Imam s5 koji je losiji po svemu pa nemam takav problem.
I meni se cini da je mobitel spreman za servis
Printable View
Imam s5 koji je losiji po svemu pa nemam takav problem.
I meni se cini da je mobitel spreman za servis
Imao sam i s6 obični prije toga..nije imao taj lag prilikom pritiska zime tipke..to kao samo note 5 i edge + imaju..
Zove se Knox.
Knox,jasno mi je da se aktivira.iako postoje metode za potpuno uklanjanje Knoxa pretpostavljam da to onda rusi garanciju!?
Prije je postojao root koji nije dirao Knox ali je bio na Androidu 5.0.2. Sve novije verzije se ne mogu rootati bez trippanja Knoxa.
Nego, jel netko od vas dobio kakav update sad u zadnja 2-3 dana? Čitao sam o tome na netu ali nisam dobio ništa na svojem mobu
S6 edge - tcom nisam dobio zadnji dana nista. Ne vjerujem da ce prije 6.0 ista i stizati.
Dali se može preko Odina flashat službeni 5.0.2 pa rootat bez da se Knox aktivira?
Ako ti je bootloader već na 5.1.1 onda nažalost ne možeš :(
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
AOSP (Cyanogenmod) za S6 je u zadnjih 2 tjedna drastično napredovao.
Još nije javno dostupan ali prije nekoliko dana je uspješno bootan prvi build (ekran je proradio.)
Danas je arter97 (developer koji radi na S6 AOSP ROM-u) sredio radio, Bluetooth, WiFi, zvuk... Trenutno rade na kameri i na optizmizaciji samog OS-a ali ne bih se čudio da prvi AOSP ROM dođe prije kraja godine :)
Novi update za S6 iz Tcoma
G920FXXS3QOK2
I? Kakvi su dojmovi?
Nikakve promjene :D To je valjda zadnji update prije 6.0...
Onda necu update-ati. Cekam 6.0.
To je samo update za security patch za stagefright. Ovih dana doslo i meni na t-com S6 obicni.
Kaj nije update za Stagefright bio prošli mjesec?
Svaki mjesec ide novi security patch. Google i Samsung sigurno, ne znam tko još. Stiže mi i na z3, ali u aosp conceptu, to nije isto nažalost.
Izgleda da Samsung pomalo dolazi k pameti...Jucer pokrenut program za marshmallow beta nadogradnje koja je zasad moguca samo u UK (Naravno, moguca je i kod nas ako se flesne BTU rom,skine Samsung Care aplikacija i kroz 24h stize nadogradnja)...
U fino. U svakom slučaju, ako bi to nastavili, vratili bi mi se u odabir prilikom kupnje idućeg mobitela.
I meni se ovo sviđa,ponajprije zato jer je to (možda) dobar znak da se više neće zaletavati sa "velikim" nadogradnjama, koje nisu ispeglane do kraja i pune bugova...Vidjet cemo...
Nažalost inicijalni dojmovi kažu da RAM management nije sređen. Ipak, pošto je beta u pitanju treba pričekati za finalnim zaključkom.
Sad čitam po forumima i izgleda da ništa bez starog, dobrog pravila: tek nakon full wipea, slobodna ram memorija ide i preko 1GB...kao što Mario veli,vidjet ćemo kad "sleti" puna verzija...
Inače,baš mi je žao što više nema google play edition uređaja,odmah bi uzeo jednog Edgea...
Jel postoji nacin da se onaj Backup password (u slucaju da fingerprint ne radi) promijeni u Pin?
Dakle ista fora kao na iPhoneu da bude pin od 4-6 brojeva umjesto kombinacija slova i brojeva?
Koliko sam ja skužio ne :\
Bas glupo..
Obzirom da je FP senzor na S6 daleko losiji od bilo kojeg sa ajfona (brzina citanja i tocnost) nerijetko mi se zna desiti da "potrosim" onih par pokusaja pa moram tipkat password umjesto pina...
To onda imaš krivo konfiguriran senzor. Meni otključa u 95% slučajeva a lozinku upisujem samo onda kad se netko drugi igra sa senzorom.
Sredinu palca gdje je krug otiska stavi na home tipku. Ja nisam imao nijedan fail.
Ja sam probao obuhvatiti što veću površinu oba palca na jednom fingerprintu. Znači, kad počinješ onaj trening naizmjence stavljaj jedan pa drugi palac, usmjeren onako kako ga većinu puta otključavaš. Preporuka je imati jedan otisak umemoriran jer se sa dva ili više stvara sve veći lag, valjda mobitelu treba neko vrijeme da "skuži" koji otisak treba uspoređivati.
Od kad sam to napravio mobitel se otključa brzo i pouzdano. Po brzini je između iP6 i iP6S, malo sporiji je od 6S ali ono, za otključavanje mu treba pola sekunde do sekunda što mi nije strašno, brže od bilo koje druge zaštite.
Eto probao sam i za sada nema ni jedan error. Mozda sam ja isto brzoplet pa prerano micem prst sa skenera jer sam naviko na iPhone.
Nije ni toliko strasno to dulje otkljucavanje. Valjda je sve stvar navike, a jasno mi je i da je Apple upgradeao njihov senzor da bude brzi.
Nego sada me muci druga stvar (znam da sam naporan), kada C/P-am neke slike, tj foldere sa kompa na mobitel, kasnije ih ne mogu na mobitelu izbrisati (dakle iz Gallerya, ne preko file managera jer tamo ide).
Citao sam po netu i samo sam nailazio na solucije ukoliko su te slike skidane sa Picasse ili Google+, sto u mom slucaju nije ta stvar.
Isto da pitam, jeste debloatali mobitele? Citam na XDA koje procesi se mogu ugasiti, ali me je uvijek panika toga jos od HTC Desirea kada sam soft brickao mobitel :D.
Te opet ono vjecito pitanje, rootanje da/ne? Koliko sam vidio nema toliko puno ROMova, a opet mi se ne isplati trippat KNOX samo da isprobam ROM i da se razocaram pa da sam narednih 2 godine bez garancije :D
ja sa custom romom nisam imao puno dileme, nakon 10 dana sam ga rootao i stavio debloatan rom i sve leti.. neusporedivo od stock firmwera..
to je dakle stock rom bez ijedne samsungove aplikacije, a mislim da ih na s6 ima preko 100..
jasno, tijekom instalacije uvijek možeš izabrati što od bloatwarea ipak ostaviti na mobu.. (možeš ih ostaviti i sve, ali onda je ko stock rom)
zgodno je jer možeš instalirati adblock tak da nema reklama, imaš gore ios emoije, da se nečuje zvuk kamere..ma hrpa dodataka koji su super..
ja imam ovaj, sve radi, nema nijedne greške:
http://forum.xda-developers.com/gala...n-1-3-t3119968
i ovaj bi trebao biti ok..
http://forum.xda-developers.com/gala...-v1-0-t3232498
6S ima brži fingerprint senzor, to je istina. Međutim, velim S6 ima taman između što je meni OK. Manje od pola sekunde treba da prepozna otisak.
Za to ti nažalost ne znam jer nisam to radio. Mislim, prebacivao sam neke slike ali sam ih mogao brisati. Jesu li možda stavljene kao read only na kompu?= Citat =:
Nego sada me muci druga stvar (znam da sam naporan), kada C/P-am neke slike, tj foldere sa kompa na mobitel, kasnije ih ne mogu na mobitelu izbrisati (dakle iz Gallerya, ne preko file managera jer tamo ide).
Citao sam po netu i samo sam nailazio na solucije ukoliko su te slike skidane sa Picasse ili Google+, sto u mom slucaju nije ta stvar.
Jesam, debloatao sam mobitel, zadnji stock 5.1.1 ROM. Konkretno, debloatao sam sa Debloaterom i isključio sam ove app-ove:= Citat =:
Isto da pitam, jeste debloatali mobitele? Citam na XDA koje procesi se mogu ugasiti, ali me je uvijek panika toga jos od HTC Desirea kada sam soft brickao mobitel :D.
http://pastebin.com/AfVCXrt7
Mob radi super, baterija dulje traje, RAM je iskorišten sa meni korisnijim aplikacijama i generalno je stanje zbilja super, nemam nikakve zamjerke.
Nemoj rootati, nemoj bezveze gubiti garanciju, pogotovo kad je Touchwiz napokon dobar za koristiti i kad su performanse dobre. Osobno nemam potrebe za tim i nijednom mi nije falio root ili custom ROM. Istina, zanima me CM13 koji rade za S6, još je prilično nestabilan ali je fora.= Citat =:
Te opet ono vjecito pitanje, rootanje da/ne? Koliko sam vidio nema toliko puno ROMova, a opet mi se ne isplati trippat KNOX samo da isprobam ROM i da se razocaram pa da sam narednih 2 godine bez garancije :D
Isto tako možda čak i ovaj mjesec bude došao update na Marshmallow koji je riješio velik broj problema i dodao je nove stvari - RAM management je puno bolji, mobitel radi još glađe i brže, nove animacije su ljepše, kamera ima RAW support i manualni shutter speed... Preporučujem ti da onda bar pričekaš do tada prije nego trippaš Knox. Opet, kažem, ne isplati se.
Budem probao ovako kako je Mario objasnio preko Debloatera pogasit nepotrebne aplikacije i cekat 6.0 pa cu onda odluciti o rootu, iako su mi do sada svi uredjaji bili rootani/jailbrokeani u roku od 10ak dana..
Nego jel postoji metoda da se Power AMP postavi kao default music player? Malo me zivcira kada stisnem na slusalicama play pa on automatski pocne iz Music appa pustat stvari umjesto iz Power AMPa
Za one koji koriste 6.0 betu,krenuo je 6.0.1 update sa jos featurea
http://www.sammobile.com/2016/01/11/...w-beta-update/
Sta stvarno imate samo na jednom mjestu memoriran desni palac? Meni se cini da bolje prepoznaje kad ga nemoriram na 2 ili cak 3mjesta isti palac iz sto vise kuteva da prekrijem cijelu povrsinu jer najcesce klikam bocno sa strane. Zadnji slot za lijevi palac ostavim. Otkud informacija da zna lagat ako se vise slotova isti otisak stavi?
Ja nebi knox dirao na skupom i novom mobu. Evo danas sutra ga podizem iz mobisa jer se ekran odlijepio sam od sebe, mjehurici ispod valjda bu sve ok sad. Pise da su mi mjenjali i okvir zaslona sa zaslonom, modul punjenja i integrirani krug, ne znam kakav je to krug. Napisao sam da provjere i prednju kameru nez jel s tim povezano.
Osobno iskustvo, kaj se brzine prepoznavanja tiče, a to sam pročitao negdje na nekom forumu, ili redditu. Nisam siguran više.
A za garanciju - naravno da je garancija bitna i da je po meni blesavo trippati Knox i gubiti garanciju za custom ROM-ove, rootanje i slično. Meni treba mobitel koji radi i koji nema potrebe za tim i sa S6 ga imam.
Ne znam iskreno za tu garanciju koliko je "korisna".
Mislim, zadnji mobitel koji se sjecam da sam nosio na servis je bio HTC Desire.
Uglavnom, nisam mogao izdrzat ( :lol: ) i rootao sam ga, stavio 6.0.1 na njega i mobitel leti. Odusevila me brzina FP, baterija preko noci zanemarivo malo opada. Sve u svemu sam jako zadovoljna iako zbog beta statusa cu se vratit na 5.1.1 rom
Kako mislis ne znas koliko je korisna. Pa evo meni se ekran odlijepio, mob kao iz ducana,uvijek u futroli nigdje lupnut.
A proguglaj malo o mjehuricima ispod ekrana s prednje i straznje strane. Nije tako rijedak slucaj, a mijenja se cijeli ekran s okvirom. Pa koliko bi to naplatili da nemam garanciju skoro 2soma u sluzbenom.
Svaki novi mobitel furam na garanciju zbog neceg. Rade ih sve manje kvalitetnim a naplacuju sve vise. A brzina na stock romu je odlicna. A ovo s baterijom pol sata vise manje mi nis ne znaci.
Da smanjujem svjetlinu,internet,wifi, sinkronizaciju ili nedaj boze smanjujem brzinu takta procesora da bi duze trajala, bolje da uzmem drugi mob odmah. Sto ponude sluzbeno odem ako je bolje. No kako kazu no risk no fun. Valjda nebu trebala garancija:)
Pa eto,ti si svaki nosio na servis, dok ja nisam niti jednom trebao do servisa, a koristio sam brdo smartphoneova od Applea (iPhone 5,6,6S) do Samsunga (od S1..). Moguce da sam te lude srece da nikada nisam naletio na takav mobitel sa greskom ili ga jednostavno nisam dovoljno dugo koristio.
Ne znam di si procitao za bateriju da se dobije pol sata samo, ali neka. Meni je osvjetljenje ekrana na svakom mobitelu na 50% (pogotovo na QHDu od S6 jer na jacem mi previse bljesti).
Eto, za neke je rootanje, za druge nije.
Tak i meni. Imao sam 5 samsungovih mobova i 2 tableta. Valjda si imao ekran s greskom. Kaj se mene tice: No root no fun.. Mjesec dana ga koristim stock i ak sve radi ide twrp gore i onda dalje. Pogotovo samsung sa hrpom smeca i bloatwarea. Dosta je brzi debloatan. Dosta dosta brzi.
Pitanje za one sa custom ROM-om, koji kernel koristite?
Bio sam na Unikernelu i nisam bas zadovoljan sa baterijom. Sada sam se prebacio na Vindicator kernel koji je navodno stedljiviji..
Takodjer citam i o Hacker kernelu s kojim je navodno moguce izvuc oko 5h SoT te 0.1% drain u idleu sto mi malo zvuci predobro da bi bilo istinito ili se varam?
unikernel ima 4 opcije. powersave, optional, power and turbo. (nisam ziher u nazive)
ak odabereš powersave bit će ti štedljiv ali i sporiji.. meni je osobno draži power, jer je mob brz da to nije istina i još sa ovim romom iz potpisa to stvarno leti...
sami kernel na full stock rom, nebuš puno dobil jer 120 samsungovih bloatware aplikacija siše bateriju a ne kernel..
stavi cijeli rom drugi.. xtrestolite je zapeo u developu ali imaš ova dva stock based:
http://forum.xda-developers.com/gala...-v1-0-t3232498
http://forum.xda-developers.com/gala...ttery-t3209475
Na istom smo ROMu :)
Maknuo sam sve Samsungove appove (osim one nuzne za funkcioniranje sa Gear S2) i sve je super radilo.
Flashao sam iz Arome onaj Googleov MM Launcher sa Google Now i tim peezdarijama, no eto vec par dana za redom mi pod battery usage Google Service cucla izmedju 10-15% pa sam morao sve to maknut da vidim da li ce pomoci..
ja sam na skroz debloatanom plus neki tweakovi, gp services standardno uzima 5% baterije..
Hm sad fakat visee ne znam, debloatao sam sve sto mi ne treba (osim eto S Health, Gear Plugin sa ANT + i S Plannerom) i dalje mi Google Play Services cucla dosta baterije.
5:24:30 od kad sam ga skinuo sa punjaca, trenutno je na 73%, SoT je 56 min, ekran 5% dok Google PS 4%.
Sa Greenifyom sam hiberniro Chrome, Facebook i Messenger.. Ali graf potrosnje baterije i dalje strmoglavo opada..
Pozdrav, ako moze pomoc
Uzeo sam prije neki dan S6 edge, sve ok ali me iritira notifikacija sms, mail itd.. zvoni notifikacija sve dok ja ne otvorim poruku ili mail, imao sam nekoliko samsunga i niti na jednom se to nije desavalo. Sjecam se na nekim starim mob. bila je ova opcija, obavijest jednom ili svake minute, prekopao sam citav meni ali ja ne vidim kako to iskljuciti
Hvala
Ako nekome zatreba, treba ukljuciti skriveni meni, opcije razvoja i onda u opcijama iskljuciti podsjetnik za obavijesti
Baš gledam po developer opcijama i nemrem to naći.
Nije to u developer, vec u pristupacnost ( accessibility ) , podsjetnik za obavijesti
Vjerojatno me niste dobro razumjeli, dok nisam ukljucio developer ( opcije razvoja ) , u pristupacnost ( accessibility ) nije bilo opcije da iskljucim ove obavijesti
[QUOTE=-->Cionn
Daj napravi full wipe i clean install xtrestolite 2.4 i probaj. Meni baterija ludo traje..
Zavrsio sa Dalvik/Data/Factory resetom, stavio nanovo gore sa samo nekoliko stvari iz arome i Hacker kernelom.
Sad je na punjenju pa napisem koliko ce sutra trajati.
Btw mozes li definirati "ludo"?
Izdrzi meni baterija cijeli dan, ali mozda previse ocekujem ili ljudi "lazu" kada govore da sa tim ROMom i kernelom imaju po 5h SoT dok je meni prosjek oko 3h
Meni je 4. A gle ovisi o bateriji, nije svaka ista. Razina svjetlosti, dostupnost signala. Dal koristis gps, sinkronizaciju, sve to cucla bateriju. I fb apk jede uzasno.. Neznam zakaj forsiras taj hacker. Stavi unikernel iz roma i opciju battery.
Location palim po potrebi, osvjetljenje na tipa 45% (cca), jedino sto mi stalno radi je BT zbog sata i na 4Gu surfam.
Eto, na Hacker kernelu na Battery saving modu (od 4 opcija pri flashanju kernela), mob je trenutno 8h50m na bateriji, i dalje 91%.
Ja se nadam da ce tako i dalje radit :D
Mini update:
Mob je malo vise od 22h bez punjaca, baterija na 14%, SoT 4h14min. Komotno bi se dalo dogurati do onih famoznih 5h da nisam toliko igrao igrice. Sve u svemu jako zadovoljan :)
Krenuo je sluzbeni Marshmallow update za S6 i S6 edge...nadam se da ce uskoro stici i u Europu/Hrvatsku.
http://www.sammobile.com/2016/01/30/...6-and-s6-edge/
Nek dođe, meni je bitno da RAM management bude malo bolji i RAW format za slike. Niš drugo ne treba :)
Ima li itko lag prilikom tipkanja na stock Samsung tastaturi?
Ugaseni su mi haptic feedback, key pop up i sve ostalo osim automatskog velikog slova nakon tocke.
Nije neki veliki lag, ali otprilike 0.2-0.4s sto je dovoljno da se primjeti razlika izmedju toga kada se pritisne tipka i kada se prikaze animacija (odnosno slovo potamni na dodir) pritiska.
Pokusao sam i sa googleovom tastaturom, ali na njoj ko da je jaci lag
Nakon dugo vremena, danas krenuo globalni release.
http://www.sammobile.com/2016/02/15/...edge-globally/
Nekome vec stigao update?
Edit: kod mene nista,ali ekipi u Nizozemskoj navodno stize i skidaju...
Bas me zanima koliko ce biti velik ovaj update...
A nadam se da nece biti zadnji... ;)
Nesto se spominje 1.5 GB....
Ja sam viđao da je veličina update-a oko 1.1GB.
Polako ga puštaju, model po model. Mislim da će do kraja tjedna doći i za naše modele (G925F).
Ništa od Europe trenutno, samo Korea... Sve je to ustvari jedan veliki false alarm...a ovo za Nizozemce se uspostavilo da su trollovi....(xda)
Ocito da na kraju ipak nista i da ce se update jos cekati. Steta, jer je proslo vec skoro pola godine. Taman kad ga ispeglaju, izaci ce nova inacica Androida. :) opcenito su dosta spori sa bilo kakvim nadogradnjama. Imam S5 i S6 edge, u zadnja 3 mjeseca nikakav update nije dosao. A nije bas da nema potrebe za optimizacijom i nadogradnjama...
Pitanje je gdje je zapelo.. Koliko sam uspio pročitati, u zadnjih mjesec-dva, korisnici koji su instalirali betu bili su vrlo zadovoljni i malte'ne tvrdili da može proći pod stabilni rom (stoga vjerujem da nisu nešto sfušali na konačno verziji)...ili Samsung namjerno čeka predstavljanje S7 u nedjelju, pa će ga pustiti kasnije...tko će znati...
Neozbiljno od Samsunga...ako izuzmemo Nexuse koji logicno prvi dobiju update,LG G4 je dobio MM jos u 11.mjesecu kao i Motorole..
Nevjerojatno je da recimo Moto G iz 2014 upravo dobiva MM,a top modeli Samsunga jos ne...:(
Bio bi jako glup potez da isti dan kada predstave S7 puste MM za S6..
Meni samo nije jasno ako je pusten u Koreji MM, kako to da do sada nije nitko iskoristio taj sluzbeni fw za neki custom rom?
EDIT: Nvm, vec postoji custom ROM od korejske verzije MM (CarHD ROM u S6 Edge podforumu na XDA)
Mislim i sada cu vec blizu da ubiju sami sebi hype za S7 sa puno prekasno (ako ga ikada puste) pustenim MM za S6.
Ovako ce S6 biti jos bolji (sudeci po tome sto MM donosi i koliko je poboljsao mobitel) pa mi nikako nije jasno sto zele postici tim odugovlacenjem.
A da ne govorimo o tome da security updateovi nisu od 11. mjeseca stigli..
Moze Samsung biti vrh smartphone industrije po dizajnu, hardwareu i ostalim faktorima, ali po pitanju updateanja softwarea su daleko najvece smece.
[QUOTE=-->Cionn
Hm... bilo bi zanimljivo kad bi bio custom ROM za "obicni" S6 sa funkcijama od Edgea (na androidu 6.0)
E sad, taj ROM koji ti Cionn spominjes, daj neki link ;)
[QUOTE=Ico;1090939][QUOTE=-->Cionn
Hm... bilo bi zanimljivo kad bi bio custom ROM za "obicni" S6 sa funkcijama od Edgea (na androidu 6.0)
E sad, taj ROM koji ti Cionn spominjes, daj neki link ;)[/QUOTE]
http://forum.xda-developers.com/gala...rom-1-t3111519
evo ga sa XDA.
Nisam u detalje proucavao rom, ali su mi rekli da je to ta verzija koja se temelji na "sluzbenom" korejskom MM
EDIT: Source
Pozdrav svima...
Danas sam otkrio problem sa S6...
Naime, na fotkama, pogotovo ako je pozadina svijetla, sam primjetio da se pojavljuje "fleka" ili šum
E sad, na vanjskoj strani stakla kamere nema nista, nikakvih ogrebotina, nego se cini kao da je staklo "isprljano" sa unutarnju stranu.
Da li bi to na servisu priznali? I koliko bi trajalo otklanjanje kvara??
Ili je netko vec imao slicnih iskustava?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...43fd188656.jpg
Izgleda da je tek danas krenuo MM update,koliko vidim UK Vodafone i jos neke zemlje kako su potvrdili clanovi na xda..
Bas sam i ja sad procitao. Dakle mi u HR cemo jos malo cekati. Barem 2 tjedna.
Prema iskustvu, mislim da će VIP definitivno prvi dobiti i to vrlo skoro, nakon njega T-com i na koncu, Tele2...Trebalo bi tu i tamo provjeravati preko Smart switcha jer ponekad OTA zna izabacivati da je najnoviji software gore,a u biti nadogradnja postoji...(ista stvar i Sammobileom koji zna kasniti po par dana)...
Uglavnom, ajde, bar je krenulo pa ćemo vidjeti kako se uopće ponaša i jel ima kakvih bugova :D
Vidjet cemo. Mozda nas iznenade. Ali sumnjam.
Sto se bugova tice, ne vjerujem da ce ih biti previse s obzirom da je beta dosta dugo testirana u zivom radu od strane korisnika. Trebala bi u startu biti "savrsena".
Meni je došao (SM-G925F)
Uživam u firminom WiFi-ju, 1,2GB u 8 minuta :D
http://i.imgur.com/HvIb2Gk.jpg
Mario, koji ti je CSC? To je iz VIP-a mobitel ili?
VIP
CSC mi je G925FOXA3COK5
Odlično, javi dojmove... ;)
Super. Sada cekamo tmobile. :)
Ja skidam UK MM G920FXXU3DPB8
EDIT: 1.5GB free RAMa na stock 6.0.1.
Impresivno
Tako je, više slobodnog RAM-a, aplikacije ostaju dulje u pozadini, Google Play više nema ono povremeno trzanje kao na LP, čini mi se da je skrol sličniji iPhone-u kaj mi se ne sviđa.
Napravio sam clear cache-a nakon update-a pa ćemo vidjet kak će se ponašati dalje.
Najviše mi je drago da postoji RAW opcija i shutter speed manipulacija u kameri.
Jako jako dobro.
FP senzor i dalje nije u rangu 6S ali je neusporediv sa 5.1.1 brzinom. Puno vise RAM-a, ova verzija od Vodafona nema toliko puno bloata.
Skrol mi je nekako laksi i "meksi", nije kao prije kada bi prstom presao trecinu ekrana odskrolao bi u pm
Mario jesi siguran da mozes otici u postavke i upaliti RAW? meni je zasivljena opcija...
Resetiraj postavke kamere, stavi na Pro mode i nakon toga mi se RAW opcija otključala.
Kaj se fingerprinta tiče - meni i dalje radi jednako brzo, otključa se unutar sekunde. A skrol mi je čudan, meni je bolje ležalo to kaj sam mogao brzo skrolati kroz velike tablice ili popise.
Dakle ukupni dojam je dobar. Bolji od LP, nema nekih bugova. Najvise me zanima trajanje baterije, ali to ce se znati tek kroz nekoliko dana koristenja i ciklusa punjenja.
Za T-mob verziju obicen S6-ce jos nema nista... :(
Znaci, malo brze radi??
Koliko sam vidio, ima i nesto sitno "kozmetickih" promjena u samom TW-u
Nema ni S6 edge T-com jos nista. Koliko vidim, izbaciti ce paralelno obje verzije. Barem su tako kod drugih operatera do sada.
Mozes slobodno okaciti koji print screen.
Ja okačim neke screenshotove i dojmove kasnije, za sad je dojam da je MM izvukao iz mobitela novi život.
Ja nisam mogao dočekati, tako da sam sada preko Odina flešnuo francuski rom (koji je u biti isti kako britanski BTU), full wipe i ovaj čas mi povukao MM update...kasnije lako vratim na TWO ili SEE kad izađe za njih 6.0
Ja sam i dalje strpljiv. Vidim da Vodafone prvi dobiva po svim drzavama. Valjda ce i Tmobile ubrzo izbaciti update. Do tada cekam vase dojmove...
Skinuo, instalirao...pa to je totalno drugi telefon...ovako,na prvu, oduševljen! :)
@TomZG : jesi morao Rootati mob da bi stavio preko Odina francuski ili engleski ROM?
(Pretpostavljam da si mijenjao firmware prije)
I da li tj je KNOX "okinuo"?
I ako moze link na ROM koji si fleshao (ako koristi obicni S6)
Nema rootanja, samo flešanje prek Odina i nema Knox okidanja :)
Preko SamFirm toola (ima ga na xda) sam skinuo francuski rom 5.1.1 (model: SM-920F za običan S6 i Region XEF, označiti Decrypt automaticly), raspakirao ga, flešnuo s Odinom (obavezno nakon toga full wipe preko recoverya da sjedne CSC i samim time odmah povuče update na 6.0.1
Naravno, sve se radi na vlastitu odgovornost :D