pa nisu se posvadili samo su ova dvojica kao i nekolicina drugih baratali činjenicom da je on u stvari idiot :)
Printable View
pa nisu se posvadili samo su ova dvojica kao i nekolicina drugih baratali činjenicom da je on u stvari idiot :)
@nered one fotke su zakon (star wars), kaj je stvarno tak bilo u monacu? baš mi je žao kaj nisam gledao..
Meni je to obična utrka
:spin: a kak ti onda izgleda neobična?= Citat =:
Izvorno postao sipe
Navijam za Fisicelu,Shumi mi već dugo ide na živce(najbolji je svaka čast)Žao mi je jedino Villeneuvea kaj nemre nikak na zelenu granu.(šteta) :spin:
...koji preokret, u zadnjem krugu...
:-/ fu.. gume!!!!Baš mi je žao Kimia= Citat =:
Izvorno postao Eminem
koji peh. i onda još guma ostane čitava
To se moglo i očekivati. Ja se uopće nisam iznenadio jer sam pratio te probleme sa gumama (na ORF, neznam kako je bilo na HRT-u)
Zanimljiva utrka. Ova nova pravila treba mijenjati,vidi da sve momčadi imaju problema zbog njih. Pravila su postigla svoju jedinu svrhu-uništili su Ferrari-ali ovo postajeopasno za sve momčadi. Blažičko iritantan po običaju.
ma dobra su ova pravila da se gume nesmiju mijenjati, to jako pridonosi sveukupnom razvitku guma u autoindustriji
...neka pravila ostanu...sasvim su ok, konačno su donijeli preokret u F1...
katastrofa... baš mi je žao kimija... :(
i da, ovo kaj je niten reko, blažičko stvarno nije normalan, taj je u stanju započeti pričati od 15 različitih stvari u roku od 1 minute, a da niti jednu od njih ne završi do kraja...
Ne postoji normalan komentator. Zato ih i stavljaju na tv da čitaju s papira ono kaj valja i s dodacima vlastitih provala nasmijavaju ljude.
Dominacija jedne momčadi zamjenjena je dominacijom druge. Di je tu preokret?
misliš drugim momčadima ?
Pa tko je osim Renaulta profitirao? Zasada je Alonso predaleko od Kimija i jedino ako španjolac ne uđe u neku seriju loših nastupa,Kimi će ga teško sustići.
shumacher ce biti prvak opet :D :D
bumo vidli... po meni se on uopće ne trudi da bude prvi... kao da želi biti onak malo bolji al u sredini... nije kao prije... nije kao prije...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Nemogu da vjerujem jos sam nekako u soku....prva reakcija je bila pet puta sakom u pod druga tri puta u vrata evo sad stavljem obloge...stvarno je nesretan čovjek i jako mi je ga zao samo kako je vozio zadnje tri trke pa i sada samo kako je se borio sa onakvim bolidom pa čak je zadnje krugove vozio isto kao i Alonso.Ma za nepovjerovat ali McLaren ima sjajan bolid ako Kimi nestigne Alonsa onda su pravi konkuremt za konstruktorsku titulu
e i meni ga je bilo jako žao... gledam kako alonso diže pehar i mislim si kako ga je kimi trebao dizati... a usput sam i znao otprilike da će se tako nešto dogoditi... govorio sam si: hoće li biti pametni pa mu reć da uspori i propusti alonsa pa da bude 2 ili 3 mjesto... sve je dobro... al ovako izići bez bodova... velika šteta, velika šteta... jednostavno mi je bed...= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
vjerujem da je bio ljut, jer ja kad igram neke vožnje na kompu pa me tak pri kraju neš sjebe razbijam tipkovnicu...
Ma vjerujem ti tak je i meni ali je Kimi takav oni mu kazu da uspori a on jos brze....zapravo je on taj koji je temperamentan i koji se često svadja sa Ron Denisom jer jednostavno nece da uspori al ebiga.....ali kud bas jedan krug sto nije pukla na desetom kurva
ali jegiga on si je sam kriv sto je tako zestoko kocio i sjebo si gumu
...koliko sam vidio, BMW daje neke naznake, Toyota također, te uz Renault i McLaren ovo će biti zanimljiva sezona...= Citat =:
Izvorno postao niten
moram priznati da je ova sezona jedna od zanimljivijih unazad 5-6 godina. Svi još imaju šanse. sada je baš i zanimljivije jer se još mogu desiti preokreti. sad se spremaju stvari već za 2007 kad idu novi motori od 2,5 soma i sve će opet biti drugačije.
malo previse spustaju tu granicu, bilo je 3.5l, pa sada 3, pa 2.5....do kuda to ide.
pa nekad je bilo soma i pol kubika.
još malo pa će F1 imati dizelske četvero-cilindraše... ;D
novi motori će biti v8, za razliku od sadašnjih v10, a obujam se smanjuje za 20-ak posto, tako će u početku biti i sa snagom, ali za očekivati je da će snaga rasti... sadašnji inžinjeri iz F1 imaju još dosta za učiti o v8 motorima... :)
Ne slazem se sa nicim od navedenoga u pogledu smanjenja snage, a povecanja mase i slicnih oranicenja u F1. Pristasa sam staroga sustava! Ja bih svima dao odrijesene ruke, dakle motori V12 3.5, vratio bih slickove u igru, a ogranicio bih samo max masu bolida! Ovo je sranje! Bio sam veliki fan F1, a zadnjih 3-4 godine uopce nemam interesa pratiti zbog navedeenih gluparija! Prema mojim prjedlozima, mozda bi bilo malo vise poginulih, ali i to ljude privlaci, sjetite se samo medijske kampanje oko Imole i poginuca Senne!
pa Senna je bio jedan od onih koji su se protivili naglom ukidanju elektronike te godine zbog novopridošlih vozaća koji su navikli vozit samo uz elektroniku. Na kraju njega zapalo ! al još se stvar nije rješila. ne znam kak je to uopće završilo zakaj se zdrobil ?
pa nekad su bili V8 Ford u benetonu. a prije V6= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Utrka je bila stvarno dobra, ali do zadnjeg kruga :(
Tad sam se sjetio necega iako nema veze sa nesrecama! Se sjeca netko onog famoznog dvoboja Schumacher i Hakinen - neznam koja utrka, davno bilo, mislim da je Shumi napadao Hakinena i oboje su upali u kolonu iza jednog bolida koji je zaostajao za cijeli krug. Tada ga Hakinen pocne pretjecati sa lijeva a Shumacher s desna i nekako je pretekao i Hakinena... Sumnjam da ce se netko toga sjetit ali po meni jedno o najljepsih pretjecanja ikad! (ako ne racunamo Trulijevo u Monacu :) )
:-/ Sječam se ali bilo je to davno.2000.su bile dobre trke.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Davno nego sta! Ali to su bile utrke sa puno vise sadrzaja.. Jos kad se sjetim da ih je komentirao neki stari koji nije imao pojma o F1... Jel ima netko snimku tog pretjecanja (trazim puno jelda :) ) da i nju ukolekcioniram...??
gledala sam sad kad je bilo u njemackoj,odmah u startu onaj fisikelo (neznam kako se pise) nije mogao krenut :( jadan,a odmah na prvom zavoju puuf,velika guzva,a najbolji mi je alonso ;)
za razliku od sada kada blazicko vodi......koji je to kreten= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
@nered, pa bili su 1.5l ali su bili turbo, jel tako?
@ xlr8r-Misliš na ono Hakkinenovo pretjecanje Schumahera u SPA-u? Kada je ispred njih bio jedan bolid koji je zaostajao,Hakkinen je stigao Schumahera jer su se ovom gume grijale,Schumaher obilazi taj bolid s lijeve strane,Mika krene s desne strane i prestigne ih obojicu. To je preticanje meni jedno od legendarnijih.
onda su ostalo komentatori formule 1 sa HRTa medicinski fenomeni jer žive bez mozga. Blažičko bar zna nešto o formuli za razliku od stare ekipe koja si je dopuštala prenositi formulu.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Pa bili su turbo ali su sada dostigli bez turba približnu snagu kakva je bila sa punjaćem. treba ima malo otežati.
neznam ali ovaj bazicko je idiot sa svojim komentarima, steta novaca od nase pretplate sa kojima on putuje na utrke. a tek preseravanja tipa "sreo sam slavicu..." ......kreten
meni ide na k-c to kaj svi hrt-ovi komentatori:
govore o onom kaj se NE DOGAĐA na pisti
i uvjek favoriziraju šumahera.
sjećam se jednom,dok je onaj stari bil komenatator:
(minardi izljeće sa staze)
stari: ajmeeeee, Šumaher izletio!!!
onaj drugi kaj mu je bil su-komentator:To nije Šumaher, to je neko iz minardija
stari: a ddda da ,minardi,da minardi.....da da minardi je izletio......
pa ova zamjena identiteta je uvreda! Hakinnen je tako opro šumahera!= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Najbolje preticanje u F1 ikad.
zato sam i napisao 'sadašnji' inžinjeri...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
meni se u početku čak i sviđalo kako je prenosio, onak napeto s puno emocija, ali sad mi već stvarno ide na živce da je to prestrašno!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Al stvarno, ne znam dal ste primjetili, ali on bez kompleksa prekida sukomentatora usred rečenice i to ne zato da bi rekao nekaj važno što se događa na stazi, već da bi srao o glupostima i to započne srati o jednoj stvari, nadoveže se s drugom, bez da je prvu dovršio i tek nakon 15 priča i 10 minuta sranja se odluči dovršiti onu prvu stvar s kojom je započeo turneju (ove između ostaju nedovršene)...
a to kaj su ostali komentatori bili gori nije nikakvo opravdanje.
A dobro opro....nemože se Scumahera oprat samo tako. :D Ako se sjećaš te utrke,sjetit ćeš se da se Schumaheru taj set guma jako grijao i da je morao na svakoj ravnini voziti po mokrom dijelu da bi hladio gume. Ali odlično je izgledalo,to je.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da, primjetio sam da prekida sugovornike i to naveliko. i kako omalovazava ove male i "lose" momcadi, ajde neka on ko ovi u minardiju sa 20mil napravi auto koji ce se moci kvalificirati za utrku u f1 pa neka onda sere. govori kao neki veliki strucnjak o svemu, a mislim da ja sa 18g znam 10x vise o tehnici od njega
sva je sreća da ti to samo misliš :)
:spin: Dobar je mali (ak me razmeš) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mala
@coma: Istina i blazicko me počeo živcirati od one utrke prije monaca - "...i formula 1 se vratila, jeli to moguče bla blllal bl..."
@whiteboy: Mea culpa.. Al vidim da se dobro sjećate toga :D evo 5, sjedni! :thumbup:
Šteta što je Mika tako rano otišao iz F1, moglo bi bit zanimljivije s njim...
:spin: Blaž se previše uživi i uvjek favorizira ferari tj.shumia to mi ide naživce kod njega.Davno su prikazivali formulu i moto trke na slo 2(pa su ih prebacili na POP tv)tam je tip bil super sve je znao ,ali jedina mana mu je bila kaj je imal takav glas da sam znala zaspat uz trku.A nitko nije savršen. :spin:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
mislim da Blažičko nema baš neko mišljenje o Shumiju a kamoli ga favorizira. on samo iznosi činjenice da je odličan vozać što se nemože osporiti. Čak što više mislim da ga nevoli.
On favorizira Mclaren i pokojnog Sennu. On je za njega BOG. Senna je posljednji interview da upravo Blažičku.
Ne znam ja sam navikao na njegovo komentiranje. Pratim formulu još iz vremena Kekea Rosberga i ekipe.
****** neznam kako bi se bilo tko od nas ponašao da voli taj posao i da uživa u tome i da treba komentirati. Fučkaš onog tko od vas koji puta nije zabio nešto u zid ili u pod ili bacio daljinski u TV ko neki dan kad je Kimi najebo. Tko se ne uzbuđuje za vrijeme trke taj nije pravi fan i vjerovatno ga to toliko ne zanima. Ja Blažička u potpunosti razumijem. Imao sam ga priliku upoznati kao i ostale komentatore F1. Moje ja mišljenje da je on sa sada bolji izbor od bilo koga tko je do sada bio što nemora biti točno.
:evil: a navikneš se i na batine!!= Citat =:
@nered pa jel ti cujes koje on gluposti zna lupetati?
pa mislim da sam bio jasan u zadnjem postu. probaj sebe stavit u tu poziciju. Ja sam siguran da on večinu stvari zna i da se zabuni. Možda ne zna baš sve detalje, ali raspolaže sa puno činjenica vezano uz F1. Ti vjerovatno nisi pratio do ove godine F1 kada te on živcira a oni prije njega ne.
ma uopće nije stvar u njegovom 'uzbuđivanju', meni se dapače također sviđa kaj je tak emotivan kad prenosi F1, ali druge stvari iritiraju (gore naveo)...= Citat =:
a to da je bolji od dosadašnjih komentatora, to stoji...
:D :D :D :thumbup: ................= Citat =:
Izvorno postao lili
blazicko nezna niti koliko taktova ima cetverotaktni motor
Ovi u BIH na Hayatu vode odlično jedan vodi u utrci govori zaostatke i te fazone i to jako ljepo radi dok ovaj drugi govori o tehničkim podacima o novostima i o stazi
BTW pravilo o 2,5 motoorima je sranje nekazem da se treba vratit u eru turbo motora ali....
svima treba dati turbo diesele....to je buducnost :D
Da, na kraju će završit da će svi imat 1.0 mašine sa nekih 35 KS i još k tome na plin radit. Možda čak i dvotaktne mašine 650ccm, ko ona iz peglice, recimo! Pa plin gore, i autek nema šanse da ide preko 50kmh ni u slobodnom padu s Cibone.
stave jednu kariku dignu malo okretaje,ubace neki ekološki nos i to je to na ravnici stisne nos i potegne do 51-52kmh,a da jednostavnije stave motore od kosilica,oni se ne kvare moja bridgsica je izdržala 15godina ali smo je mijenjali jer ju je korozija popala
kad ti nemaš sportsku kosilicu.. ;D
Da! I kosilicu se da spustit, nabrijat, stavit OZ felge (s dobrim hlađenjem za one 35mm diskove) pa niskoprofilke, recimo 355/35/21 (of kors na 21" felgunjarama).č PA dupli ovalni Remus 120x90mm (dakle x2), bez ikakvih lonaca na ispuhu, direktno cjevčuga iz kolektora van. Podrezat federe, stavit kraće (ili ispuhane, svejedno) plinjare (Sachs, recimo), i prekrojit vrata da se dižu prema gore. Pa zatamnit šajbe, ali folijom (i to da ostane bar 15 mjehurića zraka po kvadaratnom centimetru). I onda spojler navalit gore: spojler ima bit barem 3 kvadratna metra površine, dignut cca. metar i pol u zrak, i da ima downforce od tonu i pol pri 30km/h. Najbolje da se od Boeinga 757 odreže komad krila, tik uz trup - idealna veličina.
Naravno, ne ide bez detalja: lisičji rep na anteni, krzno na volanu, velike dlakave kocke (dvije) oko retrovizora, i mirišljavi borić. I to ne jedan, nego cijela šuma Striborova.
U gepek, naravno, zvučnik. Ne bas, nego sub neki, i to da ima bar metar i pol u promjeru, i da je težak bar 30kg. Da ima nominalnu snagu od 10000W (dakle RMS) i frequency response od 0 do 10 Hz. Tak da ga ni Bog ne čuje. A kad potegne struju ima da mu ni Krško nije dosta. Al nema veze, bitno je da se tweeteri raspadaju (jer to ipak ne treba skretnice i čisto dobro podnosi niske frekvencije velike snage). Stavit, po mogućnosti, kondenzator ne od 1F, nego barem 100F. I zašlusat ga negdje usput, tak da se čovjeku u Osijeku digne kosa na glavi (a pila je u Dubrovniku).
Naravno, dok ta mjuza piči, mora sve na pili zveckat: tablica, retrovizori, ovo, ono...da se čuje onaj "klem-klomp-zzvec" zvuk izvana. Da se zvučnici čuju onim poznatim visokokvalitetnim zvukom tipa "bejzbol palicom po kartonskoj kutiji".
Izbor muzike ću prepustiti vama, mada mislim da nema šanse da bude nešto drugo...
Eh, skoro zaboravih: neon. Puno neona. Ispod pile, po felgama, unutra, i u mašini, u blatobranima. Da ima više neonki nego u Fiatovom pogonu u Torinu. Svaka lampa, naravno, u drugoj boji.
:rolleyes: Čuj Blu da ovo vrijeme ne utječe na tebe??? :eek:
Čovjek sa malo raspisao.....Na sljedecoj utrci BMW ce razvalit danas sam gledo reprizu prosle morao sam stvarno su pruzili dobar preformans
@lili: malo me opali, da. Ne volim ovakvo vrijeme :cry:
@booky boy: da, izgleda da će bit problema i s BMWom... Ah hell, ja i dalje ronim crvene suze.
Danas su kvalifikacije u 19h barem tako kazu na stranici....
:rolleyes: Pošto je kod njih sad 7.20 ujutro to je taman to.
pa... dobro im jutro!
Briđston će opet imat problema..
...Ferrari nam se dimi... Valjda niš strašno, treba konkurencije..
sada ce shumacher biti medju prvima i onda ce mu krepati auto
ma bude malo sutra..uzasno vozi ove sezone konacno im se netko priblizio i prestigao ih polagano a Šumi nema volje za vozit on se malo navaza po stazi bez motivacije..= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kaj ce onda biti medju zadnjima nakon sto je drugi u kvalifikacijama?!
on jos moze dobro voziti, pokazao je to par puta ove seztone
daleko od toga da on ne vozi dobro...svaka mu cast al nek se malo potrudi bilo bi mu stvarno vrijeme da i nest pokaze ove sezone..= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa pokaze on sta zna, ali kada mu to gume dopuste. svaku utrku ima jako dobra vremena po krugu kada dodje u drugu polovicu utrke
:rolleyes: Sad sam došla doma kaj je bilo na kvalifikacijama?
...koliko vidim, Button ima pole position... ma nema od M.S.-a ništa ove godine...
:rolleyes: ma pole position nije mjerilo,kad je znao Shumi sa 12mjesta doć do drugog,ili Coultard ,a ovi sa vodećih pozicija otpast,ma bumo vidli imam filing da će biti dobra trka :spin: :spin:
:retard: Fu.. Fu.. :nono:
:spin": gurneš ruku van i vidiš dali pada kiša"-Blaž :rolleyes:
ima Boga. :D
:) Ajmo Kimi!!! :thumbup:
...hebem Renault, i Alonsa... :angry: ... al dobro je, bit će bolje drugi put...
:thumbup: Kimi :beer: :beer:
KKKKIiiiiiiimmmiii pa ovo je bilo nevjerovatno stvarno su bili odlični steta zbog montoye
stvarno sam sretan ali je i ferrari sretan bio na ovoj trci
montoya je konj sto je ono napravio
:thumbup: di su nam sada crvene galamđije ;)= Citat =:
Izvorno postao lili
Evo Shumi je sa 9 na 2 mjesto!Zna on samo ga gume izdaju!
:rolleyes: Kaj Shumi Baričelo(neznam kak se piše,a nije ni važno zna se)starta iz boxa(kaj bi rekli zadnji) i dojde 3. (ni kriv ni dužan)Montoya valjda daltonista,tak je i Mensel rekel da nije videl zastavu)( Baš..
vidim ja ima tu vozaća F1.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Neki točno znaju što se vozaču mota po mislima i što mu iz boxa dojavljuju ili ne.
Možda nije znao kakva je situacija i nisu ga dobro obavjestili iz boxa. Mislim debilan potez ali čudno mi je pa to nebi napravio največi kreten. Mislim da je greška možda i na čitavom timu.
jel znao da je sc na stazi? je i sta se onda isao gurati sa coulthardom (mislim)? nekuzim kako, po tebi, on nije kriv?
Ej mi može netko reć šta je bilo sa ovih 8 (il kolko već) koji su ispali, je bilo dobro :D krš i lom! he he
Radio sam nešto na kompu i sjetim se tamo negdje "formule!!!" prebacim i vidim kimi vozi zadnji krug kao prvi i aj bog, za*ebo sam se...
ja bi u svakoj utrci stavio onakav zid na kojem si sj*bu gumu. pa neka oni izlecu :D
:rolleyes: Ma nije bilo krša samo se malo Alonso s nose zabio u ovog ispred sebe,al to su promjenili.Safety car 2 puta izlazio jer su se kočnice zapalile,pa mjenjači otišli kvragu.Montoya prešel kroz crveno(pa su ga diskvalificirali)i tak bilo svašta! :spin:
Baš mi je drago zbog Kimija...
Kaj je bilo s Renaultima, nisam sve mogao gledat, učio sam za ispit... :(
Ih sta si propustio Alonso je malo udariuo u zid u krivini slavnih i iskrivo ovjes dok je vizikela(neznam kako se pise) odusto zbog kvara vjerovatno na mjenjaču.
A sad sto se tiče montoye on je znhao da ce ga kaznit ali da je postovao pravilo izasao bi zadnji....crna zastava je bila pre nstroga kazna....sto se tiče ferrarija bili su jako sretni tako da su na čistu srecu zauzeli one pozicije tako da se nemate čemu veselit ferrari je jos uvjek los:)
fisichelli je krepo mjenjac dok je bio prvi, a alonso se lagano zabio sa straznjim desnim u ogradu pa mu je krepo ovjes
Šta se Alonso zabio na 'Zidu slavnih'? (:D ) Šta nije negdje drugdje,u nekoj šikani? Valjda se krivo sjećam= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Nije zbog toga dobio crnu zastavu. Crnu zastavu je dobio jer je izišao iz boxa na crveno svjetlo. Morao je čekat da sc prođe da bi ga pustili.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Uf bilo je akcije.. He he zid je djelovao, ostavili su crni trag :D
Mene jako ljuti F1A i rastužuje Ferrari. Godina žalosti je.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
valjda ce biti bolje.....
meni je drago za Alonsa da se je zaletio u taj zid...frajer se stalno bahati,živi u nebesima u uvjerenju da je on najbolji vozač,sad mu se to odbilo od glave,i onaj Briatore,baš mi je bilo drago ga vidjet onakvog sje*anog u boksu...
Ferrari živi vječno !
adje procitajte malo o novim mogucim pravilima http://www.formula1.com/news/3175.html
mislim da su neka losa jer smanjuju cjelokupni napredak u tehnici