a cuj..ja ipak imam malo obzira prema onima koji ne vole to slusat,pa stavim slusalice i navijem do ibera i pjevam,al to je opet jos gore ;D tako da je u principu svejedno :D
a cuj..ja ipak imam malo obzira prema onima koji ne vole to slusat,pa stavim slusalice i navijem do ibera i pjevam,al to je opet jos gore ;D tako da je u principu svejedno :D
ma kod mene se ne cuje van kuce, osim ako otvorim prozor i bas pojacam... no to ne cinim. dobro, ponekad... :D
aj ti bar ne pjevas ;D
;D ;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
slušajte sve , samo cajke ne.... (al ko veli nek izvoli samo ne blizu mene:freakout: ) uffff užas....:rifle:
ili obrnuto ;)
:thumbup: tako je brate= Citat =:
Izvorno postao mobman
ne samo da ne slušam tu kvazi seljačku balkanskosrpkobosansku muziku zato što je iz tih krajeva,,,,već zato što me ritam ubija u pojam!zato što je rima onoo..ubi bože(..nisam ja tvoje dugme šta se klati" i šta sad to koji ***** znači????? ŠOOOOK!
Ne da neću slušat ne da ću pljuvat nego ću pljuvat i eto kao što sam i u Zagrebu činio..malo zasipao sa ganom za paintball cajke po ulici iz eto čiste zajebancije i zabave 8) baš sam zločest a???hahhahaha!
A šta?? pa to je samo vježba hehehe! kako su naši Osječani to lijepo sredili....4-5 puta je čovjek rekao da mu smeta istoična muzika! ali ne! klub je idalje morao pičit po tome pa je jadan čovjek ubio jadne nevine ljude......a da ne govorim što se i bombe bacaju i tako to.........
samoo se vi ubijajte međusobno diljem lijepe naše....bit će vas manje!m 8)
Ne volim ju niti ja, no kako je Bregović rekao, koja je razlika između klinčadije koja se razbacuje na crnačku muziku i one koja se razbacuje na turbo folk....
No kad smo već kod stihova, ja se na cajke barem uvijek slatko nasmijem, "ako imaš ... ako imaš HERCA, ... kupi mi bundu od NERCA..." tako nekako, LOL :)
gog, poslušaj ovo (i faber isto):
neznam dal je već negdje bilo, al ne mog izdržat da ne poslušate.......
nadam se da neću popušit ban zbog ovog....
http://rapidshare.de/files/16877891/...REZAC.mp3.html
gdje ste samo culi takva sranja i takve debilne rime... ebo vas turbofolk-fuj.
cajke su zakon. i moj roditelji koji su akademski muzicari i sviraju klasicnu glazbu, cjene odredjene pjevace folk muzike i vide vrijednost.
uh a onaj punk ono nabijanje po gitari i bubnjevima i deranje necu ni komentirat,uzas.
Eo ja nijesam iz Hrvatske, nego iz Podgorice, ali imam mnogo sto da kazem o
turbo folku.
Ovamo i nije bilo nesto puno folka, sve dok nije dosao tv pink, sa "mega giga"
popularnom grand paradom, koju sve vise slusa ovaj narod... Ja ne volim folk
i mislim da je to muzika bez ikakvog kvaliteta, sto bi rekli ovi nasi ne slusa se
muzika no se gledaju s*se i g****e :), a da se ne napumpaju ne bi nikako ni
prosli "na sceni".
Cecu najvise mrzim, zbog njene politike i nacionalizma kojim pale narod godinama...
meni je dobar zadnji cecin album to i nije folk vec zabavna glazba
Đe si komšijo! :thumbup: apsoltno se slažem sa vama!= Citat =:
Izvorno postao Undead
u društvu kad smo pod gasom narodnjaci, doma strano ;) (bez gasa)
a uuuf! a što da ti ja kažem! frendovi u DU slušaju cajke i onda idemo pit vanka i lovit "lignje" i nravno muče me u autu sa narodnjacima a heebii ga! neću sad bit zadrt pa im hebat kulturno mamu..nego eto šutim i pijem i kolutam očima! i jedino št mogu podnjet je Vuco! onda ih stalno gnjavim da bar Vucu stave loool! težaak je meni život! 8)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Živo blato - nije loše........
:thumbup: ma Vuco je "Rocker među cajkama" hahah!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
iako ga eto ne slušam nemam više ni njegovih mp3ica možda samo 5-6 hmmmmmm..idem sad baš vidit!:rotfl: imam dvije!!! loooool! neku pijesma ratnika iiii.... siromasi! e hebeš mi sve li ovo meni ne zvuči cajkaroški odnosno seljački baš:-/
imaš onu stvar od njega
rođena si da se grebeš, rođena si da se je..., jednostavno ti se zoveš kurva........
kolutam očima jer sam pjan ne zato jer je glazba loša ;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
izdajicoooo!:tomato: :D= Citat =:
Izvorno postao Compov
Neko gore pomenu narodnjake u auto :D
Ja sam napravio ometac za FM radi na oko 200m daljine i blokirao ga na
frekvenciji 90,2MHz dje je "d+" radio "dana" koji stalno pusta folk, i kad
idem taksijem samo ga ukljucim, i onda nema vise folka :P
= Citat =:
Izvorno postao gog
ako imas petlju ako imas herca pokloni mi bundu od nerca ;D
pa ja ne slusam samo folk ,slusam ja sve,ali eto rock ,metal itd ne volim nikako :):-/
potpis. folk caruje mojim srcem! zivjeli narodnjaci!
p.s. neki ocito neznaju ni sta je turbofolk ni cajke.vec sve stave u isti kos.zalosno
točno to što si rekao bez ikakvih kvaliteta al malo prevelika je to cijena da ako hoću gledat sise i guzice da moram slušat te krepane mačke kako zavijaju;D= Citat =:
Izvorno postao Undead
ma zatvori ti njih jednom kod sebe doma pa im oderi nešto žesoko metalnoga...pa možda shvate što je prava glazba;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Undead
@killa daj mi molim te objasni razliku između turbo folka i narodnjaka.... za mene tu nema razlike;D
@mala mozda još nisi naletila na pravu stvar od rocka/metala jer ako misliš na ono s mtv-a to ja ne zovem ni rockom ni metalom nego komercijalom:)
sve si rekao...= Citat =:
Izvorno postao mobman
sto cu ja nekome objasnjavat...potrudi se sam ;)
pa nisi ni ti naletio na pravu folk muziku. ono sto se vrti na pink tv i sl. ja ne zovem narodnjacima :)= Citat =:
Izvorno postao mobman
to jest komercijala. onaj pravi kvalitetan folk se ne pusta vise na tv
Evo što ja smatram dobrim rockom, i dobrom glazbom
Atomsko sklonište, Azra, Bijelo Dugme, Buldožder, Crno Perje, Disciplina Kičme, EKV, Električni orgazam, Haustor, Idoli, Indexi, Jura Stublić, Majke, Leb i sol, Parni valjak, Plavi Orkestar, Prljavo kazalište, Zabranjeno pušenje, Divlje jagode, Hladno Pivo, Laufer, Opća opasnost, Pips Chips & Videoclips, Psihomodo Pop
BB King, Bob Dylan, Deep Purple, Dire Straits, Franz Ferdinand, Helloween, Iggy Pop, Iron Maiden, Janis Joplin, Jimmy Hendrix, Johnny Cash, Metallica, Queen, Ramones, Ray Charles, Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones,The Doors, The Who
eto, mala, kako mobman kaže da možda još nisi naletila na prave stvari, poslušaj bilo što od ovog, Faber će ti dat upute kak se to radi...;D ;D ;D ;D
samo si falio topic...
ovdje se prica iskljucivo o narodnjacima
svu tu muziku spopisa ja slusam i neki bendovi su mi zakon. i kakve to veze ima...
cajke su mi uvijek na prvom mjestu :)
nisam fulao, ako si mislio na temu "koju glazbu slušate", samo sam htio navesti neke konkretne stvari od dobrog (bar po meni) rocka, i htio reći da maloj da možda nije poslušala još nekomercijalni rock, nego samo, kako je netko rekao komercijalu na mtv-u, pa misli da je to to. uostalom, tema je dal se slušaju cajke kod nas, da, itekako se slušaju, evo nek mi netko kaže u kojem gradu nema javni birc di se to ne vrti, prije par tjedana, bio sam vani u Požegi, nazove me frend sa Cresa, i pita "Jes ti u Srbiji........? Jesi na roamingu, da te nazovem sutra?" Čačak, Tešanj, i ostali gradovi....... A ja u Požegi.........
I na drugi dio pitanja "točnije, dal ih vi slušate" - glasno i jasno: NE, ni u kakvim situacijama, pa ni alkoholiziranim.
Poštujem svaku vrstu glazbe, kao i ljude koji ju slušaju, pa nismo svi isti, svatko ima svoj stil......
Poštujem i ex-yu glazbu, narodnu glazbu, svaka država ima svoju narodnu - folk glazbu.
Ali cajke, tzv. turbofolk, zavijanja, e to ne.... nikako mi to ne može prirast srcu....... a možda kao većini, mislim da je jasno zašto....
al pitanje nije dali se slusa turbofolk nego narodnjaci...
e sad, pitanje je kakvi narodnjaci...
ja ne slusam turbofolk. slusam narodnjake, i vise zabavnu glazbu, sto se tice muzike sa ex yu prostora dakle srbija i BiH, iz slovenije ne slusam nista, hrvatsko tu i tamo.
zasto slusam srpske narodnjake a ne neke druge, jer mi daleko vise pase ritam i sve ostalo. kad raspali harmonika... uh! nema bolje.
naravno nikoga ja ne nagovaram da slusa cajke lol, al draze mi je druzit se snekim tko ih slusa. normalno.
pošto ja nisam expert u tome, možda ne razlikujem narodnjake od turbofolka, di svrstavaš ovo:
lepa brena, kuliš, halid bešlić,
a di ove
ceca, dara bubamara, Seka Aleksic, Aca Lukas, Adelisa, Aleksandar Ilic, Amela Zukovic, Asim Bajric, DJ Krmak, Baja.......
dakle koji su za tebe srpska narodna glazba, a koje turbofolk?
na one na koje sam naletila nisu mi se svidjele ;)
probaj nešto od ovog gore.... vjerujem da će ti se svidit........ meni i Faberu je.....
a nebi ja... :( to ne..
@Zero..sve su ti to cajke i Bok što opće imaš trošit trud i vrijeme da naučiš šta je šta! sve je to "poor balkan music" tako jedino moš objansit strancima kad čuju srpskotursko zavijanje u DU.. pa **** te ne dolazi u obzir da ćemo to olerirat ikad niti ljude koji se furaju na to....na svu sreću upoznao sam masu ljudi tu u Zagrebu koji su istomišljenici a prije sma mislio da je ZG grad cajki ali prevario sam se.....
Nekoć su narodnjake slušali balije koji su u bitijetinama cugli i furali trenirke i kožnjak lol! a sad pogle ovo sve neki mafijaši kvaziji i seronje.
A vi svi koji srete po mojoj muzici rocku i Punku...pa da vidim šo je starije i što je popularnije...ako hoćete eto i kod nas samo a i u cijelom svijetu!
ja sa englezom ili Austrijancem mogu pričat o svom Punku! ali bome o kvazi muzici cajkama nema šanse....to sve govori.....
jednom rječju PRODALI SMO SE!
@zerobravo e sad moram izbacit par grupa šta se meni sviđaju :Atomsko sklonište, Azra,Crno Perje, Disciplina Kičme, EKV, Električni orgazam, Haustor, Idoli, Indexi, Jura Stublić, Majke, Leb i sol,Hladno Pivo, Laufer, Opća opasnost, Pips Chips & Videoclips,
ok ali bi dodao sad i punk grupe :pasi,dirvezanti,debeli precjednik,Djubivo,Diverzija,Loš primjer,Kud idjoti,Satan Panonski(pitaj Boga šta je to ali je zakon za opijanje!).
a sad punk strani :Direktori,Trula Koalicija(YU),UK subs(UK),Skruigners(IT),Razzaparte(IT),Pluggin' Needle In(IT),Peter Punk(IT),Nazicomunisti(IT),Marsh Mallows(IT izvrstan bend kao i sve ostačle talijankse punk grupe),Kusameze(IT),Gioventù Bruciata(IT),Antimanifesto(IT),Misfits(mislim USA),Ritam nereda(YU).....ma masa ih ima..njemačke grupe i engleske,irske Švedske itd itd.....
dakle falio sam topic ali nema veze sve je povezano ....ako nema poganja ako nema razuzdanih glupačica ako nema alkohola i razbijenih glava ako nema žive i brze svirke..i ako ima samo šminkeraja oružja i seljačina od koje gdje...ja se nažalost ne mogu naći...
I da! pošto si u Zagrebu mogli bi malo u lov na "lignje" u močvaru....pa šta! opijemo se ispred ili na parkingu u autu...izbacivače znam(i prem meni su oduvijek bili ok i frendovcski nastrojeni Hogar,škot i lol! mi smo ga zvali brko!..nikad problema nisam imao..jednom se samo lajc zakačio i potuko ali sve u svemu jednom u 5 mjeseci je ništa!znači alternativa punk rock metal...itd.....i lake žene(svcaki petak i subota druga dok me mala nije ufatila i nabrijala se na mene,rock muzika! i nabrijani malodobni okrutni metalci koji imaju sjekire i mačeve(lol! te metalce ne mogu skužit nikako..koji forseri ali ajde).Pun klinac ZG skinjara sam upozno i fakat mi je malo smiješno bilo jer i cura mi je neka kvazi skineta bila hahha!isto tako ne znam šta svi dižu prašinu protiv njih.
345.Na Cajkama....moram pazit koga barim da mi neki mafijaš nebi prjetio(na alternativnim mjestima barim curu koju god hoću pa iako je vidno zauzeta)
686.Na cajkama moram pazit kko se ponašam i slučajno nekog ne gurnem(na alternativnim mjestima ili dobije po pički u poganju kao slučaujno ga izgazio na podu ili ga eto opizdim šakom po nosu i izletim van)
7890.Na Cajkama moram pazit kako sam obučen(na altrnativnim mjestim mogu doć i u prljavoj zamazanoj uniformi u kojoj sam popravljo motor!)
45456.Na Cajkama moram glumit da sam neko i nešto a na kraju sjest u nekog jadnog Golfa vani(na alternativi ako glumiš nećeš dobro proći,niti iko to gleda niti ikog zanima)
4xxx.Na cajkama moram plaćat pivo 4756970kuna za kapi za oči!(na alternativnim mjestim plaćam pola lire 10 kuna)
9xxxx.na Cajkama moram se tarait sponzoruša ili im plaćat cugu a znam da mi neće dat pičke iza na parkingu!(na alternativnim mjestim pitaš šta piješ??lol i taman kad počne "pa ja bii pee.." uletiš sa rečenicom! evo ti guc moje pive i BOk! 8)
10xxx.Na cajkama moram gledat kvazije...bosance i koje kakve barbare sa istoka na alternativnim mjestma nema takvih..)
itd itd...i još milijon stvari koje mogu reći........u korist alternativnih mjesta i alternativne glazbe......
stoga! čemu opće da raspravljam o tome???? svako voli nešto drugo.....neko voli bezmasno mlijeko neko masno..neko voli kečap i majonezu neko samo kečap..neko na pizzu stavlja vrhnje neko sam kečap......neko sluša cajke.....a neko pak crkvene zborove!
ja sam samo pokušao svoj primjer približiti osobama koji sigurno neće nikada takvo šta doživiti!
a da! kako znam kako je na cajkama! pa kad su došli dečki iz vojske moji frendovi inače u DU nije bilo nigdje dalje za izać pa smo ošli na cajke dva tri pta i vidio sam ko i šta se tamo okuplja.....isto tako u nekom bicu Black&white u ZGu prije pun klnac vremena pa i na nekim drugim ZG OS mjestima....
a alternativna mjesta sam prešao! od Dubrpovnika Splita Rijeke Zagreba i Osijeka naravno
eto nisam imao pametnijeg posla nego ovo pisat i raspravljat ovdje sa cajkama oo Bože..ali aj! pisao sam ovo dok sam bio u OFFu
koje ti gluposti pises faber to nije ni smjesno...
345. moras pazit koga baris ? ti dodjes na neko svoje alternativno mjesto i vidis neki lik bari tvoju curu, ti mu kazes nesto kao, 'molim te koristi kondom i kad zavrsis vrati je na isto mjesto' ?!?!?1
686. ja uvijek pazim kako se ponasam, jer kad idem van vikendom neidem se kurcit i trazit da se tucem sa nekim nego idem da se zajebavam, pijem uzivam... ako negledas kako se ponasas onda trazis probleme...
7890. sta ja znam ja osobno nebi nikad otiso u grad u u nekoj prljavoj uniformi... bruka covjece...
45456. nemam pojma odakle ti nesto takvo, zasto bi moro glumit da si neka faca ili nesto ?
4XXXX. a lazes....
9XXX. to samo govori kakvi se ljudi okupljaju na alternativnim mjestima...
10xxx. nemoras ti nikoga gledati okreni glavu na drugu stranu... ti kao na alternativi znas odakle svatko dolazi.... sigurno ima i bosanaca kojii slusaju takvu muziku i okupljaju se gdje i ti...
...ajde smirite strasti..da .poslje nebi bilo kuknjave!!-
Nek sluša ko kaj hoče!!!
ev da se i ja ukljucim u raspravu, osobno ih ne slusam niti poznam nes puno ljudi koji ih slusaju (ispravak ima jedan uljez novopridosli u obitelji koji malo davi s cajkama al se izbjegne ak se ne vozis s njim u autu)
al isto tako nemam nis protiv njih, ko voli nek izvoli!
ja preferiram indexe, balasevica, atomsko, divlje jagode itd...
evo samo da se nadovežem na panku, balašević je i meni ok........ ja sam lijepo rekao; poštuijem svačiji ukus, svi imamo svoje ukuse, ali osobno nepreferiram ni pod koju cijenu, ukus mi je potpuno drugačiji...... a što se tiče osoba koje to slušaju, nemam nikakvo loše mišljenje o njima, no s njima da izlazim van, i vozim se u golfu II, da zvučnici "krče" od loše kvalitete, al glavno da žržu narodnjaci, sa krunicom na retrovizoru, i te fore...... ma kakvi. ne pada mi na pamet.
Mene samo zanima zašto se ti narodnjaci moraju slušat s najmanje 100 decibela.
Zašto ljubitelji narodnjaka ne mogu to slušat normalno kao i sve ostalo?
misliš na golf II sa krunicom na retrovizoru, jel.....? ;D ;D ;D ;D a gle, i sam možeš zaključit da se oni koji su u tom stilu sa 100 db, osječaju faca, glavni, imaju alu felge, zatamnjena stakla, šiber, 205 gume, niskoprofilke, pa vjerojatno to moraju na neki način iskazat.....
Sve to navodi na zaključak da imaju problema s potencijom ;D
ja u autu ne slusam cajke vec hak stanje na cestama ;) , ponekad slusam, a onda slusam tiho tj. normalno. krunicu nemam a takvi i meni idu na zivce koji se kurce. doduse oni i ne slusaje prave cajke nego turbofolk.
i ja postujem svaciji ukus pa i sam slusam svu vrstu glazbe koja postoji pa cak i klasicnu ponekad, al eto ovaj topic neka ostane za cajke
ja ne razumijem ČEMU tolike rasprave, netrpeljivost i predrasude.... šta sad ako imam krunicu u autu znači da sam "seljo" i da slušam narodnjake? opet s druge strane, ako slušam narodnjake zašto bi to bilo na bilo koji način LOŠE i spoprdno? uopće me ne smeta takva glazba. neka svatko sluša što voli. glasno, tiho, samo kad je pijan ili non-stop.... briga me.... malo više tolerancije molim vas.
killla kul :thumbup:
svi protiv , nitko ne slusa ne daj boze, a takva mjesta uvijek puna ljudi . kak znam - i sam hodam po takvim mjestima ali me nije sram to reci , jer mislim da u tom nema nista lose , to je samo muzika , i ne vidim cemu toliko nekoga smeta . uostalom radije slusam to , nego crnacke spike o raznim perverzijama i vulgarnostima koje uvelike nadilaze narodnjake . i ne slusam jer je u trendu , nego zato jer zelim biti seljacina kojoj to pase i bas me zaboli sta misle ostali lazni moralisti koji se na to zgrazaju i busaju u prsa laznim hrvatstvom . muzika je muzika , a politika politika . i to dvoje nemaju veze jedno sa drugim .
@fly nan, a sta ces kad neki ovdje zele iskazat svu svoju mrznju prema cajkama..i jos ponesto vise
btw, textovi narodnjaka su u 90% slucajeva o ljubavi, zenama... dakle sto d fuck tu ima lose? :)
kakve veze krunica ima sa cajkama! uuu kuuul! svašta sve bi vas našamaro sad za ovu izjavu!!
krunica evo ide i na motor!
http://img98.imageshack.us/img98/245...00738uk.th.jpg
a drugo......zato što nekog poput mog oca koji je invalid i dao jebenu kičmu za vaše guzice,recimo smeta ekavština..i smeta ta istočnjačka muzika.....ne samo moj stari nego i masa drugih ljudi...pa vidite vi da Osjčanima tolko smeta da su počeli i kalaši raditi i bombe se bacat na take cajkoklubove???ne mislite da možda nekoga vrjeđa to????
faber .... to je samo glazba... to nema veze sa načinom razmišljanja.
Ne volim cajke i narodnjake, ali ne volim ni ovakve nabrijane izjave... Nemoj mi sad skretat u te vode... Opet će sve otići k vragu, nastat frka i podjelit će se banovi...
osijek je prijestolnica narodnjacke glazbe , svidjelo se to nekome ili ne .
a zao mi je za tvog oca , ali za moju guzicu nije dao nista - neki od nas su i pokapali familiju u ovome prokletom ratu , ali to nema veze sa narodnjacima.
ponavljam , zao mi je tvog oca ak je nastradao u ratu ,i njegovi motivi kad je isao u rat u sigurno bili domoljubni , ali vise je isao da nasi prokleti politicari mogu prikrivati razne malverzacije i prevare , i to me najvise smeta jer to je prokleta politika .i to baca ljagu na sve ljude koji su isli braniti svoju domovinu ,a sad kaj smo dobili - bolje bi bilo da nikuda nisu isli . sve je to politika i propaganda , a to sa muzikom nema veze .
hmmmm! pa budite vi idalje seljčine ali čemu to tolko uzdizat u nebo...moje hrvatstvo..ne znam evo..ja sam...šta god oćeš sam ja! crno gorac ako hoćeš! imam svoju filozofiju...i svoju glazbu koju sam prije svirao a sada samo slušam(PANK)....sa mojom muzikom jedino se dokazuje buntovništvo i jebeno dobra zabava! a nikako hrvatstvo niti dokazivanje koliki sam pak balkanac! točno na ulici vidim ko je cajka a ko ne.....za mene su zapravo svi šminkeri cajke! to nije uvrjedljivo....niti imam kompleks ali jebeš mi sve moram komentirat ali ajde..žalosno je samo što mladež to puši! ali to je kriva naša glazbena scenba koja ne da je u banani! nego mi se istinski gadi!
Isto tako poznato je loool! da geđovani slušaju Severinu ,Olivera Coloniu i te neke naše......to je malo miješno! zar ne?!
mislim eto kulturno sam sad pokušao pisat,bez da ikoga napadam zato što je prljava cajka ali moramo malo raspravljat....jer moram priznat bilo je takvih tema na svim forumima na kojim sam ali svi su zatvoreni ili su ovi koji su tako šta otvorili dobili opomenu bannanu ili pak su ispkjuvani onoo..do jaja!
faber.... odrasti.
S ovim se slažem. 90% američkog rapa je na razini najgorih narodnjaka, po kvaliteti i vrijednostima koje zastupa.= Citat =:
Izvorno postao Router
Osobno narodnjake ne mogu smislit, makar za mene je definicija narodnjaka malo šira; tu spada i ono sa istoka,ali i Magazin, Danijela, Grašo, Jole, Grdović, Škoro, čak i Oliver Dragojević;D
Jako me smeta prodor narodnjaka u Zagreb, a pogotovo u moj kvart, Dubravu. Priča mi stari da ovdje prije 20 godina si jedino mogao čuti Kazalište, Novi val općenito, strani rock. A sada, kad sam u centru, u Gundulićevoj, iz auta trešte ove opačine. Jadno i žalosno.
Najsmešniji argument u korist slušanja narodnjaka mi je 'jedino je tamo opuštena atmosfera'.... Svašta.
Ovo je jedna jako (u najmanju ruku) netočna izjava.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
kakve o ima veze? sad ako nemaš niš pametnog za reć onda ušuti i ne obraćaj mi se jer trošiš vrijeme baš kao što ja trošim sad na tebe= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
a onom purgeru
Purgeru vrijeđaš mi grad! Esekeri nikada nisu bili cajke..možda jesu neki bosanski došljaci i iz ok0lnih sela i srbi....
Pa.....nažalost eto tako je ispalo..zato i jesam ogorčen na bosance i srbe!.......imao sam starog koji je bio dobar čovjek..kao klinac se sjećam...uglavnom nije sad ovo da mi pričamo i seremo o mom starom......
nije dao kao i svi naši dečki???i mjke koje su bili u vojsci??? e pa ne znam ako nije dao onda šta??idjotski malo od tebe.....da si bio u gradu kao što je Osijek za vrijeme čitavog rata onda bi itekako vidio što je SLAVONIJA za vrijeme rata!samo šteta što ljudi poput tebe nisu imli straha niti su doživjeli par 1000 granata u jednom danu na grad....i što nisi bio danima u podrumima i šta ti ja znam sve! onda nebi ovako pričao....a u ostalom ko zna! možda i nisu dali za TVOJU GUZICU ništa-.--..možda si ti lijepo zgibo iz zemlje i boli te kita! onda te mogu razumjet...zašto tako govoriš i kako to da podržavaš cajke!
ja ih nikada neću podržavat....ne mogzu..protivi se meni samome i mojoj filozofiji......
Pričao sam ja lijepo i o kvazi rimama i o ritmu i o svemu tako da mi s ene nađe neko pametan sad pa prosere šta koju kitu pišem.....
ljudi moji...sam vi slušajte....ima još kalaša i bombi....pa ljudim je pun klinac više svega.
moj potpis!= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ako ona misli da odrast znači slušat cajke?! e onda fala lijepa ja neću nikad "odrast":rolleyes: :rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao Router
kao da sebe čitam :thumbup:
uopće TO nisam mislila faber.... i nemam namjeru prepucavati s nikim s ovog foruma pa ČAK ni s tobom iako bi ti trebala mala poduka iz područja "kako proširiti svoje poglede na svijet" i naravno lijepog ponašanja.
pravac-psijihatrija :thumbup:
ja nisam tolki primitivac da zbog rata necu slusat muziku koja dolazi iz neprijateljske drzave.kako sick..
ja o ratu necu razgovarat, ali granate su padale i kod mene... al ja ne uvlacim u spiku o narodnjacima ni rat, ni bombe ni plitiku ni mog starog
daj se sredi.....koje lijepo ponašanje? prem tebi da ima lijepo ponašanje??ko si ti opć lol!= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
širiti poglede na svijet???pa onda da se odmah okrenem na dno dna!! ne hvala!
nisi primitivac da ne slušaš radi rata nego si primitivac što opće slušaš:thumbup:
ajde dobro, neka onda za tebe budem primitivac, uopce me nije briga sto TI mislis o meni, jer za mene si ionako nitko i nista
nedaj bože da za tebe budem išta više.......mislim da bi se propuco odmah.
to bi bilo najbolje. bar bi forum bio miran neko vrijeme
Dajte prestanite.. K'o mala djeca... Vidim da ovdje ne vrijedi pametniji popušta...
Ma nema šanse da sam tebi iko i išta....ko što rekoh.Tako da se ne nadaš.
LoL! odi slušaj cajke!
faber... ozbiljno razmisli što govoriš.... biti buntovan ne znači biti bezobrazan.
šta ću ka sam tvrdoglavi ovan! lol!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ajd ajd..evo..neću više...dođem popodne!:rotfl: :thumbup:
Odi slušaj cajke...vozi ća..reko sam ti više...o booožeeee:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Faber slažem se u dosta stvari što si tu napisao ali ima nekih stvari koje i ja moram reći.
To je u velikom postotku istina ali ovisi što ti gledaš pod šminkere. Recimo ja se oblačim više manje normalno(nisam šminka, jedino se tak obućem kada idem nekam van sa curom). Većinom se stilom oblačim poput skatera, punkera, rocker itd.(kao i ti). Na kraju uvijek sam se tako oblačio. Ovime sam htio reći da mene vidiš ne cesti sto posto bi mi za mene mislio da slušam cajke, a ja cijeli svoj život slušam punk, skate-punk, punk-rock, metal(sve vrste iako najviše power, death i metal core).= Citat =:
za mene su zapravo svi šminkeri cajke!
Tako da ipak u svim slučajevima nemožeš reći da neko nešto sluša jer se oblači ovako i onako. Inače ja nevolim cajke, nikada niti ću ih ikada voljeti jer jednostavno ih nemogu probavit. Većina ljudi koji to slušaju su zatucani, ali imam par frednova koji su ok. Smatram da neke ljude trebaš malo bolje upoznat da bi ih mogao malo bolje procijeniti. Iako za neke ljude odmah vidiš kakvi su
jesi jesi.
@sky vidis i sam si rekao da imas par frendova koji su ok.. i ja samo takve znam, one druge nezelim ni upoznavat.
i sad, zatucani, u kojem smislu, na temelju cega donosis takav sud? vidis one klince koji se razbacuju turbofolkom i na tome sudis za sve...zj. za vecinu. to nije ok.
ja znam izabrat narodnjake u kojima uzivam,prava muzika.
a to da nebi trebalo slusat muziku koja dolazi iz neprijateljske (a rat je gotov odavno) drzave je apsurd. da je tako svugdje u svijetu nebi se uopce slusala strana glazba, nego svoj svoje.
ma joooj frende ali već sam bio rekao.....u Dubrovniku frendovi moji hm..pa dvoje troje slušaju cajke i non stop vrte to u autu..a Bože moj....pretrpim nije problem a ispravni su likovi i oji dobri frendovi....iako ih volim malo zahebavat za to ali zahebavaju i oni mene...onda je ravnoteža uspostavljena:) (Dubrovnik je premal grad znaš??? i sad da se svađam tamo o furci điru ili ne znam čemu..bilo bi glupo..ioanko nas je malo)= Citat =:
Izvorno postao Skyward
e da....što govoriš OBLAČENJE????pa ako vidim ženkicu u štiklama pripičnjaku i sva neka šminka na faci..sigurno prijatelju neće ići u Močvaru recimo.....to sam htjeo reći....:)
a sad....ja sam reko šta slušam punk,Oi,punk rock,SKA,n-punk,neki metal i tako to..ma večinom da je rock...ali sad oblačenje moje???paaa....nije da hoću se tak oblačit oblačim što imam(crne hlače,rifle,zelena uniform,a,neka majica spitka ili motoristička jakna....mislim..šta ja sad tu imam više oblačit i trošit pare...nosim ono što mi koristi i u čemu se najbolje osjećam zar nebi tako trebalo bii...ali sa mojom odjećom sigurno me nebi pustili na cajke recimo....jer sad kužiš što sam htjeo reći?????
a sad gle ovo....u ubotu izađem vanka...npravili điranac na motoru ja i frend..i stali negdje ispred nekog cajko kluba i sad....izletile odmah dvije ajke moje frendice kad sam ih vidio pao sam na dupe ali brate n šta izgledajuuuu komadi i po! ok štiklice sređene ..i sad bune se kako ne mogu pehaka do starog grada jer ih bole noge u štiklama(pa da ih odvezemo ali ja i frend a jedn motor maaa)i sad se ja pitam ako te bole noge pa što sad moraš baš štikle obuć?nije da sam protiv toga dapače! aliii.....čemu forsanje??? a?
ne znam....čudno mi je to:-/
Ne donosim taj sud na temelju tih klinaca već da većini ljudi koje znam i slušaju takvu glazbu. Znam dosta ljudi, imam takvu rodbinu i tako da sada ne ulazim u detalje i ne pričam životnu priču. Zatucani mislim da kada se napiju(uz cajke) postaju(uvijek i to tvrde za seba da jesu) ustaše, odjedamput bi se klali srbi. Uz to razbijaju sve kaj im se nađe na dohvatu ruke, samo bi se tukli itd. Briju na agresivu. Na tulumu kod frenda(koji se tako ponaša) oko 3 ujutro on se klekne na pod sa frendovima(takvi su mi najbolji) i deru se ub** srbina a cura mu je iz Beograda. Cura kada je to čula plakala se 2 sata jer nikada nije mislila da njzin dečko ima takvo primitivno razmišljanje. Takvih ljudi ima jako puno gdje se slušaju cajke(iako u najmanju ruke ne tvrdim da nema takvih ljudi koji slušaju neku drugu vrstu glazbe, recimo konkretno punk te HC)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ja iskreno nevolim cajke(turbo folk te ostalo), probao sam ih probavit ali jednostavno nemogu. Cura mi to tu i tamo sluša doma i u auto ali ja nevolim tu glazbu i gotovo. Imam prijatelje koji su jako dobri a slušaju tu muziku, recimo killa ti si isto ok iako tu muziku slušaš(iako nikada ne ocijenjujem ljude na temelju muzike koje slušaju več kakvi su kao osobe).
Da još dodam tamo gdje su cajke nemora biti zabava, zabava ovisi o atmosferi koju stvore ljudi koji su na tulumu, a ne muzika.
Na kraju samo da kažem da ono što sam pričao o srbima i ostalome nije moje razmišljanje nego samo primjer razmišljanja jednih mojih "frednova" tako da nebi dobio ban i da me nebi ljudi osuđivali da ja tako razmišljam.
Ne određuje i ne možete procijeniti čovjeka po glazbi koju sluša... nije me briga što drugi slušaju to je nihov ukus i točka i ja tu ne mogu ništa...
Imam ekipu s kojima slušam svoju glazbu i to je to.... poštujem svaku glazbu, i ne vrtim očima ako netko sluša svoje jer s tim neću ništa postići a i sebe bespotrebno živciram... jednostavno se ne obazirem ko šta sluša jer nema smisla
@sky da, zalosno je to...
ali ovo 'ti si ok iako slusas tu muziku' je malo... kao da kazes, 'ti si ok iako se drogiras'.. hej pa nisu narodnjaci otrov, najnormalnija muzika.
@sky> je baš je tako, slažem se
Sorry krivo sam se izrazio dodao sam u zagradi da ne sudim ljude po onome kaj slušaju nego po tome kakve su osobe. Sorry na krivom izražavanju:). OK si jer imaš normala pogled na svijet, ok si kao osoba, jer nisi osoba koja ne želi prihvatiti nove stvari, proširiti horizonte= Citat =:
No hard feelings I hope:)
pa normalno, ni ja ne sudim ljude po glazbi koju slusaju, iako se kod nekih ta glazba jako odrazava na njihov zivot... na moj ne. kao sto sam rekao, ja slusam svasta,oblacim se normlano,i ne ubrajam se u neku odredjenu grupu ljudi i sl.
Tako jeeeeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:) ma lol!:rolleyes:
btw... ne slušam narodnjake, folk, turbofolk i sl., ne izlazim na takva mjesta pa čak i ne poznajem baš puno ljudi koji slušaju tu vrstu glazbe. ali ne osuđujem ljude koji to vole. poštujem njihov izbor... neka svatko sluša što želi, izlazi tamo gdje njemu paše, oblači što mu je ugodno... ne pada mi napamet osuđivati nekoga pa čak ni komentirati njegov izbor da se radi o bilo čemu.
:thumbup:
ne izlazim ni ja na takva mjesta bas, ja uglavnom slusam doma
bas zbog tih kurcionicara napiju se divljaju i sramote narodnu muziku
dobro ajde priznajem.... ponekad kad se napijemo zavrti se koji mp3 :drink: :spin:
e pa ovdje ludnica, nije me bilo 4 sata, vratim se, i gle ovo, sve puno svađe......... ljudi, poštujte druge, svako ima svoj ukus..... ali gledajte, kad sam pogledao amarkord i komšije, a samo da napomenem da sam imao vrlo sličan slučaj kao faber s ocem, dakle, ja više psihički to ne mogu podnijet. možda je to neka kvalitetna glazba, ja nisam kritičar da procjenjujem, zato su plačeni određeni ljudi, al jednostavno nije mi svejedno kad meni jedna ceca krešti, a svima nam je jasno tko je ona, čija je ona (bila), i tko je "ON" bio... dakle prva stvar da mi se glazba kao glazba ne sviđa, taj tonalitet, a druga stvar, djeluje na moju psihu vrlo negativno, al mogu poslušat balaševića, a opet ne mogu slušat ni Boru Čorbu, koji je izvrstan rocker, al svi (bar mislim), da znamo da se on javno izjasnio da je četnik, i šta treba napravit s Hrvatskom... ne želim sad o tome, al eto, ja imam 2 razloga zašto NE, a to su, takozvana zavijanja, i drugi, psihološko stanje, s obzirom na sve viđeno, protrpljeno, i ono kao što faber kaže, što mi je sad s ocem, dakle, nemojte mu zamjerit, ako niste to proživili, poštujte njegovo mišljenje, samo on je po meni malo predirektan , malo se spusti na zemlju, fly_nan ti nije ništa loše mislila s tim reći.... jednostavno, pošto to ne podnosiš kao ni ja, lagano se ogradi od istih, ali poštuj ih kao ljude.. nemoj nikog vrijeđat.........
a ono crnačka glazba, i to sve što uz nju ide..... i stim se slažem u potpunosti, ne znam sad ko je to napisao gore, ne da mi se tražit, al za mene, najzrelije razmišljanje do sad.....
vec si se izjasnio, zasto sada ponovo pa tako mozemo u krug...
btw ooodlican potpis imas ;) onaj plavi.
zamisli da ja u potpisu imam 'ne slusaj punk, umri prirodnom smrcu' pa kakvo bi misljenje o meni ljudi imali. tim potpisam si htio dodatno dati do znanja sto mislis o narodnjacima, ali ja ne vidim zasto je to potrebno...
ne, to sam skidao s neke stranice "mudre izreke", nisam to ja napisao.
pa da al nema veze, opet ti to stoji u potpisu...
ma mislim mene ne smeta,lol :) meni je totalno svejedno..mrzite, volite,sta god hoce.nisam ja tu da branim cajke lol
ajdeee ća slušat cajke!
glazba nema ama bas nikakve veze sa ratom ,nikakve, vecini se ne svida jer to su srbi i kao seljacine (tak meni tata kaze,tako lijepa cura a tako ruznu muziku slusu)
mislim da se svaciji ukus treba postivat i tu se nema sta reci,slobodna drzava ,slobodno radis i slusas sta naravno nije protiv nekog zakona ;)
meni se iskreno ne sviđa ta muzika , ne podnosim je , užasna mi je i živcira me.... ali još me više živcira to što danas mladi slušaju te narodnjake jel znamo čija je to muzika i mene to asocira na dvoličnost ,izdajništvo, to da se oni bolje osiječeju kao istočnjaci nego hrvati...a ja sam iskreno žalostan i tužan ako je to tako , ako se netko krvavo borio za ovu zemlju i kad on to vidi ajde se stvite u njegovu kožu , kako bi ste se vi osječali..pa stoga nije ni čudno što dans lete bombe po takvim lokalima di se to pušta , ljudi su ožalošćeni , puni gnjeva , polude , pukne im film i onda se ovo dododi što se dodađa.... svaka čast onome tko to sluša za svoju dušu i to mu baš onako paše.... kao meni metal. ... mogu razumijet isto i jednog hrvata i srbina koji to baš voli to mu je super i uživaju u tom i slušaju na normaln način bez nabijanja do daske samo da ih drugi čuju... protiv takvih nemam nista protiv ali imam protiv onih koji se hvale okolo tom muzikom busju u prsa , navijaju je do daske u autu samo da drugi čuju da oni to slušaju...nabijaju to drugima pod nos... nose nekakve kobasice oko vrata dok to slušaju... penju se na stolove samo da ih drugi vide kako oni to slušaju.. tj jednom riječju preseratorima
ali isto tako me nervira i to kad čujem nekoga kako navija do daske thompsona a za toga znam da je kad je počeo rat odjebao ovu zemlju i pobijegao u drugu .. i sad se vratio i busa se u prsa kako je on veliki hrvat
TO JE ZA MENE GOLI K**AC od čovijeka
al isto tako mogu shvatit one koji thompsona slušaju za svoj gušt i uživaju u tome....protiv takvih isto nemam ništa protiv....
zaključak bilo tko sluša tko šta hoće ali neka to sluša svojom dušom a ne samo zato da bi se ku**io okolo i izazivao..i radi probleme...
i neka se nitko ne uvrijedi , sve sam pisao najboljom namjorom..
potpis. (osim prve recenice, naravno) sve ostalo se slazem
mobman ajde fala ašovu ima normalnih na forumu..podržavam te!
e sad....pomenuti su srpski narodnjaci??? pa to ni pravi srbi iz grada neće da slušaju!(imam prijatelja par tamo pa znam) u Crnoj Gori čovijeka nisam upoznao koji to sluša(iako znam da ima sigurno i tamo!) ok......a sad...tursku niko nije spomenio pa neću ni ja! to je užas!(osim bosanskih sevdalinki! koji usput nisu cajke po meni......iako ne volim ni to ali shvaćam tu bit i shvaćam sevdalinke.....i to je to ostalo ne priznajem...
a što je sa narodnom glazbom iz HRV????? eto..ajmo malo o njima! mene recimo jako iritiraju ove naše dalmatinske(imam krvi dalmatinske tako da se razumijemo odmah)ali me iritiraju tipa dalmatinu Mišo kovač Oliver i te slične điđe! joooooj i DRAŽEN ZEČIĆ!!! uuužaaas! jednom me u brdo neko odfurali na koncert i nikad više!!!
ali....kako stojite sa HRV narodnjacima??i što su HRV narodnjaci onda?????
tamburica??klapa???? gange??gusle????to je etno! to nisu narodnjaci!
ETNO je meni ok! čista etno muzika! nema ništa ljepše nego kad čujem Irish! ili pak ukrajinski etno! Mađarski.....itd..itd.......
a sad! ako ste ikad čuli Izralske narodnjake????meni se osobno gadu(ne zato što su židovi nego mi se gadu njiovi narodnjaci) a garantiram da bi 90% vas cajki kad bi čulo dobar izrealski narodnjak odma se poleo na stol! garantiram!
dakle..ljudi moji.....pomilkili vas turci peroguzi,ščiptari,srbi. po guzi lol!...pa ima tolkoo drugih narodnjaka ali nee mi moramo se svađat oko nrodnjačke glazbe........
Moji preci su možda tukli po guslama ! ali se bar mogu ponosit što je to čistooooo! bez ikojih istočnjačkih utjecaja od strane turaka i šta ti ja znam.
i da se mene pita rađe bi ja i dan danas slušao gusle (Dalmacija,Hercegovina,Dubrovnik,Crna Gora..)nego da slušam glupave rime koje nemaju smisla.....
i znate što?!
nije da pokušavam pomirit ljude...boli me k za vas cajke! ..ali samo pokušavam razumijet i što je više kulturno pričat u ovoj temi...da malo rasčistimo i drugu muziku(narodnu) ajmo!
pa to sta ne slusas tu vrstu glazbu ne znaci da je moras vrijedat i pljuvat okrenes se i bok ;)
nebi se htjela sad posvadat s nekim odavde zbog toga :)
ma ko se s tobom može posvađat............... :)
heheh :kiss:
a cuj,sve se moze ;)
= Citat =:
Ja isto obozavan Milu Kitica! U ovu subotu ima koncert ode u Split..i of kors da iden ;)
da, a u petak (sutra) je u zagrebu, u bestu. uh kako je ljep ovaj pogled.. na ulaznicu.. :)
:wall: :freakout: :creep: :sheriff: :ban: :ban: :closed:
wtf is wrong with u?
hehe ili sa tobom??:wstupid: ;D