imas pravo....ne smijem biti toliko zahtjevan i razmazen= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
imas pravo....ne smijem biti toliko zahtjevan i razmazen= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nije da želim nešto promjeniti na forumu :D al bi htio maknuti onaj flash banner u kutu gore..
Imam AdBlock i slike sam blokirao, samo mi još smetaju ti flashevi, a nemogu nigdje naći njihov link.. Ni u page sourceu :-/
Šta bi mogao dobiti te linkove...? Na 56k sam pa zato..
Pa u adblocku, bar ja, imaš iznad svakog flash-a tab "Adblock" i tako ga blokiraš. Ja sam blokirao sve reklame jel me živciraju :)= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ja bih volio da se može editirat naslov teme,ako napravim pogrešku u naslovu,da je mogu ispravit,ili ako se u jednoj temi objavi vjest o nadolazećem modelu nekog mobilnog telefona,a hrpa ljdi zagrizlo,da se ne otvara nova tema svako malo,nego se editira samo naslov stare i doda npr "update-datum update-a" ect.
Podržavam ovaj prijedlog. Osim toga, moguće je pogriješiti i pravopisno, ali i na druge načine.= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
Možda ne sami korigirati (vidim da to mogu samo moderatori), ali onda uz konzultaciju s moderatorima. Naravno, prijedlog za izmjenom naslova bi mogao iznjeti samo autor istoga.
ti banneri su jedno od sredstava od kojih se plaća i hosting ovog foruma...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
nemoj si instalirat flash plugin i nećeš ih vidjet
Meni toga nema.. najnoviji adblock, redovno updejtan= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Nemam ništa protiv reklama, negdje mi smetaju negdje ne. Recimo cijenim ovaj forum što je "lagan" a želim ga sebi napravit još lakšim zbog sporosti neta..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Naravno da ne želim nikoga oštetiti na bilo koji način ovim i ako ne postoji šansa da dobijem direktne linkove zbog nekog razloga, ok..
Odeš u Adblock preferences>Adblock options i uključiš Obj-Tab= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
E to meni treba, tnx :five:
Evo što bih ja promjenio:
Ima korisnik s nickom mala, a ispod avatara piše mali od foruma
To nema logike, kad je nick mala, stavite ipsod avatara mala od foruma
Nemojte mi udjelit ban, molio bih.
..a male nisu bile predviđene!Ma kaj ima veze,glavno da se kuži.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
To sumnjam da se može izmijeniti, jer ne može se znati o kojem se spolu radi kod korisnika, a te su stvari kao template i automatski se pojavljuju... Kako je baza foruma na engleskom jeziku, tako ni ne postoje spolovi u rečenicama, pa vjerovatno ni ne postoji opcija da bi se to moglo postaviti kao opciju...
Evo da ja izrazim svoje misljenje u vezi foruma. Konkretno sada je aktivna tema o Mislosevicu u chataonici koja je po meni kamen spoticanja kao i svaka tema toga tipa. Svaki put se poslije takvih tema koje su vezane uz rat i slicna s**** slijedi dulje raspetljavanje stvari i brdo posla za moderatore (banovi zalbe ko je kriv tko nije). Moj je prijedlog da se teme toga tipa zabrane i rijena stvar. Istina da bi tesko bilo napravit granicu koja je tema toga tipa koja nije al trebalo bi pokusat i izbjegle bi se zesto prepirke na uvijek osjetljivu temu rata. HVALA!!!
Zelija bih da bude omogucen signature...tj. slika:) ne velika ali neki mali simbolic nas:)
mislim da je o tome vec davno bilo govora, i stim se samo dobije nepreglednost foruma.= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Moj prijedlog je da kad daješ nekome reputaciju, da moraš nešto napisat i obavezno se potpisat, ako je moguće naravno!
...nije potrebno, a bilo je i razgovora o tome...= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
većina se potpisuje na pozitivnim, na negativnim nitko..= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
e sad koliko bi bilo pametno odrediti takvo pravilo, ne znam.
razmislit ćemo
Bilo je rasprave o potpisima, zaključilo se da bi obavezno potpisivanje reputacije u svakom slučaju samo dovelo do osvećivanja.
...a možda nebi.Ja da znam ko mi je napisal da mu idem na živce,vratila bi istom mjerom,ovak neznam pa onda sumnjam na sve!!!:)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ak se ja ne varam, vraćanje istom mjerom samo je drugi naziv za osvetu ;), lili, lili :D= Citat =:
Izvorno postao lili
ah...nisam ja osvjetoljubiva..samo da znam s kim da nejdem na pivu!;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ja se uvijek potpišem :D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nije moguće, forum ne podržava to kao opciju. možda nekad dodaju, do tada - žao mi je= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Jedino sto bih mijenjao je to da bih u oglasniku razvrstao prodaju po skupinama, i to zasebno mobitele i zasebno sve ostalo.
Ja bih, mada mi ne smeta, izbacio Malu Trgovinu Užasa u Oglasniku, jer od kad je pokrenuta prije nekoliko mjeseci, nije ostavljena ni jedna tema ni post... Samo zjapi prazno...
OK, nema veze!;)= Citat =:
Izvorno postao zappan
Da pitam čemu služi ono da trebaš biti registriran na forum da bi skinuo nešto (pitam jer mi je to uništilo pokus koji sam spremao oko 3 tjedna i sad trebam sve ispočetka)
Mislis na privitke??= Citat =:
Izvorno postao Hacker
To admin odlučuje dal gosti mogu skinuti te privitke ili ne.
A i moze napravit da nakon X postova mozes skinuti taj privitak.
Ako si na to mislio :)
to to trebalo mi za pokus a sad sve propalo
= Citat =:
Izvorno postao zappan
Ja na mom forumu vidim tko mi je dao reputaciju....
Jel to zasto sto sam admin ili je to do foruma?? :thumbup:
jest........= Citat =:
Izvorno postao prpic
S obzirom na ovu temu uopće,ja nemam primjedbi.
Kad sam ugledala ovu temu,samo sam htijela javiti,da ODLAZIM SA FORUMA za par dana.:-/ :comp:
Može li netko riješiti, ovako- u posljednje vrijeme mi se često događa da u glavnom meniju gdje se vide zadnje teme i autori, stoji moj nick s temom starom i do 2 tjedna.
Primjer-upravo sada u podforumu Mobilni operateri stoji Akcije za pamčenje, posljednji post- danas u 20.33-Mobyy. Otvorim, kad ono moj post tamo stoji od 04.05. (danas je 21.5.).
...to ti je zbog ankete, jer se glasanje člana na taj način bilježi...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ne, ne razumijem. Ne znam uopće odakle je anketa došla na prvo mjesto iako u njoj nije postano već 17 dana?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
kad se glasa, forum "biljezi" kao da je netko posto u temu i dize je gore
točno....= Citat =:
Izvorno postao imatic
a da se ova anketa ne bi prečesto dizala, stavio sam maksimalno trajanje...
vrijedi do 26.5.
vidim da se sad može naknadno uređivati naslov posta, što je super!
samo bi još trebalo promijeniti opciju u pretraživanju da može tražiti i pojmove kraće od 4 znaka i bilo bi savršeno...
Što mislite, bi li se na vrhu foruma mogla ubaciti jedna traka na kojoj bi bila neka važna obavijest-npr. 30.6. zabava za sve forumaše u Piranhi, Moguće teškoće s pristupom serveru sutra od 12 do 14 sati ili sl.
Na to se ne bi moglo odgovarati, a smatram da bi bilo korisno. Kad nema nekih bitnih obavijesti neka stoji bilo što-npr. Nokia zabilježila rast dionica...
to se može napraviti, nije problem, samo nije osobito svrsishodno= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ja mislim da nebi škodilo neko osvježenje na forumu:thumbup:
slažem se, čisti višak= Citat =:
Izvorno postao Inovator
informacije su uvijek svrsishodne pa kakve god one bile i kome služile, ne znači da druge ne interesira....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
hm, onima sa modemskom vezom opterećuje učitavanje, onima koje ne zanima neka informacija, zakrčuje ekran...= Citat =:
Izvorno postao tomo
meni ne smeta, jedino što ne znam što bismo mi to objavljivali tu?! o tome se radi. nismo neki portal ili slično, pa da trebamo neki news flash
Stvarno bi bilo malo pretrpano imati još i news traku ali bilo bi korisno(bar po meni) imati na naslovu tema pored imena začetnika teme i DATUM kada je tema začeta. Mislim da to nebi bilo previše!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovo potpisujem.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ja bi samo promijeno to da svaki korisnik moze naslov svoj topica editirat..
nema potrebe, razmisli kad postavljaš temu o naslovu koji odgovara temi. kasnije ukoliko se pokaže potreba, a to je rijetko, javi se moderatoru.
zgodno bi bilo da mogu negdje podesiti listu foruma ili tema koje ne zelim da mi se prikazuju kad odem na nove postove.
Npr. kad gledam nove postove da oznacim teme koje su mi nezanimljive i da mi se one vise ne prikazuju :japan:
...a šta će bit sa Quick replay-om... hoće se vratit ili...
do rujna se ništa vjerovatno važnoga neće promjenit tj. sve dok zappan ne položi ispite
zar se sada kada je iskljucen reputacijski sustav, zar se ne bi trebala maknut ona sticky tema:
??????= Citat =:
Imaš pravo, malo je nelogično da stoji obavijest o nečemu što ne postoji.
zbog povijesti?:rolleyes:
ja bi smanjio broj postova po stranici. zbog prevelikog broja postova po stranici stranice postaju jako nepregledne za scrollanje.
To si svatko može postaviti u kontrolnoj ploči= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
ups, :throw: :ban: :rotfl:
Ja bi na dno stranice stavil "Novi postovi" link, tak da ne moram svaki put skrolat skroz do gore ;)
...vidiš, ja sam si namjestio na 100 postova pa je ok...= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
...pa stisneš tipku Home na tipkovnici ;) i u trenu si na vrhu...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Gle fakat!!! thnkx ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
eh da.. jos sam nesto primijetio...
neki korisnici jos uvjek u sigu imaju ovaj text:
(tako nesto slicno)= Citat =:
AKO TI IŠTA ZNAČIM ILI TI JE MOJ POST KORISTIO KLIKNI NA VAGU NA DNU NICKA BIT ĆU TI ZAHVALAN
A rep. sustav vise ne postoji.. pa bez veze im to stoji.. :)
to je individualan problem, te se ne tiče vodstva foruma.= Citat =:
Izvorno postao prpic
u sigu možeš imati što god želiš, pa i to iako je besmisleno...
osim jasno prodajem tekstova, oni ne prolaze
pa dobro... ali to mi izgleda glupo :)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
u arhivi postoji jedna tema u kojoj je postavljen jedan link koji ne radi... ne vidim svrhu te teme... ako grijesim ispravite me..:)
Daj malo ohladi sa tim traženjem grešaka. Zar misliš da neki ovdje nemaju drugog posla nego provjeravati da li je svaki link u redu? Pogledaj malo datum kad je to stavljeno u arhivu, 2003. je za Internet davna prošlost. Tada je imalo smisla staviti tu temu u arhivu, tako da se nakon par mjeseci ne zagubi.
Kako bi ti se dopalo da zatvorimo forum na, recimo, mjesec dana dok vodstvo foruma ne provjeri i ispravi sve prekinute, neispravne linkove, provjeri valjanost informacija u svim postovima i ispravi sve greške koje se nalaze na forumu?
Siguran sam da baš i nebi!
oprosti mi molim te...
Ja sam samo malo svrljao po arhivi i naisao na to, pa pomislio da bez veze stoji jer link nije ispravan...
Da to nebi nekom palo napamet. Ovo mi je glavna zabava na poslu.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Na poslu se radi ;D, bez brige, to nikom ne pada na pamet. Samo sam htio pokazati koliki je opseg posla koji bi trebali obaviti.= Citat =:
Izvorno postao Denis
Vratite nam
Quick replay
please
Postoje tehnički problemi sa Quick replay, a Zappan je vrlo zauzet, tako da se strpi. Nedostaje svima.
predlažem da se oglas veže za ime te da se omogući uz update i promjena naslova , znači ukratko , jedan oglas na korisničko ime pa ga updateaj kolko ti srce želi bez gomilanja
Čim zappan bude u mogućnosti -> Quick reply ( i to sa opcijom citiranja) ne samo na dnu teme već i kod svakog pojedinog posta.
rado, ali= Citat =:
Izvorno postao andrija
a) QR je počeo štekat u jednom trenutku pa je isključen
b) kak si to zamislio kod svakog pojeidnog posta, to neće ići ni da mi se ideja sviđa (a ne sviđa mi se imat iza svakog posta box za QR). kad je QR aktivan, svaki post ima ikonu da se na njega QR-a koja te baca automatski na dno u QR box
Mislim da bi trebalo obnoviti licencu u upgradati forum pa vidjeti što je sa QR-om...
obnovljena je licenca, ima nova verzija ali eto želim dovršit taj diplomski pa ću se poigrat da to stavim.= Citat =:
Izvorno postao gog
= Citat =:
Izvorno postao zappan
a kada bi to trebalo biti?? ako se zna?? :)
Evo vidio sam da u forumu Ostali Proizvođači se samo prića o LG modelima. Mislim da bi onda LG zaslužio poseban forum.
Što drugi misle?
Imaš pravo, LG je sve više zastupljen na našem tržišu a i na forumu. Ipak, za odluku o posebnom forumu tebalo bi napraviti detaljniju analizu. Trebalo bi vidjeti u koliko je tih postova, koliko modela, da li se teme razvijaju ili stanu na dva-tri posta i sl.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Jeli ima drugih mišljenja?
a ono, moglo bi se... ja sam malo zbog diplomskog ispao iz tržišta, ne znam koliko modela LG ima na tržištu.. budem sad jedan dan išao do mobila pobrat neku opremu pa ću uzet i zadnjih valjda 4-5 brojeva i pogledat što tu ima od LG-a. uglavnom, uzeo sam na razmatranje... također, što je šljaka rekao, moramo pogledat koliki je odnos tema za LG u odnosu na ostale...
što se tiče foruma, jedino mi nedostaje QuickReply... ali pošto znamo da nam je Zappan zauzet, to će pričekat...
Inače, sve ostalo je OK i nemam primjedbi... Jedino možda ov što su rekli da je "Ostali Proizvođači" većina tema o LGu... Tako da kad bi se to malo sredit...
Mislim da bi bilo bolje napraviti podforum u ostalim proizvodjacima za lg, a isto ide i za panasonic.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
E da, što bi ja promjenio na forumu, ono čisto estetike radi...
Promjenio bi malo izgled "loga" foruma
ovo bi promjenio:http://img170.imageshack.us/img170/3051/nazivce6.th.jpg u nešto modernije... ipak je vrijeme kada su pixeli bili toliko vidljivi davno iza nas... ;D
Onda bi trebalo mijenjati i logo časopisa jer su identični (jedino je onaj crveni i dodano je media)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Samo jedno pitanje-bi li bilo moguće promijeniti pozdrav "Bok" koji stoji uz nick u desnom gornjem kutu foruma u, recimo Pozdrav?
Razlog-pozdrav "Bok" ne koristi se (koliko je bar meni poznato) u ostalim krajevima Hrvatske, osim u Zagrebu i okolici.
Nemojte me krivo shvatiti, nemam ništa protiv tog dijela Lijepe Naše, ali za svih bi bio bolji (po mom nahođenju), univerzalni "Pozdrav".
- stavil bum zdravo! il bu ostalo bok.. meni se baš sviđa bok...
- logo je vezan uz vizualni identitet magazina mobil media. neće se mijenjat.
- lg se razmatra
BTW, "zdravo" je stari hrvatski pozdrav (tamo još iz srednjega vijeka).= Citat =:
Izvorno postao zappan
Kako ne? Pa bok se koristi diljem Horvatske, ali opet zdravo je jos bolje.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
šta ti laprdaš "zdravo" su uveli komunisti
Da, to je bio službeni pozdrav prihvaćen kod komunista, ali nema veze s tim da su ga oni "izmislili".= Citat =:
Izvorno postao M-power
Osim toga to je doslovan prijevod latinskog pozdrava "Vale" (možda su i stari Rimljani bili komunisti).:king:
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ti si napiso da ga hrvati koriste jos iz srednjeg vijeka - to je bullshit, koriste ga eventualno od sredine 20 tog stoljeca
Imaš pravo, a molitva počinje s Dobar dan, Marijo ;D,= Citat =:
Izvorno postao M-power
Jesi čuo za "U zdravlju vas našli", "zdravi bili"... ?= Citat =:
Izvorno postao M-power
Od tud potjeće "zdravo".
I, ček, ja nisam predložio "zdravo" nego "pozdrav". Zappan je napisao "zdravo".
very old member pa tebi bi bar trebalo bit jasno da to nije u kontextu bok marijo ili dobar dan marijo ili zdravo marijo - kao pozdrav= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ne bitno uostalom OT smo i EOD od mene :closed:
Ma stavite ciao(sa produženim "o") ovako: ćaooooooo (kao sto cure(sve vise i vise) pozdravljaju)
:lmao:
Pa vi ste totalno popizdili!! Bok je sasvim OK i mislim da me to najmanje zamara i muči na forumu!
http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif
A da se stavi da svako u profilu može odabrati pozdrav koji želi.
Ja bi stavil, Moj naklon visosti :jump: