Uzimam u obzir dimenzije, masu i vrijeme kad je izasao mob kao i kvalitetu unutarnjeg hardvera....i ipad ima preko 8000mah...jedinog konkurenta vidim u z2/3
Printable View
Uzimam u obzir dimenzije, masu i vrijeme kad je izasao mob kao i kvalitetu unutarnjeg hardvera....i ipad ima preko 8000mah...jedinog konkurenta vidim u z2/3
Posve si kontradiktoran.
U prvom upisu si rekao "bolju TRENUTNO neces nac na Androidu". Dokazali smo ti da ima boljih i onda se vadis.
Ipad nije android i jos je tablet pa ne znam cemu ga ubacujes u pricu.
G2 ima bolju bateriju cak.
Uglavnom, u krivu si bio.
S5, Note 3 i Note 4 imaju također bolju bateriju i to dosta. Koristio sam sve navedene uređaje, igrao se postavkama koje utječu na rad baterije tako da je to zaključak na temelju osobnog iskustva.
I ja sam ih koristio.. I g2 sam imao.. G3 je sa zadnjim updateovima popravio batt na razinu g2
Note nije ista kategorija kao g serija..
"Lila" izraz je da batt jedva dan izdrzi.. Na to sam bacio komentar...SOT je meni uvijek min 5h.. I punim ga svakih 36-48h..display na 65% uvijek
Mislim da je Note ista kategorija, pogotovo Note 4. QHD zaslon veći za 0,2" od G3, 3GB RAM, jači procesor i GPU. Baterija drži puno duže nego na G3, barem za cca 30-35% sigurno. Prešao sam s G3 na Note 4 :-)
Ok nije lila nego je razocarajuce loss bsterija ovako na prvu. Usporedjujem trosenje u istim uvjetima surfanje, kamera blic itd. Note se dobro drzi s5 skoro duplo brze praznio, a g3 kao da curi negdje. Ako si zahtjevniji korisnik i note drzi jedva dan nije to nista extremno i bez igrica. slikanje muzika internet.. i normalno ds cu ih usporedjivati s note 3 sam i presao na g3.sve mi se cini ds cu se vratit tamo je sve radilo bez greske.
Vise me brine sad ta led notifikacija. Symbeq je rekao da mu za sms blinka svakih 10sekundi, a whatsapp svakih 6sekundi. Mozete mj potvrditi kako ostalima radi?
Znaci ovo je defektno sto mi blinka svakih 12sekundi samo sms i pozive ostalo ne radi.restartao sam sve par puta, ni one light flow, light manager nisu radile ili sam ih krivo podesio. Ali ne zelim dodatne aplikacije da radi najosnovnija opcija.
Na drugom mjestu je netko napisao da mu notif. Rade normalno u brzim intervalima za sve bez ikakvih prckanja aplikacija. Mislim to mi je jedna od najbitnijih funkcija uz kameru i bat. Pa me zanima jel g3 inace ne valja po tom pitanju ili je samo ovaj defektan. Na stranim forumima sam citao jos prituzbi da im sporo blinka svakih 10-15sek tek ali ovdje nista o tome, pa nisam ni pomisljao da imaju problema i s tim.
Na 2 G3 modela koja sam imao (jedan iz VIP-a i jedan kupljen kao slobodan uređaj) baterija nije bila nešto. Uz screen na 65%, upaljen WiFi, lokacija isključena, SOT cca 3.5h-4h traje jedva jedan dan. Usporedbe radi Note 4 sa screen na 50%, WiFi uključen, lokacija isključena, SOT cca 5h baterija mu je nakon 1.5 dana na cca 15-20%.
Greska, nakon restarta sad vidim da se mora posebno ukljucit i za preuzete aplikacije. Sad radi whatsapp svakih 5sekundi blinka u whatsappu se bira boja. Znaci sad radi ko symbequ svakih 5sekundi whatsapp a svakih 12sekundi sms i pozivi. Zvao sam servis vjerojatno je defekt da odnesem tamo da je kabel mozda otiso makar cudni ili softverski nesto al nakon resetiranja na tvornicke ista stvar a najnovija inacica je gore.
El nino tebi su i sms i pozivi isto svake 4-5sekunde blinkali?
Iskreno, nisam obraćao pozornost na to jer sam uzeo odmah quick circle case pa sa mob automatski palio kad bi ga otvorio pa bi vidio poruke/propuštene pozive.
Aha. Kakav ti je bio taj circle case jel dolazi sa zadnjom maskom ili se stavlja preko nje, podebljava dosta mobitel? I funckije rade i na ovim kineskim od par dolara? Imam neki spigen armor al mi je predebel dok je bez maskice bas odlicno sijeda u ruci pa gledam neku ultra tanku naci.
I molio bi ostale da napisu obo za led notifikacije dal im sms i pozivi blinkaji svakih 12sek a whatsapp 5 ili je sve u brzim intervalima 4-5sekundi da znam jel tak inace funkcionira ili trebam na servis da vide u cem je problem.
Case je OK, ali S View za Samsung je bolji. Stavlja se umjesto poklopca baterije i nešto je malo deblji od poklopca. Ono što mi se ne sviđa što imam osjećaj da je staklo kamere u razini površine poklopca pa postoji mogućnost da se vremenom ogrebe. Što se tiče funkcija na caseu, mislim da ih je nešto više nego što ima S View na Samsungu.
Najavili su kako ce Lollipop krenut za G3 od sljedeceg tjedna.
Koliko vidim (i razumijem) već je Android L D85519H_00.kdz u opticaju. Ne kužim samo kad je izašla A verzija na XDA?!?!?
Ovo po pitanju L-a ce biti vjerojatno kao sto Samsung uvijek radi.. Pusti update samo za jednu zemlji (u ovom slucaju Poljska) i onda mjesec-mjesec i pol nista... Nadam se da grijesim...
Ma ne vjerujem, ipak nitko nije po tom pitanju los kao Samsung ;)
Dok je interneta i frikova, ne moramo se brinuti za nadogradnje.
Thx el nino, mozda narucim one circle jeftine, ima ih hrpa po 4$ po ebayu, mislim da funkcioniraju funkcije,pa da probam kako to izgleda u praksi. Valjda bu radilo na 5.0, a ne kao s view samsung maskice s ebaya neke ne rade na 4.4.
Spigen slim armor nije nimalo slim nije neki gust drzati mobitel s tim nekako jeftino zgleda a takav je i feeling dok je bez maske mikina. Ako sa circle bude jos nezgrapnije za drzati, onda traziti neke ultra slim varijante.
Sta mislite oce lolipop brzo prek tele2 ili operateri kasne mjesecima s nadogradnjama?
Original circle case nije nezgrapan, dapače vizualno mi je ugodniji oku nego S View ili case koji je išao uz G2
Prebacujem se s Nexusa 5 na G3 32GB. Nadam se da nije zajeb :D
Koji case bi preporučili?
Ma bomba je mob.
Ja nikak da odem do banke po aplikaciju da narucim maskice. Imam spigen slim armor, mislio uklopit ce se jebeno titan siva boja, ali nije uopce slim niti ima neki premium look. Jeftino zgleda na mobu, makar se cini da dobro stiti u slucaju pada.
Ipak bi preporucio neku ultra slim masku ili ove circle case.ima ih fejk od 4$ sa circle funkciom 10$ sa extra wireless punjenjem do 30tak originali. Ne znam ima li razlike ili je sve to isti drekec isto zgledaju,pa uzet jeftinije u vise boja i mijenjati.
Daj mi reci ta Spigen Armor kak izgleda na mobu, jel ga poveća dosta? Volim minimalističke caseove.
Što se tiče aplikacije za banku. Dušu dao token i da sam doma preko kompa povučeš kodove :D
Moja preporuka je case Nekeda, košta oko 10$ ali je kvalitetan i made in Korea.
To ovi, Jelly Leather?
http://www.ebay.com/itm/BLACK-Nekeda...item2c8b20b3cc
Da, to je taj. Ja imam bijeli
Kakva je tekstura ta jelly koža i osjećaj pod rukom ako možeš reć koju riječ. Primamljivo izgleda.
Minimalistički je, jel tako? Ne proširi mobitel puno?
Dobar grip, ne vide se otisci, ugodan na dodir, meni odličan
Thanks. Izgleda da ga naručjem onda :D
To ti je nekakav materijal od kojeg se navodno prave neke skupe ženske torbice, mislim Fendi ili nešto. Onak je hrapava poleđina
Kak izgleda bijeli na titanu ili imas i bijeli mob? Malo su mi ovi natpisi iza bezveze, bolje da nema niceg, al dobro zvuci ako kazes da je fejk koza dobar grip-nesto kao pozadina od note 3 jel?
A jel dosta tanki, jer ovaj slim armor kojeg imam je debel dosta. Znam da nilkin i spigen imaju i ultra tanke modele. Imao sam spigen ultra thin na noteu i bio mi je ok dok ovi malo deblji "smilovi" rade vec cigle od moba.
Nena nista kao ovaj circle case da zamjenis poklopac baterije sa nekim fejk koza materijalom i da ide preko rubova ali da nema prednji preklopni dio, nenrem nac nista takvo. Al to bi bio pun pogodak, stiti rubove od ogrebotina, dobar grip a nema puno zadebljenja,oni bumperi nisu neka opcija bas.
Pa da je ultratanak i nije baš, ali opet nije ni debel toliko bar za moj ukus. Vrijedi probati ga. http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...8b85a9367c.jpg
Ima možda netko sluške za G3 a da ih nije koristio?
Ja. U čemu je problem što ti treba?
Koristi li netko QuietMode? Imam to upaljeno da bi preko noći bio bez zvukova i cijelo vrijeme imam notification mod bez zvuka aktivirati će se... Ako ga maknem sutra se opet pojavi. Znam da mi je aktivirano svakodnevno, ne treba mi to reći notifikacija. Može li se to ikako trajno maknuti?
Pa obriši svaki put iz notifikacije i riješen problem.
Nije riješen, želim trajno maknuti notifikaciju a ne svaki dan brisati. To i je bit moje želje, da nemam notifikaciju (znam i sam da mi je aktivan quiet mode, ne mora me telefon o tome obavještavati) a da ne mičem notifikaciju svakodnevno.
Ne razumijem zašto ti je to toliko teško? Pa ako koristiš telefon onako kako se i koristi, sigurno 50 puta u danu ulaziš u notifikacije i jedan potez je dovoljan da obrišeš sve što se tamo nalazi.
Nema nista gore od notifikacije koju ne mozes kontrolirati. Probaj ovo:
http://www.talkandroid.com/guides/be...notifications/
Nula bodova. Ako probam tako otvori mi se aplikacija postavke, a njoj baš ne bi ukinuo notifikacije. Izgleda da je QuietMode unutar postavki, a ne samostalna aplikacija. A ništa, ili ću ignorirati notifikaciju QuietModa ili je svakodnevno brisati.
http://m.androidcentral.com/how-use-quiet-mode-lg-g3
...procitaj si tu malo o tome...možda pomogne,lp
jeli vam se zna dogodit da se sam mob ugasi a pokrenuta neka aplikacija npr. kamera i onda moram bateriju izvadit pa vratit i podigne se opet ????
Nope, ne dogadja se.
Ni kod mene. Koji softver imaš, a koji si imao? Jesi flešao CSE ili normal? Jesi radio wipe Dalvik i cache?
Bio na v10N ,tad sam radio normal fleš,i tad mi se znalo nekad dogoditi ,a prešao na lolipop i jučer baš mi se to par puta zaredom desilo...,Stari mi isto ima G3 i njemu sam prebacio na Lolipop nikad se nije dogodilo to,pa sam zbunjen
Jesi radio CSE ili normal flash za lolipop?
CSE Flash
Pa nebi trebalo biti problema onda. Probaj flešati ponovno, pa promatraj situaciju.
Imas vjerojatno onaj sudden shutdown issue. Ima tema na xda o tome. Nisam citao al vidio sam ima preko 1000 postova o tome.
Stigla maska.
Ja prezadovoljan. Maska je predobra.
http://i.imgur.com/7OtiNEn.jpg
http://i.imgur.com/hWqUvtn.jpg
http://i.imgur.com/8vOcUQU.jpg
Nisi Nekedu naručio? Kakva je ovo?
Nope, odlucio se na ovu. LGejeva bas. Minimalna da nema minimalnije.
Ide umjesto zadnjeg poklopca i ide oko bocnih strana skroz. Meni super. Djeluje kao da mob nema masku a ima zapravo.
Daj link pošalji odakle si naručio
S Amazona. Jos je najjeftinije nego igdje
http://www.amazon.de/LG-Guard-Indukt...+g3+slim+guard
Na Ebayu je skuplja. Korejska verzija (ima rupu u kutu) je kakvih 240kn dok su europske po 40-50 eura
Malo off-a
Kako si uspio narucit s Amazona? Kaj god nadem ne shippaju k nama.
Aha,moram ja onda tak sestricnu zicat ;)
Stigla mi baterija. Ogromna je stvarno
Evo par slika:
http://i.imgur.com/StTXoL3.jpg
http://i.imgur.com/JMabPV0.jpg
http://i.imgur.com/766SSGU.jpg
http://i.imgur.com/5TYF0oS.jpg
Ma bezveze, ja bi bolje kupio još jednu normalnu kad bi mi trebalo više autonomije, ovak imaš ciglu od mobitela.
Poklonjenom konju se ne gleda u zube ;)
i to je istina. Ajd baš napiši koliko ti drži kad je testiraš
Ma može držat i mjesec dana, ali je stvarno predebela. :D
Nemogu odoljet a da ne pitam.......jesi li sa baterijom dobil i kablove da možeš palit auto prek nje?????? :hm:
Stvarno.....javi koliko traje. Baš me zanima.
ahaahh nema kablova :D
Kaj bi rekli tek na ZeroLemonovu bateriju od 9000 mAh :D
A ljudi dobiju s ovom baterijom oko 10-12 sati SOT-a.
Ovo me iznenadilo. Tko bi rekao
Pa jel ti to nisi vidio dosad? Ima i još jedan video gdje isti dečko podnosi izvješće nakon tjedan dana korištenja od potapanja u vodu.
Nope. Nisam nikad ni išao za tim i sad maloprije naišao.
Vjerojatno ima nano premaz onaj.
Yager prejebena je ova lgeva maskica.bas takvu trazim, umjesto poklopca da nije debela. A jel cvrsca od originalnog poklopca ili isto sve skripi pucketa na sve strane kad stisces.
Samo gledam amazon ne dostavlja u hr. A na ebayu 40$ skoro, malo skupo.ne znam ocu imat jos mobitel uopce dok mi stigne maskica. Kak nema neka takva lila marka ta sicu.
Ni originalni poklopac mi ne škripi a ni ova maska isto.
Maska je stvarno odlična. Mob kao da ni nema masku a ima ju.
A što se tiče narudžbe, naruči preko mailboxde.com. Koji eruto te to košta a stigne brzo isto.
Europska verzija maske kao ova (korejska ima rupu za antenu) je na Ebayu po 40-50 eura. Amazon ima najnižu cijenu
Da li je netko dobio lollipop regularnim putem (pustimo sada flešanje iz druge teme)? Čujem da je VIP dobio 20C, ali na način da se spoji na LG support tool (PC) i onda povuče update, OTA još nije krenula...
Pa isto ti je, OTA ili da flashas iz support toola. I to je regularni put, nije OTA jedini regularni put.
Cak i ono flashanje iz druge teme je regularni put.
Ne znam, nisam dugo imao neki mob s tako losim plasticnim poklopcem. Ispod i pored tipke za stisavanje, poklopac pucketa na svaki malo jaci dodir. Gornji desni rub takodjer. Ako ga primis za rubove i bilo kakva suprotna rotacija proizvodi zvukove kao da ce se raspasti. Cekam circle case nadam se da je cvrsci.ili umetati papirice ispod poklopca tak sam to davno rjesavao:D
Nego, ovaj mailboxde. Direkt prek te stranice narucim s amazona njihovog i platim na mailboxu jel? Narucio bi i sat od 160eura cca ne kuzim na njemackom amazonu jel free postarina, bar carinu izbjegnem. Nesto pise na stranici da je po kilazi postarina ili vjerojatno ide i po cijeni. Trebao bi pogledati valjda ima slicnih stranica sta proslijedjuju sa americkog amazona.
Nema carine kad naručuješ iz EU. Ja sam nedavno kupovao neke stvari po 300 eura i sve dođe dhl-om za 3-4 dana bez ikakvih pitanja
Znam da nema carine, zato gledam narucit prek njemackog amazona koji ne salje u hr iako su skuplji nego americki tamam negdje za razliku carine no bar brze stigne. Nego taj mailboxde, vjerojatno uzima neku proviziju il je skuplje slanje na vrijednosti preko 150eura ili je po kilazi pa je ista cijena kao i npr maskicama od par eura?
Jel imate problem sa pucketanjem zvucnika,znaci kad sa nekim razgovaram svakih 5 sec mi se cuje neko pucketanje u zvucniku,ko kad stisnes malo jace plastiku na tom lg g3 pa se cuje tako,uglavno mi se to nedesava stalno a nekad tokom dana posto puno razgovaram zna mi svaki poziv tako radit tokom cijelog razgovra.....
Po kilaži ide. Sitno uzimaju.
Evo cjenik: http://www.mailboxde.com/pricelist.html
Nope, nikakvih problema sa zvučnikom.
Je stvarno mi se dopada .... morat ću potražiti i ja sebi nešto kvalitetnije
Ja kupio kad i mob privremeno ovu (+zaštitna folia ) i služi svrsi vec 4 mjeseca
http://i.imgur.com/kYPaAGm.jpg
http://i.imgur.com/itYKRhk.jpg
ello :)
Procitala sam vecinu postova no ipak bi vas htjela pitati pokoju informaciju.
Veseli sam vlasnik LG G3 32gb i zanima me da li se gubi garancija ako onim kodom (kojeg dobim/kupim preko IMEIA) gubim garanciju?
Zvala sam MMM servis radi samsunga i istog pitanja i tamo mi kazu da samsung gubi garanciju pa me zanima dal je i ovdje ista situacija.
Navodno bi trebala vipu platit 500kn za otkljucavanje da mi ostane garancija :/
Hvala
Ne gubi se garancija. Samo otključaj.
A isto je i na Samsungu.
Ajde de da nam se forum pojačao članovima ljepšeg spola. Nego, Ana, šta misliš na koji način bi ti ovi u servisu otključali uređaj za 500kn? Imaš pravo jednom pogađati.
Ma znam da je na isti nacin i mislim da nemaju neku mogucnost saznati jesam li kupila kod kod vipa il prek ebaya..
No bas mi je bilo nevjerojatno kad me otkantao po kratkom postupku :/
Fala :)
Imaš u prvom postu u temi o ručnoj nadogradnji softwarea link na dnu na stranicu za otključavanje, košta cijela 2$
Naravno da te otkantao, to im je i strategija, širiti strah i paniku u svrhu sprečavanja ovakvih metoda. To ih ne čini ništa manje valjanima.
Ne treba uvijek slušati nadobudne i često arogantne likove po servisima. Ubuduće ako hoćeš pouzdaniji odgovor pošalji mail na službenu LG/Samsung adresu.
500 kn, koja banda lopovska.... Kao da šalju čovjeka da ide autom u Minhen po kod.
ma divni ste :*
Pozdrav svima! Imam G3 već 5 mj. i neki dan sam skužio napuknuće kućišta, na dnu kod mikrofona i na vrhu kod IC senzora. Mob je cijelo vrijeme u Nillkin bumper case-u i nikad mi nije ispao ili udaren. Da li je moguće da se to dogodilo uslijed nošenja u đepu? Da li to situacija za reklamaciju?
Trebali bi ti to priznati kao grešku i prihvatiti reklamaciju. Ima puno slučajeva gdje su ljudi prijavili baš to http://forum.xda-developers.com/lg-g...ncern-t2890331
http://www.trustedreviews.com/news/l...racking-issues
Navodno je to znani problem. Imaš puno pravo na reklamaciju radi loše kvalitete kućišta, nedaj da te ovi u servisu otfikare.
Hvala na odgovoru! Probat ću prvo u VIP poslovnicu, a ako ne uspije idem u servis.
Nema na čemu, u svakom slučaju javi se ovdje sa ishodom.
.....kod mene ista stvar....nisam se nikom žalio,ajd javi kruno82 sto su ti rekli u vipu
Javljam čim odem do njih.
Ekipa, kaj znaci ova ikona gore? Ko na benzinskoj onaj pistolj
Privitak 1310
Rijeseno, mob zabrijo da mu je aux ustekan.
Pozdrav, zamolio bih vas za pomoć. Kupio sam LG G3 prije 3 tjedna, 2GB RAM verzija. Čini mi se da se baterija brzo troši jer ga punim 1 dnevno, a znaju mi se događat glitchevi. Kako to riješiti i može li mu aplikacija Greenify naštetiti? Hvala!
Koliko ga koristiš u tom jednom danu? Ako ga koristiš slabo i baterija se prazni u stand by-u, znači da imaš neku aplikaciji koja troši bateriju u pozadini ili je baterija neispravna (malo vjerojatno). Ako cijeli dan prčkaš po mobu onda je sve OK. G3 inače nema bateriju koja traje tako da ak ti izdrži dan i pol to je već više nego dobro.
Dosta sam na njemu to je istina. :D Ali se događa da ga ostavim i kada opet upalim ima par posto više baterije nego prije. A što se tiče one aplikacije ona force stopa ostale, nešto kao quarantine. Je li to ikako može naštetiti fluidnosti ili nečem drugom?
To za bateriju je samo projekcija baterija jer dok se koristi on projicira ubrzanu potrošnju i kada ga vratiš u stanje mirovanja potrošnja baterije se uspori i onda se poveća postotak.
Nemoj koristiti neke force stop aplikacije, nisu potrebne i samo dar mar naprave.
A koliki ti je screen on time?
Ako stalno prčkaš po njemu i ako izdrži dan, to je OK. Sjećam se da mi je trajala baterija jedan dan, screen time cca 4h, WiFi stalno upaljen, lokacijske usluge isključene, brightness na 50%
Screen on time je oko 4 sata, kako da onda spriječim te glitcheve bez aplikacije?
Meni lokacijske nisu uključene, a brightness je na nuli i ako ga koristim aktivno traje max. 8-9h npr. jučer sam ga s punjača skinuo u 22h i bio do pola 1 na njemu, danas je screen time nekih sat vremena i već je na 47% sada.
Pogledaj pod potrošnjom baterije da li ti neka aplikacija jede bateriju. Npr. battery saveri, task manageri, Instagram, Viber jedu u pozadini bateriju