Ja nisam našao taj Battery control.
Printable View
Ja nisam našao taj Battery control.
evo mene opet...
trebao bih neku aplikaciju da mi pokaze sve ono kaj danas moram napraviti ko na google calendaru.... onak ljepo nacrtano lol
nadam se da razumijete kaj hocu reci
edit: imam sve potrebno u iphone kalendaru :hatwawe::hatwawe::hatwawe:
btw. ak neko zna neku aplikaciju da je slicna tome opet pase... :) i onak da ima ko awsome notes za oznacit kvacicom ono kaj sam vec napravil
Zna li netko kako u Navigon ubaciti hr glas?
Prebaci jezik na iphoneu/ipodu na hrvatski pa ce i navigon biti na hrvatskom
moze malo detaljnije?
todo onaj iz appstorea/installousa ili onaj todo cestina iz cydie?
kad napisem lockscreen u cydiu izbaci mi hrpu toga i neznam koje je pravo7
edit: nasao sam neki LockTodo.. jesi na to mislio?
Postoji li neka aplikacija za pisati bilješke slična ovoj koju dobijemo na mobu, ali da je zaštićena passwordom, znači da se ne može ući u nju bez šifre, tako da ne može svatko tko mi prčka po mobu ući u to i čitati...?
Evo nesto
________
1. u cydii instaliraj Appsync za tvoj firmware
2. skini ovaj file
3. na kompu 2 puta klikni na njega
4. napravi sync sa itunesom
primjetio sam :)
Danas na sjedim u kaficu na kavi, i gledam neke cure pijane kako se igraju sa iPhoneom, kao neka aplikacija koja cim nesto kazes na mikrofon on ti to onako pusti kao da si udahnuo helij, kako se zove ta aplikacija?
Helium-Balloon
Kad su se prije uspjele napit, tek je 15h :drink:
Jel ima koja aplikacija za pretvorbu jedinica npr 0,56mV da preracuna u GV ili slicno
dali neko zna gde mogu da preuzmem aplikaciju iTransPod ali krakovanu ???to je aplikacija za itunes sa kojom se svaki video konvertira u video za iphone. ili ako ne zna da mi kaze neki drugi nacin kako mogu konvertirati video za iphone. hvala vam
znam nasao sam convertor ali itranspod je nesto perfektno pa hocu da ga nadjem kraknut ako mogu to se samo pojavja u itunes i izaberes sta hoces koji video i za 1min ga pretvara u format za iphone a ovi drugi treba im 1 sat da convertiraju....
Evo ovako, probao sam install preko Cydie battery control i izbacje mi neku gresku pri install, ne razumijem bas sta pise... koliko sam skuzio program zahtjeva manje od 4.0 firmware, jeli to moguce ili mi fali uz taj program jos neki program da bi mogao install...
I zanima me jel ima koji program da radi za IPhone, kad se unese neciji broj moba da ga se locira, vidio sam na app storeu da ima dosta tih trackera, probao sam jedan ali nije sljako :/
Za cell locator, pogledaj sto pise :) To je samo za zabavu. Koristi tvoju lokaciju i gps
ima koji app da skida google mape za pregled u offline modu i da radi kao google maps app na ajfonu (dakle samo sa učitanim mapama da ne moramo imati upaljen net..)
OffMaps (a ne znam sto ce ti kad i IGO, Navigon i TomTom rade bez interneta). Jedino ako hoces satelitsku snimku
http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=313854422
Offmaps kako je kolega rekao s time da je stvarno pain in the ass skidati mapw koje nisu vec ponudjene za download direktno iz programa.
A te mape budu ogromne ako zelis cijelu HR.
Mape mozes skinuti i sa xGPS programom, ali opet ne isplati se, jer koliko sam skontao to su u biti slikovni podaci i zato mapa HR moze imati par GB (ili cak stotine).
Mozda nisam u pravu, moguce da nisam nesto dobro podesio kad sam pokusao skidati mape preko kompa, pa me ispravite slobodno.
Sviđa mi se jednostavnost google maps aplikacije, nekad mi ne treba navođenje već samo orjentacija a igo, navigon, tomtom troše dosta baterije pri radu. Offmaps nema google mape već open street map. Mislio sam na neki cydia tweak kojim bi recimo mogao ubaciti mapu u samu google maps aplikaciju pa iz nje gledati..
Takav tweak nisam pronasao, ali kao sto kazem te mape bi bile preogromne.
Potraži na netu "global map download tool", s tim programom možeš skidati mape sa googla pa isprobaj. Vjerojatno ih neces moci nikako ubaciti u maps na mobitelu ali ces se uvjeriti da to i nije bas dobra ideja :D
Treba mi app koja može zabraniti zvanje određenog broja.
Ako netko zna dobru aplikaciju koja simulira daljinski upravljač preko WiFi, s time da ima napredne funkcije, tj. bilo bi idealno kada bih mogao staviti custom "tipke". A pošto ne bi stalo sve na jedan ekran, da se može brzo prebacivati s jednog daljinskog na drugi.
I još uvijek sam u potrazi za nekim tweakom koji omogućuje zaključavanje telefona u toku poziva, jer mi proximity senzor ne radi baš najbolje.
Bilo bi odlično kada bi se ekran automatski zaključao u pozivu i da traži "slide to unlock" (to je bilo na jeftinom corby-ju, samo što nije slide nego treba duže držati "unlock")
.. Treba mi program za JB 4.2.1 koji pokazuje bateriju u postotcima.. ?? :)
Repo cydia.hackulo.us bi trebao imati besplatnu verziju, ajd probaj :D
Trazim neki translator, englesko-hrvatski i vice versa. Al da je offline, svi su da se spajaju na google translate :/
to je nažalost softverski jednostavno neizvedivo bez interneta... barem za sad...
imas onaj hrv-eng rjecnik pa bar nesto
Ma finta je da imam za skolu de nemam pristupa internetu, a imam iPod..
pa za njega netreba net, pises hrv ili eng rijec i sa druge strane dobivas prijevod
Jel govoriš o translatoru ili riječniku?
Na insatllousu imaš dva hrv-eng riječnika, baš prava koja rade offline, u search upiši: croatian
Imam i ja pitanje, Skyfire mi više uopće ne želi prikazivti flash video zapise. Jel ima netko sličnih iskustava? Na googlu nisam ništa pametno našao :nezna:
WIFI SYNC
Koliko znam nema full sync aplikacije ali vidim da se u storeu nudi nekoliko appova za sync foto/video/kontakta over the air...
Koji bi preporucili kao najkompletniji?
Da li netko ima iskustva sa Tapatalk Forum app i da li postoji slicna app, ali besplatna za ne-JBane uredjaje?
Sve besplatne koje sam ja probao, nisam uspio otvoriti niti ovaj niti slicne forume koji navodno podrzavaju Tapatalk...
Molio bih vas za par stvari...
Aplikaciju za odbijanje poziva? Smsova itd..?
Neki dobar video converter iz HD u maks rezu za iphone 4?
ppozz, jel moze netko bacit par linkova sa stranicama di su krekane igre i aplikacije, bilo bi kul da ima i objasnjenje ili slika neka :D
ja sam naisao na ove dvje
http://apptrackr.org/
http://www.iphonevolt.ru/
Dok je apptrackr, ne treba ni jedna druga :)
Bok svima. Jel ima neka aplikacija da se mogu napraviti speed dial icons? Ima dosta tih programa al se svi prilikom zvanja spajaju na net na sekundu pa tek onda zovu. Hvala na odgovoru.
jel mi moze netko bacit link koji radi na krekanog iron mana ? brijem da je iron man 2 nezz tocno
Treba mi neki program koji se moze staviti slika i napisati neki tekst ispod. Kao cestitke i da se moze slati mms-om (nije ni bitno to slanje mms-om, jer kad se napravi slika, svejedno se stavi u mms editor)
Ma imam njega, ali treba mi nesto jednostavnije (nije za mene). Nesto kao ono na dummy telefonima, kad se dodaje tekst ispod
Ima li kakva aplikacija jednostavnih recepata na hrvatskom jeziku, neka kuharica i to? Zna netko?
Ima na engleskom koliko hoces, na hr tesko
Mislim da ne..
aplikacija ˇprehranaˇ s time da se to odnosi na neke bolesti pa možeš dobit recepte za hranu neku..možda pomogne
Hvala :)...drugo ima li kakva aplikacija za gitariste za uštimavanje žica da služi kao štimer? Čini mi se da sam vidla nešto tako, ali ne mogu naći...koristi li ju tko i da li vrijedi?
ima ih tona...preporuka l&m guitar!
ima i super app tab toolkit kaj ti moze citat gp3,4,5 i tablature! totalno coool
treba mi za frenda nesto da moze spremati slike sa fejzbuka i inace sa neta boo?! hvala i sorry ako je na krivom mjestu :/
jeli ima neki program da kad protresen mobitel da mi se ugasu svi programi u pozadini?
e vidis to je jako dobra ideja :)
a dal postoji isti takav program samo da je ikona na mobu? da ne moram svaki put klikat dva put home i onda jedno po jedno gasit
valjda se zajebavas, ali ako ne...neće ti se gasiti programi dok hodas jer je zaključan a i dok hodas ne stvaras takvu tresnju koja bi pogasila aplikacije...
jeli ima neki program koji pokazuje koliko se trenutno trosi baterija? (ima san to na n95 ali neznan za iphone)
A kad trcis? :P
To ti jedino moze mjenjati pjesme kada ti je iPhone/iPod otkljucan ili ako si slucajno pritisnuo neki gumb pa ti se pokazuje "Slide to unlock"..
Osim toga, imas na Cydiji tweak, ExtendedButton (tako nekako se zove) gdje mozes koristiti tipke za stisavanje/poglasnjavanje za mjenjanje pjesme (dugim pritiskom na njih)..
Nisam testirao detaljno kad mi i zasto mijenja jer sam odmah to ugasio da mi ne smeta, ali kladio bih se da je iPod "aplikacija" bila upaljena na mobitelu i screen zakljucan, te kad sam trcao mijenjalo se.
Inace, gore imam 4.2.1 (iphone 4) i duplim pritiskom na slusalicama na ono za javljanje ti se mijenja pjema unapred.
e ovako----
Imam Iphone 4 .. yailbrake... 4.1.. nešto crack appl.. nešto plačenih...ali me zanima sljedeće vidio sam tu da ste napisali nekoliko app koji su u Cydiji... ali ja ih tamo neam... odem pod Search.. i niđšta ,i ne nađe.. zna netko razlog ?..
btw dali smeta za iphone & bateriju ako se ne puni do kraja.. uglavnom kada je spojen preko itunese... prebacim app... i ištekam fon.. iako nije baterija na 100 %...
i dsal netko zna neku app da se može zaključati folder od neke app.. staviti lock kao što je to slučaj sa fotografijama... ?
Mozes ju puniti koliko hoces, nece joj nista biti
U cydia-i moras dodati novi "repositoriy" da imas vise appova
Evo najbolji http://ipodtouchtricks.net/cydia/cydia-repositories/
i kaj da radim sa tim linkovima ?
neču valda svaki taj dodavati tamo
dodaj samo hackulo.us. Ili jos xselizze. Ja imam samo hackulo i meni je dovoljan. Ne instaliram skoro nista sa cydie. Ili trazi na googleu koji su najpoznatiji ili googlaj taj program koji ti treba u kojem je repozitoriju
glupost
hackulo imam i opet pola tih app nemam
koji hoces program?
Instalous si skini preko Cydie (Hackulo repo) i onda skidas appove.
Aha, onda sam krivo shvatio jer je vrlo zbunjeno je napisano.
LP
Ja sam kupio prvi iphone ( 4, 4.2.1., JB sam ga)
molim vas koji znate da mi kazete kako da skinem cracknute aplikacije i gdje da ih nadjem....... sve u detalje molim ;)
jer na ovoj cydia-i ništa ne mogu naci osim nekakvih tema i gluposti, uopće ne kužim, help !!!
vidio sam da je tu netko spomenuo http://apptrackr.org
ali sto da radim s tom stranicom??? :D
U "Search" upises app koji hoces, skines ga na komp i prebacis u iTunes pa zatim syncas iPhone/iPod/iPad i to je to.
thx, probat cu :)
a kako ih kasnije izbrišem? hoće li mi se pokazati x ako držim kao i za aplikacije s app store?
nece, javlja mi error ( 0xE8008001 ), a aplikacije s iphona je normalno povikao u itunse osim onih koje nisam skinuo sa svog accounta, te isto nije htio
kaj da sad radim, kakav error, pa normalno sam ih skinuo na komp, prebacio u ituns aplikacije i htio sinkat s mobitelom.
helppp
Moras instalirati AppSync sa Cydie da bi radilo. Instaliraj jos i Installous, to ti je mobilni apptrackr. Sto ima na apptrackr-u ima i u installousu
ok, znaci to skinem u cydia-i na iphoneu
i onda mogu poslat s itunesa, ili to moram na komp instalirat (skroz sam bedast)
i naravo ja to ne mogu naci na cydia-i upisao sam u searc i appsync i installous i ništaaaa, izluđuje me ( kad ću naučit koristit se s iPhonom:( )
dal si dodao source koji? nisam sad napamet siguran al upali cydiu,stisni menage pa source,gore bi se trebalo pojavit add pa piknes njega i upises neki sourec koji oces.
edit-http://www.youtube.com/watch?v=8aWoxHqA14Y kako dodat
i evo ovih sta treba pisat,sad izaberes koji oces http://www.iphone3g-mods.com/2008/08...tory-list.html
EDIT2-stigao me :)
Eh, ko zna, zna :D
Al ajd, barem da se potvrdilo ovo moje gradivo :respect:
Edit: provjeri jesi dobro napisao, valjda si krivo nes...
dodaj cydia.hackulo.us
tu ima 100%
Fico i imat hvala ;)
plaćam cugu :)
a kad skidam sa onog installous onda mogu direktno s iphone-a ili?
od kud skidate aplkacije? znam da ce neko rec torenti al sporo mi ide to pa ako ima jos koji izvor. htio bi na komp skidat pa onda u mob prebacit da bateriju tamo ne trosim bezveze na skidanje
pozz