u mobilu rade:gog,whiteboy,zappan,nered,jsp_m...i tko još???
Printable View
u mobilu rade:gog,whiteboy,zappan,nered,jsp_m...i tko još???
Imas jos hrpa njih :-)
To su još sitne stvari, znaju dolazit reklame, press fotke i slučno, a toga bude i 30-ak mb u 1 mailu...
Mene zanima jedna druga stvar: Kako saznati tudje reputacije u bodovima?
pa samo ak ti je onaj koji je dao istu
i napisao sam da ju je dao
Ne, ne mislim to, nego da li ja sada mogu vidjeti, npr. tvoju reputaciju, i to tako kao da kliknem na svoju vagu i vidim: "Imate 13 reputacijskih bodova."
pa ono što o meni smiješ znati piše ti ispod
kaj ne bi trebala ova ikona pokraj quota značit za prijavljivanje posta? Ak ne di je ta ikona uopće
Ikona pored Quote-a je za "brzi" odgovor. Onaj trokutasti znak pored vage je za prijavljivanje postova= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Kad bi malo drže zadržali miš iznad ikone sve bi to mogli i pročitati...
...što je to večeras sa forumom...malo-malo pa ne radi...bar kod mene...
da, nesto zahebava!
Sve klizi kod mene.
bio je problema kod Avalona sa MySQL serverom od 17-21, tako da jedno vrijeme nije uopce radio, a kasnije je djelomicno radio... ali nakon 21 je sve bilo ok
Forum vam je teško smeće! Kolko sam do sad vidio, na postove samo odgovara jedno desetak ljudi koji pojma nemaju, odgovaraju onako kako im se čini i odgovaraju samo da bi nešto napisali i da bi im se povečao broj postova! Pa ako neznate nemojte odgovarat!!! Ovakve stvari nisam očekivao od "najboljeg foruma za mobilne telefone"! :thumbdown:
Pa ako ti se ne sviđa nemoj dolaziti. Vrlo jednostavno= Citat =:
Izvorno postao Splinter
Došao sam vidjet forum jer ga svi hvale. Bome neću više, a bogme to bi bilo dobro za bilo koga kome treba pomoć za mobitel, jer ju ovdje očito neće dobit.
LOL, jesi me nasmijao, daj odi provocirati negdje drugdje...
zamolio bih ostale forumaše da ne hrane trollove, a ti Splinter dobivaš upozorenje za offtopic...
Ma daj ček malo, kakav offtopic, nije li ime topica "vb3 up 'n' running!! Što kažete?" Ja sam napisao ono što mislim (kažem) za vaš forum.
I, btw, tu nije ništa smiješno.
...smješno je puno toga...ko prvo,ovdje se dolazi radi pomoći,a ako neko nešto ne zna,drugi priskoči u pomoć,ako ne u temi onda preko PM-a...ako ti se ne sviđa,nitko ti ne brani da odeš i nikad se više ne javiš...
joj kako volim ovakve seljacine koje samo znaju pljuvat po necemu! Splinter, ak ti se ne svida isprogramiraj ti bolji, pa nam posali, da unaprijedimo nas!
A kako ja volim dječicu koja nemaju pojma o čemu govore! (Najbolji su na gulaš...)
Ja nisam ništa rekao protiv vBulletina 3, nego protiv ustroja foruma.
Onda ti jedino preostaje da odes? Ti svoje misljenje mozes reci, ali ako ti ne stima, nece se sve mijenjati samo zbog tebe, zar ne?
Kao što ti ljudi kažu splinter, nitko te ne tjera da dolaziš.
Forum vam je odličan!! Samo u zadnje vrijeme kafić malo trokira (dugo vremena promatram forum, tek sad sam se odlučio registrirat), nadam se da ćemo ga svi zajedno uspjet oživjeti!!!
zašto se moji postovi ne broje? imam 86 a trebalo bi bit negdje oko 100! zadnjih 10-15 postova mi nije priznao! mislim,znam da nisu neki pametni postovi al opet ;D
postevi se ne broje u cafe-u, četaonici, test forumu i oglasniku (i u ovom forumu...)
@niten - baš zato što nisu pametni se ne broje. ;)
određeni forumi su isključeni iz brojanja, mislim da je navedeno čak u ovoj temi koji su to. to spada u onu kategoriju 'potraži je li već to pitanje odgovoreno prije nego ga postaviš i ti'
a štaću lijen sam! mislio sam da se ne broje samo u četaonici,pa mi bilo čudno!
...potpis - da li je samo meni promijenjen font (tj. veličina teksta u potpisu) ili je i ostalima tako...
Koliko ja vidim, nije ti promjenjen. Isti je kao i prije.
...onda kod mene nešto nije u redu...
-----------------------------------------------------------------------------
...problem riješen...
Jel postoji mogucnost da se negdje pogleda sta je sve dignuto na server.
Naime, primjetio sam da se pojavljuje i da ce se pojavljivati kako idemo dalje s uploadom sljedeci problem.
Danas neko postavi pitanje "program za snimanje videa?" i fino mu uploadam aplikaciju i super i onda se nakon neznam dva mjeseca pojavi neko s pitanjem "koji program odabrati za snimanje videa?" i da ne ceprkam po temama kako bi mu dao link nego samo otvorim neki zaseban prozor izlistam sta je sve na serveru kopiram link i postam ga.
Lijepo zamišljeno ali ne. Nema tu mogučnost= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ma mora postojat neka mogucnost ili da nam joker iskopira linkove jel to on ima sve sigurno u bazi.
Ma dalo bi se to bez problema isprogramirati ali nema potrebe. Onom kom treba nek si traži po forumu. Zato postoji tražilica= Citat =:
Izvorno postao Šile
treba napraviti da se može ući kao gost na ftp://cafe.mobil.hr i sve riješeno
Ili bar uploaderima da znaju sta se desava.
Pitanje za admina. Zašto je isključen WYSIWYG editor? Oni koji ga ne žele koristiti mogu ga jednostavno isključiti a po meni je jako dobro napravljen
eto, zato što je tak bilo po default opcijama. uključeno.
Zahvaljujem= Citat =:
Izvorno postao zappan
OK, a sad pitanje: što je to??
WYSIWYG iliti What You See Is What You Got. Najjednostavnije rečeno uređivanje teksta kao u Wordu
I gdje se to uključuje/isključuje i šta time u stvari dobivaš?
Kontrolna ploča>Izmijeni opcije i na dnu pod Ostale Opcije imaš Message Editor Interface i tamo odaberi Poboljšano sučelje - Potpuni WYSIWYG Editing= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
OK, hvala! Skužio sam sad...
Ja uradio al nevidim promjene?!= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
A drugo pitanje je:
Teme koje sam ja zapoceo prije nego sam promjenio user name iz sile u Šile i dalje stoje pod nazivom sile paj ikako to moguće editovati da bude sadasnji user name?
Probaj kod pisanja stisnuti B ili I pa ćeš vidjeti da se odmah bolda. A što se tiče ovog drugog trebalo bi svakom postu mjenjati ime što je malo dugotrajan proces= Citat =:
Izvorno postao Šile
Znaci ako sam ja zapoceo temu samo u prvom postu da idem na Edit i kao promjenim naslov i on ce registrirat kao Šile ili to mora radit mod.
Jel na drugim forumima isti slucaj i samo je promjenilo u Šile.
E to ne znam. Probaj= Citat =:
Izvorno postao Šile
Odlična je ova stvar, stvarno odlična! Nije mi jasno da se netko toga nije sjetio i prije, a da je za to već znao...= Citat =:
Morala bi postojati još i opcija kojom bi se u Qiuick reply dodale funkcije za Boldano, koso i podcrtano. To bi trebalo po defaultu biti ukljućeno, ali izgleda da su admini isključili.
to navodno guta malo više resursa, tj. usporava učitavanje teme, pa ne želim uključiti... sorry :)
Nemože si svatko posebno urediti ako želi koristiti, kao i za ovaj drugi?
Quick reply kad se jednom podesti ne mogu ga ostali useri namještati.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Šteta :( :(
...ovo je odlično...= Citat =:
evo ja solo na forumu, kaj se dešava? IE ga jedini učitava.
to tebi nesto nevalja. kod mene nema problema sa operom.
kak sam onda na popisu online usera bio solo
...imao si sreću koja se dešava nikada - u biti ljudi su se ohladili od mobova pa sad surfaju po sdrugim forumima... ;)
hehe LOL, sumnjam, zato kaj je bilo 14:47....jedino ak ekipa nije bila hidden
Ma nece i dalje ostaje sile umijesto Šile?!= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao dmi
pa baš i to nije točno
džoni moj, zappan kaj si ga digel na 3.0.7 jel se može znat zašto, jel to radi nekog upada ili radi reda
Pa zašt ne bi digao kad ga to ništ ne košta?= Citat =:
Izvorno postao kinfa
@kinfa - zato što mogu :)
Message Editor Interface
Prebaci sam na Poboljšano sučelje - Potpuni WYSIWYG al u operi upce nesljaka.
onda je neki problem s javascriptom u operi. ne znam što je, ne koristim operu (jer postoje besplatni kvalitetni browseri pa ti mogu preporučit isti ;) ), niti je imam igdje instaliranu da bi provjerio. ali vjerojatno je to.. možeš eventualno na support forumu vbulettina (vbulletin.com) provjerit jesu li naišli na sličan problem i ima li rješenja za to...
Vidim da forum nije do kraja priveden, pa preporučujem pošto ima ovaj forum puno korisnika nek se lang file uploaduje na forum i ko ga privede dobit če nagradu...
A čemu? Pa već su svi skužili forum. Po meni se nije ni trebao prevoditi, a to što par riječi/rečenica nije prevedeno who cares
Nak bezveze.
nisam bas primjetio da radi to WYSIWYG i na IE. naime kao da nije prebačeno,= Citat =:
Izvorno postao Šile
A od kud vam hrvatski za vbulletin ?
to ti se neko vrijeme prevodilo od strane forumaša, pa je dio preveden... a dio ostao na engleskom....i sad je stao prijevod...:comp:
a kako se to prevede ?
Jel bi mogo ja dobit taj prijevod ?
imaš language filove... i onda ih prevodiš.... stavljaš fraze ili riječi s engleskog na hrvatski:spin: