-
mjenjao sam j u svom na RedPill kernelu i Hawkish Extreme ROM-u sa perseusa na preformac i dalj baterija ludilo stim da je overclockan CPU na 1.8 a GPU na 733
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
= Citat =:
Izvorno postao
ravilov
A jel vi dečki radite zapravo išta korisno na tim telefonima? Imam osjećaj da samo flashate i tweakate do besvijesti (tj. dok flash chip ne crkne). :p
izvini sto mi ne istarzujemo nastanak supernove kao ti na svom mobu
---------- Post added 01-06-2013 at 00:03 ---------- Previous post was 31-05-2013 at 23:55 ----------
Od ROM-ova sto sam dosad probao najzadovoljni sam sa Hawkish Premium Romom...baterija exstra...aroma instaler sa milijon mogucnosti 3 razlicita kernela...inace klasicni TW Samsung sa dodatcima sa Galaxy S4 xposed instaliran...overclock na sve moguce nacine
-
probaj saber kernel ako voliš OC-at...
-
= Citat =:
Izvorno postao
notefreak
mjenjao sam j u svom na RedPill kernelu i Hawkish Extreme ROM-u sa perseusa na preformac i dalj baterija ludilo stim da je overclockan CPU na 1.8 a GPU na 733
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
izvini sto mi ne istarzujemo nastanak supernove kao ti na svom mobu
---------- Post added 01-06-2013 at 00:03 ---------- Previous post was 31-05-2013 at 23:55 ----------
Od ROM-ova sto sam dosad probao najzadovoljni sam sa Hawkish Premium Romom...baterija exstra...aroma instaler sa milijon mogucnosti 3 razlicita kernela...inace klasicni TW Samsung sa dodatcima sa Galaxy S4 xposed instaliran...overclock na sve moguce nacine
Relativno nov sam Note II user. Nikad nisam flashao rom, niti instalirao custom software. Rootao sam uredjaj, i sad bih zelio isprobati neki custom rom. Vidim da si zadovoljan hawkishom, pa ako nije problem, aj nabaci neki link kako da instaliram isti na svoj mob.
Naravno, prvo cu napravit kompletni backup postojeceg stanja na mobu :)
-
[QUOTE=c0ppo;1052017]Relativno nov sam Note II user. Nikad nisam flashao rom, niti instalirao custom software. Rootao sam uredjaj, i sad bih zelio isprobati neki custom rom. Vidim da si zadovoljan hawkishom, pa ako nije problem, aj nabaci neki link kako da instaliram isti na svoj mob.
Naravno, prvo cu napravit kompletni backup postojeceg stanja na mobu :)[/Q
za sad sam probao preko 30 romova na svom mobu al sa ovim hawkishom sam prezadovoljan....evo ga i link..::
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1983626
i video
http://www.youtube.com/watch?v=4ZjvUJQADCg
-
Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
Vepar, vidim ja da smo nas dva nepotrebni više...:D
Na stranu zajebancija, drago mi je, ali baš drago da se još ljudi priključilo, definitivno satisfakcija za puno piskaranja po forumu, čak je naš admin propitkivao u nas zdrav razum. :p, ali evo...
Ja sam malo sam odlučio "kuhati" rom, ali došao sam do granice da propucam mobitel, pa... A dva puta sam ga skoro zabrikao, pa odustajem dok ne kupim bar još jedan note2, odnosno odustajem.
Oficijalni Rootbox je sad dostupan za naš uređaj. Ako ste slučajno probali one dvi port verzije, ovo je puno bolje, ispoliranije, bez bugova, čak i kamera nema problema.
Kernel je Trinity, isti koji se koristi u Carbon romu. Sam rom je najbliže PAC romu, odnosno mix od PA, CM, AOKP.
Halo opcija još nije dostupna za non Nexuse pa, ako je ko pomislio da će je naći, e pa još neće.
Baterija, hm...Aosp rom, aosp baterija.
Rom na kojem sam sada je Project AOSP. I mogu samo fine stvari napisati. Rom je napokon postao, ono šta je trebao biti od samog početka. Pravi hibrid. 450MB, sve aosp aplikacije koje perfektno rade, perseus 36 kernel, tematski savršeno. Daniel, dev, pokušava skroz izbaciti Simplistic Framework, te preko Xposed Frameworka napraviti temu, međutim još ima problema, pa da bi imali lockscreen kako treba simplistic još ostaje.
Ako je kome do manjeg DPIa, xposed radi savršeno. Sa romom ide i extras, ako želite koji samsungov dodatak, pa tu izaberete po želji. Osobno nisan extras niti skinuo.
Samo sam uvalio i 4.2.2 kameru, eto, da se igram sa photosphereom.
Rom nema niti jedan bug, brz je. Prvi krug baterija je bila loša, ali poslije, bat je pre dobra. Nikad bolja. 9 sati screen on.
Evo slika od BBSa da vidite. Ako itko na bilo kojem romu izvuče više od 9h screen on čistim ga večerom. http://img.tapatalk.com/d/13/06/03/ubu3a6as.jpg
-
nema veze što smo višak,drago mi je da se još neko priključio pa će nas valjda i moderatori ostavit na miru :biglaugh:
uglavnom gledam ovih 9 sati screen on i ne vjerujem :confused new:
i to na AOSP ROM-u...
ja sam na Swift-u izvukao 8 sati,a to je Samsung based rom ciljano stvoren da ima najbolje trajanje baterije.time više sam šokiran kad vidim ovih 9 sati....:hm:
neko vrijeme nisam bio aktivan jer nisam baš imao vremena ,a i toliko sam zadovoljan Dual Note-om da nisam imao potrebe.nema nekih novih romova,očigledno devovi nemaju više ideja i imaju posla na drugim zvjerkama koje su sad aktualne.....a ništa, čekamo Note 3 pa ispočetka :biglaugh:
vidim da se gore hvali Hawkish.fini rom,dobra baterija,teme,stabilnost.jedan od boljih sa odličnom podrškom...
-
Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
E da je Project AOSP aosp rom i da je takava baterija, uh... možda jednog dana ovi iz Samsunga odluče biti fer pa da i mi šta preferiramo AOSP uživamo u mogućnostima baterije koju pruža note2.
Project AOSP je sammy based rom samo su izveđene sve one samsung stvari, a aops appovi su ubaceni.
Recimo kontakti, kalendar, kalkulator i sve. Launcher je nova. Čak je i apollo music player od CMa. Rom izgleda super.
Probaj nećeš žaliti ako voliš aosp temu.
Vjerujem da ti je dual super jer sa njim gotovo nikada nisam imao nikakvih problema. Nikakvih. Osim one greške sa temom na početku, ali to je sitna nepažnja.
-
upravo sam razmisljao da flashujem taj DualNote posto vidim da se hvali vcras cu ga probati pa sutra ostavim svoje utiske...a naravno sad je S4 aktuelan pa se radi na njemu....al dolazi Note III to ce da bude zvjerka...
-
Pazi kod izbora teme za dual, ako izaberes ili AOSP ili black aops (meni najljepša) obavezno nakon flešaj fix za temu.
Naći ćeš ga tamo negdje u poslovima kada je izašao v11.
Bez dotičnog fixa nakon nekog vremena mob upadne u bootloop.
-
hvala
hvala na upozorenju...vec sam vidio to na xda su napomenuli...rom je sasvim solidan zasad baterija drzi nema nikakvih lagova...teme su odlicne...oc fenomenalan...al ipak nisam pretjran ljubitelj AOSP romova ....tako da idemo dalje...:))
-
Ja sam na 4.1.2 stock/go launcher sa zadnjim persus kernelom i highpref profilom za stweaks(1800 proc,quadrant score cca 7650), bez powersave 7/8h sati screen on wifi/igre/video/muzika bez sync, sa powersave i do 10h.
Makinja leti nikakvih zamjerki osim hdmi izlaza koji za sada (a zamolbe san posija po citavom xda forumu) nije moguce ograniciti na 720p60Hz pa ima dosta laga na 1080p30Hz glede igara dok video ide ok. Prova i hdmi rgb ali ne ide. Na htc one su napravili ovaj mod ali na note 2 prema pricama nece skoro zbog malo vece komplikacije modanja i potrebnog vremena.
Dac, bluetooth oprema miš,tipkovnica,ps3 joy,wii mote sve radi skupa upareno i tu nema zamjerki. Uglavnom sve 5 pa jos nemam potrebe uopce stavljati ikakav rom.
-
= Citat =:
Izvorno postao
notefreak
hvala na upozorenju...vec sam vidio to na xda su napomenuli...rom je sasvim solidan zasad baterija drzi nema nikakvih lagova...teme su odlicne...oc fenomenalan...al ipak nisam pretjran ljubitelj AOSP romova ....tako da idemo dalje...:))
Dual nije AOSP rom, samo je tematski sličan.
Aosp rom je tvz pure android, bez ikakvih brendovskih dodataka.
Na xda, u naslovu kada piše rom, pa u zagrade stoji ili oznaka verzije od Samsunga, recimo DMC, DMD, DME ili nešto, a ako je aosp, nema tih oznaka već piše ili CM ili PA ili AOSPA ili AOKP.
Ma najbolje ćeš vidjeti po veličini samog roma. Samsung based romovi su većinom oko 1GB, dok su AOSP romovi između 130-200MB.
Ovo ne pišem da filozofiram ili da te ja sad nešto učim već samo da znaš.
Eto...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
dejox
Bravo mata doktore:D:D:D
Sad me još i zajebaje...:cool: A u BiH se inače počeo WhatsApp naplaćivati pa se ovako javljaš. :p
Francuska, here we go!!!
Riješeno...
-
Pozdrav, imam jedno pitanje: Instalirao sam ovaj zadnji Emotion ROM, i sve je super radilo al onda odjednom vise ne mogu uci u nijednu aožplikaciju preko Xperia launchera (dolazi sa romom), a kad odaberem TW najnormalnije radi. Ima netko kakvu ideju u čemu je caka ?
-
= Citat =:
Izvorno postao
GroundZero
Pozdrav, imam jedno pitanje: Instalirao sam ovaj zadnji Emotion ROM, i sve je super radilo al onda odjednom vise ne mogu uci u nijednu aožplikaciju preko Xperia launchera (dolazi sa romom), a kad odaberem TW najnormalnije radi. Ima netko kakvu ideju u čemu je caka ?
Probaj deinstalirati, pa nanovo instaliraj. Jesi nešto novo stavljao (app) da je moguće da zbog toga ne radi. Često neki app, pogotovo ako je backup ili mod zna napraviti tako nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao
mata
Probaj deinstalirati, pa nanovo instaliraj. Jesi nešto novo stavljao (app) da je moguće da zbog toga ne radi. Često neki app, pogotovo ako je backup ili mod zna napraviti tako nešto.
Hvala, instalirao sam ponovno i sad sve super radi :)
Btw, jel moze stavit netko link za skinut zadnji dual note rom ?
Ja sam nasao neki link al ga je skidalo jako dugo da bi nakraju zastekalo :(
-
Čekaj moment
---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
http://www.xdafileserver.nl/index.ph...GT-N7100%2FROM
Ovo je jedini link.
Za brzinu na znam, ali xda file server je ok, ne mega brz, ali može proći.
Ako će izabrati aosp ili black aosp temu, obavezno nakon flešaj fix za temu.
Fix ti je na istom linku, samo odaberi MOD.
-
Hvala ti kralju, ovaj link je dosta brz :)
imam jos jedno pitanje; jel ima kakve veze ako zip file stavim na internai ili external sd card, ima li kakve bitne razlike ?
-
= Citat =:
Izvorno postao
GroundZero
Hvala ti kralju, ovaj link je dosta brz :)
imam jos jedno pitanje; jel ima kakve veze ako zip file stavim na internai ili external sd card, ima li kakve bitne razlike ?
nema nikakve razlike mozes staviti i na internal ili sd card nije bitno...)
-
Sinoć sam probao instalirat Alliance ROM ali nisam uspio. Naime, instalirao sam ga kak piše u uputama, znači preko ROM-Customizera, i kad ga je rebootao u recovery pojavio mi se neki failed. Probao sam ponovit instalaciju i opet ista stvar, jeste li vi imali problema s instalacijom tog roma ?
-
Ja,nikada nikakav. Na kojem romu si bio prije? Nije neki AOSP?
Jesi provjerio MD5?
Kada dobiješ failed?
Kada recovery odradi posao ili...?
I da li koristiš TWRP? I koju verziju.
Odnosno ;
provjeri md5,svakako je preporuka da imaš TWRP.
Ako imaš 2.5.0.0, nađi prijašnju verziju jer ova ima nekakvih problema. Ja ih osobno nisam imao, ali..
-
Bio sam na Emotionu, sad koristim dual note. Checksum sam sad provjerio i slaže se. Trenutno koristim CWM 6 i neka verzija. Vidim da većina preferira TWRP, po čemu je on tolio bolji od CWM-a i kak mi je najjednostavnije stavit TWRP preko CWM-a ?
-
= Citat =:
Izvorno postao
GroundZero
Sinoć sam probao instalirat Alliance ROM ali nisam uspio. Naime, instalirao sam ga kak piše u uputama, znači preko ROM-Customizera, i kad ga je rebootao u recovery pojavio mi se neki failed. Probao sam ponovit instalaciju i opet ista stvar, jeste li vi imali problema s instalacijom tog roma ?
Imao sam isti problem i instalirao preko TWRP-a...
Inace 2.5.0.0 mi je smrzavao kod flashanja kitchena i tema, ali sa 2.5.0.1 je dosta bolje...
-
Samo flešaj TWRP zip preko CWM.
I ti je to.
Baš alliance je rom koji baš naglašava da bi najbolje bilo preko TWRP a radit.
Imaš na xda njihov thread, i linkat će te na njihove zipove i tarove na Goo mng i tamo odaberi ili 2.5.0.1 ili 2.5.0.0
Ja sa 2.5.0.0 nisam imao baš nikakvih problema.
A po čemu je TWRP bolji? Pa stvar je prefereci, meni je cwm odvratan... Philz cwm mi je puno bolji. A TWRP naj. Ali ovde pričam čisto o izgledu. Neko vrijeme sam koristio Philz i nikada nisam imao problema sa njim. Samo neki romovi neće preko nekog recoverya.
Recimo MIUI nikako ne možeš preko TWRP a staviti. I tako...
Ako ti se ne svidi TWRP, kada ga iskoristis preko njega flešaj ponovo cwm ili Philz Cwm koji bi ti preporučio ako voliš Cwm.
Samo pazi na zip i tar.
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 16:36 ----------
Vidim da je Carbon izbacio experimental halo builds (sa najnovijom PA halo betom), pa idem ga probati. Impresije rano ujutro, kad dođem doma.
-
Svi su ludi za halo... :-)
Nakon alfi na oficijalnim PA romovima kojih su radili samo za nexuse, prve bete su puštene u javnost da i mi ostali vidimo... "what's the big fuss about"
Moram priznati da kada sam čitao o tome nisam baš bio mega oduševljen jer ionako u status baru dobijemo i vidimo bilo kakvu notifikaciju. Neki su išli toliko daleko da su pisali da je halo sličan samsungovom multi windowu. Da je pravi multi tasking.
Pa, ajmo redom.
Ovo je prva beta za javnost, pa je bilo za očekivati bugova, ali ima ih podosta, pa ću sada napisati puno više loših stvari za halo, nego dobrih, ali kada sve bude kako treba vjerujem da će se mnogima svidjeti.
Dakle po sredini ekrana u samom kraju stoji jedna lopta koja prilikom bilo koje obavijesti "prošeta" ekranom i unutar sebe nosi tu obavijest. Dakle ista stvar kao i statusbar obavijest. Samo šta klikom na loptu ulazite u samu aplikaciju, recimo sms, ali kao dodatni prozor. Recimo da je to sličnost sa multi window om. Generalno, to je dobro zamišljeno, međutim, recimo kada sam dobio obavijest za update nekih appova, nisan mogao raditi update iz tog prozora, već sam morao na novo pokrenuti play store. Dok sa WhatsApp i Gmail i sms nisam imao problema.
Nažalost halo je radio sat vremena, a nakon toga je bio konstantni "system UI stopped working". Probao sam rebootat,ali i nakon mejla i sms, te bilo kakve poruke isti problem. Naknadno san pročitao da treba disable/unable halo, pa reboot,pa možda čak i fix permission pa je onda sve ok. Zasad dok ovo pišem, samo sa disabled /unable, reboot je sve ok. Drugi problem koji je poprilično banalan i neshvatljiv je da u draweru ne možete pokrenuti app koji je u srednjem redu, prvi od lijevo. Zato jer lopta dotiče tu aplikaciju i nema šanse. Na tri strane drawera isti problem. Postoji halo opcija da se lopta ne vidi, pa tako možete riješiti problem.
Uglavnom, halo je po meni super, ali pravog smisla ima tek kada izaberemo expand desktop i uz kombinaciju Dash clocka koji je također malo osvježenje . Čudno da je Google uopće ovoliko čekao sa uvođenjem Dash clocka.
Ma može ići i Beautiful widget, ne Dash clock, ali koristio sam samo AOSP stvari pa...
Nažalost, sami Carbon ima još pokoji bug koji nije imao prije, pa neznan jel do halo, ali recimo kad idete instalirati neki program, ne sa storea, tipka install ne hvata. Poprilično iritirajuće.
Vjerujem da će se halo ispolirati i postati osnovna mogućnost svakog AOSPa i samim time status bar će postati nepotreban. Nekima će to biti glupo, nekima super, ali to nije ni bitno, bitno je da imamo izbor. Zato i imamo Android. Mislim da u konačnici halo zavrjeđuje čistu peticu. Nažalost, halo prilično cijedi bateriju tako da ionako već loša AOSP baterija postaje još lošija. Ali, onaj ko će imati aosp njega baterija ni nebi trebala zanimati. Kao da kupite Nissan GTR i onda se želite da auto troši puno.
Btw jel tko gledao onaj video kako je onaj lik Armando Ferreira uz pomoć NFC a i Google Voicea spojio skoro sve aparate u kući i kako sa njima upravlja mobom i glasom.
Još kaže, samo sitnica šta nas sve očekuje od androida u budućnosti.
Evo link sam našao, pa...
https://www.youtube.com/watch?v=hYMp...e_gdata_player
-
Evo i ova dva deva šta rade PA za naš mob su uspješno uvalila Halo u svoje build ove, pa ako neko više preferira PA u odnosu na Carbon ima thread na xda. Zanima me šta vi mislite.
Iako svi vi više volite samsung based romove, probajte, igraj te se. Najlakše je vratit na stari rom. :p
-
Od svih romova koje sam trenutno isprobao (emotion, dual, omega, monx, swift, hawkish...) moram priznat da mi se najoptimalnijim pokazao Project AOSP u kombinaciji sa NEAK kernelom, mobitel leti a baterija trajeeeeeeeeee :)
-
Ground Zero u potpunosti se slažem s tobom. Ja san isto odlučio probati novi N. E. A. K. 2.0.2.
N. E. A. K je uvijek bio jako dobar za bateriju pa i ovaj put.
Perseus je isto super po bateriju.
Već sam 3 dana na NEAKu i stvarno sve super. Nikakvih problema.
Ako vam je do performansi tj OC/UV, boljeg zvuka i ostalo Saber je No. 1 bar meni.
-
Ahoj ekipa
Molim vas da mi kažete neki dobar Custom rom da je stabila (da radi kao original) jer sam izludio koliko ih ima. Treba da mi je mobitel brz i da baterija drži.
Ako nije problem da me uputite kako ga instalirat, znam za XDA ali eto lakše mi na naškem :)
Već mi je rootan na Jelly 4.1.2
Hvala vam puno.
P.S Koja je po vama navigacija najbolja? Meni je Sygic tip top, samo mi je istekao trial. Ima neko rješenje za to :D :D
-
Pa pročitaj ovih naših par stranica unazad i naći ćeš svega, svima pašu druge stvari i svako ima svoga favorita.
Neznan želiš li sammy rom ili AOSP.
Ili ako želiš sammy rom, želiš li da je tematski isti ko stock ili da malo baca na AOSP ili bi neki sa više tema?
Ajmo ovako...
Dual Note je super stabilan, super baterije i kroz Aromu možeš izabrat 4 teme, pa stavi šta god želiš.
Malo poslije ću ti stavit link za skinuti, ali čak ga imaš gore na našem forumu.
Evo ti link;
http://www.xdafileserver.nl/index.ph...GT-N7100%2FROM
Skini v11
Ako odaberes black aosp temu, obavezno flešaj fix za black aosp, on ti je na istom mjestu pod MODS.
A kako staviti rom?
Pa isto bi mogao pročitati ovu našu temu malo unazad i naći ćeš na hr sve u detalje. Ali amo ukratko još jednom.
1.stavi rom(u zipu) na mob(nije bitno jel na SD ili na mob)
2.udi u recovery koji imaš, te tamo delete system /factory reset
delete cache/delete davlink cache
3.flash rom
4. budi strpljiv... i system će se bootat
Uglavnom, to je to... Koji recovery imaš? Onda bi ti točnije napisao ovaj dio pod 2.ali koji god da imaš bitno je obrisati postojeći system (rom), napraviti factory reset i obrisati cache i davlink cache.
Eto... ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj, ako ti ne paše rom preporučiti ćemo neki drugi.
Za gps, sygic je super, meni... ali ja stvarno ne koristim gps toliko, pa ako netko ovde od forumasa zna nešto bolje neka preporuči.
Ako ne želiš platiti, ili nađi nešto mukte i krekanu verziju sygica.
-
Novi Dual je izašao, v12,pa na istom linku skini v12 i vjerujem da nećeš trebati koristiti fix za temu. Iako osim nove baze i modema nisam vidio ništa novoga.
-
jedva dočekam da isprobam Project AOSP i odmah problem usb spajanja sa kompom.spoji se ,ali neke datoteke ne želi kopirati,a neke hoće....skroz čudno.
-
Jel tko od vas probao EmotionMIUI, zanima me kakav je rom što se tiče baterije i brzine...
-
evo riješeno.reinstalacija i sad sve radi ok..
zasad pozitivno,zanimljiv hibrid i dobre aroma opcije jer mi recimo fali samsung tipkovnica.baterija je zasad dobra,ali tek ga koristim 10-ak sati pa je još rano....
EmotionMIUI nisam koristio...
-
Maloprije sam vidio na xda da ima dosta korisnika kojima je nestao IMEI pri prelasku na zadnju verziju roma, neki su uspjeli bez problema preći na noviju verziju roma a neki nisu. Jel zna netko od vas više o tome ?
-
Uglavnom, nove dvi baze MF6 i ME2 rade samo sa svojim modemima, i određenim kernelima, a kako ljudi stavljaju razne modeme jer neki više pašu nekom podneblju, desi se gubitak signala( GSM i ostalp) te se izgubi IMEI.
Uglavnom, neki pišu da postoji način to izbjeći, ma čak se ne treba ništa ni desiti, sve ovisi o državi i modemu.
Na Xda imate dva, tri threda o tome.
Svakako, radite backup EFSa!
Pročitajte to sve ako stavljate te navedene baze.
Ili koristite AOSPe :p
Evo link gdje sve fino piše
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2332913
Alliance i Project AOSP su na DMC pa me nije ni briga... Jedino njih i koristim od sammy romova.
Sve više razmišljam o Sony ju i recimo Xperia Z ultra.
Samsung ne igra fer sa developerima. To me nervira sve više.
---------- Post added 27-06-2013 at 00:07 ---------- Previous post was 26-06-2013 at 23:59 ----------
A MIUI emotion nisan koristio, ali MIUI original jesam. Dakle, ako voliš I phone izgled , Miui ti je prilično sličan.
Dosta je sporiji, baterije se ne sjećam . Ma probaj, naj lakše je vratiti omiljeni rom. Meni se nije ni malo svidjelo, ali ne znači da se tebi neće. Samo pazi na recovery, mora biti CWM ili bar Philz cwm.
---------- Post added at 02:53 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
= Citat =:
Izvorno postao
Vepar
evo riješeno.reinstalacija i sad sve radi ok..
zasad pozitivno,zanimljiv hibrid i dobre aroma opcije jer mi recimo fali samsung tipkovnica.baterija je zasad dobra,ali tek ga koristim 10-ak sati pa je još rano....
EmotionMIUI nisam koristio...
Ja nisan koristio onaj dodatak, ali sam čitao i Daniel (modstrom) je pisao na G+ da je "extras" dodatak pokvaren, ne znan jel na novo uploadao extras. Eto, čisto da se ne iznenadiš bude li kakvih problema.
Ja koristim samo ovaj osnovni dio jer mi on ima sve što mi treba, pa nisan niti probao extras.
I ako ti bat nije dobra odmah, daj joj koji krug... Meni je prva dva punjenja baterija bila poprilično loša, čak sam mu i napisao da san razočaran baterijom. A sada je mega. Koji god kernel da stavim.
Inače, kada sam OC na 1800 perseus, imao sam konstantno rušenje appova. Hm... totalno čudno.
Neznan zašto???
-
koristio sam extras i sve radi super.instalirao ono što mi nedostaje i nakon onih problema sa usb-om sve
radi bez greške...nema fc-a,laga gotovo uopće nema,perseus kernel iako ću na saber vjerojatno danas...
kad se već priča o modemu,kad sam bio na vikendici dosta loš signal pa je to vjerojatno povezano sa modemom...kod kuće na Project AOSP-u je sve dobro kako i treba biti.
mata znač bježiš od Samsunga, šteta ...neću imat s kim razmjenjivat iskustva,a baš sam se nadao da ćemo obojica na Note 3 ;D
ja svakako idem na Note 3 ili možda u obzir dođe HTC One Max,ali me moraju dobrano šokirati nečim...:big smile3: predobro sam se navikao na Note i super mi odgovara...jeb.. sad će reći neki da sam fanboy,e pa jesam :lmao:
-
Ma dobro, nisam baš rekao da neću više samsung uzeti. Uglavnom, smeta me taj odnos samsunga prema developerima i aosp communityu. Neznan kakva je baterija na xperia Z, inače. Znan samo da htc više neće lako u mene.
Ma pazi, meni note paše savršeno, nema mi boljeg moba i normalno da bi odlazak na 3. bio razumno, ali do tada će i drugi izbacivati, pa ću vidjeti. Iako sam se nadao da će note 3 ići na 6",ali ništa od toga. "samo" 5.7":sly:
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Recimo Note3 u ovakvoj varijanti... Sigurno bi ostao kod Samsunga
http://m.blogs.computerworld.com/and...-play-editions
-
nema kod nas nažalost tako nešto.nismo mi US....
za 5,7" nije sigurno.uvjeren sam da Samsung ima nekoliko prototipova i ispipavaju tržište i naravno namjerno izacuju teasere da opipaju puls.i ja sam više naklonjen 5,9" u istom kućištu kad bi bilo moguće...nadam se i Snapdragonu 800,a ne Octi.kad bi još i ekran imao bolju vidljivost na suncu sreći nikad kraja pa još i dobra podrška i fer odnos prema developerima....hoho :xmas:
ja naprimjer poslije Xperie U skoro neću razmišljati o Sony-u :nono:
-
Misliš da neće biti moguće naručiti preko playa neki s4 sa čistim androidom? Pa čak iako smo u hr?
Svakako navijam da note 3 ima snapdragon chip, jer čitam baš da je Exynos problem za devove.
CM su izbacili RC (release candidate) verzije i sada će ići monthly verzije, ali samo će Exynos aparati ostati na nightly verzijama i kažu u CMu da je sigurno da Exynos aparati nikada neće dobiti svoje RC verzije. Nekako imam osjećaj da je to i razlog zašto naš na AOSP romovima ne može ispuniti full potencijal baterije. Ali i note 1 od prijatelja ima isti problem sa lošom baterijom u AOSP i baš danas gledam. Pogodite koji procesor pogoni note1?Naravno ,Exynos!
To je samsungov chip, iz njihovih tvornica, zar ne?
Dakle, ako sljedeći uređaj bude sammy, izbjegavati ću Exynosa. :-)
Evo da se nadamo i veselimo, naravno da bi i ovo moga bit samo teaser, ali...
http://mobile.pcadvisor.co.uk/news/m...ragon-800-cpu/
-
Planiram stavit Moon Rom v7. Ne zelim kemijat s verzijom v8 zbog navedenih problema s modemom i gubljenjem IMEI broja. Jel v7 sigurna za flesanje ?
-
Čuj, i taj zadnji je siguran ako nećeš mijenjati kernel i modem.
A v7 je siguran ako nije na one dvije baze.
Nisan nikada koristio taj rom, pa neznan napamet, ali vidit ćeš sam po bazi. Uvijek piše uz rom.
-
-
Domination rom vs Xenon rom
(posljednjih pet dana sam koristio dva nova AOSPa, pa evo mojih impresija)
Dev kaže u svom OPu, da je ovo CM na višoj razini. Rom je čisti CM, uz mali dodatak hybrid engine od PA. Meni se sviđa ovakav rom, odnosno najgore mi je kada naprave hibrid od svega, pa više neznaš gdje se postavlja šta. Rom je jako brz, nikakvih lagova, super smooth.
Rom ima u postavkama dio Domination i tu još dodatno postavljate one fine stanice koje čine razliku. Super izgleda sve, tj način listanja menija , šteta što više romova ne koristi ovaj izgled.
Za ljubitelje TW podrška za s pen postoji, odnosno imate s pen gestures koje postavite po želji kao i klasične "gestures". Prilično zgodna stvar je app bar koji funkcionira kao onaj multi window u TWa samo nema pravog multi window, već brzi multi tasking. Kad smo kod multi tasking HALO je isto tu.
Baterija je bila i više nego pristojna za aosp romove. U prvom krugu sam imao oko 7h screen on sto je dobar rezultat i za neke TW romove. Nisam stavljao drugi kernel, ovaj CMov je prilično dobar, nisam imao bug kod slikavanja sa blicom, neznan jel on otklonjen od strane CMa ili je ovo samo slučaj sa ovim romom. Nisan naišao na niti jedan drugi problem. Sve u svemu, više nego solidan rom koji je jako dobro izpoliran, te bi se bez problema moga koristiti kao daily rom.
Xenon rom.
Ne želim napisati nešto krivo da zvuči da je Xenon loš rom, ali nakon Distortion rom Xenon ne izgleda super.
Nema neke velike stvari zbog koje je Distortion bolji, ali ionako male sitnice čine razliku. Xenon koristi Onager launcher koji nije lošiji od Trebucheta, jedino je malo drugačijeg menija. Sve postavke su tu. Također Xenon ne koristi isti CMov kernel kao Distortion. Prva stvar koja čini razliku je zvuk. Osjetno lošije kvalitete i glasnoće. Ko da sam na Carbon romu. Oba roma imaju DSP Manager za zvuk. Nema hybrid enginea od PA, ali možete odabrati omiljeni dpi kroz meni, koji je isti kao i u Carbona. Oba roma su brza i smooth. Jako zgodna stvar u Xenona je Car Home, koja dobra za korištenje moba u vožnji, odnosno tipka za javljanje i govorno biranje su jako velike i to je ok dok ste u prometu. Iako nisam pobornik mobitela i vožnje. Nema toga što ne može čekati par minuta.. Ali svaki put kada uđete u taj car home, launcher se ruši. I treba skoro 5min da sve dođe u normalnu. Niti reboot ne pomaže i to je jedna o stvari što dosta živcira. I još jedna glupa stvar je kada recimo u browseru nešto gledate,(ili bilo koju aplikaciju), ostanete bez svjetlosti ili se zaključa, izlazite iz browsera na home screen. Jako iritantno. Po pitanju baterije su slični romovi s tim da je Distortion ipak bio bolji, ne puno, ali bolji.
I Xenon nema halo opciju još uvijek.
Eto...ko želi neka proba sam oba, ko ne želi neka svakako proba Distortion. Možda ga neće zadržati za stalno, ali rom je svakako malo osvježenje, čak i među AOSP ima.
-
probat cu Distortion svakako.ne znam kako ti uspije imati 7h screen on na AOSP-u...ja to ne mogu ni na Samsung ROM-u(osim Swifta)....al dobro.
izašao 1.4.1 Project AOSP i ispravljeni su neki bugovi.primjerice kamera je imala konstantan bug i povremen fc(text to speech force close) i ono što me posebno nerviralo prilikom unosa broja u dialeru jednostavno izbaci van...restart i onda sve ok .
nakon ovog updatea sve radi perfektno....
ako stignem večeras isprobam ProBAM i Epsilon Project...javim još kako je to prošlo...
-
Sad sam na tom ispoliranom Project AOSP u. Nažalost ništa od kamere... Bar za sada. Ima onaj klasični aosp bug. Rušenje galerije nakon fleša ili zooma. Ali ok... Ostalo super...
Jedino ne mogu promijeniti lock screen wallpaper??? Neznan zašto mi ne da. Na tri načina sam probao.
Ajde obavezno javi za epsilon... Baš me zanima.
Na Alliance i Projekt aops nekada uspijem i 9h screen on...
A stvarno ga ne štedim. Neka moja filozofija je da mi je bitno da od kada se probudim do kada idem leci nek mi ima baterije, ostalo me ne zanima, ali sa ova dva, nekad ga zaboravim staviti na punjač preko noći. I to je čudno da koji kod kernel stavim opet super baterija.
---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:39 ----------
Samo ispravka, dolje sam greškom pisao Distortion rom, ali Domination rom je cijelo vrijeme u pitanju
Sorry...
-
ja nemam problema s kamerom nakon updatea,a i dev je rekao da će uploadat Samsung kameru jer ova AOSP očigledno nekima stvara probleme.ja ih nemam.lockscreen wallpaper mijenjam preko stock galerije,preko AOSP ne ide....
sad ću prvo pošteno istestirat bateriju da vidim koliko max mogu dobiti screen on.
od Epsilon Projecta sam odustao jer sam ga dva puta sinoć flashao i ne prikazuje mi SIM karticu, upće nema mreže.čudan bug koji me odmah odbio od tog ROM-a bar dok se to ne riješi.zanimljivo je da ja nisam jedini s tim problemom...
-
A ja obrisao Samsung galeriju... :-)
A dobro, nije mi to o glavu.
Šteta za epsilon... Nekako mi se činio kao da najviše obecaje.
Sinoć sam se opet vratio na aosp (sentinel, ovaj put), jednostavno mi je bolji, brži, boljih boja, grafika je bolja(redoviti update drivera) i nekako mi je AOSP suština androida. A ruku na srce, nemam puno vremena trenutno pa nisam opterećen baterijom.
Ali isto čudno... Ovaj rom bi trebao imati najbolju bateriju od svih aospa, a od jutros kad sam se probudio do sada baterija je sa 40% došla na 16%.
Nikakva igrica, postavke novog roma i malo surfanja... Bas čudno. Sad ću ga napuniti, pa ćemo vidjeti vidjeti popodne, bude li isto vratiti ću se na Domination.
-
sad planiram Demolition rom i zanima me mata jel istina da nakon instalacije ne valja radit backup sa Titaniuma jer dolazi do svakakvih problema...to sam čitao u temi o sentinel rom-u?!
sve me više vuku AOSP rom-ovi jer su ovi samsung rom-ovi nekako dosadni i nema tu više ništa novo jedino bi volio na AOSP-u koristiti sPen,a vidim da na Demolitionu ima i ta mogućnost :licklips:
i da napomenem prijatelju jučer Note 2 jednostavno riknuo preko noći.ujutro se više nije mogao upaliti.pretpostavljam SDS....stock ROM,nije rootan,4.1.2 star oko 7 mjeseci....:angry2:
valjda neće i nama...:notooth:
-
To sam i ja pročitao u thredu od Sentinel, ali neznam zašto to piše i još posebno mi je čudno bilo šta kaže da se restoreom preko TiBackupa našteti trajanju baterije. Ne vidim kakve to ima veze.
Mada jesam imao problema sa restoranjem, ali sa drugim appovima. Jučer sam bio na Sentinelu i povukao sam par stvari sa TiB i nikakvih problema.
Iako ja nikada ne povlačim cijele aplikacije, već samo datu. I to samo za Dolphin, SwiftKey, te još par igrica. Za ostalo mi ne treba jer svemu pristupam preko loga.
Ne zamaraj se...
Ma svakako da je AOSP zanimljivi jer uvijek donosi nešto novo, nije savršen, ali definitivno da devovi imaju veću slobodu...
Moram jednom naći jedan smiješan post... kad su pitali zašto je nekome zanimljiv aosp uopće... pa ću ga copy/paste ovde... Prilično istinito je odgovoreno.
Ako je mob samo prestao raditi onda definitivno je SDS. Ali zašto taj kada je već znao da postoji mogućnost nije nešto napravio??? Iako garancija pokriva SDS, nova ploča ide, koliko znan...
Ne boj se za nas... A pogotovo ako si na AOSPu. Ali svi noviji kerneli i za samsung romove imaju SDS fix.
-
Evo i trajanje baterije na Project AOSP...
http://img.tapatalk.com/d/13/07/03/umade2a2.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/07/03/sy8anyby.jpg
edit:
a što se tiče Dominationa prilično sam iznenađen...jednostavan, atraktivan,dosta podašavanja.zasad stabilan,vidjet ćemo ovih dana trajanje baterije...
nije mi povukao sa Titaniuma datu za Subway Surfers :angry:,a za Temple run jeste...hm.
zanimljivo je i da svaki backup pojedine aplikacije ide reboot.malo me to nervira...
ne mogu pronaći kako osposobit sPen i na početnom zaslonu imam nekakav notification circle na lijevoj strani koji se pokazuje svaki puta kad nešto instaliram.nervira me,a ne mogu ga uklonit....:evil:
zasad baterija drži dobro...vidjet ću nakon nekoliko ciklusa.uglavnom prilično sam zadovoljan,samo da riješim te problemčiće :Puke:
da,ovaj kolega je eto poslao mob na servis.nagovarao sam ga da roota,ali nije bio zainteresiran...šteta,sad će bar mjesec dana bit bez moba..
-
Sve što si naveo, a da te nervira ja nisam imao. Nikakvih problema sa Titanium, povlačio 6 data, nikakav reboot nakon toga.
S pen......Settings > Domination > System > S pen
Niti imam taj notifications circle na početnoj stranici???
Čudno... Izgleda kao da smo na različitim romovima. :D:D:D:D
http://img.tapatalk.com/d/13/07/03/e7a6ega3.jpg
Gledam sliku sa Project AOSP?
Probaj jednom bez Easy Battery Savera i vjerujem da ćeš se iznenaditi. Ja bez njega imam nekada i 9h screen on sa Project AOSP. Uglavnom, da sad ne pišem pola sata imao sam nekad i lošiju bat sa njim, pa ga izbjegavam, jedino ga tu i tamo stavim kod AOSPaI, ali i tu sam ga počeo izbjegavati.
Taj SDS izgleda kao kazna za svih što imaju mob sa takvim potencijalom, a ne koriste ga.:p
Edit ;
Ovaj Tapatalk 4 uopće ne razlikuje smajliće... Njemu je sve isto. Ili je samo meni tako?
---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
U vezi titaniuma... Čitam da se još ljudi žale na isti problem...
Neznan, stvarno nisam imao nikakvih problema.
-
:big smile3::big smile3::big smile3:
defintivno imamo isti rom....
sad sam preinstalirao bez wipe-a i sad sve radi dobro.nema onog glupog circle notificationa i Titanium konačno povlači datu sa aplikacijom.
e super za sPen :thumbup: sad sam ga podesio kako spada i ovog puta bez battery savera....
inače imao sam dva sata screen on 77% baterije...sad sve nanovo pa čemo vidjeti.
zasad neću na samsung romove,ovo izgleda jako dobro i ispeglano.
jedino ne volim AOSP tipkovnicu pa sam to riješio sa Swiftkey :big smile3:
a tom prijatelju sam govorio za SDS i nije vjerovao.nsam ga mogao uvjerit da rootanjem ne gubi garanciju...:pas_mater:
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
Evo.. :D
http://img.tapatalk.com/d/13/07/04/egy7amam.jpg
-
Stvarno čudno kako nekad isti mob, isti rom, ista baterija, ma i operater, pa tolika odstupanja u ponašanju.
Uglavnom, drago mi je da si sve riješio. Ma pazi, baterija je ipak ona AOSPovska, recimo danas sam jedna izvukao 5ipo ekrana, ali kao šta sam već rekao, bitno mi je proći dan dok sam budan, a da ne moram razmišljati o punjaču.
Bio sam probao PA sa halo i potrošnja baterija je nevjerojatna, to je čudo... Odmah su mi se vratile paranoje uz doba desireHDa. Rekao sam ženi da mi potvrdi da piše samsung na mobu, a ne HTC. :D:D:D
Jednom sam testirao halo i tada isto je bio potrošač, dakle nikakvog napretka po tom pitanju. Šteta, halo mi je super stvar.
Malo of topic...
Gledao san na TV, da je neki lik bio u nas sa Google glasses...
Jebena stvar, ali zamisli gomilu pedofila na kupanju ili u parkićima.
I to je samo jedna, prva stvar koja ti pada ne pamet..., a ima ih...
Neznan . Baš ne znam.
Btw...
Jesi (ili bilo ko) probao vioce dialer na našem mobu? Moraš govoriti američkim naglaskom da bi bar malo razumio, ostalo je katastrofa.
-
Google glasses,hm ne znam.koliko sam za toliko sam i protiv.ko će tu moći kontrolirat privatnost.opaka igračaka za manijake,pedofile,voajere....
evo na Dominationu prvi ciklus 4,5h screen on(nemam screenshot),a sad na drugom 73% baterija,1,5h screen on s tim da je za dobar dio toga kriv real racing :big smile3:
a onaj notification circle je ustvari Halo,a ja pojma nemam :wall::suicide: kakav sam ja mulac.....samo što ga nisam mogao pomjerati po ekranu,nego je bio fiksiran...
a ne znam još ću malo ostat na tom romu pa ćemo vidjeti.bitno je da baterija drži jedan cijeli dan hardcore upotrebe.ako to može onda nemam ništa protiv AOSP-a :thumbup:
kolega kojem je riknuo Note kaže da mu je baterija trajala i 3 dana..pa je kad jedino piči po Faceu i tu i tamo zaigra Angry Birds...:pas_mater:
-
Čudno mi je šta ti je već Halo bio omogućen, onako odmah...
Baš sam se nasmija kad si reka... Pa ovo je halo... Ok, bar znaš odmah da te nervira, poštedio si se nove potrošnje baterije... :D:D:D
Ja testiram jedan novi AOSP, za promjenu :-)
I za sve koji ne žele rootat mob i ne žele stavljati romove radi flash countera, evo i za njih rješenja.
DroidTurk rom.
Dakle, stavljate rom preko odina.
Rom nije u zipu, nego tar...
Dobijete root kada je rom na mobu, a fleš counter ostaje isti, te vam ne treba custom recovery.
Eto... Ako se ko boji radi garancije i slično, opet može uživati u romu.
Nisam ga probao, ali čitao sam šta sve ima i ima svega za podešavanje, nekoliko lock screenova, xperia launcher, walkman, dodatke za bolji kvalitet videa... Uređivanje status bara, sata, datuma, sve to u bojama... I još toga...
-
Crystal rom...
Evo nam još jednog AOSPa i hibrida.
Mada mi je taj izraz hybrid glup jer ili si CM, PA ili AOKP ili si ostali koji uzimaju od svakog ponešto. Ovime ne želim nikoga omalovažavati, čak naprotiv, najbolji romovi (bar meni) su ti tvz hybridi. Ovo je prvi AOSP koji u sebi odmah sadrži gapps. I taj cijeli cirkus oko gappsa mi je glup. Posebni za PA, pa novi, pa stari, pa ljudi pitaju jel moze ovaj iz 2012,pa ovo, ono. U praksi nam stvarno treba samo Play Store apk. I to je to. Preko njega logiramo sebe i poskidamo što nam treba. Ali, dobro nije bitno... Prvo što sam primijetio ko Crystala, nije baš brz i britak ko ostali AOSP i. Kao da malo kasni sa odgovorom. Ali to su zapažanja sa samog početka, to se sve da promijeniti kroz par sati. Već se događalo da nekim romovima treba vremena za zagrijavanje.
Trebuchet launcher od CMa, Hybrid properties od PA, ROM Control od AOKPa. To je taj Crystal mix, gotovo identičan mix kao i Rootbox ili PAC.
Halo i Pie su tu također.
Prvo sudaranje postavki (klasično za hybride) je kod Lockscreen ringa. U ROM control od AOKPa ih postavite, ali u stvarnosti oni ne rade tako već klasično kao u čistog Jellybeana. Ili recimo navigation ring (koji je meni super) radi samo kada je navigation bar odabran, ali šta će nama na note2 nav bar???
Samo napominjen da ovo nije stvar ovoga roma već svih hibrida.
Onaj dobri, stari Performance Control je u Romu, napokon da se neko sjetio njega vratiti, te su Developer options odmah vidljive, što nije slučaj u ostalim AOSP romovima, gdje morate 7 puta kliknuti na Build number.
Rom je "proradio" nakon nekih pola sata i sve do sada radi besprijekorno. Baterija je i više nego dobra za AOSPe, što me baš razveselilo. Kamera radi savršeno, nema FC galerije...
I za kraj, najugodnije iznenađenje je zvuk. Nije savršen, nije fin, ali baš je glasan i neka je. Uvijek se sjetim Carbon roma, kojega bi sigurno koristio kao daily rom, da launcher ima više podešavanja, ali to bih sa Novom mogao rješit, međutim zvuk je ajme... Pre, pre tiho, kvaliteta nula.
Eto... Crystal je super, ima sve najbolje što trenutno AOSP nudi, sa dobrom baterijom. Izgleda kao dobitna kombinacija...
A kolika je ljudska taština, čitam na xda... Pita jedan deva od Crystala, a što si učinio osim promijenio ime iz PAC u Crystal? Hm... a šta je pac učinio nego sve najbolje stvari od "velike trojke" sklapao u jedan rom. Nije da sada gadin pac koji je super, nego gluposti.
Inače, rootbox 4.1 release verzija, ukratko... Super, gotovo savršena. Ma sve od boot animacije do super brzog roma. Sve stvari navedene u Crystalu ima Rootbox, te ima svoj poseban meni za još malo podešavanja. Pošto sam već pisao o Rootboxu, rađe sam onda Crystal testirao do u detalje.
Ali nažalost ona stara boljka Rootboxa je ostala i dalje, baterija, baš osjetno lošija. Probao sam i sa Thor kernelom, ali nisam bas primijetio neki napredak. Šteta. Baš šteta jer sve ostalo je za čistu peticu.
I evo baš skidam zadnji stabilni PAC (iako i PAC ima nightly verzije, pa ko voli...) jer me baš iznervirao onaj sa glupim primjedbama, pa da vidimo kakav je PAC sada.
-
Nakon dva dana PACu, moram priznati da sam ja bio glup kada sam napisao gore o taštini i bla, bla...
Jer Crystal je PAC, ali doslovno. Svaki dio, svaki meni, svaka opcija, ma sve...čak i onaj dio u settings di je menu system, čak i tu.
Eto da znate...
-
Nakon Dominationa koji je prilično dobar iako ne savršen. htio sam isprobati Sentinel jer vidim da se dev hvali baterijom...
I mogu reci da se s pravom hvali.:D
http://img.tapatalk.com/d/13/07/09/2u3ypepa.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/07/09/7u9agyzy.jpg
Nešto me zeza print screen....
Uvjeren sam da baterija ide preko 7h bez problema jer kao sto se vidi jučer sam je cijedio igrama,surfanjem,antutu benchmarkom,testom stabilnosti...
Inače ROM se pokazao jako dobrim.nema fc-a,problema s kamerom ni problema s backupom sa Titaniuma na sto dev upozorava.apsolutno nista...
Nisam isprobao puno AOSP romova,al ovaj je jako dobar,dosta brzi od Samsung romova i sto je važnije stabilan...
Ne znam vrijedi li isprobati nešto drugo kad je ovo tako dobro.Pacman ,možda Slim Bean.uglavnom bit ce posla :)
I eto da mata nije uporno pisao i testirao AOSP vjerojatno bi ostao na Sammy-u...
-
Vidiš, meni je prvi krug, možda dva kod Sentinela bio isto dobar, ali poslije kao da se sve vratilo na klasičan aosp. Baš me zanima kako će tebi bit???
PAC mi je baterijom bio loši nego onaj Crystal, njegova kopija...
I stavio sinoć Slim i znan da sam uvijek taj Slim brisao vrlo brzo, ali evo idem ga probati... onako bez predrasuda :-)
I evo... promjenim dpi, sve namještam i vidim da u togglesima nema "go to sleep", odnosno gašenje ekrana...
To mi je jako bitno, neznan... nadam se da će me slim nečim jebeno dobrim iznenadit da zanemarim ono gore.
Zar nije ovi 4.2.2 već trebao početi...
Prije će aosp na 5.0 nego samsung na 4.2.2
-
4.2.2 je najavljen za 7. mjesec...e sad stvarno su ga otegnuli previse...
Bas cu večeras vidjeti koliko cu dobiti screen on pa javim..slijedeći ROM koji cu isprobati vjerojatno je Carbon i zanima me da li mogu flashati slim gapps ili ima odredjeno koji mora na taj ROM?
Ono sto sam primijetio negativno na AOSP romovima je jako pojačana potrošnja baterije kad je uključen 3g.na wifi je OK,al na 3g je bas ždere...tako na AOSP mogu zaboravit kad idem negdje gdje nemam dostupan Wi-Fi...:mad:
I da,opet da napomenem da me jednostavno oduševljava brzina roma,otvaranje galerije,pregledavanje slika,otvaranje imenika koje je na stock romu smiješno sporo,ovdje doslovno leti..sve je tako fluidno i nema nepotrebnih gluposti....u ovih nekoliko dana niti jedan jedini problem ni smrzavanje bez obzira koliko ga maltretirao....:)
-
Možeš bilo koje gapps, slobodno samo da su za 4.2.2.
Iako, neznan jesam li to pisao... Od gapps ti je bitan play store.
Teoretski gledano , npr. imaš play store apk na sd kartici i nakon instalacije roma digneš taj apk i eto ti sve šta ti treba...
Inače, tako sam davno i radio sa aospima, dok nisam znao ćemu gapps...:D:D
Inače ti Slim su slimani gappsi.
Vratio se danas na Domination i ja opet ugodno iznenađen. Baš onako dobar rom... Baterija isto super za aosp.
Za 3g nisam primijetio, odnosno nisam posebno išao za tim. Baš ću slijedeći put obratite pažnju.
Vidim da htc i Sony već uvelike upgradeaju svoje pulene na 4.2.2, pa me samsung nervira. :mad:
-
evo na sentinelu sam ovaj puta imao 6,30h screen on,četvrto punjenje.jako zadovoljan...
bas sam sad prešao na carbon i stavio slim gapps 4.2.2.ovo je još manji rom od Sentinela(samo 130MB+gapps 93MB).zasad opet pozitivni dojmovi jedino mali bug imam.konstantno mi pokazuje "kalendar je prestao raditi".izbrisao sam kalendar u Titaniumu i riješeno :smile:
zasad sam provjerio kameru koja radi dobro,nema rušenja,galerija također....:thumbup:
Samsung oteže sa Noteom i.trebao je dobiti 4.2.2 još u petom mjesecu,ali se opravdavaju dodatnom optimizacijom.zanima me kad će onda dobit 4.3? vjerojatno nikad,a na 5.0 onda možemo zaboravit...
Samsung bi trebao bit ažurniji kad su nadogradnje u pitanju...
sreća im je što nemaju neku konkurenciju kad su phableti u pitanju jer bi počeo razmišljati :notooth:
-
Nažalost brzo sam završio s Carbonom...
Problemi s kamerom su se ipak dogodili,a bas je lijepo sve radilo..rušenje galerije i kamera koja proradi tek nakon reboota su mi neoprostive greške za jedan ozbiljan ROM :mad: probao i druge aplikacije za kameru,ali isto... :angry:
Vratio sam se na Sentinel koji nema takvih problema..:)
-
Jesi na nightly verziji ili release verziji od Carbona?
Ako je nightly, možda su nešto pokušavali... Ako je release, ne ozbiljno je... Mada ja nisam ima problema sa kamerom na Carbonu. Možda tu i tamo onaj klasični CMov "gallery FC" ali nikad "camera stopped working" iako taj camera stopped working sam vidio kod nekih AOSPa.
Ajde vidi koji je carbon...
Baš me zanima jer baš nisam imao problema.
Radio si wipe svega???
-
Release verzija 1.7,full vipe i factory reset..radila je super u početku,a onda rušenje galerije i vise nema pristupa kameri.pokušao sam sa Cymerom,ali isto...nakon reboota je proradilo...
Stvarno steta..:(
Na Sentinelu ama bas nijedan problem iako iskreno cak mi se i više svidio onaj dark style na Carbonu...
Jednu sam zanimljivu stvar primijetio na nekim romovima...
Kad su dugo u stand by recimo preko noci i kad ih se "probudi" u početku malo štuca,lag ili sta već doslovno bi se reklo da se mora zagrijat i nakon toga radi kao podmazano...:D
To sam primijetio na nekim Samsung romovima,a evo i na Sentinelu....
Dogadja li se to još nekome ili si umisljam :confused:
I ima li opasnosti od burn in na Amoled ekranima?citam ponešto o tome pa ima li nekih saznanja,dokaza ili je to samo trkeljanje?
-
Čudno za Carbon... jer nisam imao tih problema. Recimo sjećam se da sam davno na SlimRom imao taj problem, čak ni 3rd party kamere nisu radile. Iako zadnji put na Slimu, sve je radilo.
Sentinel je nekako, neznan, sve radi, ali dev kao da nema interesa nove stvari ubacivati. Neznan.
Zar niti Dark opciju nema? Ne mogu se sjetiti jer svi AOSP i imaju dark opciju.
Ja sam na Domination i šta sam duže, sve mi je bolji, pogotovo baterija. Evo prošlo je više od 25h i još imam 40%. Ali samo 4h screen on. Dakle opet će to biti oko 6,7 screen on. Hm... pa to je to, za aosp.
Recimo taj lag šta spominješ sam više promjetio na Samsung romovima nego aosp.
Neznan zašto, niti imam ideje.
Ali recimo, aops baterija je ko samsung do nekih 60% onda se počne trošiti više, a kada dođe na 40tak ide ko luda... Ko da je iz HTCa :-) :-) :-)
Nisam ništa čuo za burn in, niti čitao.
Di si vidio to? Šta kažu?
-
pokušat ću opet s Carbonom,sve ostalo je predobro,a možda me i kamera neće zezati više....
o burn in imaš na xda i na nekoliko foruma sam pročitao....
evo s jednog foruma objašnjenje
"AMOLED screens are subject to "burn in". Technically speaking, it's not burning the screen, but it's still image persistence. The blue subpixels are shorter lived than the red and green. So if you have white areas or very blue areas constantly on the screen, after time the blue subpixels will start losing brightness and you will see off coloration in that area of the screen."
evo ponovo Carbon i šta reći...nikad me nije toliko neki rom namučio :loco:
glatka instalacija i onda FC "pohrana kalendara" isto kao i prošli puta samo što sam sad doslovno bio zablokiran,ništa nije radilo.mob ne mogu ugasiti,restart,zaslon ne reagira.na trenutak je proradio i uspijem ga rebootat i sve ponovo.opet isto,pokušavam instalirat Titanium da deinstaliram vražji kalendar.ne ide,opet odradim full vipe,factory reset i opet ispočetka.opet FC i uspijem nekako do Titaniuma i deinstaliram kalendar....vau :creep:
i sad radi bez problema.evo cijeli dan kamera i galerija uredno rade,a neki dan konstantno rušenje i zamrzavanje.baterija odlična...10% baterije potroši na 1h screen on.
nekoliko dana ću vidjeti i ako bude stabilan ostaje kod mene.strašno brz ,ne tako "nervozan" kao Sentinel kojem treba malo vremena da proradi u punom smislu.
ovo dark sučelje je stvarno prekrasno,šteta što to Sentinel nema...
-
Nevjerojatno, meni na rootbox isti k sa Calendar Storage FC. Ali izbrisao sam kalendar, ali ništa ne rješavam sa tim jer Calendar Storage služi za sync sa Google ili koji god koristiš kalendar. I čim sam instalirao aCalendar, problem opet...
Nisam trebao ništa rebootat, ali nas zafrkancije i smeta normalni rad. A ono najgluplje je šta sam stavio stabilnu verziji 4.1 koju sam već koristio bez problema. E sad, vjerojatno je to do novih updatea od CMa. Nemoguce da dva ista moba, a različita roma imaju potpuno isti problem, a da je slučajnost. A jedino zajedničko je šta su oba roma CM baze.
Nisan ima živaca ponovo stavljati rootbox.
Uglavnom sam koristio ovih dana Beanstalk. Rom je kompletno baziran na SlimRomu, čak ni on nema toggle u quite settings za gašenje ekrana... Jebote, kako glupo. Za popizdit, doslovno!!!
Ko je imao mob kojemu je pucao botun (gumb, kažu na sjeveru) za pojačavanje ili gašenje zna o čemu govorim.
Jedina razlika između Beanstalk i Slima je drugačija animacija i Beanstalk po defaultu ima 3 launchera, Trebuchet, Holo, Nova...
Baterija na Slimu je pristojna, pa je i na Beanstalku bila također
I evo me sad ponovo na Domination, ali me nervira što bar jednom dnevno, prilikom nikakvog multitaskinga mob se odjednom reboota. A dobro, kažu da je to Androidski, da se svaki pravi android reboota. Eto, pa šta god mislili o tome. Ja nisam baš oduševljen time, te sam zato htio i otići malo na Beanstalk, pa Rootbox.
Inače, jel ko testira šta samsungovih novih romova? Ja odavno nisam... Pa ako ima ko... Slobodno pišite. Vjerujem da ima ljudi koje zanima.
Jel netko probao ovaj Epsilon project? On i nije na onoj "problematičnoj" bazi, a izgleda zanimljiv. Nikako da Deju nagovorim da ga proba ;):D:sly:
-
Sigurno ste fleshali najfriskije gappse? Meni se calendar storage rusio kada sam stavio na sgs2 najnoviji slimbean i jednu verziju starije gappse (nisam vidio da je dev izdao noviju verziju).
-
To mi je također palo na pamet, da je do gappsa. Ma ne mogu se sjetiti, ali kao da mi je negdje da sam pročitao da je neko zbog starijih gappsa isto imao neki sličan problem.
Inače koristim ove neke 20130301, zadnja dva puta sam stavio od Slima zadnje i sa njima mi se desilo to na Rootboxu.
Baš ću vidjeti ma goo mng koji su zadnji gappsi po njima.
Evo sad na Domination nikakvih problema sa onim što inače stavljam.
Btw
Novi Domination, danas izašao.
Evo ima ura da sam ga flešao. Sve je prilično isto osim u settingsima, sada su oni kao dual panel, ali možete ih scrollirat, ta dva panela.
Osobno mi je to bezveze.
Čitam da će CM brzo 4.3 početi izbacivati. :thumbup: :)
-
Ja sam samo na Carbonu imao taj problem.uvijek isti gapps..
Evo sad sve ok na Probam Reactoru...
Aj vidjet ćemo sta nam dobro donosi 4.3...:)
Čitam i da Samsung navodno preskače 4.2.2 update za Note 2...
-
Evo glede gappsa...
Ovi 20130301 su definitivno gappsi za 4.2.2.
Ali čak i na goo ima raznih verzija pod tim brojem, pa evo vam md5 da ste sigurni...
MD5: b7e53e96e1c8b1a1c4865bf29418c8e0
Ali ako vam funkcionira postojeći, ne zamarajte se.
Da, vidio sam za 4.3 i samsung.
A, ne znan šta bih rekao. Lako se samsung zajebavat kad nema trenutno konkurencije ozbiljne, ali Sony se diže i vrlo brzo će im biti ozbiljna konkurencija, ako već nije, tablet od Sonyja je top. Da sad kupujem tablet uzeo bi Xperia Z.
CM definitivno izbacuje 4.3, gledao sam i teaser nekakvi.
-
ma nema potrebe moj mata
project aosp je super ,batt extra po dva dana sa non stop wi fi
osim onog buga sa pozivima sve super
-
ne znam jel ovo šala,ali priča se o malo "friziranom" Note-u 2 koji bi navodno dobio Snapdragon 600....
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-6433.php
-
Pa neki "rumor" je...
Neznan kako bi se to isplatilo Samsungu kad izbaci N3??? Pogotovo bude li neka octa u igri... ja bi prvi onda rađe snapdragon 600, pa nek se mob zove i dalje note2 :D
Možda opet opipavaju puls u ljudi za N3 ili će N3 ići u dvi varijante kao S4.
I treća varijanta za mene, sa snapdragonom, 4 GB rama, 32gb interne, 6" ekran, te izlazi kao čisti android, pa kad već maštamo nema bude key lime pie :cool:
Ma šta god da bude nadam se da će samsung i note3 ponuditi kao play edition sa čistim androidom.
-
To se i ja nadam...jedino cisti google android moze iskoristit pun potencijal takvog hardvera...
-
evo završio sam sa Probam Reactorom 4.1.0.Rom se pokazao dosta dobrim,bez problema.ima sve... Aroma Instaler,SPen je podržan,HALO,Pie,čak i ona S-sranja su dostupna u aromi...
i malo je zbog toga veći od standardnih AOSP ROM-ova(sa gapps-om oko 450mb)...
jedina mana je slaba baterija koja je jedva izvlačila 5h screen on...
sad sam na Project AOSP i osim onog problema sa call log-om,sve je super.baterija je strašna,na 78%,a 22 sata već traje.nisam je mučio priznajem :big smile2: i screen on je trenutno oko 1,30h...
-
Evo nam jaaako brzo stiže 4.3
CM, PA i Rootbox su već počeli raditi na 4.3
Čitam da je Nexus već dobio update, te sam gledao video di uspredno prikazuju 4.3 i 4.2.2 na nexusu i mogu reći da gotovo i nema razlike vidljive osim kamere i novog play storea. Ali šta se tiče samoga listanja kroz menije i status bar i ostalo je nepromijenjeno. Pa kada je nešto dobro, zašto mijenjati. Mada se nadam da će se osjetiti promjena pri samom radu.
-
4.3 je još jedan razlog da ostanem na AOSP-u...:D
Prvo flasham Dual Note i odmah u startu FC "android proces se zaustavio"
nazad na Project AOSP koji me već nervirao zbog problema sa call logom i zbog toga sto iz AOSP galerije ne mogu podesit lockscreen,a obrisao Sammy galeriju...
Iz extrasa vratio Sammy galeriju i nakon toga nemam mreže,samo SOS pozivi....pa nevjerojatno.imam signal,odaberem mrežu i nista.
Ponovo flasham ROM i opet isto...grrrr :mad:
Oba ROM-a sam pobrisao i neću ih tako skoro koristiti.nazad na Sentinel i uživanje u brzini i stabilnosti...:D
project AOSP-u priznajem jedino fenomenalnu bateriju,ali dev zanemaruje probleme koje nemam samo ja i zato cu radije žrtvovat bateriju,a dobit full stabilan i brz ROM...:)
-
Dual note zadnji???
Jesi imao EFS tj gubitak imei nakon vraćanja na DME1 bazu od project aosp???
Ili si backup EFS i vratio sve kroz terminal?
Vidim da je izašla nova baza za samsung romove(DMG1) koja je navodno bolja, sigurnija, battery friendly... ma sve što inače pišu kad izađe nova... ali također ima isti "problem" kao i prethodne dvije (MF2 i ME6)
Eto, pa pripazite, ako bi se neko vraćao na starije. Backup EFS, obavezno.
Između ostalog, evo novih informacija za note3 (koliko točnih, vidjet ćemo)
http://m.androidauthority.com/5-7-in...report-249064/
Sve ok, samo 5.9 ili 6 ekran. :D
A u vezi project aosp... priznajem da sam malo subjektivan po pitanju tog roma, ali ruku na srce Daniel (dev) je rekao da je on više radi teme nego što je dobar developer. On "kuha" rom, kao i većina, u onoj kuhinji, tako da sam priznaje da nije baš vrstan dev, te je očigledno da problem gubljenja nepoznatih brojeva u call logu od prve verzije jednostavno ne zna riješiti.
Ali realno, uz Alliance meni je to najbolji sammy rom.
A iza Alliance tima stoji bar 8 devova.
-
Ma ne znam vise.još je problem sto mi se na Project AOSP-u izgubio sav backup na TB-u.kad sam vratio Sentinel misteriozno se pojavio.skroz čudno...
Vidim izašao je upgrade za PA 1.4.2 koji ispravlja call log bug,konačno je stavio i Samsung kameru....mislim da neću isprobavat...vise me ne zanima.problem je sto vise ne znam kojem Samsung ROM-u mogu vjerovat.
Vidim mata da hvalis Alliance pa ne znam ni sam vrijedi li probati...
Ako i ne isprobam nema veze jer imam AOSP :D
Sad sam riješio i sPen sa GMD sPen Controlom i Papyrusom,vidim da je moguc cak i multiwindow,baterija je dobra pa vise ni nemam potrebu sa povratak na Sammy...:confused:
Za Note 3 sam otvorio novu temu jer je sad već potvrdjeno da ce imati 5,7" display i 3GB RAM-a,a i ostale spec su već uglavnom poznate......
-
Samo brzinski... Šta se tiče Alliance... Idealno bi bilo kada bi bio na Sammy romu i onda preko Rom Customizer aplikacije odraditi sve, te je TWRP poželjan. Eto, meni je Alliance uvijek bio jedan od naj+ ne koriste Simplistic Framework, ali sve imaju u nekom svom modu.
Probaj, nećeš zažaliti.
Nova tema za N3 kažeš...
Ja samo ovu temu držim pod favorite na Tapatalku, tako da i ne vidim ostalo... :D
Bacit ću oko... kad se već piše.
Negdje čitam da će Sony vrlo brzo ići na 4.3. Taj Sony mi sve više ima smisla...
Inače naš uređaj, odnosno svi Exynos uređaji su zadnji u redu za 4.3 kod CMa. :-(
Nexusi su naravno prvi, pa Qualcom, pa Tegra ili OMAP, pa tek onda Exynos...
Kako bilo sljedeći uređaja će mi 90% imati Snapdragonov SoC.
-
Note 3 ce za naše tržište bit na Snapdragonu,al već vidim da si se zapalio za Sony pa sretno :D
Koliko vidim 4.3 ne donosi nista bitno,vjerojatno se većina novosti moze očekivati na 5.0....tako da me ne brine previše kad ćemo doći na red..
Od Sonya bi me eventualno zanimao Honami,ali nekako sam vise sklon Note 3 ili One Max....a vidjet ćemo,uskoro ce svi bit predstavljeni...
-
Evo sam skinio unofficial CM 10.2 i njihov oficijalni experimental build, također CM 10.2 tj 4.3...
Ako se itko odluči...pazite na gappse.
Imate na goo manager nove za 4.3
Nisam se zapalio za Sony, već ne želim više Exynos, sve dok Samsung ne počne podržavati "community" kako bi trebao. Recimo, svi uređaju su dobili RC verzije od CMa, ali Exynos ne, oni će uvijek ostati na nightly verzijama, jer gomilu problema devovi ne mogu riješiti kada samsung ne dijeli kod. (Exynos su samsungovi SoC ovi)
Eto samo to, sta se mene tiče, može Note3,samo snapdragon :-)
Ma može i Huawei, a da je dobar.
Sutra, preksutra ću podjeliti impresije za 4.3
-
Evo sam brzo odustao od 4.3...
definitivno nije dnevni rom, još...
Dosta stvari ne radi kako treba, te super SU ne radi, pa morate radit manualno root, a onda ni binar ne valja. Kako kod, chainfire rade na tome. Primjeti se dosta brzi i fluidni rad, ali vizualno nema promjena, a kako sam CM i inače donosi najmanje po pitanju vizualnih promjena (za razliku od PA) nekako sam ostao blago razočaran.
Još malo ćemo čekati dok ne izađe stabilna verzija za note2.
-
Nažalost dogodilo mi se to da sam izgubio IMEI i mrežu, znači na mobu samo pise emergency calls only kad se spusti alatna traka. EFS backup sam napravio preko windowsa pomoću ovog programa :
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1922473
Backup stoji na internal sd kartici u obliku .img i veličine je 20MB ali ne znam s čime ga pokrenuti. Da li zna netko od vas ako se može mob oživjet ili je otišao u vječna lovišta ?
-
Ne mogu, a da ne kažem... Pa zaboga, u bar 5 postova smo pričali o tome. Nekoliko puta sam ja pisao koje baze su problem i nedavno sam napisao da je i nova u tom problemu. Odnosno nije problem nego samsung.
Ok, znan da ti sad ne treba da niko filozofira, pa... ajmo vidit šta učinit.
Trenutno nisam doma,ali poslije, ako budem u stanju će ti pogledat ili sutra ujutro, ako nešto sam već ne rješiš.
---------- Post added at 03:52 ---------- Previous post was at 03:27 ----------
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2333216
### --- XXDME4 modem --- ### fix IMEI - -unknown modem
Baci oko ovde, imaš više načina za povrat IMEI, svi su načini isprobani pa...koji ti je najdraži probaj, ako ne ide probaj drugi.
Ne boj se, ako mob nije mehanički razbijen uvijek ima načina da ga vratiš.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2255943
[TOOL] Backup & Restore EFS (IMEI) for Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 / S4 GT-I9500
Ovoj je onaj način šta si ti pitao... To sve mora ići preko PCa
I imaš od dr. Ketan način bez PCa.
Dosta ljudi je tako rješavalo problem IMEIa.
Poslat cu ti link, moram nać to, ovde mi je veza nikakva...
---------- Post added at 04:04 ---------- Previous post was at 03:52 ----------
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2269318
EFS Backup from device (without PC)
Evo link od dr. Ketana
-
Hvala mata kralju, uspio sam mu vratit IMEI I mrezu. Samo sam ga preko kiesa nadogradio na zadnju verziju softwera na kojoj je bio prije nego se razdrmalo. Vjerojatno me spasio backup koji sam napravio na toj verziji roma ;)
E sad da te pitam. Posto sam sad na zadnjoj sluzbenoj verziji, da li se mogu ikako vratit na neku stariju verziju roma a da opet ne izgubim imei I ostale pizdarije I kako ?
-
Pa imaš onu opciju da flešaš DME4 modem i onda preko dialera ukucaš svoj postojeći IMEI.
Mislim da ti je način opisan u jednom od onih linkova šta sam ti poslao, ali... Svi novi romovi osim Project AOSP i Alliance su na novim bazama, pa mislim da ti nema potrebe. Ima dovoljno dobrih romova i među ostalima, a samo je pitanje vremena kada će i oni na novu bazu. Vjerovatno nisi išli na novo jer su mislili (kao i ja) da je to samsung nešto zabucao i da će ispraviti, ali nisu zabucali nego su nešto promjenili, pretpostavljam da je to neka sigurnosna caka, te će sve nove baze biti takve, odnosno neće se moći stari modemi flešavati bez gubljenje IMEIa.
Ako želiš, probaj, naravno backup EFS, a sada si već radio restore, pa znaš kako ide.
-
Budem se pozabavio s tim cim ulovim malo vremena. Bilo kako bilo mislim da je moj sljedeci mobitel xperia z ultra, sa samsungom vidim sve manje i manje smisla, imaju tu neku svoju jadnu politiku. Korisnici i developeri su im ocito najmanje bitni, a i njihov dizajn mi vise ne lezi ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao
groundzero
hvala mata kralju, uspio sam mu vratit imei i mrezu. Samo sam ga preko kiesa nadogradio na zadnju verziju softwera na kojoj je bio prije nego se razdrmalo. Vjerojatno me spasio backup koji sam napravio na toj verziji roma ;)
e sad da te pitam. Posto sam sad na zadnjoj sluzbenoj verziji, da li se mogu ikako vratit na neku stariju verziju roma a da opet ne izgubim imei i ostale pizdarije i kako ?
kakav je maher moj drug mata aaaaaaaaa
bravo mentore moj i dobar odmor zelim
-
Sad Dejo mene opet zajebaje...:sly:
Evo, pozdrav svima, neko vrijeme me nema. Moja žena trpi sve moje hobije i hirove pod uvjetom da kad odemo na odmor, da odmor bude bez neta, moba, TVa i slično.
Eto... svašta novoga će valda bit za mjesec dana, pa ćemo imat o ćemu blebetat. Vepar, ako si u mogućnosti, nastavi ti sa izvješćima...
Guštajte i kupujte se, ma šta vas god veseli...
Ja se vratio na sammy rom (projekt aosp) jer mi je bitna baterija, ali di ja iden, većinom ni GSM signala nema, pa, sve vam je jasno :p
A zadnje sam bio na novoj odnosno zadnjoj 4.2.2 stable verziji. 1.8
Sada se u potpunosti bacaju na 4.3
A taj 1.8 je... nista novo... Katastrofa zvuk sa lošom baterijom i za aosp.
Over and out :)
-
Evo malo sam odsutan,morske radosti :D
Vidim bilo je aktivnosti u ovom threadu i koliko vidim problema sa IMEI brojem...
Trenutno sam na Carbonu 1.8 stable i riješen je onaj problem sa FC-om kalendara,ali sad je problem los zvuk,stvarno los,nekako je slab i lose je to.sve ostalo odlično,turbo brzo,a za bateriju ćemo vidjeti ,tek sam ga sinoc flashao.....
Vidim da se svi žale ma Samsung i podršku developerima.pa eto jadno je to s njihove strane i nekorektno i nek se ne cude ako ih Sony za godinu dvije presisa...
Evo ja za razliku od mate ne mogu bez romova cak ni na moru pa sam uzeo instant internet na jedan dan(20gb) i poskidao hrpu romova pa cu i na godišnjem isprobavat kad se ukaze prilika..:p
Uzivajte društvo i cujemo se ...;)
-
Ekipa
Evo samo da pitam, zadnjih par postova sam pročitao da izlazi 4.3 a ja još na 4.2.1 već sam bio pitao ca custom rom neki brzi pa sam bio i dobio odgovor ali toliko posla toliko ludila sad ne znam što mi je najbolje uradit, malo bih osvježio pilu, dal da stavljam neki dobar custom rom koji radi ko lud i nema bugova (koji sad preporučate) ili da stavim 4.2.2 (ako još 4.3 nije stabilan i ok)
Pomognite kako da najednostavnije odlučim i instaliram.
Znam da sam komodan ali ako ima netko volje bio bih zahvalan čuti vaša razmišljanje.
Hvala
-
mata je isprobao 4.3 i nije to jos stabilno.bolje je na 4.2.2 jer nekih prevelikih razlika nema...
Sentinel je jako dobar, isto tako i Carbon 1.8, konacno rijeseni svi bugovi...nije los ni Domination.nisu 100% savrseni, ali probaj nista ne kosta ;D i javi dojmove....
-
Pozdrav svima,uzeo sam nedavno note 2,jedno pitanje ima li kod vas krckanja stražnjeg poklopca kad ga se stiska na nekim mjestima samo kad se pritisne?
-
Odg: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
Nista - ni k od krckanja...vidi da li ti je poklopac dobro sjeo...
-
Ne znam poklopac mi se činii u redu imam bijeli samsung kad stisnem poklopac ozada čini mi se da lagano škripucka, sad sam stavio masku tako da se više s tim ne zamaram,ne znam možda se čuje samo na bijelima.
Usput koje vam je boje statusna traka status bar kad je dignuta gore, nakon updatea na android 4.1.2?