi instalira,dali možda neko zna kako treba instalirat?
Samo jar file staviš na desktop ili u neki folder i od tamo ga prebaciš u mob!;)
nerazumjem. evo ovo je ta mapa ali je zip i samo to imau njoj
http://www.shrani.si/pics/screensh123984.jpg
Huh, nemam pojma šta bi to moglo bit, unutra su neke slike u .png formatu, .bin i .class fajlovi!To su vjerojatno djelovi igre.Probaj skinu od negdje drugdje tu igricu pa vidi ako ima jar file!;)
to ti je jar file. Samo preimenuj ekstenziju iz .zip u .jar i to je to
tako sam i napravijo, onda pošaljem pa je skine al kad oče instalirat napiše da nije pravi fajl
Evo ispod je link. Ako nekome treba. Većina igara je za motorole,al rade i na još nekim mobovima.
h**ttp://public.globalnet.hr/~jsinkovi/stranice/igre_1.htm
ili ako hoćete full ugođaj onda: h**ttp://public.globalnet.hr/~jsinkovi pa klik na ULAZ NA STRANICU pa zatim DOWNLOAD i dođete na isto.
pozdrav!!!
Usput tražim: Agile Messenger, naravno u JAVA verziji. Pa ako tko ima bio bih zahvalan. Može link na PM ili na mail merlin10(@)net4u.hr
trebam igrice za panasonic vs3.. i svaka cast ako ih netko nađe?!?:-/= Citat =:
Izvorno postao cook22
Obavijest: Molim forumaše da pri pisanju zamolbe za neku igru (aplikaciju) napišu i za kojeg proizvođača (a bilo bi jako zahvalno navesti i model) traže igru/aplikaciju. To je više radi orijentacije onih koji igru imaju, a npr. ne znaju za koji se mob traži...
MODERATOR
E ljudi zanima me jel ima tko kakav link za igre na K 700i?
Nisam siguran da li rade igre s K750?
Ako da, onda - http://www.gsm-java.com/downloads
Kako da stavim java program u k 700i??
Imas data kabl/irda adapter/BT adapter ???
nisam primjetio, možda grješim, dali je neko stavio link za skidanje besplatnih igrica za k300i?
Videko idi na google com i upiši java games k300i,i evo ti igara
Ja sam našla hrpu java igrica za se j300i,danas cu ih sve skidati hura!
čovječe... morat ču se preimenovat.... hvala Irenče!
Našla sam dosta igara za j300i
Upiši : Download java games k300i :thumbup:
Alo people!!!
jel ima mozda netko java igrice za SE D750i....
Idi i ti na google i upiši Download java games D750i
ma jesam ali nema nijedne 3D i sve su trial....
daj točan link pliz, pretraga mi izbaci milijon ničega... nemam baš vremena kopati previše, pa ako ti nije teško...?!= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
eh ja ti kopam po svim linkovima,ima puno pregleda,ja gledam sve po redu