poslovna tajna
Printable View
poslovna tajna
Aj samo reci o čemu se radi u časopisu? Auti, žene...?
Pustite ga na miru, ako ne zeli reci... No ja znam gdje radi :)
Završio srednju...nisam radio...hodao na faks...nisam radio...završio evo skoro faks...ne radim...ali bogami jednog dana ću raditi :notooth: :njanja: u fazi sam traženja posla...;)
Mislim da sam nekad već odgovarao na ovu temu, ali evo opet
Sad ću upisati treću godinu ekonomije, ne radim ništa :) Radiću kad završim faks.
jebote.. zavrshil sam za tel. montera pa u rudjeru teh mehatronike pa cisco spec rach mrezha i nemogu nachi posao:-/
Koju školu ste završili ili je pohađate,isto pitanje za fakultet i ako ste sve prošli(a ako i niste)što radite tj. kakav posao imate?
Pa da ja prvi odgovorim,pohađam Tehničku školu-smjer Računalni tehničar za strojarstvo,mislio sam Elektrotehniku ali mi falilo bodova a i nisam siguran kako bi nastavio školovanje,dvoumim se između Građevinarstva i Elektrotehnike(ili neki faks toga smisla),pa mi ovaj smjer ima podloga za oba dva faksa
Ja sam otvorio temu (koja je isto već postojala) što šte po zanimanju i slično.
Ali, evo ja isto idem u tehničku školu, Ruđera Boškovića- tehničar za računalstvo.
evo i ja isto idem u tehničku školu -zrakoplovni tehničar
skupljam salvete, čitam gloriu, pohađam tečaj za pedikera .....
šalim se , radim kao vatropirec , upisao sam posdiplomski studij na FKIT-u
...promjena radnog mjesta - od nedavno...
2 godine tražim posla... ništa.. u međuvremenu šljakao kojekaj, normalno na crno..
Evo mali update mojih poslova (sa LinkedIn-a):
Chief inspector in the Intelligence Divison at Principality of Hutt River- Diplomatic Security Force
editor in chief and owner at Mobile-Place.info
Special Envoy at Principality of Hutt River
+
Krav Maga trener
Hehe, hvala,
ovako, Chief inspector svi manje/vise znaju, Knezevina Hutt River, mala neovisna Knezevina (40 godina neovisnosti) u Zapadnom djelu Australije. Odcjepila se od Commonwealtha 1970.godine (satus slican Kosovu).
U detalje sigurnosnog posla i ne mogu bas.
Special Envoy- http://en.wikipedia.org/wiki/Diploma...Special_envoys
Ista stvar..
mobile-place.. to svi znaju hehe..
Iako se sirim ove godine..bit ce zanimljivo :)
Sounds so important. ;D
Ja sam srednjoškolac, smjer opća gimnazija.
Radim neke sitnice po susjedstvu tipa stavljanja Windowsa, pomoći pri kupnji svega i svačega s ekranom i vađenju hrčka iz kućišta (bila je takva situacija ;D)
cucim bebe, teta u grackom vrticu, na odredjeno na pola radnog vremena vec vise od dvije godine.. rekose mi da necu dobit stalan posao bez para..
mda
zivjela erha, zivjelo obrazovanje.
da, ljuta sam, jer u ovoj drzavi s diplomom mogu guzicu obrisat.
zivjela drzava koja je, kao, pronatalitetna. rekose mi tamo di radim odem li na bebu - pa - pa posao..
nexr argument je bio - pa mlada si, imas vremena
ovih dana sam u stanju pucat svima u glavu, a potom sebi.
Ček malo, jel ovo neka zajebancija ili šta?
Sorry stari, ali riječnikom običnog građanina to zvuči ovako:
Glavni inspektor sektora obavještajne službe u kneževini(?) Hutt River - Diplomatska snaga sigurnosti (tjelohranitelj nekog ambasadora ili šta?)
Specijalni diplomatski predstavnik kneževine Hutt River.
Hutt River? Ranč ili nešto kao republika Peščenica?
po zanimanju sam placenik a radim za onoga ko vise plati.
Ni najmanje zajebancija ;)
Nisam tjelohranitelj, davno to radio... sada ucim druge po potrebi.
Knezevina Hutt River, povrsine je Hong Konga. Kao sto rekoh, neovisna od 1970.godine, temeljen zakona Commonwealtha, u kojem je naznaceno, da svaki Settlement ima pravo na neovisnost od Commonwealtha uz potporu Kraljice. Sto su i napravili, jer je Zapadna Australija imala status Settlementa, a ne status teritorija Britanskog carstva. Prvotno je bila provincija sa samoupravom, gdje je bio imenovan Administrator provincije, sada ima ustroj konstitucionalne monarhije. Uz podrsku Knezevina Monako i Lihtenstajna, usla je u uzak krug Knezevina. Vatikan je bio jedan od prvih koji je dao blagoslov Knezevini.
Vjerujem da se pitate, ovakav cin, vojska Australije, pa cak i policija, mogla je ugusiti i rijesiti u par dana, no obzirom na cinjenicu da bi Australija postala aggressor na malu Knezevinu i naravno temelj Knezevine i podrsku Velike Britanije, ishod je bio ocekivan.
Zanimljivo je da je nedugo nakon toga, Department of Territories u Canberri izdao Austeo Seceret, dokument kojim kaze:
1. Principality is a legal entity
2. Prince Leonard of Hutt River Province is a person exempted in the Australian Law from Taxation under the current guidelines
3. The Passport as used by the persons claiming to be Principality Citizens are valid.
4. Nothing in any legislation currently, would preclude recognition of these facts ever saw the light of day.
Kasnije je bila zanimljiva izjava jednog od poznatijih odvjetnika iz Australije, Anthonya Fishera “This damned place had really seceded and we are talking about a true independent country”
Knezevina Hutt River je zatim usvojila Zenevske i Becke konvencije te time obavjestila medjunarodni sud pravde i UN.
eto veliki off topic ali malo da pojasnim :)
Hehe, znam, da i tablice auta hehe :)
Btw, ja sam tehnicki Istrijan (kupnjom nekretnine) :) Tako da znam sto misle dolje :) hehe :)
Problem je povjesno/pravno, Istra nema temelja za odcjepljenje od RH, kao sto je Kosovo imalo od Srbije, ili Hutt River od Australije, odcjepljenje Hutt Rivera je isto kao i odcjepljenje Saveznih drzava SAD-a od Britanskog imperija u njihovom ratu za nezavisnost.
srednjoškolac, opća gimnazija
ne radim ništa i predviđam da duže vrijeme ni neću :smart:
@bman: Sve kapim, zato sam i stavio krezubog na kraj :D
Teško oftopičarim i još sam nezaposlen, sramota me ubila! I'm so out of here!
@beetle: zašto ti je onda Zagreb pod 'lokacija'? :notooth:
Hehe, zato sto je sam geografski u Zagrebu ;) a vecinom i okolo ;) hehe
malo se preselio s jaruna... :)
sad trenutno malo u bowling centru... ;)
Bowling centar rulez ;)
Vidis mogao bi :) :)
a zasto u akenti nema zavrsio sam osnovu skolu i radim??
Valjda zato što autor ankete to nije stavio u izbor??
Evo ja se priključujem forumu nakon dugo vremena potaknut apatijom okoline prema temama o kojima se ovdje naširoko raspravlja. ^^
Maturant opće gimnazije, ove godine upisujem fakultet, a to će biti računarstvo, informatika, telekomunikacije ili informacijska tehnologija. O stalnom poslu o tom - potom, ako i kad završim nešto od gore navedenog. Ljeti se sezonski zaposlim u turizmu...
Bucking stupidvisor - lokacija Baku,Azerbaijan
pff...
od zadnjeg posta 2008-e
Završio Višu, postao direktor svemira , upisao specijalistički studij elektrotehnike :D
2009. radio u jednoj firmi kao sales manager za JI Aziju, Bliski istok i Lat. Ameriku, 2010. upisao specijalistički studij (kreativni management procesima) i trenutno šljakam kao obični komercijalist :D
A zasto u anketi nema opcije zavrsio sam osnovnu skolu i radim?
Da malo dignemo temu :) - svašta se promijenilo u 2 godine
Radim u Lidl Hrvatska, trenutno mjesto rada Slavonski Brod
Tako je bilo pred točno 3 godine. I dalje susjedima popravljam kompove :D
Sad sam 2. godina informatičkog odjela TVZ-a, smjer Organizacija i informatizacija ureda.
U Microsoft Student Partner programu sam gdje držim i organiziram predavanja vezana uz MS. Tu i tamo napišem koji članak za msacademic.hr i obavljam social media managing.
Također sam i u Samsung Mobilers-ima.
Zanimam se za općenito mobitele i kompove, zato sam i tu, ne?
Od non-gadget stvari sviram brač u tamburaškom orkestru "Petar Zrinski" Vrbovec.
Također neko vrijeme čitam knjige i piskaram gluposti dok mi se da :)
Napisao bih biografiju al nije ovo f.hr, mislim da je dosta:D
u bemti...
od 2011.god, svašta se promijenilo... stekao titulu: dr.sc.mag. :P (zajebavam se)
samo sam završio specijalištički i promijenio 2 firme :)
A kak možeš raditi s visokim naponom a imaš srednju školu? Trebaš visoku školu! Trebaš 3 srednje škole za trofaznu struju! :D
Kod mene sve po starom....struja, cijevi, kompresori, vitrine, komore, hladno meso, hladna cuga, led na sve strane. Sve kaj se mijenja je dobitak na kilaži i gubitak u glavi :D. Napredak? hahahh...delamo brže, bolje i jače za manje i manje para. Razmišljam sterat sav taj napredak u mp4 i kupiti stado ovaca, čujem da su dobre za stres :D. U slobodno vrijeme brojim pčele i šarafim po svemu kaj neće raditi.
Prije cca 4 mjeseca otvorio sam firmu i imam distribuciju za Bitdefender antivirusni program za Hrvatsku pa ako netko treba, tu sam :-)
I ode firma u mp4. Sad još moram naći ovce:hm:
:laluna:
mozda da probam bit malo vise ljuta i cesce se zalit na drzavu.. :misli:
dva mjeseca nakon kvotanog upisa iz sijecna 2010. sam pocela cucat bebe u jednom drugom zagrebackom grackom vrticu, 5 mjeseci nakon tog upisa dobila sam posao za stalno.
godinu dana nakon tog upisa, u sijecnu 2011. jedna beba je vec bila u busi :laluna:
danas jos uvijek radim u tom vrticu, cucim neke druge bebe, u slobodno vrijeme skidam svoju bebu koja pomalo vec i nije beba sa svih zamislivih i onih manje zamislivih povrsina na koje se penje, gutam knjige, sve manje se smatram ovisnicom o internetu a sve vise o knjigama. i moderiram na par mjesta.
da nema nekih "sitnica" kojima sam izrazito frustrirana (ja + ostatak drzave) i da nisam jako osjtljiva na nepravdu, mogla bih reci kako sam iznimno zadovoljna i kako su se stvari u ove 3 godine odlicno poslozile.
unazad godinu i pol cesto mi kroz glavu prodje onaj dobro znani stih "all I ever wanted, all I ever needed is here in my arms" i sve je odmah lakse..