[Evo moj Review kako ga ja vidim
Kućište odlično izrađeno jer ga metalna konstrukcija drži oko samog mobitela... pad mu neće puno smetati a i ne ošteti se gotovo nikako s obzirom da je meni ispadao na beton iz ruke... Ekran pre osjetljiv grebe se ako puhnete u njega, a riješiti to možete sa folijom koja meni jako ružno izgleda pa sam ju odmah odlijepio jer mi ubije boje i ekran dobije nekakav zrnast efekt... diktafon mi je bio potreban jer sam novinar, ali je preslab a ne želim gurati mobitel nekome u usta... alarm budi super ali je nemoguće odrediti posebno zvuk koji će vas buditi čak mobitel ima i globalno određivanje glasnoće pa ako smanjite ton zvonjenja kada vas netko zove i zaboravite pojačati imati ćete ujutro problema sa šefom zbog kašnjenja... baterija ok ako ga gledaš samo... video divX vrti besprijekorno kao i mp3
http://img218.imageshack.us/img218/4235/desnotl3.jpg
Sa desne strane nalazi se preklopnik između fotografiranja, snimanja videa i aplikacije pregleda fotografija ili videa koji je iritirajuće spor. Također tu je i okidač za fotografiranje i tipka za stabilizator slike samo što taj stabilizator ne stabilizira baš ništa...
Sa lijeve strane mobitela je samo utor za punjač i slušalice... Inače u paketu ćete dobiti slušalice koje isto tako nevaljaju ništa no uvijek možete kupiti one in-ear (ja kupio od sony ericssona) jer je LG ipak razmislio i dodao 3,5 utor za slušalice...
Kamera je 5mpx što je ok ali fotke u zatvorenom su koma... ali kad se napiješ super izgledaju kada slikate pijani na tulumu ili u disku... Slikanje iz blizine je nemoguće jer je flash prejak uključujući i macro... a ako je nešto dalje preslab... Dakle morate naći neku sredinu... dioda je strašno jaka pa dobro izfokusira ako ništa... manualno fokusiranje odlično ali nespretno...
http://img220.imageshack.us/img220/8336/izanz4.jpg
Izbornik je odlično riješen, ali pregled sadržaja slika i sl. je jaaako sporo... Kada ga malo izhakirate i stavite jednostavno novi ShortCut onda mobitel ima jako dobro riješen desktop iliti today screen. kao i dodatne aplikacije... bez toga je monoton...
Stylus stvarno ima stila kako izgleda ali ga nije potrebno koristiti jer se sve može prstima pa mi stalno ulazi u uho i smeta... Ali šta ćeš kad dobro izgleda na mobitelu..]