Dobio si zamjenu u trgovini odmah ili si slao uređaj na servis pa su ga popravili ili ti poslali drugi?
Printable View
ovisi od osobe do osobe. negdje ti dopuste bez problema, negdje nema sanse. barem je moje iskustvo takvo.
meni u zagrebu nisu dali da ga upalim, tek ako ga kupim. i onda sam odlucio produziti ugovor i kupit ga. pitao sam ga da sta ako mu se ekran razlijeva, rekao je da ce mi ga odma zamijeniti. i ok. napravio je ugovor kojeg nisam bio jos potpisao, i kad je napokon skenirao mob, dao mi je da ga upalim iako jos nisam potpisao ugovor. upalio sam ga i naravno, ekran se razlijevao. odmah mi je izvadio drugi i ista stvar. i ja ga pitam sta sad?! i onda je reko da ce ponistit ugovor i vise srece drugi put. i odmah sam ga pitao da sta nije jednostavnije da mi ga je odma upalio, provjerio i amen. uglavnom, on tvrdi da kad upale uredaj i ne prodaju ga, mora ga vratit u agram. mislim da laze al dobro. u karlovcu su im svi raspakirani vec bili, baterije prazne pa ga je cak stavila punit na jedan od punjaca od izlozbenih modela da bi provjerili ekran. sve ovisi od osobe do osobe.
jasno mi je da ti ne zele upaliti mobitel kad ga dodjes pogledati, kao sta sam ja trazio da mi pokazu aparat dok nisam nasao poslovnice gdje je izlozen. ali kad ga zelis kupiti naravno da ga treba upaliti i provjeriti. u nekim velikim trgovackim centrima imas pult gdje odmah upalis neki elektricni aparat i provjeris.
imam kuci HTC Wildfire, Nexus S i SGS 2, i nema razlijevanja boja na niti jednom. pardon, ima na Nexusu kojem je zastitno staklo razbijeno i kao takvo, kad ga se jako pritisne ima razlijevanja boja tako gdje je razbijeno, u centru ekrana. i to manje nego na HTC ONE X koje sam testirao u poslovnicama operatera??!!
po mom misljenu razlijevanje boja na HTX ONE X je tvornicki defekt. sta ako mobitel padne i gorilla glass dijelom absorbira udar a dio udrca se prenese na sami ekran ispod i osteti ga?
ako to jest tako konsturkcijski rijeseno namjerno, ja necu kupiti taj uredjaj. a bas sam htio taj uredjaj...
Evo neki tip predlaže kako smanjiti divlju potrošnju baterije, (ovo radi i na iPhoneu).
"Also you forgot to mention a big battery saver is turning mobile networking off under wireless&networks. On my phone when I had that turned on, its a HUGE battery drainer. Take it off charge around 7:20 and by 3:10 (when I get out of school) it has about 10% battery life. Now when I have it turned off: I'd have about 80% at 3:10. The only time I'd turn mobile networking back on is if I'm not on WiFi, but when I'm done doing what I'm doing on the internet, I'll turn it back off. Give it a try! :)"
@stanjkof,
Ovo sto tip prica su gluposti. A zasto ne bi skroz ugasili telefon? Tako se ustedi najvise baterije.
Cemu kupovati telefon sa OS-om koji je dizajniran i smisljen za internet ako cu stalno gasiti internet?
Isto tako, mobilni internet u principu NIJE "huge battery drainer" osim ako nisi na internetu 20 sati dnevno ili u iznimnim slucajevima, npr. kad je pokrivenost 3G signala losa pa se telefon stalno prebacuje sa 2G na 3G.
Osim toga, nista cudno da radi i na iPhoneu, zaparvo zacudio bi me da ima neki smartphone na kojem ovo ne radi.
Sve u svemu, ovo i nije neki savjet jer je to sve vec odavno poznato, ali je po meni skroz blesavo to stalno raditi, radije cu onda ostati na dummy telefonima.
Vjerojatno mu baterija duže traje jer više ne visi na fejsu dok je u školi iz čega proizlazi da mu i ekran manje radi - a koji je kako god okreneš najveći potrošač. Savjet je na razini onoga "kada ideš nizbrdo ugasi motor i stavi ga u ler, a pali ga samo kada ideš uzbrdo" :) Previše je tu varijabli i nekome je mobilni net najmanji potrošač bez obzira bio mu on upaljen 24/7 ili ne.
Bio sam maloprije u jednom VIP centru u svom gradu, koji neću imenovati da nebi uslužno osoblje imalo neugodnosti,
gdje sam rezervirao svoj primjerak. Kažem rezervirao jer radim prebacivanje broja s druge mreže na vip pretplatu pa to traje 5 radnih dana :( za popizdit.
Dakle uzeo sam mobitel, upalio ga, pritiskao ekran, nikakvo krckanje niti nista, mobitel je vrlo kompaktno napravljen. I upravo taj primjerak sam rezervirao. U utorak dolazim po VIP karticu i preuzimam mobitel, ali ako u međuvremenu dođe novija pošiljka (a trebala bi sutra ili u petak) izabrat ću si drugi iz novije serije.
Nije bilo apsolutno nikakvog problema što se tiče paljenja mobitela, prepipavanja itd.
Gospođica kaže da su imali 2 reklamacije, a novi uređaji su stigli i bili uručeni korisnicima kroz 4 radna dana.
Planiram u roku 10 dana kupit HOX jer mi ugovor istjece pa da ga kupim za 2000kn jeftinije uz zamjenu za bodove u t-mobilea.
Samo bih htio ako vam nije tesko da mi nabrojite sve pogreske u HW koje se mogu naci na uredaju, jer nemislim davati tolike pare za pokvareni mobitel. Hvala.
Evo da se ja ubacim samo nakratko.
Prčkao sam par puta samo po jednom modelu izloženom u VIP-u u City Centar One Zapad. Konkretno hardverski nema nikakvih problema i mana, kod stvarno jakog (kako nisam niti jedan svoj mob stiskao) pritiska se mrvicu razljevala boja...stvarno mi ne smeta niti 1%, ali ljudi kažu da imaju često jakih problema pa ok, to je greška i velika packa HTC-u ali idemo dalje, prčkao malo po mobu, ima stvarno dobar display (u rangu sa mojim i4) i stvarno fluidno radi i onda se sjetim nešto probati što je kod svih dosad uglavnom štekalo (androida mislim). Live wallpaper, upalim ja to i u glavnom meniu idem slajdat kroz home screen i sada više ne šteka slajdanje, ide glatko ali kod svakog slajda dok se sučelje mijenja live wallpaper se pauzira u pozadini dok se stane slajdanje i onda se live dalje nastavi. Po meni je to stvarno prejadno, quad 1.5GHz i da oni to ograniče (bio sense ili os) mi je velik FAIL. Sam nikada nebi vjerojatno koristio live wallpaper i totalno mi je nebitan, ali sama činjenica da to nije moguće izvesti da sve glatko radi mi je totalno bezvze.
Kako god bilo, sviđa mi se One X, ali čekam da dođe mrvicu manji One S pa ću vidjeti što bi si mogao uzet :)
LP
Bez pretjerivanja,stajem u obranu HOX-a,trebaš baš imat peh da dobiješ takav uređaj,te bugove možeš uočiti odmah pri kupnji i zamjenit uređaj s nekim drugim,a ako ne uočiš slučajno recimo razljevanje LCD-a možeš ga zamjenit u roku od 7 dana...itd...evo moram se pohvalit da je moj sad ful dobar...
i moj je uredaj imao problema sa ekranom i vratio sam ga nakon dva dana koristenja vipu... oni su ga poslali na servis i nakon par dana su mi javili da mi je odobren novi uredaj ali ja taj novi uredaj cekam vec 15 dana jer mi gospođa iz prodavaonice gdije sam ga kupio kaze da nigdje nema za naruciti trenutno i da nezna kada ce biti radi se o bijelome x one-u...
zanima me dali netko zna ima li tih moba na stanju ili im dolazi nova serija pa ih trenutno nema...?
sve do ht24e ne valja...na nekima se razlijeva cak cijeli ekran kad se stisne lijeva strana. sto serija odmice to su gori i gori umjesto obrnuto. :p mozda uredaji proizvedeni u 5.mj budu ok...
Preuzeo sam svoj bijeli danas,
HT23 W1 serija,
nemam apsolutno nikakvih zamjerki, ekran je cvrst nista ne skripi, nema razlijevanja.
primjetio sam da se grije prilikom punjenja i surfanja preko wifija, budem vidio do koje mjere to ide pa ću odlučiti jel normalno ili nije :)
Zasad kao iphone 3, 3gs i 4 i 4s korisnik - ovo je miljama ispred ajfona. ne govorim samo o mobitelu, nego i o android 4 + HTC sense.
jesi to iz vipa preuzeo i dali su ti dali da pregledas uredaj prije preuzimanja?
ja moram cekati 12.06...
stanjkof: mislim da ti je to grijanje normalna stvar. Pronjuškaj po XDA ili netu, Tegra je jednostavno takva. S druge strane, One X na Kraitu se ne grije ni upola toliko (tako kažu), ali nije niti dostupan preko bare.
To sa grijanjem je normalno. Probaj samo igrat neku 3D igru, mobitel izgori.
To mi je najveća slabost. Igraš igricu i baterija se normalno brže prazni a kad hoćeš dopunit nemožeš zbog pregrijavanja.
jučer sam ga malo istestirao i izgleda da se grijao samo kad je bio na punjaču i skidao onaj Sygic navi preko wifija, u normalnoj upotrebi ne grije se uopće.
nije mob za igranje, za to imate PSP :)
muči me druga stvar, kako instalirati navigon?
folder sa fajlovima sam prebacio u root memorije, ali ima i jedan .APK file koji treba pokrenuti s mobitela da bi se navigacija instalirala, a svi filemanageri koje sam probao gledaju na SD karticu koju ovaj nema - jer ima fisknu memoriju - pa nemogu pronaći taj file na mobu...
zna netko?
Jesi probao preko ADB-a?
Code:adb install file.apk
Ajmo ne ulaziti ovdje u ovakve (prilicno besmislene) rasprave.
I tako na mom X-u stao senzor rotacije.....nije usamljeni slučaj po pisanju na XDA, no malo me živcira što ću biti bez uređaja dok ga ostavim na servisu :(
Sve što sam mogao sam isprobao, uključujući i full reset par puta !
Evo legica uzela One x prije 2 dana i danas bio malo do nje da je upoznam sa uređajem jer joj je toprvi android. Malo sam joj azurirao telefon i naredio sve postavke kako spada i onda sam isprobao vec spomenuti problem sa titranjem ekrana i pucketanjem. Bolje da nisam jer sam je bacio u bed. Njen telefon s ljeve i desne strane pokazuje visoko prisutne znakove titranja ekrana. S ljeve strane ekran i pucka i to se bas jako cuje. Napominjem da ovaj problem pucketanja nisam imao prilike osjetiti niti cuti na modelima izlozenim u vipu i tmobilu. danas ga odmah nosi zbog toga. I ja bih na njenom mjestu iako sam ovdje nekima drzao slovo da netiskaju toliko ekran, ali evo ovo je zaista na njenom problem. Sto reci osim da mi je malo pala kvaliteta HTC uredjaja u mojim ocima. Telefon radi super nakon sto sam joj azurirao sustav i jako je brz, ali ovo zaista kvari dojam. Sad ga je valjda odnjela pa ce neznam koliko dugo cekati...
Koji custom ROM koristite?
Nedavno sam se sa insertcoina prebacio na miui i nisam baš zadovoljan.
Prvenstveno zbog baterije. 100% 3 sata u standby, pročitam 3 maila updejtam 2 aplikacije i već na 90%
Hvala bogu na backupu
Evo imam svoj već tjedan dana i nema nikakvih problema, nemam namjeru vraćati ga. čvrst, kompaktan, bijeli iz serije HT23-W1.
pozdrav svima.
evo sam vec danima u dilemi da li uzeti ovaj uredaj, ali samo zbog HW problema koji nastaju.. pratim na XDA temu sa WiFi antenom i problemom sa prijemom signala.
da li ovdje medju vama ima netko sa takvim problemom?
hvala.
Sad smo se culi i rekli su joj da ce dobiti novi. Sutra ga Tmobile salje u Zg u Agrammservis. Ovi valjda dijagnosticiraju problem i salju novi. Ali opet mislim da i Agram nema na stanju uređaje nego iste salje HTC opet njima, pa ga oni kad ga dobiju salju u Tmobile. To mislim nema sanse da se odradi u 3 dana. Osim ako ih Agram ima na stanju. Tako su meni mjenjali Sensation zbog prasine, a sad nisam siguran kako ide s One X-om
Ma to sa Htc-om kao i drugim uredajima kod operatera je cista sreca dobiti nesto full novo. Uglavnom svi reklamirani mobiteli se vracaju u opticaj. Ne unistavaju se. Samo je pitanje srece ne dobiti mobitel koji je popravljan. Od tud i prasina pod ekranom itd itd... Hebi ga. Osjetio sam to nekoliko puta na svojoj kozi. Samo je stvar srece. Danas je sve pitanje kvantitete a ne kvalitete. Sretno a mobitelom.
Zanimljiva ilustracija kako One X iskorištava jezgre.
http://cache.gawkerassets.com/assets...09/tegra-3.jpg
evo meni su danas javili da je bijeli one x dostupan u vipu i da je narucen i treba stici...
znaci odnesao sam ga nazad radi preljevanja boja i zutih mrlja na ekranu nako samo dva dana koristenja i do sada je proslo mijesec dana od kako cekam novi mob ....
nadam se da ja to sada nova serija i da ce raditi ispravno....
Mjesec dana si čekao? Kak tak dugo?
da mijesec dana... nakon sto mi je agram servis odobrio novi mob zvali su me iz vipa i rkli mi to ali je bio problem taj sto nisu imali na zalihama one x bijeloga i tako se to produzilo na mijesec dana :(
sad se nadam da sutra kada odem da ce sve raditi super i bez nekakvih problema i nadam se da je dosla nova serija i da mi se isplatilo cekanje jer ako nije gasim pretplatu odmah...
dali bi mi mogao neko pomoci oko stavljanja custom roma na one x posto sam pocetnik u tome... hvala :)
Trenutno jedini način da postigneš je da otključap prvo bootloader preko htcdev.com gdje gubiš garanciju, odnosno gubi se na software, ostaje na hardwareu, ali postavlje se pitanje kako dokazat kasnije kod kvara da nije uzrokovan softwareom? Neke informacije kako servis gleda na tu dvojnu garanciju ne znam.
Na neki drugi način nisam još naišao.
Ako se odlučiš ovdje je tutorial
1. problemi s wifi-om
2. problemi s signalom
3. problemi s senzorom rotacije
4. problemi s titranjem ekrana
5. problemi s pucketanjem ekrana
6. problemi s kamerom (ukošena)
7. pregrijavanje
8. staviš custom rom i nemaš više garancije?
Sve to za samo 4k+ kn
Lijep posao HTC, mislim da je HTC postao Acer među laptopima.
prije tijedan dana sami otisao po svo bijeli one x koji sam cekao mijesec dana i pogledam prvo s.n i raden je u sangaju i serija je iz petoga mijeseca sav sretan ga otvorim uzmem u ruke i odmah razocarenje mobitel krcka onda ga upalim boje se preljevaju i to na toj novoj seriji mobitela... :(
kazem prodavacici da ga necu dali opet moram cekati da ga posalju u servise da mi odobre novi i onda veli ne nego mi je dala sve uredaje da isprobam i od tri jedan je bez greseke ali je crne boje i serija je iz cetvrtoga mijeseca i tvornica ja taiwan... i evo vec tijedan dana radi bez greske....
sto se tice roma pricekat cu da nadu drugi naci a ne da moram otkljucavati boot... :)
Kad sam gledao prvi review od vodafone-a za ovaj mobitel mislio sam da ce on biti moja iduca kupovina, ali po komentarima ovdje a i sa drugih foruma vidim da je kupovina hox-a macak u vreci. Steta jbg, htc sam uvijek smatrao kvalitetnim telefonima i mislio sam da se njima ovaj kiks ne moze desiti. Definitivno zaobilazim ovaj model.
Ja ga imam tjedan dana, sve štima, radi perfektno, nema krckanja niti titranja ekrana, a ovo sa nakošenom kamerom nisam razumio? Kako kamera može biti nakošena? Vidio jesam da ljudi pišu da je na nekim telefonima kamera
milimetar više na jednoj strani tj. nije u sredini, ali kakve to ima veze? Kakva je hajka nastala ljudi su u kupovinu HOX-a krenuli sa šublerom u ruci. Ne poričem da je neka serija imala problema sa flekama na ekranu i drugo što stvarno je greška u hardveru ali opet moj je telefon serija HT24E, proizvodnja 4.mj. kupljen u T-mobile za koju su svi generalizirali da ne valja i da je treba izbjegavati. Suma sumarum treba otić u dućan i isprobati prije kupnje i amen, a ne kenjkati po forumu kako je hox loš i da ga ne treba kupovati i onda je i sveti Pantelija kriv za to. Jasno je da svima se nemože udovoljiti, ali potpuno je deplasirano govoriti da uređaj ne valja zbog loše izrade nekolicine. Meni je ovo prvi htc, prije njega sam imao SGS2, ali S2 mu ne može parirati po ničemu.
Mjenjao bih svoj Xe za One X malo za promjenu ali neznam ni sam hocu li mi to biti pametna odluka. Koja serija je onda najbolja?
Ako kupuješ u dućanu isprobaj nekoliko komada pa koji ti se čini najbolji, uzmeš ga, ali pravila nema što potvrđuje slučaj kod mene i jednog mog prijatelja koji je uređaj uzeo nekoliko dana prije mene i isto nema nikakvih problema kao niti ja.
Teško da će ti preprodavač dozvoliti da pališ uređaj i pritišćeš po ekranu i mjeriš gdje mu kamera stoji pogotovo ako je uređaj zapakiran.
Ona moja legica o kojoj sam pricao je dobila drugi nakon 2 tjedna i sad me zove. Kaze nema kvrckanja ali se boje razljevaju na lijevoj strani. Pita sto da radi i vidim da je jako ljuta jer ce opet ostat bez telefona. Ima li mogucnost da u Tmobilu odmah dobije drugi ili da recimo napravi frku i kaze da zeli Samsung a ovaj vrati?
Pa kakva je to greška što se ekran razljeva na pritisak? Moj reagira na obje strane kad pritisnem ali to su extremne situacije koje se ne očituju pri normalnom korištenju. Reci legici da to nije rezistivni ekran već kapacitivni koji ne zahtjeva pritiskanje, a ako je picajzla pa joj to smeta neka ga reklamira dok god ne dobije uređaj na kojem se to ne pojavljuje( mislim da takav ne postoji).
Po komentarima ljudi koji ga imaju to je greska. Otisla je odmah nazad na moj nagovor i digla frku kao sto sam joj i savjetovao. Otvorili su 6 komada kojima se razljeva ekran i svih 6 idu nazad odmah na servis rekla je gospodja u t mobilu. Na moj savjet uzela je Samsunga Galaxy S3 koji je bolji telefon i dodala 200kn i kaze da je prezadovoljna. Ovaj One X je promasaj
Navodno su spakirani svi za otpis tako je rekla. A sad sto ce s njima zaista neznam. Naivcinama bi ih mogla prodati a meni bome nebi. No unatoc tome smatram da se HTC u pogledu takvih detalja pokvario. I ja sam ljubitelj HTC-a prije samsunga ali nemamo sto raspravljati koji je bolji. Jucer sam se druzio sa samsungom i to je pravi dozivljaj.
Usput kako generaliziram kad od 6 komada svih 6 imaju problem? HTC je znao i sa problem prasine na sensationu pa je napravio nista. a tako vidim i sa ovim One -X-om. Razocaran sam evo
Bit će bolje!
Dali neko zna gde mogu da nabavim navigaciju za HTC one X rezolucija 1280x720. Hvala
potraži: Navigacija na mobitelima
Jel netko u skorije vrijeme kupio telefon i jel ima i dalje problema s kvrckanjem i sl.?
Javljali su se neki na drugim forumima i grupama da mobiteli iz serije ht25 (proizvedeni u 5.mj.) imaju istih problema, naravno samo neki, kako se natrefiš ali to opet puno ovisi o čovjeku kako to neko uzme. Ima ljudi koji to neće nikada primjetiti jer ne siluju uređaj pritiskajući ga sa svih strana kao npr. ja. Da nisam slučajno pročitao o tome, nebi to nikad vidio niti osjetio jer uređaj čuvam i pazim. Malo je to idiotski stiskati ekran i onda se žaliti da to nevalja. Ne znam kako ljudi nisu svjesni da je to takva proizvodnja, gorilla glas je iznimno tanko i elastično staklo i lcd je na tom uređaju tik ispod skoro pa priljepljen pa naravno da se ekran razljeva ako jače stisneš. Baš ako negdje ekran strši van, da nije dobro sjeo ili je kućište toliko falično da narušava izgled onda se to reklamira, al ovako, uzmeš uređaj pa svima okolo pokazuješ kako ekran "pliva" i pritom ga stiskajući ko manijak, mislim, čemu to?
Podnar...one x ima isti gorilla glas kao i s3. Medutim, ja svog stiscem sa svih strana ali se ne razlijeva ekran. Ako je to normalna pojava, zasto serivseri uvazavaju reklamacije i daju ispravne uredaje. Ne znam sto vama znaci silovanje ekrana ili mobitela. Al na uredajima koje sam ja probao ekran se razlijevao na mrvicu jaci dodir.
Nisi u pravu, S3 ima gorila glass 2, dok kod hox-a je prva verzija, a to što mijenjaju uređaje rad tih stvari to je pohvalno jer drže do svojih kupaca.
Pa onda si kontradiktoran. Jer gorilla glas 2 je tanji, pa bi automatski trebao biti osjetljiviji. Zasto bi drzali do svojih kupaca ako je to normalna pojava?! Pogotovo agram servis koji je poznat kao ne bas susretljiv servis i ne bas korisnicki orijentiran.
Mene zanima jedna stvar u vezi tih reklamacija. Naime kolegica je kupila One x i ja sam uocio problem. Uređaj je reklamiran i dobila je nakon cca 2-3 tjedna novi uređaj. Vratila se s istim doma i mene nazvala kako sad ovaj nekvrcka ali se razljeva ekran. Na moj nagovor osla je tamo i ostro se zakacila s njima ali uspjesno. Voditelj poslovnice je dozvolio otvaranje svih 6 novih uredjaja koji su imali manu razljevanja ekrana. Nasto je opet na zvanje sefa dobila Samsung Galaxy S3 jer joj se telefon s pravom zgadio.
Moje pitanje glasi: ako je vec trazila novi uređaj i dobila ga, nije li servis trebao takav telefon pregledati prije slanja? Ili telefon uopce nije vidio ruke servisa nego su samo ustanovili problem na prvom uredjaju, rekli da je to neispravno i dobili novi od HTC-a te joj ga poslali? To mi je opet nerazumljivo jer ja kad sam prasinu reklamirao, uredjaji koji su stizali u Agrammservis kao novi su uvijek jedan dan bili na provjeri da opet nebi dobio telefon s greskom.
Pa o tome se i radi, HTC razljevanje ekrana nije priznao pod feler ali da umiri duhove i picajzlaste kupce onda daju nove koji kako si rekao nisu provjeravani u servisu jer to po njima nije greška. Priznata greška je loš Wi-fi prijem i žute fleke po ekranu, ostalo je ispravljeno novim softom (titranje ekrana i nekakvi artefakti kad se kamera upali)
Bpodnar ti imas one x pa se tjesis da je to razlijevanje ok i nije greska. Onda se tjesi. Imao sam desire i htio sam uzet one x, ali zbog ekrana nisam. Na puno ekrana sam stiskao ekran i NITI JEDAN nema to razlijevanje boje. Sto je jos cudnije, razlijevanje se javlja u 99% slucajeva iskljucivo stiskanjem lijeve strane ekrana. Nazalost zbog te greske sam uzeo samsunga i ekran stiscem koliko zelim al razlijevanja nema. Sta su svi korisnici na svijetu picajzle i zale se na to i vracaju uredaje? Ako je to normalno, kako je moguce da postoje uredaji na kojima nema razlijevanja boja? Vrhunski uredaj, prekrasnog dizajna kojeg su unistili sa tom greskom ekrana i bez borbe predali samsungu titulu mobitela godine. Pobornik sam htc-a ali sam ovaj put isao za ukupnom kvalitetom uredaja i tu je nazalost samsung dosta ispred htc-a u ovom cjenovnom rangu. Ponavljam, steta. Mobitel u ruci bolje izgleda i djeluje cvrsci od s3, ali taj ekran je problem i jedina prava mana tog uredaja. Zar mislis da bi javno priznali problem sa ekranom i time unistili planirane prodajne rezultate? Siguran sam da ne. Jer bi u tom slucaju, kada bi javno rekli ds je problem sa odredenom serijom, i korisnici koji to nisu primijetili vracali uredaje. Ovako ima uvijek onih koji ne prate forume i ne saznaju za ovakve stvari.
Mislim da se moram sloziti u ovom postotku. Evo isprobao sam do sada 4 uredjaja u Osijeku, u oba centra i Tmobile i Vip. Svima se ekran razljeva, nekima vise a nekima manje. Kolegica ga je kupila, ja sam pregledao i pucketala je plastika i razljevao se ekran. Dobila je novi isto razljevanje bez pucketanja. Otvorili su joj svih 6 komada u centru i svima se razljeva. Ja sam danas bio u Areni Zagreb i osao u vip isprobati bijeli. Uzas zivi. Ovome se razljevaju obje strane i to jako i na jako mali pritisak. Nasao sam se sa kolegom i on ima crni i njemu se razljeva ekran. Na razgovor s prodavacem rekao mije da su mu vratili odredjene modele ali da HTC nepriznaje to kao gresku, nego zbog zaljenja stranki dobiju druge pa kad uoce da je i tamo prisutan isti problem skuze da je to normalno i vise ne reklamiraju. Neznam ovaj je bas imao problem. Samsunga sam gledao i moram priznat da je zasjenio One x-a. Jedino mi je osjecaj lezanja u ruci bolji kod One X-a
Evo samo da pohvalim svoj HOX HT24HW. Vlasnik već mjesec dana i nikakvog krckanja ili preljevanja boja prilikom stiskanja ekrana, samo lagano pregrijavanje prilikom igranja jačih igara, ali stvarno lagano. Uređaj uzet u T-mobile. Sve u svemu zasad čista desetka.
Sto se zagrijavanja tice tu se nema sto rec. Moj desire sa daleko slabijim procesorom se zagrijavao a da ne bi danasnji modeli sa 4 jezgre. Ocito je da nisu mjerodavne serije proizvodnje. Jer ja vise nisam pametan.obisao sam 4 grada, preko 20 vip i t-com centara i nisam uspio naci ispravan uredaj. Tj.uredaj na kojem se ekran ne prelijeva. Mozda je problem u zaposlenicima koji ga slazu :) neko je mozda njezniji i precizniji od drugih pa ispadne ok.
Molim malu pomoć špokušao sam root HTC One X i sve odradi i restarta se par puta no nije rootan može kakva pomoć molim?
@krehula
Jel si otključal mob preko htcdev? Mislim da mobitel mora biti S-OFF da bi mogao postici superuser mogućnosti, odnosno rootati uređaj.
Jesi pokusao s ovim?? http://www.androidauthority.com/one-...ne-tool-80255/
nakon dužeg vremena se vratio u ovaj topic da pročitam iskustva i ostao neugodno iznenađen kad vidim kakve probleme imate..da li je to isključivo odn. uglavnom na bijeloj/sivoj varijanti ili nema pravila? moj je bio prva serija (sivi) i stvarno nikakvih problema po tom pitanju (baš sam ga stisnuo par puta i nikad nikakvih simptoma razlijevanja,krckanja...)
pozz ljudi, evo imam jedan probem, Zašto mi kad navečer namjestim alarm, jer ujutro idem na posao, nakon toga uredno ugasim mobitel i onda se dogodi da ALARM ne svira, ne radi.Jedino alarm radi u opciji rada za zrakoplov, al tada uređaj mora biti upaljen.ne mogu vjerovati da to ne radi, kad je mobitel ugašen, al u biti je tako jer sam isprobao.Inače mobitel imam više od mjesec dana, baterija mi traje 3-4 dana, nema prelivanja boja niti ikakvog krckanja,Mobitel je kupljen u Tcom-u i uredno sam stavio karticu od vip-a i radi ko puška.Sve u svemu, mobitel je zvjer, jedino me j... ovaj ALARM...
pozz svima iz dalmacije......
Ne postoji opcija ni na jednom 'modernom' telefonu da išta radi ako je ugašen (OFF)......zato imaš mod bez mreže.
Pozz iz Privlake :)
Ja danas prodao svoj XE. I odmah sam nasao One x bez mane. NIsta netitra niti se razljevaju boje ali je telefon zakljucan na tmobile. I sad me zanima koliko to kosta da se odkodira one x da moze moja vip kartica u njega?
Moze li mi netko malo pomoci oko fleshanja roma. Nije mi jasan taj boot.img file i sto on radi jer njega navodno moram fleshati prije instalacije arhd roma. Netko radio vec to ili? MOze pomoc ljudi?
Jos nesto. Nemogu mi otkljucat mobitel u Gzoni s kodovima. Treba ici na vip a sad je na tmobile. U cemu je fora? Vec dva koda su neuspjesna
Naravno da ne. Nefunkcionira ni preko koda. Zatrazio sam od tmobila kod koji bi i platio pod punom cijenom jer mobitele ne otkljucavaju dok su na ugovoru
jel netko nosio svoj one x nekome na otkljucavanje?
Ja sam jucer probao u moj HOX, koji je kupljen kod t-mobila na preplatu, ubacit vip-ovu karticu, i vidi cuda, nije zakljucan :D
Ako moze neka inforamcija gdje nabavit original htc pouch? agram nema.
Jel moguce rootat HOX bez unlockanja bootloadera? Probao sam s ovim, reboota ga par puta ali nema roota.
Normalno da ne radi kad je to za drugi model HOXa.
Nije moguće. Ako će biti moguće bit će prvo u ovoj temi
Jel netko imam informaciju kako ga otkljucati ili ga moram slati u ZG?