Danas sam malo pogledao ponudu mobitela u prepaidu i to je živi užas. Nikada manje mobitela, nikada manji izbor. Što se događa s njima!?
Printable View
Danas sam malo pogledao ponudu mobitela u prepaidu i to je živi užas. Nikada manje mobitela, nikada manji izbor. Što se događa s njima!?
Ma očajno... em manje simpa ponude em preskupi i precijenjeni modeli na pretplati! xperia ray npr. 1598 kn u total +s a isti uređaj u njemačkoj u dućanu 1400 kn. To jedino naš narod prihvača pod normalno ove cijene.
Prošle godine sam uzeo na produženje omnia 7 za 1 kn i neću se žaliti ali je tjedan dana prije toga bila 1498 kn. Znaći mogli su i spustiti i tada za kunu. Ja ove cijene ne podržavam a kod nas je malo specijalan sistem trošenja bezvezno samo da se ima... Sjećam se iphone kad je prvi došao, ljudi za na pretplatu 500 kn mjesečno čekali na kiši da bi ga isplatili 12000 kn a sinoć mi dođe lik i da mu taj iphone ne snima video jer ga niti nema. Em što narod plati šminku još mora i skupe tarife plačati.
Hebo ja ove izračune 50% manje pa lovit rođaka koji ima manje od 28 godina, pa obitelj kemijat pa ovo pa ono...
Daj ti meni ko u europi dobru tarifu i ponudu mobitela onda sam zadovoljan!
A ne bude li dobre jeftine ponude mobitela naravno da se skidam s pretplate pogotovo ako ovu frekvenciju još ne ukinu!
ja i mnogi koje znam kupili smo ray za 8 kn. plus moramo platiti pretplatu (6 mj x 50,81 kn) + (24 mj x 10 kn) = 553,88 kn. ima li toga u njemačkoj?
dakako, ray smo prodali tipovima koji mobitele kupuju putem njuškala. dobivena cijena od 1600 kn znači da smo po svakom rayu zaradili 1046 kn.
zahvaljujući tebi i tebi sličnima koji ne čitaju i ne znaju specifikacije tarifnih modela i uvjete promotivnih ponuda ja živim ko bubreg u loju. nakupovao se iPhonea i prodao ih putem njuškala. zarada po iPhoneu je 1.000-2.000 kn (ovisno o promociji). Uživaj u uvjerenju da se u T-Mobileu pretplata od 500 kn plaća svih 24 mj (=12.000 kn). Dioničarima T-Mobilea želim da imaju mnogo korisnika poput tebe i osoba koje plaćaju punu pretplatu 24 mj. predlažem ti bar jedan sličan post dnevno, na ovom i ostalim forumima. time ćeš mi poslati bar jednog kupca dnevno na njuškalo. eto meni zarada, a tebi zadovoljstvo što si postao novi telekom guru u potpokavanju pretplata
eeee...ali dok kod nas plate porez i raznorazne namete na cijene koje su u njemackoj. probaj taj telefon kupiti tamo pa ga prijaviti na carini ;)
salim se naravno, ajd' za telefone jos i razumijem...za manje trziste narucuju manji broj telefona, samim tim ih dobivaju po vecim cijenama, pa onda jos zbilja treba platiti poreze koji su kod nas gori nego u cijeloj europi.
ali za cijene poziva, tj tarife ne razumijem nikako...da je u njemackoj sa onim standardom jeftinije nego kod nas. a opremu ne kupuju novu, nego polovnu prebacuju iz njemacke kod nas...znaci,troskovi su manji, e to je strasno
A joj @ispravljach jesi se mene uhvatio :) peace brother! Ja općenito napadam t-mobile tu u zadnje vrijeme iako sam prije bio zadovoljan korisnik jer sve sam mobitele dobivao za jednu kunu na pretplati (12 ili 24 mj.) tipa total S +bodovi, redom: SE t630, SE Z300, SE k800, C510, nokia 5230, omnia 7... i sve ih opet uspješno prodao tako da sam imao računicu! Sve pet!
Ali da su se pogoršali sada jesu. Makli su mi iz tarife favorite brojeve prema inozemstvu, smanjili vrijednost bodova sa 400 kn na 200 pri popustu uređaja, uveli 200kn još više ko nije preko trajnog naloga, povisili cijene mobitela...itd. Svaka čast na xperiji ray za 8 kn... meni nije bila istekla pretplata pa nisam bio sreće uzet ga. Al zašto i dalje ta cijena za već stariji model nebi bila ista? Po meni to što oni stave kao akciju je realna cijena za 24 mjeseci jer ga i sa 8 kn ponude isplate bar na tarifi +M!
Da su još uvijek jeftiniji u ponudi mobitela od npr. tele2 gdje punu cijenu moraš uređaja platit - jesu! Ali očekujem i dalje bolje ako mislim ostat njihov pretplatnik...
nista osobno.
ali su uveli besplatne minute prema svima. recimo, ja konkretno, ne potrošim sve uključene min prema svima pa ih pošaljem kao kune na tomato račun i onda mogu besplatno zvati inozemstvo. ako i napravim koji razgovor s inozemstvom putem pretplate poništim taj trošak bodovima, a imam ih više od 100.000 zahvaljujući HT Amex kartici
ali su znatno snizili cijene uređaja. vidi:
http://cafe.mobil.hr/threads/62883-t...=1#post1025685
nekoć sam zarađivao nekoliko stotina kuna po uređaju, a sada do 2.000 kuna. dakle, sada su cijene po uređaju znatno niže. ako ti ponuđeni odgovor ne odgovara kupi putem njuškala. ja ću isti mobitel kupiti putem pretplate i na razlici prihoda i rashoda zaraditi bar 1.000 kn na smartphoneu
tko ima HT Amex karticu (poput mene) ionako ima trajni nalog već 8 godina, a čitavo vrijeme dobiva dvostruke bodove.
mogao si prenijeti prepaid broj iz druge mreže ili simpa broj i ostvario bi tu cijenu pa broj uklopio u obiteljsku tarifu. plaćao bi jednu pretplatu, a dobio 3 mobitela.
a zašto se pališ na mobitel koji je predstavljen prije godinu dana? što te briga što za njega traže pologu zlata. kupi si boljeg, novijeg i onog kojeg ćeš platiti manje (s pretplatom) od cijene koju bi platio putem njuškala
@ispravljach - na tarifi total s (stara tarifa) s popustom 50% za mlade...Postoji li opcija da se više ne plaća 50-60kn/mj ...pitam zato jer vidim da gore piše 6mj x 50kn i onda 24mj x 10kn...Jel to kada se uklopi broj u obiteljsku tarifu?
raskid ;)
Penali na Extra Total S koštaju 40ak kn mjesečno, a ukoliko broj ne preneseš u drugu mrežu, gasi se broj. Raskid je isplativ jedino na Extra Priča XS tarifi, gdje su penali oko 5kn/mj
Što se ovo događa,otkad su došle nove web stranice simpa ponuda paketa se svela n a10 mobitela.nemaju u ponudi ni huawei g5500 i galaxy nini ni iphone,ma nista ja nevjerujem kakve su im to sada gluposti
Usporedjivao sam i na www.simpa.hr imaju 11 modela a na hrvatskitelekom.hr imaju 10 modela (Emporia Talk je 11. model)!
Ma oni su totalno promasili sa tim novim site-om, recimo pod internet opcijama vise nemas Internet M (200Mb=20kn) dok ga na simpa.hr ima,...
Sigurno ima jos sto sitnica koje fale ili se ne poklapaju!
Lumia 610 jefitnija samo 100 kuna od 710 uz total+ s (600 i 700 kuna). Nekako sam se nadao da će cijene windows phona više padati s obzirom na budućnost platforme. Vjerojatno i padaju, ali ne kod nas.
Ima li itko kakav info o dolasku novih modela ili bar nizim cijenama ovih sad iz ponude?
Već zamišljam babu gataru kako gleda u staklenu kuglu i govori:
Vidim vidim da će cijena trojke i četvorke pasti kad dodje sestica, a petica (4s) će neznatno pojeftiniti. Bit će to krajem studenoga.
Vidim da dolazi novi galakticni mobitel-tablet i kad dodje pojeftinit će dosadašnji note
Vidim osmu seriju prozora čijim dolaskom će pojeftiniti sedma (7.8) serija
A možda vidim da će t-mobile ukinuti bodove pa će mobitele poskupjeti za 600 kn. Možda primjeni politiku tele 2 pa ih nudi po nabavnoj cijeni. možda nakon Applea i google postane globalni telekom operater pa ht završi u stecaju
Wooow ispravljac... kraljuuuuu!
Tocno to me zanimalo.
dobra :D
Ovu politiku Hrvatskog telekoma ne razumjem:
nejednaka ponuda uređaja ovisno o tome gleda li se kao registrirani korisnik mog telekoma portala ili kao neregistrirani korisnik mog telekoma portala.
Ako gledam kao neregistrirani nema u ponudi: LG Optimus 3D P920.
Nije da me zanima kupiti ga, ali možda nekog drugog zanima i ako pregleda popis uređaja bez registracija (ako je korisnik druge mreže) onda ne može znati da je u ponudi taj uređaj.
Druga stvar koja nije jasna je cijena tog uređaja. Inače, su cijene niže za ponudu putem web shopa od one u t-centrima, a za ovaj mob je cijena putem weba skuplja i do 1590 kn! Te se putem weba nudi po cijenama većim od Galaxy S3.
26.7.
od danas:
Ako gledam kao neregistriraninemaima u ponudi: LG Optimus 3D P920.
Nisam vjerovao da ću to doživjeti, no čak i VIP ima bolju ponudu prepaid mobitela. Nije mi jasno kako se najveći opetrater može dovesti u situaciju da u prepaid-u nudi 8 basic telefona i 4 slabašna smartphone-a. Ne vidim svrhu takve politike.
Planira li ovaj t-mobile uvrstiti koji novi mobitel u ponudu?jer ovo je strasno,simpa paketi su strasni,na bonove nemaju ni 10ak mobitela
navodno planiraju proširiti ponudu s Apple iPhone5. Koštat će gotovo 5.000 kn. onaj s 16gb.
novost od 3.8..:
promjenjena cijena za većinu mobitela u ponudi za pretplatnike
putem web shopa niže nekoliko stotina kn u odnosu na ponudu iz t-centra za gotovo sve uređaje.
u neke su mobitele poskupjeli u određenim tarifama (iPhone4s 16gb u t+XXL), a neke pojeftinili (iPhone4s 16gb u t+XL i Galaxy S3 u t+XL) ako se kupuje putem web shopa, dok su cijene iz redovne ponude uglavnom povećali za te uređaje.
3.8.2012. - za one koji su korisnici T-Mobilea više od 90 dana:
8 kn u total+ XXL putem webshopa, inače je 98 kn
798 kn u total+ XL putem webshopa, inače je 1198 kn
1698 kn u total+ L putem webshopa, inače je 2098 kn
S.G.S3
3.8.2012.:
8 kn u total+ XXL putem webshopa, inače je 198 kn (+100 kn u odnosu na jučer)
Iz (pretplatničke) ponude nestaju aktualni modeli (One V, Xperia U...), a odnekud izviruju arhaični primjerci Sony Ericssona i "fancy" Emporije. Da onda barem ponove onu akciju sa Rayem... Ponuda stvarno nepovoljna, nadam se da uskoro planiraju nešto bolje.
A reko sam ja da oni nisu normalni u zadnje vrijeme... Stavljaju sad dvije godine stare uređaje, vjerovatno kodirane na t-mobile, uz ugovor na 24 mjeseca po istoj cijeni npr. u total S što ih se dade nabaviti u slobodnoj prodaji! A fora da će i biti onih koji to kupe...
To što im u švabiji ostalo pa nama "ostatke" šalju :)
A Galaxy Note 2?
Ma i ja vidio da su vratili cijene i S2 i xperia P na staro nakon tri dana! Ma nije to nikakva niti akcija bila...to je jad!
Tipo je u službenom cijeniku i mogu ti reci cijene ako te zanimaju.
@mario: već je stigao titan grey ;)
Fail :D
Da, sad vidim na stranicama da postoji Titan Grey, al nigdje nema Note 2 :)
Vidim malo su i snizili cijene pojedinim modelima na tarifi M+ (među njima i xperia GO). Njemački t-mobile dobio xperia T pa vjerujem dođe i kod Nas i s time malo xperia S snizi...
Samo da dodam , pogledajte cijene za xperia s u tarifama L, XL. Jeftinije za 600 kn od cijena preko web-a. Ustavari su cijene za 1000 kn manje nego prošli tjedan.
Od danas, 11.10.2012 krećemo sa službenim rezervacijama uređaja iPhone 5 na našem webu.
EDIT: Brzi su im administratori stranice neg moj frend, vec su stavili :lmao:
da se barem zna okvirna cijena, ovak mi je glupo rezervirati ako bude skup ko suho zlato
Mislim da ako rezerviraš mob da ga nisi dužan kupiti ukoliko odustaneš u međuvremenu...
ima li netko informaciju kada ce stici crni samsung galaxy s3?
Jel mi se cini ili se stvarno ne isplati uzimati uredjaj na tarifi Total +S? Cijene nisu ni malo povoljne :/ novi ugovor na 24mj/bez trajnog naloga.
Novi na njuskalu su jeftiniji..
ne samo da Sony Xperia tipo bijele boje nije došao u ponudu T-Mobilea, a izložen je u nekim T-centrima, već je danas iz ponude povučen Sony Xperia tipo crne boje nakon što je posljednjih mjesec dana imao oznaku "Uskoro ponovno u ponudi"
Maknuti su neki uređaji iz ponude,iphone 4 također.
poruka kupcima uređaja putem web shopa:
ja nedavno kupio 4 uređaja koji su putem web stranica imali oznaku "Uskoro ponovno u ponudi".
dakle, ispunio formular za jedan uređaj koji me nije zanimao tek toliko da vidim sa čime raspolažu. kada su ne nazvali i odgovorili sve što imaju na zalihama kupio nešto što nisam očekivao da ću kupiti, ali sam priželjkivao.
23.10.2012.
24.10.2012.
kako je prošla sinoćšnja konferencija?
malo mi je blesav taj datum 2.11.2012. ispada da će djelatnici morati u t-centre na neradni 1.11.2012. u večernjim satima da bi opsluživali čajem i kolačima kupce od 23 do 24h, a potom od 0.00 do 2-3h prodavali mobitele.
do sada je to bilo u radnom četvrtku, pa je popodnevna smjena ostala raditi do 2-3 ujutro, nakon što su napravili pauzu od 20 do 23h. ali da će doći raditi na blagdan izgleda mi glupo. zapravo sumljam da će to biti 2.11.2012.
A zna li se kada stize galaxy note 2 u tmobile?
HT izvijestio da prodaja iPhonea 5 u T-centrima započinje od petka, 2. studenoga, a dostupan će biti u T-Centrima širom Hrvatske.
dakle, ništa od ponoćne kupnje?
nadopisano 27.10.2012.
od danas uvedena opcija Flat, ali ukinuli subvencionirane cijene mobitela za produženje ugovora po Total+S. sada ispada da je jeftinije (zbog niže cijene mobitela) napraviti ugovor u Priči XS (35 kn/mj) nego u Total+S (135 kn/mj).
Zašto?
prepostavljam da je to odgovor na Revoluciju150 i Savršenu.
ove tarife od VIPneta i Tele2 koštaju 160 kn/mj i uz njih nema subvencionirane cijena mobitela.
odgovot t-mobilea je total+S i opcija flat što košta od 122,5 do 185 kn mj (ovisno o promociji), pa su očito slijedili primjer VIPneta i tele2
Vidim da su T-Govnjari podigli cijenu za Galaxy S3 u total+s tarifi sa nekih 3800 čini mi se na 5098 kn.
galaxy mini 2 u total+s kosta 1098/1198 kn, tak da to nije nist cudno. mislim da ce ih vip razoriti sa ip5 ;)
Danas bio u Areni centru, te u Tmobile trgovini imaju izloženi sivi Note 2...Očito su im stranice zakazale s novom ponudom :)
tako je bilo i s nokijama 201 i 302, htc-ima one "x" i "v" te bijelom sony xperijom tipo, a cini ni se i s jos nekoliko modela.
formula: prvo izlozi, pa tek nakon nekon vremena stavi u ponudu
izgleda da imaju genaralno neki bug u sustavu sa cijenama uređaja uz extra total+ S, jer je cijena uz ugovor na 24mj (bez trajnog naloga) za većinu uređaja jednaka punoj cijeni uređaja.
Nemaju nikakav bug, nego su retardirani. Jeftinije uredaj kupiti u bonbonu na bonove nego u njih na ugovor 24mj u Total+ S tarifi.
Kad smo kod bugova, jedini bug na onoj njihovoj stranici je ona sama, jedan veliki neoptimizirani, usporeni bug.
2.11. u cijelu Hrvatsku stiže samo 300 iphone 5 :/
To samo preko t-mobila ili zajedno sa vipom?
dabogda im se svi razbili :evil smile:
http://www.youtube.com/watch?v=eRKIWfE6Fws
2010.
od 24. rujna do proljeća (2011.)
na iPhone4 se čekalo u prosjeku 45 dana. kupio ih nekoliko. od danas narudžbe do dana ugovara pretplate i kupnje mobitela je prošlo oko 44-47 dana.
2011.
od 8. studenoga do ožujka (2012.)
na Galaxy S+ i S2 čekalo se oko 45 dana. kupio ih nekoliko. od danas narudžbe do dana ugovara pretplate i kupnje mobitela je prošlo tih famoznih mjesec i pol.
2012.
od 2. studenoga do ? (nije valjda do proljeća 2013.)
na Iphone5 bi se moglo čekati pun kufer vremena
iphone 5 16gb u total+ xxl 648 kn, u total+ s 4098
paprene cijene :/
S obzirom na cijene ostalih uredjaja smatram da je ponuđena cijena iP5 u total+S čak i prejeftina. U total+ xxL: je li to cijena za T-centre ili webshop?
A za nositelja obitelji+ xxL?
Inače, u vipu su ove cijene:
669kn/mj = 599 kn
http://img40.imageshack.us/img40/9717/ip5.png
ne znam te detalje, tako je objavljeno na njihovoj facebook stranici
@ispravljach: daj nam svoje bezbolne ponude koje su trenutno aktivne :)
hvala
XL je meni jeftinija od xxl za 900 kn (600-450=150kn-50%{promocija}=75kn x 12mj=900kn; nakon 12mj broj postane član grupne tarife pa nema troška pretplate)
L je meni jeftinija od xl za 837,5 kn
L je meni jeftinija od xxl za 1737,5 kn
U L je iP5 skuplji za 800 kn u odnosu na xl. Je li tebi draže dati 800 kn vise za mob ili 837,5kn vise za tarifu gdje imaš vise ukljucenih minuta i SMS-ova?
U L je iP5 skuplji za 1600 kn u odnosu na xxl. Je li tebi draže dati 1600 kn vise za mob ili 1737,5kn vise za tarifu gdje imaš vise ukljucenih minuta i SMS-ova?
U xL je iP5 skuplji za 800 kn u odnosu na xxl. Je li tebi draže dati 800 kn vise za mob ili 900kn vise za tarifu gdje imaš vise ukljucenih minuta i SMS-ova?
U proteklih godinu dana (25.11.2011.-30.10.2012.) iP4s je sadašnje cijene iP5 imao samo 2 puta. Bile su to povijesno najviše cijene. Po njima ja nisam kupovao niti ću po ovim cijenama kupovati iP5. Kupovao sam iP4s kada je bio 598 kn u L i nešto manje kuna u visoj tarifi. Čekat ću da T-mobile:
A) vrati promociju -50% popusta za člana obitelji kod prijenosa broja kako bi tu promociju mogao kombinirati s retention programom
Ili
B) snizi cijenu iP5
Valjda ne treba dodatno pojasnjavati da se moj post odnosi na total+ tarife
ako si ti napisao da cekas nize cijene, onda cemo svi cekati :))
Simulacija u Extra Total + tarifama
Cijena sanog uredjaja IP5 16G 5298
Tarifa / Cijena / -50% / 12mj. / RF / Cijena IP5 16G / Suma / Naknada* / Razlika
Extra Total +S / 125 / 62,5 / 750 / 870 / 4048 / 4918 / 98 / 282
Extra Total +M / 175 / 87,5 / 1050 / 1170 / 3248 / 4418 / 98 / 782
Extra Total +L / 300 / 150 / 1800 / 1920 / 2248 / 4168 / 98 / 1032
Extra Total +XL / 450 / 225 / 2700 / 2820 / 1448 / 4268 / 98 / 932
Extra Total +XXL / 600 / 300 / 3600 / 3720 / 648 / 4368 / 98 / 832
Cijena sanog uredjaja IP5 32G 6098
Tarifa / Cijena / -50% / 12mj. / RF / Cijena IP5 16G / Suma / Naknada* / Razlika
Extra Total +S / 125 / 62,5 / 750 / 870 / 4698 / 5568 / 98 / 432
Extra Total +M / 175 / 87,5 / 1050 / 1170 / 3848 / 5018 / 98 / 982
Extra Total +L / 300 / 150 / 1800 / 1920 / 2748 / 4668 / 98 / 1332
Extra Total +XL / 450 / 225 / 2700 / 2820 / 2098 / 4918 / 98 / 1082
Extra Total +XXL / 600 / 300 / 3600 / 3720 / 1198 / 4918 / 98 / 1082
Cijena sanog uredjaja IP5 64G 6898
Extra Total +S / 125 / 62,5 / 750 / 870 / 5098 / 5968 / 98 / 832
Extra Total +M / 175 / 87,5 / 1050 / 1170 / 4248 / 5418 / 98 / 1382
Extra Total +L / 300 / 150 / 1800 / 1920 / 3248 / 5168 / 98 / 1632
Extra Total +XL / 450 / 225 / 2700 / 2820 / 2498 / 5318 / 98 / 1482
Extra Total +XXL / 600 / 300 / 3600 / 3720 / 1498 / 5218 / 98 / 1582
Cijene izrazene u kunama. Razlika se odnosi na cijenu samog uredjaja.
Uracunata i naknada za promjenu tarife u iznosu od 98kn.
Simulacija dobivenog sa trenutnim cijenama zu prijenos broja iz druge mreze i ostvarivanje 50% popusta na mjesecnu naknadu za 12 od 24mj. Nakon 12-tog placenog racuna, ubacivanje prenesenog broja u postojecu obiteljsku tarifu kao clan. Naravno da je uvijet da postoji mjesta za jos jednog clana ili se moze napraviti mjesta u postojecoj obiteljskoj tarifi.
Cinjenica je da su trenutno jos cijene previse napuhane i da treba cekati bozicnu akciju, ako je bude bilo.
Ali tko hoce zaraditi, moci ce to i sada, jer osnvoni model u oglasniku nece biti ispod 4.500kn.
Uzmite u obzir da i dalje mozete odabranu tarifu besplatno koristiti ili pametno unovciti, a uz to i na mobu zaraditi.
Just a hint, promo ponuda za 12mj 50% uz ugovor na 24mj ističe 31.10. a iPhone5 stiže 2.11, za sad je ta računica Science Fiction, iako mi se sviđa :D
U pravu si... ali lako moguce da ce biti nekakva promocija uz prijenos broja, prijelaz na pretplatu (Vec ima samo sto su skratili trajanje popusta).... konstantno nude tih 50% vec od srpnja 2011, pa je lako zakljuciti da ce i ovu akciju produziti, ako ne, onda me zanima sto bi drugo mogli ponuditi da budu jos donekle konkutentni....
od djelatnika T-Centra dobio info da će T-Mobile produžiti akciju za prijenos broja i nakon 31.10.2012. Dakako, od 1. do 4. listopada se moglo dobiti popust i na prijenos člana u obitelj, a nakon toga se službeno moglo dobiti samo za nositelja i single tarife. No, meni je uspjelo i nakon tog datuma dobiti popust na člana obitelji jer su u opticaju bila dva posva jednaka dokumenta koja su imala različit opis ove problematike. i na tome sam ih dobio, uz podršku hakoma.
kako već znate, 17.10.2012. je promjenjena akcija prelaz s bonova na pretplatu. prepolovljen je broj mjeseci na kojima se dobiva -50%. umjesto polovicu trajanja ugovora dobiva se četvrtinu trajanja ugovora.
-50% popusta126 od 24 mj na tarifu imaš i ako ugovoriš OTPO na Extra Biz tarifama. Akcija koja traje do 7.1.2013. Nije potreban nikakav uvjet, npr. prelaz iz druge mreže ili prelaz s bonova.
vidi:
Uvjeti korištenja promotivne ponude za poslovne korisnike 15.10.2012.
ali piše u uvjetima da uz OTPO 24mj dobivaš 50% popust na 12mj ako uz to ne uzmeš uređaj po subvencioniranoj cijeni, ako pak uzmeš uređaj uz OTPO 24mj dobivaš samo 6 mj 50% popust :(
imaš pravo.
to sam napisao i 15.10.2012. u Kalendaru (budućih) događaja, vidi:
15. - do 7.1.2013. traje promotivna ponude uz OTPO na 12/24 mj: dobije se 50% popusta na tarifama Biz Total+ L/XL/XXL razdoblje od 3/6 mj ako se kupi mob, odnosno 6/12 mj ako ga se ne kupi
sada ću ispraviti moj predzadnji post
A na stranicama za poslovne korisnike piše:
Prenesite broj na tarifu EXTRA Biz total+ L/XL/XXL i ostvarite 50% popusta na mjesečnu naknadu tijekom cijelog razdoblja ugovorne obveze ili tijekom pola razdoblja ugovorna obveze uz kupnju mobilnog uređaja po povoljnijoj cijeni
@igor999
mi pišemo o promociji za nove i stare pretplatnike.
ti pišeš o promociji za prijenos broja iz druge mreže.
dakle, točno je i tvoje i naše (ispravljach i harasho!)
Nadopisano 31.10.
Snizili cijenu na total+s, ali samo putem webshopa:
Lg Optumus L3
Nadopisano 2.11.
Note II poskupio s 8 na 298 kn putem web shopa
iPhone5 jeftiniji za 200 kn putem webshopa (dakako, trenutno ga nema na zalihama)
Uglavnom promocija za prijenos broja koja je vrijedila do 31.10. se po istim uvjetima produljuje do kraja godine,a Božićna ponuda za T-com (Ne za mobile dio) kreće kroz par dana...Tableti su u pitanju,ništa posebno,zapravo kako kome :)
Za adsl ili fiksnu liniju?Prestigio tableti?
Za max2 i max3 usluge,nisu prestigio
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Mogo je i vise, a mogo je i manje! Nekima od nas nisu ni to ponudili!
max paketi su zivo sranje, preskupo
Bas sad gledao ponudu i mogu reci jedna od gorih, ako ne i najgorih ponuda do sada.
https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet
a gle...ja recimo nemam izbora nekog dr operatera i ovo mi zapravo smanjuje racun za nekih 60kn...i jos dobim ovo sranje od tableta...da mogu pobjego bi ko zec al nemam izbora nazalost :/
koji paket ti smanjuje račun za 60 kn ?
Idemo gledat pojedinačno
Super 60 (fiksni telefon) = 75 kn (60 min prema t-com mreži)
ADSL flat = 160 kn (uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci za flat paket), inače je 180
max tv = 65 kn
znači, max 3M, koji sadrži sve ovo košta 305 kn, dok pojedinačno je to 290 kn ;)
tak da je ovak ušteda 15 kn :)
ukupno = 235 kn
cijena max 2 L paketa = 241 kn
jednu stvar si zaboravio: nacin obracunavanja PDV...kod ovog starog ide to sve i onda na to sve, + jos sto napravis telefona ide PDV a ovdije je sve uracunato i placam samo 1min telefoniranja! bar sam ja to tako shvatio...
ne ne, ovo su sve cijene sa pdvom
da istina, placas 1. minutu poziva, ali ko još koristi toliko fiksni telefon da su mu potrebni razgovori
druga stvar je kako ces znati ko je na h1, optimi, bnetu, a ko koristi fiksnu liniju t.coma ?
baba koristi nazalost, inace bi ja to sve odhebo odavno! a nem pojam ja sam si nekak zracuno da bu manje s obzirom kolko sada trosimo i kolko je racun sada :D ak nis dr bude isto! kad nemam izbora :(
ali da u pravu si, ponuda kao takva je bzv ako zelis preci na nju, ali za samo produljit pretplatu...kaj ja znam...ovak nes dobim bar kaj sam zarobljenik!
ja isto mialim da je ali to je opcija koju ti moras sebi ukljucit! isto kao na mobitelu...a kaj ces zoves doktora, on tebi da je doc na optimi, nista bam dole slusalica! skupo je zvat doktora :)
8.11.2012.
8 kn u total+ XXL
8 kn u total+ XL
798 kn u total+ L
iP4s je ovako jeftin bio sam jednom, na prelazu s travnja na svibanj.
A sada za sve, a tada samo za one koji su u mreži vise od 90 dana
iPhone5
2.11.2012.
498 kn u total+ XXL
1298 kn u total+ XL
2098 kn u total+ L
8.11.2012.
448 kn u total+ XXL
1248 kn u total+ XL
2048 kn u total+ L
jedino je kod njega problem kaj nakon 12 mjeseci ide ko clan, a nakon 6 mj na 1. nizu tarifu
Može mi netko malo bolje pojasniti ove max2 i max3 pakete s tabletima?
https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet
Pokušavao sam sam skužiti ali mi teško ide.
Trenutno imam ovo:
http://s13.postimage.org/gyqcskb2r/t_com.jpg
Te na koncu račun ispadne:
http://s15.postimage.org/dn1pa7f2f/t_com2.jpg
Po ovome mi dođe na isto ako uzmem taj max2 - veći paket. Još mi i daju tablet.
Jesam li u krivu?
Piše "internet brzina od 2048/256 kbit/s do 4096/512 kbit/s", da li to znači da to ovisi o infrastrukturi ili postoji još neka doplata za 4096 kbit/s?
Malo mi ovo zvuči predobro za T-com pa sam sumnjičav :rolleyes2:
P.S.
Koliko sam pametan, sad sam tek skužio da je ovo tema za MOBILNE operatere, ali se doticalo fiksnih paketa. Ispričavam se moderatoru ako sam mu zadao posla ako mora prebaciti temu u fiksne :blush:
Brzina ti ostaje ista,samo ti se upload povecva na 512kb/s ukoliko vec nije.
Ako imas ugovornu obvezu po ADSL-u (vise od 30 dana do isteka),ne mozes ostvarit ponudu za tablet,ali sljedeci tjedan,konktretnije u ponedjeljak doci ce ponuda i za korisnike koji imaju UO na ADSL ili MAXtv usluzi
Istekao mi je ugovor pred par tjedana. Znam to jer sam ih zvao zbog opomene koju su mi poslali, pa mi je rekao govorni automat. Naravno poslali su mi opomenu, a nisu dostavili račun na moj.hrvatskitelekom.hr pa nisam imao načina kako da platim. Vrhunski im je sustav.
jel se moze 4s kupit kak jeftinije od
total xl, nakon 6 mj prijelaz u total l, pa onda nakon 12 u obiteljsku ?
hvala :)