Sad i ako dođu SE P910 svi će se pobrati preko veze tako je bilo i za P900
Printable View
Sad i ako dođu SE P910 svi će se pobrati preko veze tako je bilo i za P900
da danas sam opet zvao i ništa od p910 i s700
ja cu 31.12. ici u vip i uzeti najbolji koji budu imali...
a sad si razmisljam, mozda da ne uzmem nista! jer vip ce sigurno kad atad opet imati ovakvu nekakvu akciju sa ugovorom na godinu-2....
Ovaj ih je dobio na firmu sa 65% popusta, dakle dosta jeftinije.
I naravno da se necu obavezati 24 mjeseca zbog necega sto je jeftinje od 3000 kn jer se jednostavno ne isplati!!! Ali siguran sam da ima takvih budala i previse. :retard:
Jos samo da kazem da je vip mene osobno s ovom akcijom samo naljutio s njihovim stavom "ajmo usreciti par budala dajuci ima nadu da ce dobiti neki dobar mob povoljno! hahaha"
Stvarno im to nije trebalo jer jedan moj prijatelj se vec prebacio na cronet a i ja se razmisljam.
Moje pismo VIP-u!
Štovani,
Mišljenja sam kako osobi koja je smislila način zadržavanja pretplatnika promocijom od 91% popusta za sve pretplatnike koji potpišu ugovor na još 2 godine, treba dati otkaz!
Naime, i ja laik sam odmah izračunao i pretpostavio da će svih 100.00 pretplatnika pohitati u VIP centre ne bi li zaradili (jer kad kupuješ mobitel tipa Sony Ericsson P910i koji košta oko 5.800 kuna za 530 kuna to je poklon), pa kupujući najskuplje modele, i najpovoljnije prošli.
Razumijem da dotični mobitel (Sony Ericsson P910i) nemate u centrima, jer su se razgrabili u prvom danu promocije (a ja sam Vašu obavijest o promociji dobio tek treći dan), zajedno sa svim skupljim modelima.
Nadalje ne razumijem kako Vi, gigantska kompanija, ne stojite iza te promocije. Više ni nemate namjeru naručiti skupe modele mobitela jer ste shvatili da je taj potez bio malo brzoplet. Nije u redu da zbog greške jednog Vašeg uposlenika, ispaštaju korisnici kao ja, koji je svaki račun na vrijeme platio, te ponavljam, kupio više skupih mobitela kod Vas.
Na kraju želim reci da ste me svojim pozivom zaintrigirali, te kako sam naveo u prošlom pismu, želeći zamijeniti trenutni mobitel (Sony Ericsson P800) za najnoviji model (Sony Ericsson P910i) potakli da to i učinim. Samo imam jedan mali problem!
U Hrvatskoj, "slučajno" kod Vas i Vaših partnera tog mobitela nema!
Nakon korištenja modela P800 i svih njegovih resursa, ostali mi mobiteli djeluju kao igračke za djecu, te se stoga ne mogu odlučiti za ni jedan drugi model osim P910i.
Tako će me promocija od 91% popusta zaobići, a kada se to dogodi bez ljutnje ću potražiti neku novu promociju u drugoj ili, sada već mogućoj, trećoj mreži.
Sve najbolje za Božićne i novogodišnje blagdane najiskrenije i iz srca želi ....
Ma ljudi ništa od toga biti neće! Kupovao sam do sada sve najskuplje modele (preko 4.500kn), a oni će mi na to da izaberem neki drugi model.
Iako nemaju ni jedan skuplji od 3000 kn.
Ne budem li mogao kupiti P910i preko promocije skidam i sebe i ženu sa pretplate i prebacujem se na 3. mrežu koja će imati pogodnosti za nove pretplatnike!
Jel ih tko pitao kako svi osim njih imaju p910, jer kod ostalih nije nevjerovatan popust. Ponavljam da nije u pitanju samo P910 već svi skuplji mobiteli!
Pogledajte samo ponudu T-Coma i VIP-ovu ponudu pa će vam sve biti jasno!
Želim vam da uspijete iskoristiti ovu promociju, baš kao i sebi, ali......
slazem se... sad neznam dali da uopce uzmem nesto ili nista...... pa cekat neku akciju....ako ce ikada biti ovako nesto slicno
Biti ce ovih akcija jos i to uskoro ako vip misli zadrzati korisnike da ne odu t-mobilu a poslje i trecoj mrezi.
A to da vip nema skupe modele ima ali ih ne daje svakome nego ih daje preko veze i sl. E to me tek iritira previse.
je ljudi istina i mene koliko got me razveselila ova
akcija od vipa toliko me je i raspizdila......
i sada sam počeo razmišljat baš kao i ti dutch
Ma ljudi vi niste normalni! Budite sretni da uopće ima neka akcija, a vi megalomanski 'ništa osim P910i, izvolite mi dati P910i za 500 kuna zato kaj ja plaćam račune redovito!' Fakat sam zgranut takvim načinom razmišljanja!! Ma bez ljutnje ali treba vas posranom metlom u Kazastan sprašit pa tamo izvoljevajte... :)
Daš čovjeku prst....
...u biti zašto ne zahtjevati - s jedne strane vežu te ugovorom na dvije godine a ti ne dobiješ ništa ekskluzivno...
(ja bi da me s tom metlom sprašiš na dekadentni zapad)
Dečki, to se zove MONOPOL. Zasad, kako god to ružno zvučalo, MI trebamo NJIH. I mogu nam radit kaj hoće. Naravno da rade svakakve ponude da vežu klijente za sebe - jeftinije im je dat par skupih mobova jeftino, plus još par malo manje skupih malo manje jeftino, nego snizit cijenu impulsa, poklonit 50 SMSova besplatno ili tako nešto.
Da, dolazi treći, i frka je. Već su ga odhebali na balkansko-primitivni način (Tele2) čistom prevarom i ucjenom. Ali drugi put neće moći, i sad je panika. A kad te vežu na 2 godine, j*bi se kad dođe jeftiniji operater.
Bio sam u Italiji kkad su uletjeli treći i četvrti mobilni operater, i kad je uletio drugi, treći, četvrti i peti fiksni (i Tele2 među njima). Ne malo sranje, po istom principu..
ma u redu je to, ali nemože biti skupih mobitela za baš sve! Oni koji su bili brzi i snalažljivi su ga dobili, a oni koji nisu se nemaju kaj žaliti, ko im kriv. Uopće treba biti zahvalan kaj je i postojala mogućnost nabavke tako skupog mobitela po jeftinoj cijeni za najbrže, jer obično skupi nikad nisu na akciji...
Ma to stoji. Mislim, ja sam za to da se iskoristi svaki popust, koliko god mali i kratkotrajan bio. Treba reći hvala,odnosno better luck next time.
Malo sam otišao offtopic, počeo sam coprat protiv operatera, a to nije priča za ovaj thread.
Kako onda mozes nuditi nesto tako ako nema za sve kojima nudis????? Dode ti doma ljepo ponuda, razveseli te a ti onda u ducan a u ducanu nista??? Zato sto je dosla s dvotjednim zakasnjenjem i tko te sisa. A ovi u vipa su ljepo sve spremili sebi i svojima pa ti pjevaj. Dakle sto imam od te akcije??? Gubitak vrmena po ducanima i razocaranost ponasanjem svog operatera. Okoristilo se mozda sve skupa 10% ljudi koji su imali pravo na tu akciju ako i toliko. Dakle sta bi ja sad trebao osjecati nego da sam prevaren za vrijeme i gorivo koje sam potrosio!!!! A sto se tice ponude nije bila nikakva akcija nego ljepo normalna ponuda uz obavezu od 24 mjeseca kao sto to rade svi ostali operateri u susjednim nam drzavama. To sto zivim u hrvatskoj ne moram trpidi iskoristavanje i sl.?? Cemu onda rat i sve ostalo u bilo kojoj zemlji na planetu ako te samo deru drugi i to jos vise???
A sto se tice do isteka zaliha??? Imaju oni sve nove modele ali ih jednostavno nedaju!!!!!! Dakle opet prevara!!! Uvaljuju stare modele jer znaju da ih nece prodat kad dodu novi a onaj koji ih uzme ce ih ljepo isplatiti u 24 mjeseca!!!
Pa ja ne mogu vjerovati. Ljudi vam daju 91% popusta i još naglase DO ISTEKA ZALIHA i onda svi koji nisu uspjeli ubost neki skuplji mobitel pljuje po vip. Pa dajte se ljudi smirite
Možda malo pretjeruju, ali neke činjenice stoje. Nažalost se kod nas operateri ne moraju tuči za svakog korisnika kao što to moraju vani...
Nije problem ubost skuplji mob nego princip njihovog rada!!!!!!! i odnosa prema korisnicima!!!!
Uostalom kako neki govore daju tih 91% i kao da nista ne traze zauzvrat????
tako je......ja jesam zadovoljan sa vip-om,ali ovo kaj ne daju mobove koji su skuplji
od 4 soma kuna nije u redu a i ono što je bilo u ponudi trajalo je možda dan dva.....
jel ipak si morao ispunjavat neke uvjete da dobiješ ovu ponudu,što znači da te cijene...
meni bi bilo jasno da su svi pretplatnici u ponudi pa da onda škrtare i da više uštede a
ovak kak nas i nema baš previše onda su mi mogli barem omogućitit da kupim onaj mob
koji želimo,jer ponavljam ak su mi to ponudili znači valjda da sam to i zaslužio....
ja stvarno tebe ne razumijem... Ništa, nazovi ti vip da ti plate potrošeno gorivo a onda pređi fino na drugog operatera, pa vidi dal će ti bit bolje, i dal će bit za tebe koji P910i... Siguran sam da hoće, ipak si ti to zaslužio plaćanjem svojih računa...= Citat =:
Izvorno postao konj
editore daj shvati da nisi u našoj koži pa nas ne kužiš;);D
ma nije fer da neki sada vec imaju p900 u djepu a ja ne... mars! zao mi je samo sto necu moc napustit vip zato sto mi je glupo mjenjat broj kad ga vec svi znaju...
nisam čitao otpočetka i ne da mi se čitati nebuloze pa je možda neko od "branitelja" već spomenuo?
da li bi itko od Vas uopće ikada kupio P910i ili neki skluplji telefon da nema ove akcije? NE BI!!! pa po čemu bi onda VIP morao Vama to osigurati? Najbolje da su uzeli 1.000.000 P910i i podjelili svim svojim korisnicima, tako bi svi bili zadovoljni... što se mene tiče ko nije zadovoljan nek ode k Cronetu, ups ne HTmobilu, ah ne T-mobilu ili kaj već ili nek čeka Treću sreću... ko je dočeka!?!
Amen......= Citat =:
Izvorno postao vee
pa gledaj vee ak su pre-paidu mogli ponudit sve mobove i imat ih do kraja
akcije onda su i namo koji smo ipak malo više trošili od njih ponudit ono
što su i napisali u ponudi a to je "bilo koji mob u ponudi"
A i nije bilo reklame pa da su svi mogli reagirati u isto vrijeme, koliko sam ja čuo nisu svi na isti dan dobili pismo da imaju pravo iskoristiti popust...
A ono 'do isteka zaliha'??= Citat =:
Izvorno postao damgol
Pa i kod prepaida je motorola v525 planula u roku keks i više je nije bilo, upravo radi tog 'do isteka zaliha'...
"bilo koji mob u ponudi"
mislim da je to ključna stvar... pogledajte ponudu na www.vipnet.hr... to je ponuda, a ne ono kaj vi mislite da bi trebalo biti... i kod pre-paida je bilo imaš, nemaš (kao što je rekao WB M V525, sad T610tka itd...). VIP i da je htio/mogao ne bi mogao osigurati veću količinu SE P910... SE tako i tako ima problema s proizvodnjom dovoljnih količina mobitela i onda kad bi jedna Hrvatska sve u svemu progutala možda 100, da budem optimističan 1000 P910, a ovako je potražnja 100x veća, naravno da nema šanse da ih bude u ponudi... ako morate baš nekoga kriviti (blame Canada) krivite proizvođače...
Opet kao da se to svodi na p910??? Pa sto je sa K700, S65, 7610, E800, 6230, 6600, P900, P800, komunikator, itd......Koji su dakako tenutacno stari modeli a da ne nabrajam nove?!?!?!? Dakle sve za sto se isplati obavezat na NAGLASAVAM 24 MJESECa su makli iz ponude!!!!!! Ako uzmem V550 npr koja kosta 1500 kn tu cijenu predem samo s pretplatom na koju sam se obavezao!!!! A jos sam morao ispuniti neke uvijete?????? Uostalom kako sam vec kupio u vipa 6600 za 4500 kn onda bi se moglo dogoditi da kupim jos koji skupi mobitel kada se rijesim trenutne skovace 6230. T-mobile trenutacno tjera vip u paniku a to nije bas sitnica. I zasto se zgrazate kada netko ocekuje i trazi nesto vise od svog operatera??? Tako to treba funkcionirati!!!! Inace nikada nece biti bolje!!!!
@vee,whiteboy, cyberphere-pričate ko da ste VIP-ovi advokati
@ostali-nažalost dok ne dođe treći tak je kak je a možda tak i ostane ak bu treći npr. Šutalo
Možda bi manje ponudili, ali bi u globalu bilo poštenije da su izabrali 3 modela i ponudili ih svima u skoro pa neograničenim količinama kao što je t-mobile napravio...= Citat =:
Izvorno postao vee
gog,
pa ko ovdje priča o poštenju :kiss: ... ja samo pričam o mentalitetu...
nisam ja nikakav advokat jer bi se puno toga dalo pričat o vipu, npr. zašto je T610 bez ikakve obaveze u VIPmeu 791 kn, a na pretplatu 24 mjeseca 1091... i tako još puno stvari... ali što se tiče akcije za pretplatnike mislim da ljudi ne shvaćaju u čemu je bit. VIP je ponudio sve telefone na raspolaganju na akciju... i uvijek kad je neka akcija nađe se ljudi koji nisu zadovoljni... i cvrkuću bez veze... već sam vam rekao krivite proizvođače mobitela u ovom slučaju, a ne VIP.
Ja mislim da baš vip treba kriviti, takva firma kada radi akcije mora razmišljati o minimiziranju kontra efekta...
ovi modeli su još do nedavno bili dostupni, tj. većina njih... evo npr moja je cura uzela K700 prije 10-ak dana...= Citat =:
Izvorno postao konj
BTW nisam ni ja vip-ov advokat, kao što je vee napisao i ja imam puno zamjerki na njih, ali vi ste mi digli tlak svojim načinom razmišljanja 'ako plaćam račune, moram dobit nagradu'. Mislim to mi nije normalno...
mi smo narod koji često mijenja trenere, reprezentacije, mobitele, mišljenje i gaće... oni koje jedan dan dižemo u nebesa, drugi dan nisu ni za diranje štapom... ova tema više uopće nije i VIPnetu, nego o našem mentalitetu. daj, daj, daj... samo da je besplatno! svi bi j e b a l i, a nitko ne bi platio. nitko od Vas ne razmišlja o stvarima u globalu nego misli samo na svoju guzicu (i ja isto, priznajem, zato nemojte ovo shvatiti kao uvredu)...
1. primjer:
da li se itko sjeća one akcije ja mislim T65 za 0,91 kunu (ako sam pomiješao ispravite me)?
šta mislite koliko je ljudi nakon što je uzelo telefon odmah prestalo plaćati pretplatu? 50%... šta mislite koliko je ljudi nakon 3 mjeseca prestalo plaćati pretplatu? još 30%... 1+1=2, ali ovo nije tema o matematici... šta mislite zašto većinu od tih ljudi VIPnet nije tužio?... ovo nije tema o hrvatskom pravosuđu...
2. primjer:
šta mislite koliko "zamjenskih" telefona nestane u EM servisu godišnje? skoro 100 telefona, ako ne i više. kako? pa nismo mi Hrvati blesavi... nakon što smo okupali svoj novi T610 u krigli pive, odemo u servis, ostavimo telefon, uzmemo zamjenski i nikada više ne vidimo svoj skupocjeni telefon, ali sada smo zadovoljni i svojim zamjenskim (pa malo ću se koristit s njim, a onda ga prodam pa da i nešto zaradim...)
nemojte me pitati kakve veze ovi primjeri imaju s NEVJEROJATNOM PONUDOM... kad ste dobili letak na kućnu adresu sve je lijep pisalo... telefoni iz VIPnet ponude, do isteka zaliha... ko se snašao, snašao se... ko je čekao, na j e b a o je... sam si je kriv.
i sada naravno drvlje i kamenje na VIP. zakaj bi neko ko ima S pretplatu, i potroši 20 kuna mjesečno na razgovore kupio komunikator za 6000 kuna jeftinije... ok. zakaj neko ko potroši 2000 mjesečno na razgovore sad ne može kupiti P910? naravno, novčić uvijek ima 2 strane... niko ovdje ne brani VIPnet, mogli su bolje organizirati promociju (npr. kao THTTCROmobile - kad su im šverceri pokupovali isto jutro 3410 po 399 kuna i nisu ga skoro uopće imali u ponudai ili sada kad su stavili A57 koji imaju, skoro uvijek, ali teško mogu naći nekoga da ga hoće).
ja ću biti prvi koji će lupati na vrata 3. operateru osim ako ne bude "treća nesreća"... onda neću sigurno, ali iz sasvim drugih razloga, kojima nije mjesto u ovoj temi... ne želim da ispadne da branim VIPnet, ali još manje želim da ispadne da podržavam ovaj naš MENTALITET!
ako još sad nekom nije jasno, žao mi je... crtat ne znam. i već sam previše energije potrošio na ovo... i izlizao tipkovnicu... idem dalje tražiti fejkane slike i čitati Vaše odgovore na ovu temu, jer je to jedino kaj me puni energijom u životu :D
Budite sretni da smo dobili bilo kakvu akciju. Sada ispada da bolje nije bilo nikakve akcije nego da su ponudili to što su ponudili. Pa dajte razmislite malo. I ne nisam vipov advokat
Ma ljudi koji plaćaju račune za to dobivaju uslugu kojom se koriste, i ništa više ne bi ni trebali očekivati, a ako i postoji nešto poput ove akcije imaju biti sretni, a one koje ne plaćaju račune treba ih strpat u zatvor ili na prisilni rad, recimo kupanje nepokretnih staraca u domovima...
NIŠTA NIJE BESPLATNO! iliti NEMA ĐABE NI U STARE BABE!
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:jump:
jadni ti starci onda s njima... bolje da ih zaposle u VIPnet korisničkoj... to bi bio još veći terror ;)
ali onda bi VIP brzo propao, zbog onog 'daj meni rođo odma dva P910 po cijeni za VIP-ovce!'... Pokrali bi ga za čas. VIP bi se samo pitao di su nestale kape, majce, privjesci i ostala BESPLATNA sranja na koja se naš narod pali... ;D= Citat =:
Izvorno postao vee
Ma ovako treba s njima:
Korisnik: 'Striček VIPić, ja bi jedan P910i, znate, ja sam vam jaaako napredan korisnik i plaćam svoje račune...'
Striček VIPić: 'Mrš u pichqu materinu, ti ćeš mene žicat, majke ti ga spalim, pa normalno da redovito plaćaš račune kad ti je to OBAVEZA! Šta je, šta me gledaš, sad imaš kupit ovu ciglu, a i drvo na tuškancu pa si onda to drvo zovi P910i!'
EDIT: da se razumijemo, JA kao i svaki normalni Hrvat, VOLIM BESPLATNE stvari! I ja bi jedan P910i. Plaćam redovito račune i lojalan sam korisnik. ;)
U svakom slučaju i ja bi htio da je kod nas kao i vani što se tiče odnosa prema korisnicima. :spin:
Opet vi spominjete rijec BESPLATNO?? A gje je to P910 ili nesto drugo besplatno????? Obveza od 24 mjeseca plust plati onih 9% plus ispunjavanje uvijeta nekih nije besplatno!!!!
Dalje ne zelim nista besplatno nego uvijete u kojima uzivaju npr. slovenci!!!!!!
A ako je zeljeti bolje vecini glupo onda smo propali jer nam nikada nece biti bolje!!!!
Ali kak ti nije jasno da Vip ne može nabaviti toliko P910 kolika je sad potražnja. Jel kad taj mobitel košta 5500 kn potražnja je jako mala, gotovo jednaka nuli. A i to nisu mobiteli koji se poroizvode u ogromnim količinama i prodaju na kile kao one jeftine nokije, siemensi itd= Citat =:
Izvorno postao konj
ono BESPLATNO metaforizira cijenu telefona sa popustom.. to je valjda bilo jasno..= Citat =:
Izvorno postao konj
Nije glupo željeti bolje, svi mi želimo bolje, ali živciramo se kad vidimo da netko piše pisma VIP-u bez da shvaća cijelu situaciju, što je više nego očito...
Ipak su u VIP-ovu marketingu trebali malo bolje procijeniti učinak akcije 91%(za pretplatnike) makar jasno piše "do isteka zaliha".
Vip se zeznuo utoliko sto nije na jednu policu poredao mobitele koji nisu za akciju, a na drugu policu mobitele koji jesu za akciju, i fino tamo staviti natpis 'do isteka zaliha'.
tako se nebi dogodilo da netko tko zeli kupiti p900 za njegovu normalnu cijenu naravno sada nemoze kupiti taj mobitel. a problem je jos veci sto se blizi bozic i prodaja mobitela raste i netko tko je zelio kupiti bolji mobitel za dar nece ga moci nabaviti u vip-u. dakle sami su sebe sj*****.
to je istina.
Ali recimo P910 ne možeš nigdje u hrvatskoj nabaviti čak ni za punu cijenu. Tako da nije samo nestašica u VIP-u. Ja sam bio neki dan u Elektro magicu pa sam usput pitao za P900 i P910 i rekli su da ih nema i da ne znaju kad će doći. A za ostale mobitele su se malo zajebali
Oprosti, ali prosjek računa ti je morao biti preko 300kn u zadnjih 6 mjeseci, ja sam recimo popušio jer imam vpn, a svoju vip pretplatu sam dao na korištenje frendu koji radi relativn male račune...= Citat =:
Izvorno postao vee
T-mobile je ponudio svim postojećim korisnicima 3 mobitela za 1 kunu i AFAIK još uvijek možeš kupiti sva tri...
gog,
ja sam isto recimo popušio jer imam vpn, a privatnu pretplatu ne koristim baš previše... iako je imam od prvog dana kada je VIP krenuo s radom i član sam Kluba prvih korisnika...
i kaj sad da j. svima m. zbog toga... hehe.
A što se tiče T-mobile pa to sam i rekao u nekom od prijašnjih postova, kome nije u redu to što je VIP napravio ima T-mobile i lijepo nek tamo kupi P910 za 1 kunu, ups, ne nekaj sam pomiješao ;)
O tome i ja pricam. Prebacio bih se na t-mobile zato sto imaju puno bolju ponudu uredaja u ovome trenutku i tesko mi pada sto prodajem svoj i kada ga prodam u vipa mogu uzeti samo losije. I sada bih trebao i mijenjati broj a to mi je prevelika zajebancija samo zbog mobitela.
Dakle em nemogu uzeti nista povoljno na akciju sto su nudili a sada nemogu uzeti nista uopce. Po ducanima gdje se prodaju slobodni uredaji ponuda je jako slaba ili su cijene previsoke a u svercera me je strah davati toliko love bez ikakve garancije.
Ali zato znam sto dolazi 1.1. u ponudu kod vipa pa cu onda uzeti nesto , bez akcije ali bar nesto. Iako jos cekam P910 da mi prijatelj donese jer vec je uzeo i komunikator novi i dva P910 i S700 za ukucane. I sve to sa 65% popusta??? Iako mi je drago zbog njega a i zato sto mozda meni dodje nesto isto tako iritira kada vidis kako to ide u vipa. Iako ne kazem da je u t-mobile ista bolje.
Hvala na pitanju kupio sam t630 i još su mi platili 139 kuna (60kn otključavanje + 1kn koliko sam platio - 200kn koliko sam dobio za simpa karticu ;D )= Citat =:
Izvorno postao vee
BTW, kod T-mobilea si mogao svake godine produžiti ugovor i kupiti mob jeftinije...
@whiteboy & vee
držite se glupih sitnica i bezveznih citata iz naših
postova sam da nas iživcirate.....
1.uopće nije poanta da mi tražimo radi plaćanja redovitih računa
"besplatne mobove" nego samo tražimo neki malo bolji mob koji
će opravdati tih 24 mjeseca kojim se nijma obvezujemo bez
obzira na popust koji ćemo za isti dobit kužite;)(btw.moja sestra
je kod t mobila kupila u 2 godine 2 moba po 1 kunu a računi su
joj bez pretplate 20 kn,a mi bi za skoro isti popust trebali potpisat
2 godine iako smo već redovito imali oko 300 kn mjesečni račun),
2. uopće nije bitan toliko p910 koliko ga vi spominjete i sprdavate
se s njim nego je bitno kao što Vam je i konj nekoliko puta spomenuo
razlog koji će te natjerat da potpišeš na 24 mjeseca ugovor a to može
biti samo mob visoke klase pogotovo nama iskusnijim korisnicima
jer ove koji su uzeli f500 za 1 kunu su dobro nasamarili...itd.....itd.....
3. P910i nije nikada bio u ponudi vipa i zato ga nemojte spominjat kao da
je prodan u nekoliko stotina primjeraka kad nije,isto tako sramotno je ovo što su stavili "do isteka zaliha" zbog razloga što su i one mobove koji su
se isplatili uzeti preko ove akcije imali u 10-30 primjeraka u dućanima...
4. još ste imali bisera po Vašim postovima ali ste me pošteno iživcirali
da mi se sada više ni neda sve spominjati.......
5. ja Vama nisam kriv što niste u toj mogućnosti uzet mob zbog razno raznih
nama razloga,ali barem ostavite nas koji jesmo na miru da se možemo
normalno razgovarat i raspravljat kaj nam se isplati a kaj ne,jer očito pošto
niste u toj mogućnosti nemožete ni nas shvatit
H V A L A!!!!!
lolčina gog tako se to radi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gog
= Citat =:
Izvorno postao damgol
1. 'bezvezni citati' - slažem se!
2. Imaš sestru? A nisi reko!?
3. 'Napredni korisnici' ??
4. 'Iživcirali'? Uzmi praksiten!
;) LOL
M O L I M!!!!! ;D
1. pa da se (s)lažeš
2. imam tri sestre,nisi pitao;)
3. napredni korisnici da to su oni koji se malo bolje kuže u
prednosti,koristi i mogućnosti od mobilnih aparatića
4. trkeljaš gluposti editore;)
;) LOL i tebi
H V A L A!!!!! ;D
i kakve veze to ima s tobom? ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
No dosta, ajde sad on topic molim, da nekog ne bi morao kazniti... :)
mogo si meni dat da ti ga otključam... pa bi prošao jš bolje... :kiss:= Citat =:
Izvorno postao gog
baš me idu puse k tebi ;), kolko te se još sjećam zgodan si!
je bilo je na Iblerovom 2 komada, hehehe... a možda još koji komad tu i tamo ;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ako je P910 bio u kojem vip ducanu to je bilo slucajno. Neki blesavi radnik nezna da se ti skuplji moraju jos sakrivati u skladistu.
Moderator mogao si se malo moderirat???
@vee, kaj bu ti žena rekla kaada ovo pročita ;D, da sam znao da možeš otključati bi ti se javio....
eto kupio sam sl65......
za sve one koji žele kupit s65,sl65 i n6230 nek
se požure u intelkom jel ih jedino tam ima ali
stvarno u malim količinama
¸ja mislim da necu kupit nista odnosno necu iskoristit tu akciju.
istina e700 mi je u raspadu ali prijelazom na sl65 ili slican mob necu nista dobit, samo cu izgubit...
doci ce druga akcija pa cu se smijat vama koji ste se obvezali biti pretplatnik u naredne 2 hahaha :) jupihiphiphura.
to ti samo misliš;):p
..."kila",nemoj se onda poslije kajati...
a ja mislim da ce te ipak vi biti ti, sto ce se kajati...
2 godine je puno vremena.... tko zna sta ce sve bit a mozda se pojavi i 4. operater
Pa dobro killa kaze. Zasto se obavezivat ako se ne isplati?? Sto cu se ja sad obavezivati za n6230 kada je imam u djepu???
Pa onda nećeš uzeti ništa. Vrlo jednostavno= Citat =:
Izvorno postao konj
Ja sam si bio skrojio jedan plan. Moja stara je već 2 godine na preplati, a moj stari 3 godine i namjeravaju i dalje ostati na preplati jer im se tako isplati.(računi su im mjesečno oko 600 kuna koje plaća tvrtka, ali se nevode preko tvrtke(dobiju mjesečno na ruke da si uplate iznos računa)). Nagovorio sam ih da oboje kupe novi mobitel po 1 kunu a da ću ga ja prodati. Kupili smo 2 Siemensa cx65 i uz njih sam dobio simpa start pakete. oba dva simensa sam prodao po cijeni od 1300 kuna i dvije kartice neotpakovane za 300 kuna. Ot toga sam eto dobio 2900 kuna. Stari ima N6230 a stara N3100 ja sam joj rekao da ću joj dati svoj bivši mob Motorola V525. Dao sam joj svoj mob i njenu nokiu staru oko 4 mjeseca prodao za 700 kuna. Sebi i svojoj sestri sam kupio Motorole mpx200 (svaku po 1250 kn novu). Kupio sam si fotoaparat koji prima mmc (400kn) i dvije kartice od 256MB za mene i sestru. Sestrin mob SEt230 prodao za 300kuna i starome dao 500 kuna.
Eto to je to. Ja sretan i svi sretni.
Lijepo si ti to isplanirao :D
svaka čast majstore!!!!!!!!!!!!!
to trebaš biti genije i trebaš imat opak um da bi izveo taj plan :lol:
Ja se malo malo bavim prodajom telefona...
treba biti strpljiv i nonstop pratiti cijene kako se kreću u oglasniku i postotak traženih mobitela. uglavnom
ovo mi je eto bilo super prošlo, ali imao sam ja i boljih stvari.
Treba znati i kako i od koga kupiti mobitel, i naravno treba imati mal iskustva da ti ne uvale nešto neispranom. Kad kad sam znao namjerno kupiti neispravan mobitel (posljednji je bio sl45 koji je krivo fleshan, očuvan, sa slušalicama i 32 MB. 150 kuna. još sam dobio i data kbl. spojio ga, skinio sw, malo po forumima skontao kako se vraća "ubijen" phone i prodao ga za 350 kuna što je pristojno. Odvedem prijatelja, malo se počastimo. Nikad ništa preozbiljno za velike novce i uvijek tako malo malo na sitno i nađe se poslova.
A kad već spominjem poslić, skinite si remote unlocking dct3 i dct4 software besplatno sa neta i bez kabla možete dekodirati bilo čiju nokiu i neke samsunge. dajte oglas u burzu da ih dekodirate za 20 kuna i vidjet ćete što telefon zvoni preko tjedna. p.s. poželjno je da ste maloljetni, jel tako ako vas uhvati bilo kakva inspekcija, po zakonu od 01.01.2004 nijedan maloljetnik neplaća kazne niti plaćaju njegovi roditelji. Uglavnom imate na raspolaganju 3 opomene a onda ako 4 put zaribate, idete raditi honorarno tjedan dana. Uglavnom meni još nikad nije bio niko onako kao iz policije, a na mobovima sam zaradio dosta .
ti nisi normalan :) ako imas puno slobodnog vremena onda ajde.. a kako ti se da za te sitne pare to radit. dobro ajde, skupi se nes
20 kn je vise od prosjecne satnice u drzavi za aotkljucavanje ti treba mozda 5min.
ma to se začas tak skupi fina lova...
Čovjek ne treba biti pametan da bi uspio. dovoljno je biti snalažljiv.
ma dovoljno je biti glup, pa opljackati nesto...
Tema??? Kako skupiti lovu za mobitel??
http://www.forum.hr/images/smilies/lol.gif= Citat =:
kad malo pogledaš to ti je prijevara...iako nije loša ponuda...4 god plačaš pretplatu...kad zbrojiš sve pretplate...
tek sad vidjeh ovo
gle...ja znam da jos moras pitat starce kad moras bit doma..i|sl..al|svejedno,razmisli prije nek napises tak nesto.Pa jel ti plačas ono|kaj potrošiš(razgovor,poruke,gprs) ili dajes vipu "za kavu"?
ni ja nemam pretplatu ,al kuzim da se ovo isplati,ak imas tak velik racun.
oooj zivote http://www.forum.hr/images/smilies/misli.gif
btw sječam se one afere sa t65 za 1kn...bila je takva guzva na|velesajmu da sam izgubio bilokakav interes za mobitele next pola godine
i imam jednu zamolbu ... naime nadam se da čelnici VIPa a posebice Hta pregledavaju podforum
Mobilni Operatera
jerbo ja oču da uvedu nekakve akcije i za vjerne korisnike prepaida.
ljudovi bozji,imam mobitel fakat od samih pocetaka mobitela.kad je 3210 bila ko danas...p990 gti V6 :D
a ne tu neka djeca od 12 godina koja su jucer dobili mobitel.
ocu akciju za nas vjerne pripejdovce!!!
Pa mislim da vip.me ima neki popust za one koji su uzeli ovu šemu sa kreditnom karticom..
...i opet si obavezan svaki mjesec kupovati bon od 150 kn...
joj daj sad pretjerujete pa fakat je najbolje da svima daju
besplatni mob i onda bi valjda svi bili sretni.
eto ponude za prepaid:
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957691
da stvarno, nemojte pretjerivati...
pa kaj onda, nije da te novce nećeš potrošiti, a dobiš telefon full jeftino..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
evo još zanimljivosti i jedan savjet:
3 gsm operater uvodi 2g i3g telefoniju kod nas u hrvatsku. Uglavnom tele2 će nuditi sony ericsson z1010 po 4500 kuna. to vam je mob prava liga. dvije kamer, 3g, umts, 65k boja, mp3 player, i sve ostalo. Inače isti taj mob možete u srbiji ili bosni kod njih u oglasima nabaviti za otp. 2000kuna.
novi mobitel u srbiji u prodavanicama je 25000 din što je 2500 kuna. kad kupujete kod njih, ne plaćate porez. oni ne moraju plaćatii pdv do 31.12.2004 jer im 01.01 uvode. tako ako imae nekoga tamo, imate priliku za dobar mob duplo jeftinije nego što će kod nas biti za 2 mjeseca...
...nisam ja to ni rekao,novci lako planu i volio bi da dobivam svaki mjesec 150 kn,ali kad ne mogu to doživjeti jer ne mogu kreirati mPin kad nemam kreditnu karticu...= Citat =:
Izvorno postao gog
pa tko kaže da to mora biti tvoja kreditna kartica?
a ko kaže da je potrebna kreditna kartica
Z1010 kupio tip prije par dana u zagrebu , starog mjesec dana za 170 €. A inace je na crno 2500 kn pa mu malo spustis cijenu i super. Dakle ne vjerujem da ce kod tele 2 kostati toliko jer koliko ce onda kostati ostali mobiteli???
kaj 3. operater dobiva i 3g?
BTW, Krumpirko možeš li mi objasniti kako znaš koji telefon i po kojoj cijeni će ga u ponudi imati operater koji još nije niti jedan bts postavio?
a očito je dobro informiran;)
back on my topic;)
Da. često se dosađujem kod kuće, pa malo švrljam po internetu i izvlačim informacije. Uglavnom tele2 je proveider koji već dugo postoji u njemačkoj, italiji, francuskoj, austriji i mislim švicarskoj. uglavnom je dobar operater, malo je manje poznatiji, ali ima dobre cijene. A za cijene otprilike odredim cijenu tako da uspoređujem ove modele kod nas koliko koštaju kod njega. Ali imam i dosta prijatelja koji prodaju mobilne uređaja uvežene iz drugih zemalja, pa mi kažu koji valja, koji je tražen, koji će biti itako.
Inače od 01.01.2005 ću na svojoj web str otvoriti dio za mobitele gdje će biti što gdje kako i najpovoljnije nabaviti. što valja a što ne... itd.
ne kužim ?? kaj to ima tak dobro na Z1010. Pa to je prastari aparat cca 2 godine, osim toga ogroman je.
...:confused:...objasni...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma dobar je z1010 i nije star dvije nego jednu godinu. Ali opet je napredan je ima stereo mp3 , 3g video streaming, utor za memorijeske kartice i jos uvijek odlican ekran. I vec je u banku 300 eura. Cijena ce mu jos pasti a onda ce biti vrlo povoljan. I da ne zaboravim ima mini usb port na sebi sto nema niti jedan mob u klasi.
mini usb koriste Motorole. cijena mu je u Italiji oko 125 eura u paketu
...a jel odgovara mini usb sa npr. Card Readera...
...zašto ne???
koja je ovo tema?